Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
καλα ειναι δυνατον να σου ρχεται το χαρτι, να παρουσιαζεσαι, να λες "θελω αναβολη γιατι εχω οικονομικα προβληματα και σκοπευω να δουλεψω" να μη παρουσιαζεις ΚΑΝΕΝΑ χαρτι, απο νοσοκομειο, απο δουλεια, απο σχολη τπτ και αυτοι να σου λενε "οκ παιδι μου πηγαινε σπιτι σου και οταν ξαναρθεις θα σε βαλουμε ναυτικο η αεροπορια να μη κουραστεις κιολας"
ρε θα τρελαθουμε τελειως γαμω το ελλαδισυαν μου γαμω?  :tickedoff:
Τι μαλακίες λες πάλι μωρέ? :jerking: :jerking: :jerking:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.

Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..
χελιδωνα εβρου....εξωτικες ομορφιες

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πάρα πολλά εξαρτώνται απο το διοικητή της μονάδας..έχει κάποιο πτυχίο?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

μεγαλε, η σωστη ερωτηση ειναι ''τι βυσμα εχεις''. Αναλογα με το επιπεδο του βυσματος, ακολουθουν και οι τοποθετησεις.

btw, ετσι οπως εγινε τωρα ο στρατος 6-9 μηνες, οσπου να μπεις βγηκες οποτε το βυσμα πλεον χεσμενο το εχεις. εμεις που υπηρετησαμε 2 χρονια, το χρειαζομασταν σφοδρα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

επι της ουσιας επειδη εισαι καλο παιδι αν μπορεσετε και τον χωσετε σε κανα σωμα υλικου πολεμου θα περασει τζιτζι....αλλιως καμια λαφ να κυνηγησει οπου παει.....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ναι οικονομικά έχει τελειώσει ...... γενικά (αντιθέτως με μένα) δε γουστάρει στρατό και τέτοια και είναι και μικρότερος... βυσματάκι παίζει αλλά δε ξέρω που να τον στείλω.Εγώ Ξάνθη ήμουνα δε μπορώ να πω ότι καλοπέρασα κιόλας...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Ναι βασικά στην αρχή σε ΚΕΥΠ θα πάει (καθότι και μορφωμένος)....αλλά το θέμα είναι μετά η μετάθεση..μη πάει κάπου που θα τον πάνε και γαμιώντας.. μου χει δημιουργήσει βάρος το όλο ζήτημα.. :huh:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Χίο είναι καλά ξέρει κανένας?

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
IMAK 5o ETEΘ ΚΩΣ...ή Ε ΜΚ Δράμα...οι καλύτερες μοίρες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι βασικά στην αρχή σε ΚΕΥΠ θα πάει (καθότι και μορφωμένος)....αλλά το θέμα είναι μετά η μετάθεση..μη πάει κάπου που θα τον πάνε και γαμιώντας.. μου χει δημιουργήσει βάρος το όλο ζήτημα.. :huh:

ρε πούστη μου 9 μήνες θα πάει .. μέχρι να παρουσιαστεί απολύεται κιόλας...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

πότε ρε να προλάβουνε να τον πάνε γαμιώντας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

40 μέρες κέντρο +5 άδεια ορκωμοσίας +15 κανονική άδεια +2 καμμιά αιμοδοτική ... σύνολο 62 από τις 185 γαμώ το κέρατο μου θέλει και βύσμα ??????

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μια χαρα νησι ειναι η Χιος. Απο τα λιγα νησια με ζωη και το χειμωνα. Τωρα κατα τα αλλα ο στρατος ειναι μονο 9 μηνες. δεν θα παθει ο κολος του οπου και να παει. αλλα παιδια παλιοτερα την εβγαζαν 20 μηνες με σκοπια και αγγαρεια και καψωνια μεχρι να απολυθουν. Παρολα αυτα δεν θα ξεχασουν ποτε αυτην την εμπειρια.
Δεν θα παθει ο κολος του αδερφου σου τωρα οπου και να παει. Μεχρι να μπει θα ειναι καιρος να απολυθει. Εκτος αν εκτος απο αδερφος , ειναι και αδερφη ο αδερφουλης σου. τοτε να κοιταξουμε να τον στειλουε καπου καλα μην ταλαιπωρηθει το αγορι

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μια χαρα νησι ειναι η Χιος. Απο τα λιγα νησια με ζωη και το χειμωνα. Τωρα κατα τα αλλα ο στρατος ειναι μονο 9 μηνες. δεν θα παθει ο κολος του οπου και να παει. αλλα παιδια παλιοτερα την εβγαζαν 20 μηνες με σκοπια και αγγαρεια και καψωνια μεχρι να απολυθουν. Παρολα αυτα δεν θα ξεχασουν ποτε αυτην την εμπειρια.
Δεν θα παθει ο κολος του αδερφου σου τωρα οπου και να παει. Μεχρι να μπει θα ειναι καιρος να απολυθει. Εκτος αν εκτος απο αδερφος , ειναι και αδερφη ο αδερφουλης σου. τοτε να κοιταξουμε να τον στειλουε καπου καλα μην ταλαιπωρηθει το αγορι

κοίταξε δικαίωμά του είναι να μη γουστάρει το στρατό. Δε σημαίνει ότι όποιος γουστάρει το στρατό είναι άντρας και το αντίστροφο.Είδα και γω που πήγα τι μπουρδέλο είναι :jerking: 12μηνο  Στο κάτω κάτω της γραφής άλλοι δε πάνε καν φαντάροι δηλωνοντας Ιας ή παίρνοτας απαλλαγή. Το παιδί θα πάει και θα κάνει το καθήκον του κανονικά. Κι ούτε μου ζήτησε τίποτα.Εγώ απο μόνος μου παίρνω τη πρωτοβουλία να το ψάξω ως μεγαλύτερος αδερφός και παρακαλώ να λείπουν τα ειρωνικά σχολιάκια και οι βρισιές στο αδερφό μου...μη γίνει της κολάσεως...

γκε γκε μικρή?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κοίταξε δικαίωμά του είναι να μη γουστάρει το στρατό. Δε σημαίνει ότι όποιος γουστάρει το στρατό είναι άντρας και το αντίστροφο. Στο κάτω κάτω της γραφής άλλοι δε πάνε καν φαντάροι δηλωνοντας Ιας ή παίρνοτας απαλλαγή. Το παιδί θα πάει και θα κάνει το καθήκον του κανονικά. Κι ούτε μου ζήτησε τίποτα.Εγώ απο μόνος μου παίρνω τη πρωτοβουλία να το ψάξω ως μεγαλύτερος αδερφός και παρακαλώ να λείπουν τα ειρωνικά σχολιάκια και οι βρισιές στο αδερφό μου...μη γίνει της κολάσεως...

γκε γκε μικρή?

πολύ κακώς κάνεις... ασε τον να φύγει από το βρακί της μαμάς και το ζωνάρι του αδελφού....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom