Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω λεω να μπω αυγουστο! :(

Επισκέπτης
πρακτικά και για να τελειώνουμε.
Η θητεία είνα 24 μηνες και εάν αύριο σας βάλουν κάναν Παττακό Υπουργό Εθνικής Αμύνης το 24σάρι είναι ετοιμοι σε μια νύχτα.

Παίζει να ζητήσουν να υπηρετήσουμε το υπόλοιπο αναδρομικά ν'αράξω κανα εξάμηνο??

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....Αντε και βαρέθηκα να μου φτιάχνει καφε η γραμματέας μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....Αντε και βαρέθηκα να μου φτιάχνει καφε η γραμματέας μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περιμένεις τους ψάρακες για να έχει χρόνο η γραμματέας για καμμιά  :pipa2: :pipa2: :pipa2: ???

να προσέχεις μόνο.. μην τοήσεις να σου κάνουνε φραπέ γιατί πρίν στον φέρουνε θα την βουτάνε μέσα να πάρει γεύση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
περιμένεις τους ψάρακες για να έχει χρόνο η γραμματέας για καμμιά  :pipa2: :pipa2: :pipa2: ???

να προσέχεις μόνο.. μην τοήσεις να σου κάνουνε φραπέ γιατί πρίν στον φέρουνε θα την βουτάνε μέσα να πάρει γεύση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην του τα μαθαινεις αυτα ρε συ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αχαχαχα, το ξέρουμε ότι αυτή είναι και η μόνη εκπαίδευση που μπορείτε να προσφέρετε σχεδόν όλοι οι βαθμοφόροι του στρατού.
δεν είναι τυχαίο ότι οι νέοι απεχθάνονται τον στρατό λόγω των κομπλεξικών αξιωματικών.

Επισκέπτης

Θα σου φτιάξω ένα ΚΨΜ

Basic-Strategy-of-Blackjack.jpg

άλλο πράγμα :2funny: :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
αχαχαχα, το ξέρουμε ότι αυτή είναι και η μόνη εκπαίδευση που μπορείτε να προσφέρετε σχεδόν όλοι οι βαθμοφόροι του στρατού.
δεν είναι τυχαίο ότι οι νέοι απεχθάνονται τον στρατό λόγω των κομπλεξικών αξιωματικών.
ρε τσολια μη μου πεις οτι δεν συμφωνεις με τις προγωγες που εχουν οι αξιωματικοι.το καλυτερο συστημα με τα χρονια.χρονια μπροστα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
απο 1η φλεβαρη πρεπει να παμε για να διακοψουμε αναβολη?

αν δεν κάνω λάθος η προθεσμία για διακοπή της αναβολής και κατάταξη στην  γ' εσσο ξεκινάει από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αν δεν κάνω λάθος η προθεσμία για διακοπή της αναβολής και κατάταξη στην  γ' εσσο ξεκινάει από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου

και εγω αυτο γνωρίζω,πιστευω να μην έχει αυξηθεί μεχρι αλλιώς.. :huh: αν και με ειχαν καταταξει αεροπορια,αλλα τωρα ουτε για δειγμα ε?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ενώ εσύ πληροφορείς με γνώση και σύνεση...

Η στρατιωτική Θητεία ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ είναι 24 μηνες.

Απο κει και πέρα με Υπουργικές Αποφάσεις έχει μειωθεί στους 9.
Μια απλή υπουργική απόφαση χρειάζεται για να γίνει πάλι 14.
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΜΗ γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβαίνει ή νομίζετε ότι ξέρετε.

Οπως ειπα και στο ποστ μου επικρατει μια γενικη παραπληροφορηση κοινως παπατζες γυρω απο το θεμα εδω και πολλα χρονια. Λεγεται πως σκοπιμα το κανει αυτο ο στρατος για κοψουν ατομα τις αναβολες τους για να συμπληρωνουν τις κενες θεσεις που υπαρχουν στα στρατοπεδα.
Εδω και χρονια ακουμε θα γινει 12 μηνες θα γινει 20 κ.ο.κ. Επι της ουσιας ομως τοσο καιρο δεν εχει αλλαξει η ρυθμιση, ομως προσφατα ακουσα απο φιλο που μπαινει πως ειναι κοντα στα να γινει ξανα 12-14 μηνες λεπτομεριες δεν ακουσα και φυσικα δεν εκανα ατομικη ερευνα ( θα πρεπε?  :jerking: )
Αρα ειπα πως ειναι κοντα στο να γινει ( φημες σιγουρο θα δειξει) αλλα πως γενικως υπαρχουν πολλες ιστοριες ολα αυτα τα χρονια για τις αλλαγες.
Δεν ειπα στο παιδι για κατι σιγουρο ουτε το επαιξα αυθεντια ( σαν του λογου δηλαδη).  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom