Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ναι μωρέ η καζούρα στην αρχή είναι... και κανένα χαζό παρατσούκλι που θα σου μείνει... γέλιο όμως θα έχει. Κατά τ' άλλα μην πέσεις σε κανέναν μακάκα που νομίζει ότι μόνο οι Ι1 είναι άνθρωποι...

Φίλε όταν περασα περιοδεύον το 2001 είχα και αγάπη για την πατρίδα και σεβασμό για το στρατό και επέλεξα ειδικές δυναμεις.Τότε ήταν όλα ok.Αμ έλα όμως που 2 χρόνια μετά σε 1 γαμημένο γλέντι στην Κρήτη από πυρά αυτόματου όπλου μαζί με πολλους άλλους πυροβολισμούς έχασα την ακοή μου ευτυχώς πρόσκαιρα για 2 μήνες και παρα τρίχα γλίτωσα χειρουργείο και βρήκαν ζημιά στη σάλπιγγα,το σωλήνα κοντά στο τύμπανο.Έκτοτε ούτε την ανάσταση δεν παώ παρόλο που οι κροτίδες δεν ακούγονται τόσο,μόνο και μόνο προληπτικά.Και εγώ που ετοιμαζόμουν για ειδικές δυνάμεις και λίγο πριν την πρώτη μου αναβολή με βάλαν ΥΕΑ τώρα θα μαι 1 χαραμοφάης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως οι περισσοτεροι που ξερω στον στρατο εν τελει παιρνουν και δεν χανουν κιλα.... :sunglasses: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
τώρα θα μαι 1 χαραμοφάης...

Καταρχάς όλους ή σχεδόν όλους τους έρχεται η ένδειξη ΥΕΑ. Στο χέρι σου είναι αν θα πας ή όχι. Και δεύτερον μη λες χαζά... ποιος ε΄πιπε για χαραμοφάηδες και τέτοια; Εντάξει έχεις ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορείς να υπηρετήσεις όπως ονειρεύτηκες ή όπως φαντάστηκες. Ε και; Τελείωσε η ζωή; Ο στρατός μπορεί να σε αξιοποιήσει σ' άλλα καθήκοντα... Και οι συνάδελφοί σου θα δείξουν κατανόηση...

παντως οι περισσοτεροι που ξερω στον στρατο εν τελει παιρνουν και δεν χανουν κιλα.... :sunglasses: :2funny:

Από 115 που μπήκα πήγα 93 και μετά πάλιωσα και απολύθηκα όσα μπήκα...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καταρχάς όλους ή σχεδόν όλους τους έρχεται η ένδειξη ΥΕΑ. Στο χέρι σου είναι αν θα πας ή όχι. Και δεύτερον μη λες χαζά... ποιος ε΄πιπε για χαραμοφάηδες και τέτοια; Εντάξει έχεις ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορείς να υπηρετήσεις όπως ονειρεύτηκες ή όπως φαντάστηκες. Ε και; Τελείωσε η ζωή; Ο στρατός μπορεί να σε αξιοποιήσει σ' άλλα καθήκοντα... Και οι συνάδελφοί σου θα δείξουν κατανόηση...

Να σε καλά ρε φίλε.Ε λοιπόν περίεργο που σε τέτοιο site που υποτίθεται ότι είναι trash και νόμιζα ότι θα χει μόνο καμμένους βλέπω ότι έχει αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους με ώριμη άποψη σε πολλά ζητήματα.Μου χει γίνει αυτό το site το αγαπημένο μου καθημερινό κι ας μην είμαι fan του πληρωμένου σεξ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Ε και 'μεις που είμαστε άνθρωποι είμαστε με τις απόψεις του και τις ιδέες του ο καθένας... και αν δεις ο καθένας έχει να σου επι και κάτι...

Και ο υποφαινόμενος (που λέει ο λόγος φυσικά!) 18 μήνες υπηρέτησε... Και φίλοι μου πήγανε και Ι1 και Ι4 άοπλο παθολογικό και είδα και γνώρισα και μίλησα και κρατάω επαφές με διάφορους από τον στρατό. Με όποιους θέλω φυσικά και όποιους θεωρώ αξιόλογους... και Ι1 και Ι3 ή Ι4...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ε και 'μεις που είμαστε άνθρωποι είμαστε με τις απόψεις του και τις ιδέες του ο καθένας... και αν δεις ο καθένας έχει να σου επι και κάτι...

Και ο υποφαινόμενος (που λέει ο λόγος φυσικά!) 18 μήνες υπηρέτησε... Και φίλοι μου πήγανε και Ι1 και Ι4 άοπλο παθολογικό και είδα και γνώρισα και μίλησα και κρατάω επαφές με διάφορους από τον στρατό. Με όποιους θέλω φυσικά και όποιους θεωρώ αξιόλογους... και Ι1 και Ι3 ή Ι4...

Πάλι καλά που είναι το Ι4 άοπλο παθολογικό και όχι ψυχολογικό,γιατί ήταν φίλος που ήταν πολύ καλομαθημένος και επειδή δεν άντεχε το μπαμ (έκλεινε τα αυτιά του ακόμα και όταν πήγαμ μαι φορά για κυνήγι με το θείο μου) δεν κράτησε όπλο.Δεν ξέρω τι του δώσαν αλλά φαντάζομαι σε τέτοια περίπτωση παίρνουν Ι5 και μετά αντε να βρεις δουλειά.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Νομίζω ότι πλέον θεωρούνται προσωπικά δεδομένα και δεν αναφέρονται... μόνο στο Δημόσιο κι αν! Αλλά μάλλον Ι4 ο φίλος άοπλο ψυχολογικό.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι πλέον θεωρούνται προσωπικά δεδομένα και δεν αναφέρονται... μόνο στο Δημόσιο κι αν! Αλλά μάλλον Ι4 ο φίλος άοπλο ψυχολογικό.

Οντως...ο δεικτης Ι(κανοτητας) δεν αναφερεται πουθενα πλεον ουτε στο απολυτηριο. Οσο για το δημοσιο ξερω σιγουρα οτι για σωματα ασφαλειας(τουλαχιστων)παιζει μονο ρολο αν υπηρετησες αοπλη θητεια λογο συνειδησης, τουλαχιστων βαση μιας προκυρηξης που ειδα περυσι για το σωμα του λιμενικου.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Οντως...ο δεικτης Ι(κανοτητας) δεν αναφερεται πουθενα πλεον ουτε στο απολυτηριο. Οσο για το δημοσιο ξερω σιγουρα οτι για σωματα ασφαλειας(τουλαχιστων)παιζει μονο ρολο αν υπηρετησες αοπλη θητεια λογο συνειδησης, τουλαχιστων βαση μιας προκυρηξης που ειδα περυσι για το σωμα του λιμενικου.

Έτσι εξηγείται τότε γιατί κάτι κωλόπαιδα βάζουν γιατρούς από δημόσια νοσοκομεία να τους κρίνουν άχρηστους ώστε να μην υπηρετήσουν και γιατί πολλοί το παίζουν τρελοί.Γιατί σκεφτόμουν ότι θα ναι μόνο πλούσιοι βολεμένοι στην επιχείρηση του μπαμπά.Κάποιος μου χε πει παλιά ότι το απολυτήριο το κανονικό είχε διαφορετικό χρώμα από το Ι5.Παίζει αυτό;

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος διαφορετικο χρωμα απολυοχαρτου ειχαν αυτοι που ειχαν χαμηλο Ι(3,4) αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια! Παντως ασχετος αν δεν αναφερεται το Ι στο απολυοχαρτο δε νομιζω πως αυτοι που δεν εχουν υπηρετησει να μπορουν να μπουν στο δημοσιο, τουλαχιστων οχι στα σωματα ασφαλειας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχει γεμίσει ο τόπος αδερφές και ωχαδερφιστές

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος διαφορετικο χρωμα απολυοχαρτου ειχαν αυτοι που ειχαν χαμηλο Ι(3,4) αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια! Παντως ασχετος αν δεν αναφερεται το Ι στο απολυοχαρτο δε νομιζω πως αυτοι που δεν εχουν υπηρετησει να μπορουν να μπουν στο δημοσιο, τουλαχιστων οχι στα σωματα ασφαλειας.

Όλοι ροζ έχουμε...

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι ροζ έχουμε...
Το τελικό και τελευταίο απολυτήριο από το στρατό έχει λευκό χρώμα, και σου αποστελεται μετά από κάποια χρόνια. Με το ροζ , ο ελληνικός στρατός διατηρεί την δυνατότητα να σε καλέσει για επανεκπαίδευση η ασκήσεις όποτε σε χρειαστεί και είναι αυτό που παίρνεις συνήθως όταν απολύεσαι.
Κάποιος στρατιωτικός ισως μπορεί να τα εξηγήσει καλύτερα.

ΥΓ. Η παράθεση έγινε γιατί μερικοί παίρνουν το λευκό απολυτήριο κατευθείαν.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οντως ετσι ειναι! Επειδη περασα και απο το πρωτο γραφειο κατα τη θητεια μου μπορω να το επιβεβαιωσω! Ροζ νομιζω ηταν τα παλια χρονια! Εγω που απολυθηκα περυσι σας λεω πως οταν ημουν εγω ειχε 2 χρωματα. Πρασινο και λευκο οπως λεει και ο Rake και η διαφορα τους ειναι αυτη! Λευκο απολυτηριο ειναι ουσιαστικα απολυτηριο χωρις φυλλο πορειας! Τα πρασινα απολυτηρια ειναι ουσιαστικα φυλλα πορειας για τη μοναδα που σε περιπτωση πολεμου επιστρατευεσαι ή του στρατοπεδου που σε καλουν για μετεκπαιδευση! Οσο για το αν καποιος παιρνει λευκο ή πρασινο δεν εχει να λεει! Σιγουρα τα βυσματα μπορουν να παρουν πιο ευκολα το λευκο αλλα πολλες φορες βγαινει και τυχαια! Παντως αυτοι που παιρνουν λευκο χαρτι δε ξεμπερδευουν με τον στρατο! Το χαρτι μπορει να αλλαξει χρωμα κατα τη διαρκεια της ζωης τους ξαφνικα! Το τελικο λευκο χαρτι ερχεται μετα το περας καποιας ηλικιας που θεωρητικα δε μπορουν να σε καλεσουν ουτε σε μετεκπαιδευση αλλα ουτε για στρατολογηση.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οντως ετσι ειναι! Επειδη περασα και απο το πρωτο γραφειο κατα τη θητεια μου μπορω να το επιβεβαιωσω! Ροζ νομιζω ηταν τα παλια χρονια! Εγω που απολυθηκα περυσι σας λεω πως οταν ημουν εγω ειχε 2 χρωματα. Πρασινο και λευκο οπως λεει και ο Rake και η διαφορα τους ειναι αυτη! Λευκο απολυτηριο ειναι ουσιαστικα απολυτηριο χωρις φυλλο πορειας! Τα πρασινα απολυτηρια ειναι ουσιαστικα φυλλα πορειας για τη μοναδα που σε περιπτωση πολεμου επιστρατευεσαι ή του στρατοπεδου που σε καλουν για μετεκπαιδευση! Οσο για το αν καποιος παιρνει λευκο ή πρασινο δεν εχει να λεει! Σιγουρα τα βυσματα μπορουν να παρουν πιο ευκολα το λευκο αλλα πολλες φορες βγαινει και τυχαια! Παντως αυτοι που παιρνουν λευκο χαρτι δε ξεμπερδευουν με τον στρατο! Το χαρτι μπορει να αλλαξει χρωμα κατα τη διαρκεια της ζωης τους ξαφνικα! Το τελικο λευκο χαρτι ερχεται μετα το περας καποιας ηλικιας που θεωρητικα δε μπορουν να σε καλεσουν ουτε σε μετεκπαιδευση αλλα ουτε για στρατολογηση.
πάντως ανεξαρτήτως τι θα σου έρθει δεν αξίζει να δαπανήσεις έστω και ένα δευτερολέπτο για τον  στρατό

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Εγώ πάντως πήρα ροζ... στην αρχή. Από τότε και μέχρι την επίσημη αποστράτευση θα έχω πράσινο... γμτ...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πάντως ανεξαρτήτως τι θα σου έρθει δεν αξίζει να δαπανήσεις έστω και ένα δευτερολέπτο για τον  στρατό

για πολλα πραγματα δεν αξιζει στην πουτανα τη ζωη να δαπανησεις χρονο, αλλα τι να κανουμε που ειναι υποχρεωτικα...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα ειναι δυνατον να σου ρχεται το χαρτι, να παρουσιαζεσαι, να λες "θελω αναβολη γιατι εχω οικονομικα προβληματα και σκοπευω να δουλεψω" να μη παρουσιαζεις ΚΑΝΕΝΑ χαρτι, απο νοσοκομειο, απο δουλεια, απο σχολη τπτ και αυτοι να σου λενε "οκ παιδι μου πηγαινε σπιτι σου και οταν ξαναρθεις θα σε βαλουμε ναυτικο η αεροπορια να μη κουραστεις κιολας"
ρε θα τρελαθουμε τελειως γαμω το ελλαδισυαν μου γαμω?  :tickedoff:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα ειναι δυνατον να σου ρχεται το χαρτι, να παρουσιαζεσαι, να λες "θελω αναβολη γιατι εχω οικονομικα προβληματα και σκοπευω να δουλεψω" να μη παρουσιαζεις ΚΑΝΕΝΑ χαρτι, απο νοσοκομειο, απο δουλεια, απο σχολη τπτ και αυτοι να σου λενε "οκ παιδι μου πηγαινε σπιτι σου και οταν ξαναρθεις θα σε βαλουμε ναυτικο η αεροπορια να μη κουραστεις κιολας"
ρε θα τρελαθουμε τελειως γαμω το ελλαδισυαν μου γαμω?  :tickedoff:
μαριαννα σκασε επιτελους
και πετα τα ολα
για τα φανταρακια
μια φωτο για τα ελληνικα στρατα που τρωνε κερατο απο τις πανταχοθεν γκομενιτσες

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαριαννα σκασε επιτελους
και πετα τα ολα
για τα φανταρακια
μια φωτο για τα ελληνικα στρατα που τρωνε κερατο απο τις πανταχοθεν γκομενιτσες

δεν το φαγες ακομη το κερατο οποτε εσυ σκασε!!!
μου θες και φωτο, εχω το καημο μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom