You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι μαλακίες λες πάλι μωρέ?καλα ειναι δυνατον να σου ρχεται το χαρτι, να παρουσιαζεσαι, να λες "θελω αναβολη γιατι εχω οικονομικα προβληματα και σκοπευω να δουλεψω" να μη παρουσιαζεις ΚΑΝΕΝΑ χαρτι, απο νοσοκομειο, απο δουλεια, απο σχολη τπτ και αυτοι να σου λενε "οκ παιδι μου πηγαινε σπιτι σου και οταν ξαναρθεις θα σε βαλουμε ναυτικο η αεροπορια να μη κουραστεις κιολας"
ρε θα τρελαθουμε τελειως γαμω το ελλαδισυαν μου γαμω?
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.
Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..
Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
χελιδωνα εβρου....εξωτικες ομορφιεςΚαλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
ΕΛ.ΔΥ.Κ
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.
μεγαλε, η σωστη ερωτηση ειναι ''τι βυσμα εχεις''. Αναλογα με το επιπεδο του βυσματος, ακολουθουν και οι τοποθετησεις.
btw, ετσι οπως εγινε τωρα ο στρατος 6-9 μηνες, οσπου να μπεις βγηκες οποτε το βυσμα πλεον χεσμενο το εχεις. εμεις που υπηρετησαμε 2 χρονια, το χρειαζομασταν σφοδρα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επι της ουσιας επειδη εισαι καλο παιδι αν μπορεσετε και τον χωσετε σε κανα σωμα υλικου πολεμου θα περασει τζιτζι....αλλιως καμια λαφ να κυνηγησει οπου παει.....Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ναι οικονομικά έχει τελειώσει ...... γενικά (αντιθέτως με μένα) δε γουστάρει στρατό και τέτοια και είναι και μικρότερος... βυσματάκι παίζει αλλά δε ξέρω που να τον στείλω.Εγώ Ξάνθη ήμουνα δε μπορώ να πω ότι καλοπέρασα κιόλας...
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Ναι βασικά στην αρχή σε ΚΕΥΠ θα πάει (καθότι και μορφωμένος)....αλλά το θέμα είναι μετά η μετάθεση..μη πάει κάπου που θα τον πάνε και γαμιώντας.. μου χει δημιουργήσει βάρος το όλο ζήτημα..
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Χίο είναι καλά ξέρει κανένας?
Μήπως είναι καιρός να ενεργοποιηθεί ΤΟ ΘΡΕΝΤ??
Άντε να μαθουμε τί εγινε και με το υπολοιπο θητειας του φραντσεσκο
Άντε να μαθουμε τί εγινε και με το υπολοιπο θητειας του φραντσεσκο
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Χίο είναι καλά ξέρει κανένας?
Εξαρτάται σε ποια μονάδα, γενικά όμως είναι σκατόνησο.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω θα ελεγα 508 στα ριζια,η για πιο λαρτζ καταστασεις 502 στη καβιληχελιδωνα εβρου....εξωτικες ομορφιες
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ναι βασικά στην αρχή σε ΚΕΥΠ θα πάει (καθότι και μορφωμένος)....αλλά το θέμα είναι μετά η μετάθεση..μη πάει κάπου που θα τον πάνε και γαμιώντας.. μου χει δημιουργήσει βάρος το όλο ζήτημα..
ρε πούστη μου 9 μήνες θα πάει .. μέχρι να παρουσιαστεί απολύεται κιόλας...
πότε ρε να προλάβουνε να τον πάνε γαμιώντας
40 μέρες κέντρο +5 άδεια ορκωμοσίας +15 κανονική άδεια +2 καμμιά αιμοδοτική ... σύνολο 62 από τις 185 γαμώ το κέρατο μου θέλει και βύσμα ??????
Μια χαρα νησι ειναι η Χιος. Απο τα λιγα νησια με ζωη και το χειμωνα. Τωρα κατα τα αλλα ο στρατος ειναι μονο 9 μηνες. δεν θα παθει ο κολος του οπου και να παει. αλλα παιδια παλιοτερα την εβγαζαν 20 μηνες με σκοπια και αγγαρεια και καψωνια μεχρι να απολυθουν. Παρολα αυτα δεν θα ξεχασουν ποτε αυτην την εμπειρια.
Δεν θα παθει ο κολος του αδερφου σου τωρα οπου και να παει. Μεχρι να μπει θα ειναι καιρος να απολυθει. Εκτος αν εκτος απο αδερφος , ειναι και αδερφη ο αδερφουλης σου. τοτε να κοιταξουμε να τον στειλουε καπου καλα μην ταλαιπωρηθει το αγορι
Δεν θα παθει ο κολος του αδερφου σου τωρα οπου και να παει. Μεχρι να μπει θα ειναι καιρος να απολυθει. Εκτος αν εκτος απο αδερφος , ειναι και αδερφη ο αδερφουλης σου. τοτε να κοιταξουμε να τον στειλουε καπου καλα μην ταλαιπωρηθει το αγορι
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μια χαρα νησι ειναι η Χιος. Απο τα λιγα νησια με ζωη και το χειμωνα. Τωρα κατα τα αλλα ο στρατος ειναι μονο 9 μηνες. δεν θα παθει ο κολος του οπου και να παει. αλλα παιδια παλιοτερα την εβγαζαν 20 μηνες με σκοπια και αγγαρεια και καψωνια μεχρι να απολυθουν. Παρολα αυτα δεν θα ξεχασουν ποτε αυτην την εμπειρια.
κοίταξε δικαίωμά του είναι να μη γουστάρει το στρατό. Δε σημαίνει ότι όποιος γουστάρει το στρατό είναι άντρας και το αντίστροφο.Είδα και γω που πήγα τι μπουρδέλο είναι 12μηνο Στο κάτω κάτω της γραφής άλλοι δε πάνε καν φαντάροι δηλωνοντας Ιας ή παίρνοτας απαλλαγή. Το παιδί θα πάει και θα κάνει το καθήκον του κανονικά. Κι ούτε μου ζήτησε τίποτα.Εγώ απο μόνος μου παίρνω τη πρωτοβουλία να το ψάξω ως μεγαλύτερος αδερφός και παρακαλώ να λείπουν τα ειρωνικά σχολιάκια και οι βρισιές στο αδερφό μου...μη γίνει της κολάσεως...
γκε γκε μικρή?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κοίταξε δικαίωμά του είναι να μη γουστάρει το στρατό. Δε σημαίνει ότι όποιος γουστάρει το στρατό είναι άντρας και το αντίστροφο. Στο κάτω κάτω της γραφής άλλοι δε πάνε καν φαντάροι δηλωνοντας Ιας ή παίρνοτας απαλλαγή. Το παιδί θα πάει και θα κάνει το καθήκον του κανονικά. Κι ούτε μου ζήτησε τίποτα.Εγώ απο μόνος μου παίρνω τη πρωτοβουλία να το ψάξω ως μεγαλύτερος αδερφός και παρακαλώ να λείπουν τα ειρωνικά σχολιάκια και οι βρισιές στο αδερφό μου...μη γίνει της κολάσεως...
γκε γκε μικρή?
πολύ κακώς κάνεις... ασε τον να φύγει από το βρακί της μαμάς και το ζωνάρι του αδελφού....
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
πολύ κακώς κάνεις... ασε τον να φύγει από το βρακί της μαμάς και το ζωνάρι του αδελφού....
Ναι το στρατό περιμένεις να σε κάνει άντρα.....χαχαχα τ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19