kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
στ'αρχίδια μαςΜπορεί τα μούτρα μου να μη βλέπονται αλλά έχω ΔΥΟ mini markets Κλάψε.
στ'αρχίδια μαςΜπορεί τα μούτρα μου να μη βλέπονται αλλά έχω ΔΥΟ mini markets Κλάψε.
Φίλε στα δικά σου που είσαι υπεράνω ίσως,εγώ μέχρι την παντρεύομαι....στ'αρχίδια μας
οπου ναναι ερχεται κι αυτοΚαι αφού ασπασθήκαμε πολλάκις εδώ μέσα αυτό το ρητό , απορώ πως και δεν ρωτήσατε ακόμα " Τι γυρεύουν οι γκόμενες που δεν είναι του επαγγέλματος σε ένα μπουρδελοσάιτ"
Μπορεί τα μούτρα μου να μη βλέπονται αλλά έχω ΔΥΟ mini markets Κλάψε.
Μπορεί τα μούτρα μου να μη βλέπονται αλλά έχω ΔΥΟ mini markets Κλάψε.
μην ψαρώνεις ρε μαν μπακάλικα έχειΦίλε στα δικά σου που είσαι υπεράνω ίσως,εγώ μέχρι την παντρεύομαι....
Αριστο παραδειγμα.Ναι αυτή την εντύπωση έχουν,αυτοί βλέπεις έχουν πάει στρατό κ έχουν γίνει σοφοί κ άνδρες.
Λες κ αν δεν έχεις κάνει ναρκωτικά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι κάτι καλό.
Ρε κ περίπτερα να'χει μια χαρά είναι για να ζήσεις...άντε θα πηγαίνω κ κανένα 4 ωράκι αντί για το παιδί που θα χουν.μην ψαρώνεις ρε μαν μπακάλικα έχει
Ήταν ναι κ αν διαφωνείς στείλε pm με μέρος κ ώρα να το λύσουμε από κοντά.Αριστο παραδειγμα.
ρε παπαρα, σταματα να κανεις ψωνιστηρι στα μεληΉταν ναι κ αν διαφωνείς στείλε pm με μέρος κ ώρα να το λύσουμε από κοντά.
ανταξει ρε λατρεια μαζι σου σε αυτα. αλλα δεν ειναι και εν οικω αν καποιος εκανε θητεια η οχι. σιγα το προσωπικο δεδομενο. εξαλλου γιαυτα μιλαμε στο θρεντ. δε το θεωρησα αδιακρισια. ξερεις οτι μαρεσει η διακριτικοτητα
Μεμάκο όταν μιλάνε οι άνδρες:ρε παπαρα, σταματα να κανεις ψωνιστηρι στα μελη
αμα μιλανε ενας αντρας και ενας πουστης ?Μεμάκο όταν μιλάνε οι άνδρες:
Καλά εσύ κοτζάμ χουντοπαίδι κ βρέθηκες σε τάγμα ανεπιθύμητων;;;;α
όπως έχω πολλάκις πει ειναι αστείο να μιλάμε για θητεία όταν κανένας αξιωματικός δεν έχει κάνει ούτε μια μέρα.
δε θα κάτσω να συζητήσω στο νετ με μαριους και λοιπούς σαχλαμαράκιες για ένα θέμα που σημάδεψε με πολλούς τρόπους τη ζωή μου.
ασε που ενδεχομένως εάν γράψω βιβλίο κάποια στιγμή όπως ο ζάχος θα βγάλω και κάνα φράγκο.
για τα λοιπά.
στ αρχίδια μου γράφω τη θητεία και το αν την έχει κάνει κάποιος ή όχι.
ούτως ή αλλως θεωρώ ότι και το ένα και το άλλο μαλακία είναι.
το χω εξαντλήσει το θέμα στην προσωπική μου ζωή.
Υ.Γ.
τάγμα ανεπιθυμήτων (εξου και το νικ) είναι τα μαύρα στρατόπεδα που κατέληξα με φύλλο πορείας κάποτε αλλά σύμφωνα με το μάριο που ξέρει καλά τα του στρατού μας είπε ότι το νομοσχέδιο για την αύξηση της θητείας είναι έτοιμο.
αλλά εγώ δεν ξέρω οποτε αφήνω τον μάριος να σας ενημερώσει για όλα τα στρατολογικά θέματα.
πρόχειρα: σε χρεοκοπημένη ράτσα χρεοκοπημένοι κάουν και τις ενημερώσεις σε όλα τα θέματα.
εγώ περιττεύω και είμαι αστείος.
Μονο τεσσερα χρονια γαμησι εφαγαν αυτοι στην σχολη τιποτα τιποτα.α
όπως έχω πολλάκις πει ειναι αστείο να μιλάμε για θητεία όταν κανένας αξιωματικός δεν έχει κάνει ούτε μια μέρα.
δε θα κάτσω να συζητήσω στο νετ με μαριους και λοιπούς σαχλαμαράκιες για ένα θέμα που σημάδεψε με πολλούς τρόπους τη ζωή μου.
ασε που ενδεχομένως εάν γράψω βιβλίο κάποια στιγμή όπως ο ζάχος θα βγάλω και κάνα φράγκο.
για τα λοιπά.
στ αρχίδια μου γράφω τη θητεία και το αν την έχει κάνει κάποιος ή όχι.
ούτως ή αλλως θεωρώ ότι και το ένα και το άλλο μαλακία είναι.
το χω εξαντλήσει το θέμα στην προσωπική μου ζωή.
Υ.Γ.
τάγμα ανεπιθυμήτων (εξου και το νικ) είναι τα μαύρα στρατόπεδα που κατέληξα με φύλλο πορείας κάποτε αλλά σύμφωνα με το μάριο που ξέρει καλά τα του στρατού μας είπε ότι το νομοσχέδιο για την αύξηση της θητείας είναι έτοιμο.
αλλά εγώ δεν ξέρω οποτε αφήνω τον μάριος να σας ενημερώσει για όλα τα στρατολογικά θέματα.
πρόχειρα: σε χρεοκοπημένη ράτσα χρεοκοπημένοι κάουν και τις ενημερώσεις σε όλα τα θέματα.
εγώ περιττεύω και είμαι αστείος.
Άντε βγάλτο από μέσα σου,καιρός είναι...αμα μιλανε ενας αντρας και ενας πουστης ?
Άντε βγάλτο από μέσα σου,καιρός είναι...
Εγώ δεν αυτοπροσδιορίστηκα ποτέ ως πούστης,άρα ποιος μένει εφόσον μιλάμε τα δυο μας;
Όταν γίνεται για την τέχνη δεν μετράει,το πε κ ο Γούντυ Άλεν.
καλά ρε περιμένεις να ασχοληθώ με ένα μαλακισμένο που όταν πέρασα περισοδεύων ήταν ακόμα ζωμός στ αρχίδια του μπαμπα του;Καλά εσύ κοτζάμ χουντοπαίδι κ βρέθηκες σε τάγμα ανεπιθύμητων;;;;
Kατά τα άλλα χώσε τα στο μόμολο που πήγε έκανε την θητεία κ νομίζει ότι έγινε άντρας κ όλα τα ξέρεις.
Ξέρω ναι,άλλαξε η εξουσία,αλλάξανε κ ιδεολογία για να'ναι πάλι με την εξουσία(δεν είναι προσωπικό αυτό ε,γενικά μιλάω για το κίνημα).ρε χαζοχαζέ ξέρεις πόσα χουντόπαιδα και γόνοι στρατηγών έχουν γίνει αναρχοάπλυτοι;
παίχτε μπάλλα μόνοι μόνοι σας τώρα.