Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εμενα μου άρεσε το Κ.Ψ.Μ. γιατί ήταν η ώρα του χαρούμενου παιδιού  :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
...τι σημαινει αυτο;

...ρε καβλιαργδες ενα πραγμα μου αρεσε στον στρατο, οι βολες. αλλα ο παραλογισμος του στρατου δεν μου εκανε την χαρη....

Τι εννοείς ότι ο "παραλογισμος του στρατου δεν μου εκανε την χαρη"??

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...καλα ειναι και αυτα που λετε..... δε λεω....αλλα μου αρεσε να δω πραγματα που δεν θα τα εβλεπα εξω απο εκει....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εμενα μου άρεσε το Κ.Ψ.Μ. γιατί ήταν η ώρα του χαρούμενου παιδιού  :2funny:

Το δικο μαs ητανε φτωχο μαν......Ητανε που ητανε χαλια το φαγητο, πηγαιναμε εκει μπαs και φερει τιποτα τηs προκοπηs....κι αυτοs εφερνε το κορνε.....Το πιο λιγουριαρικο και αχρηστο γλυκο....Ευτυχωs ειχε καφε, μαζι με παξιμαδι, στην υγεια του μακαριτη :grin: :grin:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...λεω οτι ενω επρεπε να μαθω να χειριζομαι το οπλο μου, το αρμα μου, τον εξοπλισμο μου γενικα, εμεις καναμε επιθεωρησεις....βαφαμαι, ξεχορταριαζαμαι,καναμαι παρελασεις και αλες τεοιες μαλακιες....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Το δικο μαs ητανε φτωχο μαν......Ητανε που ητανε χαλια το φαγητο, πηγαιναμε εκει μπαs και φερει τιποτα τηs προκοπηs....κι αυτοs εφερνε το κορνε.....Το πιο λιγουριαρικο και αχρηστο γλυκο....Ευτυχωs ειχε καφε, μαζι με παξιμαδι, στην υγεια του μακαριτη :grin: :grin:
:2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
...λεω οτι ενω επρεπε να μαθω να χειριζομαι το οπλο μου, το αρμα μου, τον εξοπλισμο μου γενικα, εμεις καναμε επιθεωρησεις....βαφαμαι, ξεχορταριαζαμαι,καναμαι παρελασεις και αλες τεοιες μαλακιες....
τον τοίχο δεν τον σπρώχνατε να δείτε αν κουνιέται  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...οχι,  ενταξει, δεν  ειχαμαι καψωνια και τετοιες μαλακιες...και ο διοικητης ηταν (σπαθι)αλλα τι να εκανε και αυτος;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λαθος τυπε.....ο στρατος ετσι εκπαιδευει τους συγχρονους μαχητες.....οι αμερικανοι ως συνηθως επονται με το καρατε κιντ και ανακαλυπτουν τον ελληνικο τροπο χρονια μετα :grin: :grin:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
...καλα ειναι τοσο μαλακες. γιατι με μ1 ρε μαλακες;οπλο
σχεδον 40 χρονον ισως και παραπανω τι μπορει να σου προσφρει; ασε που ειναι και επικινδυνα γιατι δεν ειναι και στυν καλυτερη κατασταση....μαλακες στρατιοτικοι...μαλακες....

ειναι ΠΟΛΥ παραπανω απο 40 χρονων... μπορει κ τα 2πλασια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξερει κανεις αμα θα καταργηθει η αεροπορια οπως λεγανε?παντως φετος δεχτηκε η Α' ΕΣΣΟ,εγω σκεφτομαι να μπω με την Γ'ΕΣΣΟ τον αυγουστο λετε να εχει καταργηθει μεχρι τοτε?

SantaClausGr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περιμένεις απαντήσεις του αέρα?
ΑΝ ναι, τότε σωστά άνοιξες αυτό το thread.
Ουδείς μπορεί να σου δώσει σαφής απαντήσεις στο θέμα αυτό.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Ξερει κανεις αμα θα καταργηθει η αεροπορια οπως λεγανε?παντως φετος δεχτηκε η Α' ΕΣΣΟ,εγω σκεφτομαι να μπω με την Γ'ΕΣΣΟ τον αυγουστο λετε να εχει καταργηθει μεχρι τοτε?
Και η Αεροπορία και ο Στρατός και το Ναυτικό..Όλα θα καταργηθούνε και μόνο εμείς θα μείνουμε μέχρι να καταργήσουν κι εμάς..Κι εσεις θα κάθεστε αραχτοί να πίνετε φραπεδιές και να σιχτηράτε την οικονομική κρίση και τον Τούρκο/αλβανό/Βούλγαρο που προκαλεί συνεχώς....Και να έχετε κι ενα εισητηριο ετοιμο για Ελβετία ,έτσι??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιστοί στα ήθη κ έθιμα ε;;; :cheesy:

δηλαδή στις καλλιόπες που καθαρίζουνε οι φαντάροι ποιοί χέζουνε ???  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

τις γόπες που μαζεύουνε ποιοί τις έχουν καπνίσει ???  :think: :think: :think: :think: :think:

στις καραβάνες που πλένουνε ποιοί έχουν φάει ???  :think: :think: :think: :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δηλαδή στις καλλιόπες που καθαρίζουνε οι φαντάροι ποιοί χέζουνε ???  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

τις γόπες που μαζεύουνε ποιοί τις έχουν καπνίσει ???  :think: :think: :think: :think: :think:

στις καραβάνες που πλένουνε ποιοί έχουν φάει ???  :think: :think: :think: :think:
[/quote

...καλά ο αδμιραλ, λόγω επαγγ. έχει θέση εδώ  ,εσύ τί κανς ? ...ετοιμάζεσαι να καταταγείς πάλι! . ... ζητάνε επιβήτορες . ?    :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

Ετοιμαζεται για προσθετη εκπαίδευση.......Ελα,εεεεεεεελλλλλλλααααααααααααααααααααααααα!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Και η Αεροπορία και ο Στρατός και το Ναυτικό..Όλα θα καταργηθούνε και μόνο εμείς θα μείνουμε μέχρι να καταργήσουν κι εμάς..Κι εσεις θα κάθεστε αραχτοί να πίνετε φραπεδιές και να σιχτηράτε την οικονομική κρίση και τον Τούρκο/αλβανό/Βούλγαρο που προκαλεί συνεχώς....Και να έχετε κι ενα εισητηριο ετοιμο για Ελβετία ,έτσι??

ναύαρχε ετοιμάζομαι σιγά σιγά να σας κουνήσω το μαντήλι :rockon:  μόνο που θα είμαι.., λιγουλάκι πιό δυτικά ....εκεί που κάνει λίγο<γούβα> ;)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Mαγκες σας αναγγελω περιλυπως οτι με ξανακαλεσανε για επανεξεταση του Ι5 μου.
Τωρα αντε να τους πεισω οτι αντιμετωπιζω ψυχολογικο.Τελικα τον στρατο δεν
το γλιτωνεις ποτε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom