ε τι ε και? τι το μασουλας απο δω και απο κει. εκανες θητεια η οχι? ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι. τι το μασουλας και δε μιλας καθαρα.
όταν σου είχα ζητήσει να συναντηθούμε έξω μου είχες πει εγώ δεν θέλω να γνωριστώ με κανέναν απο εσάς στο νετ.
και το σεβάστηκα.
όταν θα με γνωρίσεις έξω τότε θα μάθεις αυτά που ρωτας..
και πάλι ΕΑΝ ΘΕΛΩ.
στην τελική εχω γράψει και σου χω πει ότι τα εν οίκω μη εν δήμω.
όσο για τη θητεία και τα λοιπά παπάρια που κοπανάτε θεωρώ πολύ πιο άντρα και μάγκα τον αντιρρησία συνείδησης απ τα γιωτόμπαλα τύπου εκπρόσωποι ΛΑΟΣ. Γιατί γιωτόμπαλο δεν είναι αυτός που έχει Ι1 με πουστιές. σλλά αυτός που έχει αρχίδια να υποστηρίξει την αποψή του μέχρι τέλους. Σέβομαι όλους που επιλέγουν τι θα κάνουν στην προσωπική τους ζωή με συνέπεια και αξιοκρατία.
κάτι αρχιδάκια που με εγκαλούν εδώ μέσα χωρίς να ξέρουν τι έχω κάνει αλλα ακουνάνε τη ροζαλία όξω έχοντας βάλει 100 βύσματα για να μη τους λείψει η μαμά τους έχω για κολατσό. Εάν υπάρχιε ένας εδώ μέσα που έχει τελειωσε στο τάγμα ανεπιθυμήτων του βγάζω το καπέλο. Για τους αλλους δεν έχω να πω τίποτα αλλο. αρχιδάκια της σειράς είναι.
και όποιος με ρωτήσει μετά απο τη δική μου εμπειρία θα του πω
Η πάγαινε και κάντο σωστά κόντρα στο ρεύμα ή μην πας καθόλου Οχι τρελλόχαρτα και μαλακίες. Στα ίσα.
Και στις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις χρειάζοντια αρχίδια καρπούζια.
μετά έρχονται κάτι αρχιδοφυστίκια να λένε τις γνωστές τους παπαριές.
τελεία και δεν ασχολούμαι αλλο.