You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πρακτικά και για να τελειώνουμε.
Η θητεία είνα 24 μηνες και εάν αύριο σας βάλουν κάναν Παττακό Υπουργό Εθνικής Αμύνης το 24σάρι είναι ετοιμοι σε μια νύχτα.
Παίζει να ζητήσουν να υπηρετήσουμε το υπόλοιπο αναδρομικά ν'αράξω κανα εξάμηνο??
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Παίζει να ζητήσουν να υπηρετήσουμε το υπόλοιπο αναδρομικά ν'αράξω κανα εξάμηνο??
για σένα θα ζητήσω κατ εξαίρεσιν να σε τρέχω εγώ αυτούς τους 6 μήνες.
Επισκέπτης
Όσο και να έτρεχα αν πήγαινα ένα εξάμηνο φαντάρος σε σχέση με το τρέξιμο που ρίχνω τώρα, περπατηματάκι θα μου φαινόταν..
για σένα θα ζητήσω κατ εξαίρεσιν να σε τρέχω εγώ αυτούς τους 6 μήνες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....Αντε και βαρέθηκα να μου φτιάχνει καφε η γραμματέας μου!!!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγω λεω να μπω αυγουστο!
Ομοιοπαθής! Κι εγώ μάλλον Αύγουστο μπαίνω
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....Αντε και βαρέθηκα να μου φτιάχνει καφε η γραμματέας μου!!!
περιμένεις τους ψάρακες για να έχει χρόνο η γραμματέας για καμμιά ???
να προσέχεις μόνο.. μην τοήσεις να σου κάνουνε φραπέ γιατί πρίν στον φέρουνε θα την βουτάνε μέσα να πάρει γεύση..
μην του τα μαθαινεις αυτα ρε συπεριμένεις τους ψάρακες για να έχει χρόνο η γραμματέας για καμμιά ???
να προσέχεις μόνο.. μην τοήσεις να σου κάνουνε φραπέ γιατί πρίν στον φέρουνε θα την βουτάνε μέσα να πάρει γεύση..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αχαχαχα, το ξέρουμε ότι αυτή είναι και η μόνη εκπαίδευση που μπορείτε να προσφέρετε σχεδόν όλοι οι βαθμοφόροι του στρατού.Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....Αντε και βαρέθηκα να μου φτιάχνει καφε η γραμματέας μου!!!
δεν είναι τυχαίο ότι οι νέοι απεχθάνονται τον στρατό λόγω των κομπλεξικών αξιωματικών.
Επισκέπτης
Θα σου φτιάξω ένα ΚΨΜ
άλλο πράγμα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναυτικο??
ρε τσολια μη μου πεις οτι δεν συμφωνεις με τις προγωγες που εχουν οι αξιωματικοι.το καλυτερο συστημα με τα χρονια.χρονια μπροστααχαχαχα, το ξέρουμε ότι αυτή είναι και η μόνη εκπαίδευση που μπορείτε να προσφέρετε σχεδόν όλοι οι βαθμοφόροι του στρατού.
δεν είναι τυχαίο ότι οι νέοι απεχθάνονται τον στρατό λόγω των κομπλεξικών αξιωματικών.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ομοιοπαθής! Κι εγώ μάλλον Αύγουστο μπαίνω
απο 1η φλεβαρη πρεπει να παμε για να διακοψουμε αναβολη?
Επισκέπτης
Πάλιν ἀτυχος! Ἐὰν συμβῇ αὐτὸ ὁ ὑποφαινόμενος μόνον 1 μήνα θὰ ἀναπαυθῇ.
απο 1η φλεβαρη πρεπει να παμε για να διακοψουμε αναβολη?
αν δεν κάνω λάθος η προθεσμία για διακοπή της αναβολής και κατάταξη στην γ' εσσο ξεκινάει από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου
Επισκέπτης
Πάλιν ἀτυχος! Ἐὰν συμβῇ αὐτὸ ὁ ὑποφαινόμενος μόνον 1 μήνα θὰ ἀναπαυθῇ.
Mπααααααα....
Μάλλον τυχερός. Έχεις ήδη αράξει ένα 5μηνο παραπάνω από μένα..
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αν δεν κάνω λάθος η προθεσμία για διακοπή της αναβολής και κατάταξη στην γ' εσσο ξεκινάει από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου
και εγω αυτο γνωρίζω,πιστευω να μην έχει αυξηθεί μεχρι αλλιώς.. αν και με ειχαν καταταξει αεροπορια,αλλα τωρα ουτε για δειγμα ε?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Θα σου φτιάξω ένα ΚΨΜ
άλλο πράγμα
Για το παλικαρι που ρωτησε πιο πάνω,ναι,Ναυτικό..Κανουμε και ρουσφετια άμα θέλετε.....
ενώ εσύ πληροφορείς με γνώση και σύνεση...
Η στρατιωτική Θητεία ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ είναι 24 μηνες.
Απο κει και πέρα με Υπουργικές Αποφάσεις έχει μειωθεί στους 9.
Μια απλή υπουργική απόφαση χρειάζεται για να γίνει πάλι 14.
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΜΗ γράφετε ό,τι μαλακία σας κατεβαίνει ή νομίζετε ότι ξέρετε.
Οπως ειπα και στο ποστ μου επικρατει μια γενικη παραπληροφορηση κοινως παπατζες γυρω απο το θεμα εδω και πολλα χρονια. Λεγεται πως σκοπιμα το κανει αυτο ο στρατος για κοψουν ατομα τις αναβολες τους για να συμπληρωνουν τις κενες θεσεις που υπαρχουν στα στρατοπεδα.
Εδω και χρονια ακουμε θα γινει 12 μηνες θα γινει 20 κ.ο.κ. Επι της ουσιας ομως τοσο καιρο δεν εχει αλλαξει η ρυθμιση, ομως προσφατα ακουσα απο φιλο που μπαινει πως ειναι κοντα στα να γινει ξανα 12-14 μηνες λεπτομεριες δεν ακουσα και φυσικα δεν εκανα ατομικη ερευνα ( θα πρεπε? )
Αρα ειπα πως ειναι κοντα στο να γινει ( φημες σιγουρο θα δειξει) αλλα πως γενικως υπαρχουν πολλες ιστοριες ολα αυτα τα χρονια για τις αλλαγες.
Δεν ειπα στο παιδι για κατι σιγουρο ουτε το επαιξα αυθεντια ( σαν του λογου δηλαδη).
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Η στρατιωτική Θητεία ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ είναι 24 μηνες.
ποιου ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19