HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
γιατι καβλιαρι μου αυτο;
Για την σειρά σου... Εσύ έκανες σκοπέτα με σφεντόνα!!!
γιατι καβλιαρι μου αυτο;
εκανα βολη με Μ1...τρεμανε και κουδουναγανε.....και τα περιπολα ειχανε THOMSON...
δεν εχεις παει εβρο ε;;Καλά,βολές ακόμα κάνουν με Μ1, τουλάχιστον στο κέντρο, αλλά περίπολα και βολές στις μονάδες με g3
...καλα ειναι τοσο μαλακες. γιατι με μ1 ρε μαλακες;οπλο
σχεδον 40 χρονον ισως και παραπανω τι μπορει να σου προσφρει; ασε που ειναι και επικινδυνα γιατι δεν ειναι και στυν καλυτερη κατασταση....μαλακες στρατιοτικοι...μαλακες....
δεν εχεις παει εβρο ε;;
το μ1 αντικατεστησε το ελφηλντ στο πεζικο των ηπα το 36, εμεις το πηραμε μετα το 40,...καλα ειναι τοσο μαλακες. γιατι με μ1 ρε μαλακες;οπλο
σχεδον 40 χρονον ισως και παραπανω τι μπορει να σου προσφρει; ασε που ειναι και επικινδυνα γιατι δεν ειναι και στυν καλυτερη κατασταση....μαλακες στρατιοτικοι...μαλακες....
ο εβρος εχει εδω και πολλα χρονια fn τυπε μου, στα 800μ ουτε χιλιοστο δεν φευγει!!Ξέρεις πόσα δάχτυλα πάθανε ζημιά με το Μ1?? Αλλά από το g3 περισσότερο ευθύβολο... Όχι, Κω ήμουνα
Το BAR ηταν ακομα πιο ωραιο........Ειχε και τριποδατο Μ1 για την εποχη του υπηρξε πρωτοποριακο οπλο και ειναι απο οσο γραφουν και ειδικοι στο θεμα πιο ευθυβολο απο το G3....αλλα ο τροπος γεμισματος φυσικα απαραδεχτος πλεον για συνθηκες συγχρονου πολεμου
ολα ειχαν τριποδα.....Το BAR ηταν ακομα πιο ωραιο........Ειχε και τριποδα
Και δεν κινδυνευε ο αντιχειραs
παει το ΗΚ11;ο εβρος εχει εδω και πολλα χρονια fn τυπε μου, στα 800μ ουτε χιλιοστο δεν φευγει!!
για το Μ1 υπηρχε τροποποιημενη εκδοση με τριποδα και υπηρχε και γεμιστηρα με τριαντα σφαιρες αλλα δεν νομιζω να υπηρξε ελλαδαολα ειχαν τριποδα.....
εδώ έχουν ακόμα τανκς τα οποία άμα ξύσεις λίγο το χρώμα θα βρεις το αστέρι του ΝΑΤΟ από κάτω....συμφωνω με αυτα που λετε αλλα το 2012 ειναι για τα μουσεια. δεν γινεται να εκπαιδευται σημερα καποιος με τοσο παλιο οπλο....
για το Μ1 υπηρχε τροποποιημενη εκδοση με τριποδα και υπηρχε και γεμιστηρα με τριαντα σφαιρες αλλα δεν νομιζω να υπηρξε ελλαδα
...ρε καβλιαργδες ενα πραγμα μου αρεσε στον στρατο, οι βολες. αλλα ο παραλογισμος του στρατου δεν μου εκανε την χαρη....
...ρε καβλιαργδες ενα πραγμα μου αρεσε στον στρατο, οι βολες. αλλα ο παραλογισμος του στρατου δεν μου εκανε την χαρη....