Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μενω αναυδος. Ετσι που μιλαγες για τον στρατο νομιζα οτι επαιζες τα θεματα του στρατου στα δακτυλα.  :jerking:
θα με παρακάλαγες όξω να ασχοληθώ με τα θέματά σου....  :birdman:

τώρα μόνο για λίγους και μονο ως γκέστ σταρ.  :uglystupid:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συζήτηση περί θητείας στρατού. Απόψεις επί του θέματος από κάποιον που δεν έχει κάνει θητεία. Ο οποιος έχει πάντα άποψη για τα πάντα και μάλιστα τη σωστή. Είτε είναι θητεία (έστω και αν δεν έχει κάνει) είτε είναι το τι θα γίνει στο μέλλον σχετικά με την ελληνική οικονομία. Ο ίδιος απαντάει σε χρηστη ότι "έξω θα με παρακάλαγες να ασχοληθώ με τα θέματα σου"

Λίγο αστείο το βρίσκω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συζήτηση περί θητείας στρατού. Απόψεις επί του θέματος από κάποιον που δεν έχει κάνει θητεία. Ο οποιος έχει πάντα άποψη για τα πάντα και μάλιστα τη σωστή. Είτε είναι θητεία (έστω και αν δεν έχει κάνει) είτε είναι το τι θα γίνει στο μέλλον σχετικά με την ελληνική οικονομία. Ο ίδιος απαντάει σε χρηστη ότι "έξω θα με παρακάλαγες να ασχοληθώ με τα θέματα σου"

Λίγο αστείο το βρίσκω.
αδερφέ εγώ είμαι αστείος. Σαφώς και δε μπορώ να εκφέρω αποψη ούτς για τη θητεία ούτε για τα οικονομικά αφού εσείς κέρετε τα πάντα γύρω απο τον περσόνα και εσείς είστε οι σοβαροί

αλλά για πες μου ρε αδερρφέ σοβαρά μιας και είσαι σοβαρός.
δεν αφήνετε κανέναν αστείο να ασχοληθεί με τη χώρα την οικονομία και το στρατό γιατί τα χετε κανει όλα ΠΟΥΤΑΝΑ απ την πολύ σοβαρότητα;
αλλά απο την άλλη επειδή είστε σοβαροί και μεις αστείοι θα σας αφήσω να συνεχίσετε να ασχολείστε σοβαρά με τη χώρα και μεις οι αστειοι θα κάνουμε χαβαλο αναμεταξύ μας.
αλλωστε η χώρα και το στράτευμα είναι σε σοβαρά και σωστά χέρια.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κιπ απ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Λίγο αστείο το βρίσκω.
Αστον τουλαχιστον στο ιντερνετ να ειναι καποιος. Μην του χαλας την γαματη εικονικη ζωη του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε τι ε και? τι το μασουλας απο δω και απο κει. εκανες θητεια η οχι? ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι. τι το μασουλας και δε μιλας καθαρα.
όταν σου είχα ζητήσει να συναντηθούμε έξω μου είχες πει εγώ δεν θέλω να γνωριστώ με κανέναν απο εσάς στο νετ.
και το σεβάστηκα.
όταν θα με γνωρίσεις έξω τότε θα μάθεις αυτά που ρωτας..
και πάλι ΕΑΝ ΘΕΛΩ.
στην τελική εχω γράψει και σου χω πει ότι τα εν οίκω μη εν δήμω.
όσο για τη θητεία και τα λοιπά παπάρια που κοπανάτε θεωρώ πολύ πιο άντρα και μάγκα τον αντιρρησία συνείδησης απ τα γιωτόμπαλα τύπου εκπρόσωποι ΛΑΟΣ. Γιατί γιωτόμπαλο δεν είναι αυτός που έχει Ι1 με πουστιές. σλλά αυτός που έχει αρχίδια να υποστηρίξει την αποψή του μέχρι τέλους. Σέβομαι όλους που επιλέγουν τι θα κάνουν στην προσωπική τους ζωή με συνέπεια και αξιοκρατία.
κάτι αρχιδάκια που με εγκαλούν εδώ μέσα χωρίς να ξέρουν τι έχω κάνει αλλα ακουνάνε τη ροζαλία όξω έχοντας βάλει 100 βύσματα για να μη τους λείψει η μαμά τους έχω για κολατσό. Εάν υπάρχιε ένας εδώ μέσα που έχει τελειωσε στο τάγμα ανεπιθυμήτων του βγάζω το καπέλο. Για τους αλλους δεν έχω να πω τίποτα αλλο. αρχιδάκια της σειράς είναι.

και όποιος με ρωτήσει μετά απο τη δική μου εμπειρία θα του πω
Η πάγαινε και κάντο σωστά κόντρα στο ρεύμα ή μην πας καθόλου Οχι τρελλόχαρτα και μαλακίες. Στα ίσα.
Και στις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις χρειάζοντια αρχίδια καρπούζια.
μετά έρχονται κάτι αρχιδοφυστίκια να λένε τις γνωστές τους παπαριές. 
τελεία και δεν ασχολούμαι αλλο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
στρακι εγω σου λεω οτι και εξω γαματος ειναι  :birdman:

όταν σου είχα ζητήσει να συναντηθούμε έξω μου είχες πει εγώ δεν θέλω να γνωριστώ με κανέναν απο εσάς στο νετ.
και το σεβάστηκα.
και πάλι ΕΑΝ ΘΕΛΩ.
:jerking:  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και το σεβάστηκα.
και πάλι ΕΑΝ ΘΕΛΩ.
όσο για τη θητεία και τα λοιπά παπάρια που κοπανάτε θεωρώ πολύ πιο άντρα και μάγκα τον αντιρρησία συνείδησης απ τα γιωτόμπαλα τύπου εκπρόσωποι ΛΑΟΣ. Γιατί γιωτόμπαλο δεν είναι αυτός που έχει Ι1 με πουστιές. σλλά αυτός που έχει αρχίδια να υποστηρίξει την αποψή του μέχρι τέλους. Σέβομαι όλους που επιλέγουν τι θα κάνουν στην προσωπική τους ζωή με συνέπεια και αξιοκρατία.
κάτι αρχιδάκια που με εγκαλούν εδώ μέσα χωρίς να ξέρουν τι έχω κάνει αλλα ακουνάνε τη ροζαλία όξω έχοντας βάλει 100 βύσματα για να μη τους λείψει η μαμά τους έχω για κολατσό. Εάν υπάρχιε ένας εδώ μέσα που έχει τελειωσε στο τάγμα ανεπιθυμήτων του βγάζω το καπέλο. Για τους αλλους δεν έχω να πω τίποτα αλλο. αρχιδάκια της σειράς είναι.

Η πάγαινε και κάντο σωστά κόντρα στο ρεύμα ή μην πας καθόλου Οχι τρελλόχαρτα και μαλακίες. Στα ίσα.

νταξει ρε λατρεια μαζι σου σε αυτα. αλλα δεν ειναι και εν οικω αν καποιος εκανε θητεια η οχι. σιγα το προσωπικο δεδομενο. εξαλλου γιαυτα μιλαμε στο θρεντ. δε το θεωρησα αδιακρισια. ξερεις οτι μαρεσει η διακριτικοτητα  :cheesy:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αστον τουλαχιστον στο ιντερνετ να ειναι καποιος. Μην του χαλας την γαματη εικονικη ζωη του.

Δεν είναι λίγο να είσαι γαμάτος , ακόμα και ιντερνετικά (εκτός νετ δεν ξέρω κανέναν δε μπορώ να πώ). Κάποιοι αποτυγχάνουν ΚΑΙ σε αυτό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν είναι λίγο να είσαι γαμάτος , ακόμα και ιντερνετικά (εκτός νετ δεν ξέρω κανέναν δε μπορώ να πώ). Κάποιοι αποτυγχάνουν ΚΑΙ σε αυτό.

αληθες (που θαλεγε και η λατρεια)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
και το σεβάστηκα.
και πάλι ΕΑΝ ΘΕΛΩ.

Ρε συ τυπε γιατι τετοια μυστικοπαθεια  :think:  πως θα θιχτει η ανωνυμια σου απο το αν αποκαλυψεις αν εκανες ή οχι θητεια  :think:  εκτος κι αν εισαι πολυ περιπτωση απο αυτες που βγαινουν που και που στα media! Παντως καλα εκανες αν απεφυγες τη θητεια, 9 μηνες χαμενοι..

Απορια: Γιατι παραδεχεσαι αυτους που πηγαν στο ταγμα ανεπιθυμητων?

Επισκέπτης

Λίγο αστείο το βρίσκω.

Εἶσθε καταπιεστικός. Ὅλοι ἔχουσι δικαίωμα εἰς τὴν ἔκφρασιν.

Συνημμένα

• Straitjacket-rear.jpg
    Straitjacket-rear.jpg
    171 KB · Εμφανίσεις: 19

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καποιοι δεν εχουν ανασφαλειες και δεν ειναι ψευτες.
Σαν εσενα ας πουμε. ( τυχαιο παραδειγμα )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom