You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
...τι σημαινει αυτο;
...ρε καβλιαργδες ενα πραγμα μου αρεσε στον στρατο, οι βολες. αλλα ο παραλογισμος του στρατου δεν μου εκανε την χαρη....
Τι εννοείς ότι ο "παραλογισμος του στρατου δεν μου εκανε την χαρη"??
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...καλα ειναι και αυτα που λετε..... δε λεω....αλλα μου αρεσε να δω πραγματα που δεν θα τα εβλεπα εξω απο εκει....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εμενα μου άρεσε το Κ.Ψ.Μ. γιατί ήταν η ώρα του χαρούμενου παιδιού
Το δικο μαs ητανε φτωχο μαν......Ητανε που ητανε χαλια το φαγητο, πηγαιναμε εκει μπαs και φερει τιποτα τηs προκοπηs....κι αυτοs εφερνε το κορνε.....Το πιο λιγουριαρικο και αχρηστο γλυκο....Ευτυχωs ειχε καφε, μαζι με παξιμαδι, στην υγεια του μακαριτη
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...λεω οτι ενω επρεπε να μαθω να χειριζομαι το οπλο μου, το αρμα μου, τον εξοπλισμο μου γενικα, εμεις καναμε επιθεωρησεις....βαφαμαι, ξεχορταριαζαμαι,καναμαι παρελασεις και αλες τεοιες μαλακιες....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Το δικο μαs ητανε φτωχο μαν......Ητανε που ητανε χαλια το φαγητο, πηγαιναμε εκει μπαs και φερει τιποτα τηs προκοπηs....κι αυτοs εφερνε το κορνε.....Το πιο λιγουριαρικο και αχρηστο γλυκο....Ευτυχωs ειχε καφε, μαζι με παξιμαδι, στην υγεια του μακαριτη
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
τον τοίχο δεν τον σπρώχνατε να δείτε αν κουνιέται...λεω οτι ενω επρεπε να μαθω να χειριζομαι το οπλο μου, το αρμα μου, τον εξοπλισμο μου γενικα, εμεις καναμε επιθεωρησεις....βαφαμαι, ξεχορταριαζαμαι,καναμαι παρελασεις και αλες τεοιες μαλακιες....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εχω μετρησει το εμβαδον του κτιριου με....σπιρτοξυλοτον τοίχο δεν τον σπρώχνατε να δείτε αν κουνιέται
Κι επειδη εκανα λαθοs στο....μετρημα, με ξαναβαλανε να το ξαναμετρησω
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...οχι, ενταξει, δεν ειχαμαι καψωνια και τετοιες μαλακιες...και ο διοικητης ηταν (σπαθι)αλλα τι να εκανε και αυτος;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λαθος τυπε.....ο στρατος ετσι εκπαιδευει τους συγχρονους μαχητες.....οι αμερικανοι ως συνηθως επονται με το καρατε κιντ και ανακαλυπτουν τον ελληνικο τροπο χρονια μετα...λεω οτι ενω επρεπε να μαθω να χειριζομαι το οπλο μου, το αρμα μου, τον εξοπλισμο μου γενικα, εμεις καναμε επιθεωρησεις....βαφαμαι, ξεχορταριαζαμαι,καναμαι παρελασεις και αλες τεοιες μαλακιες....
...καλα ειναι τοσο μαλακες. γιατι με μ1 ρε μαλακες;οπλο
σχεδον 40 χρονον ισως και παραπανω τι μπορει να σου προσφρει; ασε που ειναι και επικινδυνα γιατι δεν ειναι και στυν καλυτερη κατασταση....μαλακες στρατιοτικοι...μαλακες....
ειναι ΠΟΛΥ παραπανω απο 40 χρονων... μπορει κ τα 2πλασια
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...ακομα χειροτερα....
SantaClausGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Περιμένεις απαντήσεις του αέρα?
ΑΝ ναι, τότε σωστά άνοιξες αυτό το thread.
Ουδείς μπορεί να σου δώσει σαφής απαντήσεις στο θέμα αυτό.
ΑΝ ναι, τότε σωστά άνοιξες αυτό το thread.
Ουδείς μπορεί να σου δώσει σαφής απαντήσεις στο θέμα αυτό.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Και η Αεροπορία και ο Στρατός και το Ναυτικό..Όλα θα καταργηθούνε και μόνο εμείς θα μείνουμε μέχρι να καταργήσουν κι εμάς..Κι εσεις θα κάθεστε αραχτοί να πίνετε φραπεδιές και να σιχτηράτε την οικονομική κρίση και τον Τούρκο/αλβανό/Βούλγαρο που προκαλεί συνεχώς....Και να έχετε κι ενα εισητηριο ετοιμο για Ελβετία ,έτσι??Ξερει κανεις αμα θα καταργηθει η αεροπορια οπως λεγανε?παντως φετος δεχτηκε η Α' ΕΣΣΟ,εγω σκεφτομαι να μπω με την Γ'ΕΣΣΟ τον αυγουστο λετε να εχει καταργηθει μεχρι τοτε?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πιστοί στα ήθη κ έθιμα ε;;;
δηλαδή στις καλλιόπες που καθαρίζουνε οι φαντάροι ποιοί χέζουνε ???
τις γόπες που μαζεύουνε ποιοί τις έχουν καπνίσει ???
στις καραβάνες που πλένουνε ποιοί έχουν φάει ???
δηλαδή στις καλλιόπες που καθαρίζουνε οι φαντάροι ποιοί χέζουνε ???
τις γόπες που μαζεύουνε ποιοί τις έχουν καπνίσει ???
στις καραβάνες που πλένουνε ποιοί έχουν φάει ???
[/quote
...καλά ο αδμιραλ, λόγω επαγγ. έχει θέση εδώ ,εσύ τί κανς ? ...ετοιμάζεσαι να καταταγείς πάλι! . ... ζητάνε επιβήτορες . ?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Ετοιμαζεται για προσθετη εκπαίδευση.......Ελα,εεεεεεεελλλλλλλααααααααααααααααααααααααα!!!!
Και η Αεροπορία και ο Στρατός και το Ναυτικό..Όλα θα καταργηθούνε και μόνο εμείς θα μείνουμε μέχρι να καταργήσουν κι εμάς..Κι εσεις θα κάθεστε αραχτοί να πίνετε φραπεδιές και να σιχτηράτε την οικονομική κρίση και τον Τούρκο/αλβανό/Βούλγαρο που προκαλεί συνεχώς....Και να έχετε κι ενα εισητηριο ετοιμο για Ελβετία ,έτσι??
ναύαρχε ετοιμάζομαι σιγά σιγά να σας κουνήσω το μαντήλι μόνο που θα είμαι.., λιγουλάκι πιό δυτικά ....εκεί που κάνει λίγο<γούβα> ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις