Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δε καταλαβαίνω ποιός θα φυλά σκοπιές στον ελληνικό στρατό μετά απο τα δημοσιεύματα για αυτοκτονίες σκοπών.

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=788264]http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=788264[/url]

Αν και υπερέτησα στον ελληνοκό  στρατό 6 μήνες, έχω ολοκληρωμένη άποψη για το μπάχαλο ( λίαν επιοικώς ) του ελλ. στρατού.

Σε λίγα χρόνια έχω την εντύπωση δε θα μιλάμε καν για ελληνικό στρατό.
Με τα βουτυράκια τους σημερινούς εφήβους, αυτή η χώρα έχει δυσοίωνο μέλλον.....

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Πολλες και σεβαστες οι αποψεις ολων...αλλα πολλοι μαλακες ειναι εδω μεσα τελικα...
μαλακες που μακαρι μη γινει ποτε τιποτα και χρειαστει η βοηθεια τους
ισως αν ζεις και καταγεσε απο μικρη επαρχιακη πολη να χεις αλλο συστημα αξιων και αντιληψεων απο καποιον που ζει στη ζουγκλα της Αθηνας...

Δεν ειμαι καθολου πατριωτικος, αλλα το καθηκον μου θα το κανω και δεν ασχολουμαι και δεν καιγομαι ουτε γιατι ο Παπακαλιατης δεν πηγε στρατο ουτε γιατι ο Ρεμος δεν θα παει ποτε στον Εβρο. Στ αρχιδια μου...πηγα εκει που με στειλαν.

και ναι ... να πας και στον Εβρο και στα νησια οχι για να γαμηθεις και να πηξεις αλλα για να δεις απο κοντα τα συνορα της χωρας σου. Της χωρας που ζεις και που λες Ελλαδα...εκτος και αν η Ελλαδα ειναι το σπιτι σου και η δουλεια σου και παραπανω στ αρχιδια σου...

το ίδιο παραμύθι ακούγεται ξανά και ξανά,
όσοι δεν θέλουν, ο καθένας για τους λόγους του, να υπηρετήσουν ζητούν μισθοφορικό ή επαγγελματικό στρατό,
όσοι το θεωρούν καθήκον τους πλέον εκτιμούν ότι από νωρίς και χωρίς διαρροές πρέπει όλοι να υπηρετούν.

+1000000...

να παει να γαμηθει και ο ΕΣ που δεν μπορει να καταφερει να τον υπηρετουν με αξια και οχι με μπινελικια, βρισιες και απαξιωση.

ουτε στρατοκαυλος ειμαι ουτε καραβανας...αλλα ουτε σπιθαμη απο τα συνορα μας...

προσωπικα θεωρω την Κυπρο ελλαδα και τους κυπριους ελληνες!!και καλο θα ηταν να αποφευγουμε τους τσακωμους,ειδικα για τετοια θεματα!!

επισης

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Καιαφα μαλλον ο πολεμιστης εννοει τον σημερινο Παπαδοπουλο.....προεδρο της Κυπριακης Δημοκρατιας.......

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
η κυπροσ δεν ειναι ελλαδα.δεν μασ εχουν εξηγησουν ομωσ οι κυπριοι γιατι δεν μενουν στην χωρα τουσ και ξενιτευονται σε χωρα που μισουνε την ελλαδα.οσο για την κυπρια που λεει κατι  παραπανω,ο ελληνασ ειναι παντα ελληνασ οσο και οποιον βριζει.αντιθετα ο κυπριοσ δεν θα γινει ποτε ελληνασ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
taz1975 γιατί δεν είναι Ελλάδα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΦΥΣΙΚΑ και είναι...Γιατι να μην είναι δηλαδη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΦΥΣΙΚΑ και είναι...Για τι να μην είναι δηλαδη?

Γιατί έχει άλλο νόμισμα, άλλη κυριαρχία, άλλη κυβέρνηση,άλλο προυπολογισμό, άλλο τακτικό στρατό, άλλη σημαία, άλλους νόμους κλπ κλπ κλπ. Θες κι άλλα ή σε έπεισα?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Βεβαια, ουδείς ανέφερε ότι οι Ελδυκάριοι είναι κατά κανόνα οι ντροπές του Ελληνικού Στρατού. Από τα χυδαία καμάκια που κάνουν σε ό,τι θηλυκό δουν, μέχρι τη βρώμα και τη δυσωδία που αποπνέουν οι στολές τους.

Χαρακτηριστικά, δεν υπήρχε ούτε ένας επαναπατρισθείς Ελδυκάριος που να μην είχε μια παραλλαγή χιλιοσκισμένη και μπαλωμένη σαν το χειρότερο σώβρακο του καραγκιόζη.

Όσοι δε συνάντησαν στη θητεία τους Ελδυκάριους επαναπατρισθέντες οργανικούς μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Απλά, συμπεριφέρονται εκεί όπως πχ οι ʼγγλοι τουρίστες όταν έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, βγάζουν το χειρότερό τους εαυτό.
Ρε φιλε σεβασου το ban και μη μιλας για πραγματα που δεν εχεις βιωσει ποτε.
Πηγες ποτε κυπρο να υπηρετησεις?Εγω πηγα και δε νιωθω ντροπη του ΕΣ.
Επειδη οι στολες ειναι ξεθωριασμενες θεωρεις ενα στρατιωτη οτι εχει βρωμα και δυσωδια?(εκατσες να τις μυρισεις?)
Οι μονοι που ποτε στη θητεια τους δε λερωθηκαν η δεν εμειναν για μερες χωρις βρωμα ειναι οι λουγκρες και οι γιωταδες που δεν πηγαιναν για ασκησεις και βγαιναν ΕΥ.
Ελα και δε θελω να ξεφυγουμε παλι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ιδια ψυχή όμως...αυτο ειναι κοινή χώρα και όχι το νόμισμα..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί έχει άλλο νόμισμα, άλλη κυριαρχία, άλλη κυβέρνηση,άλλο προυπολογισμό, άλλο τακτικό στρατό, άλλη σημαία, άλλους νόμους κλπ κλπ κλπ. Θες κι άλλα ή σε έπεισα?

Εμένα μ' εκνευρίζουν γιατί είναι συμφεροντολόγοι και παρτάκηδες. Την Ελλάδα τη θυμούνται όταν έχουν κωλοσφίξες με τους Οθωμαννούς...

Κατα τ' άλλα Έλληνες είναι ( με ιδιάζουσα προφορά ).....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιδια ψυχή όμως...αυτο ειναι κοινή χώρα και όχι το νόμισμα..

Δε καταλαβαίνω τι λες? Τι εννοείς με το "ψυχή"? και πως διαπίστωσες ότι αυτό το πράγμα υπάρχει και μάλιστα είναι "ίδιο"? :rolleyes: :idiot:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ελληνες ειναι ξεκολάτε...
Ας μην μας θέλουν,ας θέλουν τους Αγγλους...
Οπως είδατε σε κακό τους βγήκε το πολύ κολλητηλίκι με τα αγγλάκια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι ναι βεβαια
τους λατρευουμε τους αγγλους :2funny:
τι να σας πω
η ημιμαθεια....

κ ταζ απαντησα περι της ελληνικοτητας της κυπρου πιο πριν αρα κ των κατοικων της... αλλα στου κουφου κ του αδαη την πορτα...

κ εν τελει σ ολα τα κρατη υπαρχουν κ καλοι κ κακοι... κ εγω εδω περα εχω γνωρισει ενα καρο ατομα που δεν παω μια κ ενα καρο ατομα που συμπαθω τα μαλα... δεν καταδικασα εναν ολοκληρο λαο απ τις δικες μου γνωριμιες ομως... αλλα εγω δεν ειμαι κ φαν του τσουβαλιασματος

(αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ επι του θεματος τουτου... θα το αντεξουμε κ ας μην μας συμπαθειτε καποιοι δεν πειραζει :2funny: ειναι κ βαρετο να λεμε τα ιδια κ τα ιδια συνεχεια)

Επισκέπτης
η ευθυνη του ελληνικου κρατους ,οπως το εννοουμε σημερα,ηταν μεγαλη και δεν χωραει αμφισβητηση!!απο κει και περα ο καθενας εχει προσωπικα βιωματα απο κυπριους και κυπριες ,αλλα δεν γινεται βαση αυτων να κρινουμε το συνολο του κυπριακου λαου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom