Δεν υπαρχουν πλεον. Ηταν παλια για τους κουμμουνιστες και λοιπους.Απορία στην απορία:Τί είναι το ''τάγμα ανεπιθύμητων'';;;
Ισως να μιλαει για τα λεγομενα μαυρα στρατοπεδα.
Αμα δεν εχεις παει στρατο μπερδευεις τους ορους. ;)
Δεν υπαρχουν πλεον. Ηταν παλια για τους κουμμουνιστες και λοιπους.Απορία στην απορία:Τί είναι το ''τάγμα ανεπιθύμητων'';;;
το τι ειναι στρατος το εμαθες δηλαδη?Απορία στην απορία:Τί είναι το ''τάγμα ανεπιθύμητων'';;;
Απορία στην απορία:Τί είναι το ''τάγμα ανεπιθύμητων'';;;
Yeap,ένα μέρος στο οποίο δεν έχω σκοπό να πατήσω με κάθε τρόπο.το τι ειναι στρατος το εμαθες δηλαδη?
Εδω ο περσονας ακομα το παλευει.το τι ειναι στρατος το εμαθες δηλαδη?
ευκαιρια να γινεις προτυπο του περσονα οχι τιποτε αλλο, για να καταλαβει και ο ιδιος τι μαλακιες ελεγε πρινYeap,ένα μέρος στο οποίο δεν έχω σκοπό να πατήσω με κάθε τρόπο.
ευκαιρια να γινεις προτυπο του περσονα οχι τιποτε αλλο, για να καταλαβει και ο ιδιος τι μαλακιες ελεγε πριν
και ποιοι μενουν τοτε για να παραδεχτει?αν διάβαζες καλύτερα το ποστ του θα είχες προσέξει ότι εξαιρεί τους παπαζόληδες από τους αντιρρησίες συνείδησης.
Οι πραγματικοί ιδεολόγοι σαν την αφεντιά του.και ποιοι μενουν τοτε για να παραδεχτει?
και ποιοι μενουν τοτε για να παραδεχτει?
Νομιζω οτι υπαρχει ακομα ταγμα ανεπιθυμητων στη Λημνο. Εκει στελνουν αντιεξουσιαστες, αναρχικους, ατομα με ποινικο μητρωο, ναρκομανεις κτλ. Ετσι εχω ακουσει (ως συνηθως απο γνωστους γνωστων) δεν εχω εμπειρια ο ιδιος.
Ο αντιρρησιας συνειδησης δεν απαλλασεται πληρως απο τις ευθυνες του.Οι πραγματικοί ιδεολόγοι σαν την αφεντιά του.
Μαυρα στρατοπεδα μωρε θα εννοει.Δεν υπάρχει τέτοιου είδους Τάγμα - Μονάδα που γράφεις.
Πουθενά στην Ελλάδα.
νομιζα οτι ησουν πληρεξουσια ετσι που πεταχτηκες να τον υπερασπιστειςΕμένα ρωτάς ? Ρώτα τον ίδιο όταν θα ξαναμπεί
Πιστοί στα ήθη κ έθιμα ε;;;Ο αντιρρησιας συνειδησης δεν απαλλασεται πληρως απο τις ευθυνες του.
Για 2 χρονια ( νομιζω ) θα πλενεις δημοσιες τουαλετες κτλ χωρις καν να πληρωνεσαι.
Γαματο ε
νομιζα οτι ησουν πληρεξουσια ετσι που πεταχτηκες να τον υπερασπιστεις
αλλωστε οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.... ολοι εχουν απο μια ακομη και αν δεν εχουν ιδεα για τι μιλανε....Λέω κι εγώ την άποψη μου περί στράτου
Βγάλε τη σφήνα από τον κώλο τύπε. Δεν θα σου φάω τα Ρωσσίδια, μη με βλέπεις ανταγωνιστικά.
Ειναι μαγκες τουλαχιστον και αντι να το παιξουν τρελοι κτλ καθονται και τρωνε την πουτσα.Πιστοί στα ήθη κ έθιμα ε;;;
Οχι που δεν θα ελεγες και εσυ την μαλακια σου.Λέω κι εγώ την άποψη μου περί στράτου
Βγάλε τη σφήνα από τον κώλο τύπε. Δεν θα σου φάω τα Ρωσσίδια, μη με βλέπεις ανταγωνιστικά.
αλλωστε οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.... ολοι εχουν απο μια ακομη και αν δεν εχουν ιδεα για τι μιλανε....
σιγα μη μου φας εσυ ρωσσιδι με τετοια μουτρα
Οχι που δεν θα ελεγες και εσυ την μαλακια σου.
Ναι αυτή την εντύπωση έχουν,αυτοί βλέπεις έχουν πάει στρατό κ έχουν γίνει σοφοί κ άνδρες.Έχετε την εντύπωση ότι οι δικές σας ηχούν καλύτερα?