Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και αφού ασπασθήκαμε πολλάκις εδώ  μέσα αυτό το ρητό , απορώ πως και δεν ρωτήσατε ακόμα " Τι γυρεύουν οι γκόμενες που δεν είναι του επαγγέλματος σε ένα μπουρδελοσάιτ"  :birdman:
οπου ναναι ερχεται κι αυτο  :birdman:

Μπορεί τα μούτρα μου να μη βλέπονται αλλά έχω ΔΥΟ mini markets  :birdman: Κλάψε.

αντε μπας και σε γαμησει κανας πεινασμενος  :birdman:

εντιτ: και κανας πουστης σαν τον αποπανω

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι αυτή την εντύπωση έχουν,αυτοί βλέπεις έχουν πάει στρατό κ έχουν γίνει σοφοί κ άνδρες. :boobies:

Λες κ αν δεν έχεις κάνει ναρκωτικά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι κάτι καλό. :idiot: :uglystupid:
Αριστο παραδειγμα.  :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταξει ρε λατρεια μαζι σου σε αυτα. αλλα δεν ειναι και εν οικω αν καποιος εκανε θητεια η οχι. σιγα το προσωπικο δεδομενο. εξαλλου γιαυτα μιλαμε στο θρεντ. δε το θεωρησα αδιακρισια. ξερεις οτι μαρεσει η διακριτικοτητα  :cheesy:
α

όπως έχω πολλάκις πει ειναι αστείο να μιλάμε για θητεία όταν κανένας αξιωματικός δεν έχει κάνει ούτε μια μέρα.

δε θα κάτσω να συζητήσω στο νετ με μαριους και λοιπούς σαχλαμαράκιες για ένα θέμα που σημάδεψε με πολλούς τρόπους τη ζωή μου.
ασε που ενδεχομένως εάν γράψω βιβλίο κάποια στιγμή όπως ο ζάχος θα βγάλω και κάνα φράγκο.  :2funny:
για τα λοιπά.
στ αρχίδια μου γράφω τη θητεία και το αν την έχει κάνει κάποιος ή όχι.
ούτως ή αλλως θεωρώ ότι και το ένα και το άλλο μαλακία είναι.
το χω εξαντλήσει το θέμα στην προσωπική μου ζωή.

Υ.Γ.
τάγμα ανεπιθυμήτων (εξου και το νικ) είναι τα μαύρα στρατόπεδα που κατέληξα με φύλλο πορείας κάποτε αλλά σύμφωνα με το μάριο που ξέρει καλά τα του στρατού μας είπε ότι το νομοσχέδιο για την αύξηση της θητείας είναι έτοιμο.  :2funny:
αλλά εγώ δεν ξέρω οποτε αφήνω τον μάριος να σας ενημερώσει για όλα τα στρατολογικά θέματα.
πρόχειρα: σε χρεοκοπημένη ράτσα χρεοκοπημένοι κάουν και τις ενημερώσεις σε όλα τα θέματα.
εγώ περιττεύω και είμαι αστείος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
α

όπως έχω πολλάκις πει ειναι αστείο να μιλάμε για θητεία όταν κανένας αξιωματικός δεν έχει κάνει ούτε μια μέρα.

δε θα κάτσω να συζητήσω στο νετ με μαριους και λοιπούς σαχλαμαράκιες για ένα θέμα που σημάδεψε με πολλούς τρόπους τη ζωή μου.
ασε που ενδεχομένως εάν γράψω βιβλίο κάποια στιγμή όπως ο ζάχος θα βγάλω και κάνα φράγκο.  :2funny:
για τα λοιπά.

Υ.Γ.
τάγμα ανεπιθυμήτων (εξου και το νικ) είναι τα μαύρα στρατόπεδα που κατέληξα με φύλλο πορείας κάποτε αλλά σύμφωνα με το μάριο που ξέρει καλά τα του στρατού μας είπε ότι το νομοσχέδιο για την αύξηση της θητείας είναι έτοιμο.  :2funny:
αλλά εγώ δεν ξέρω οποτε αφήνω τον μάριος να σας ενημερώσει για όλα τα στρατολογικά θέματα.
πρόχειρα: σε χρεοκοπημένη ράτσα χρεοκοπημένοι κάουν και τις ενημερώσεις σε όλα τα θέματα.
Καλά εσύ κοτζάμ χουντοπαίδι κ βρέθηκες σε τάγμα ανεπιθύμητων;;;; :P :P :P

Kατά τα άλλα χώσε τα στο μόμολο που πήγε έκανε την θητεία κ νομίζει ότι έγινε άντρας κ όλα τα ξέρεις. :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
α

ασε που ενδεχομένως εάν γράψω βιβλίο κάποια στιγμή όπως ο ζάχος θα βγάλω και κάνα φράγκο.  :2funny:
για τα λοιπά.

Υ.Γ.
τάγμα ανεπιθυμήτων (εξου και το νικ) είναι τα μαύρα στρατόπεδα που κατέληξα με φύλλο πορείας κάποτε αλλά σύμφωνα με το μάριο που ξέρει καλά τα του στρατού μας είπε ότι το νομοσχέδιο για την αύξηση της θητείας είναι έτοιμο.  :2funny:
Μονο τεσσερα χρονια γαμησι εφαγαν αυτοι στην σχολη τιποτα τιποτα.  :jerking:
Το μονο που ειπα ηταν οτι ακουσα οτι το νομοσχεδιο ηταν ετοιμο στην βουλη και τιποτα παραπανω.
Ταγμα ανεπιθυμητων βλακα δεν ειναι τα μαυρα στρατοπεδα και αμα δεν ησουν τοσο γιωτας ισως και να το ηξερες.
Σιγα ρε μαλακα που σου αφησε σημαδι στην καρδουλα σου ο στρατος.  :2funny:  Δυο μερες πηγες εκλαψες στην μαμα και στον μπαμπα, εκλαψες μονος το βραδυ στο κρεββατι σου και γεια σας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αμα μιλανε ενας αντρας και ενας πουστης ?  :birdman:
Άντε βγάλτο από μέσα σου,καιρός είναι... :grin:

Εγώ δεν αυτοπροσδιορίστηκα ποτέ ως πούστης,άρα ποιος μένει εφόσον μιλάμε τα δυο μας; :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά εσύ κοτζάμ χουντοπαίδι κ βρέθηκες σε τάγμα ανεπιθύμητων;;;; :P :P :P

Kατά τα άλλα χώσε τα στο μόμολο που πήγε έκανε την θητεία κ νομίζει ότι έγινε άντρας κ όλα τα ξέρεις. :rockon:
καλά ρε περιμένεις να ασχοληθώ με ένα μαλακισμένο που όταν πέρασα περισοδεύων ήταν ακόμα ζωμός στ αρχίδια του μπαμπα του;
ΥΓ.
ρε χαζοχαζέ ξέρεις πόσα χουντόπαιδα και γόνοι στρατηγών έχουν γίνει αναρχοάπλυτοι;

παίχτε μπάλλα μόνοι μόνοι σας τώρα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε χαζοχαζέ ξέρεις πόσα χουντόπαιδα και γόνοι στρατηγών έχουν γίνει αναρχοάπλυτοι;

παίχτε μπάλλα μόνοι μόνοι σας τώρα.
Ξέρω ναι,άλλαξε η εξουσία,αλλάξανε κ ιδεολογία για να'ναι πάλι με την εξουσία(δεν είναι προσωπικό αυτό ε,γενικά μιλάω για το κίνημα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom