Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι το στρατό περιμένεις να σε κάνει άντρα.....χαχαχα τ :headbang:

δεν είπα αυτό.. σκοπός του στρατού δεν είναι να σε κάνει άντρα αλλά να σε κάνει αυτάρκη... να μπορείς να ζήσεις μόνος σου, χωρίς να χρειάζεσαι την μαμάκα να σου μαγειρέψει, την μαμάκα να σου πλύνει το βρακάκι, την μαμάκα να σου στρώσει το κρεβατάκι..

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα συγγνωμη μεγαλη
Αφου το παιδι θα παει κανονικα να κανει το καθηκον το αστον να παει και δεν θα εχει κανενα προβλημα. μη του δημιουργεις εσυ. Σιγα το πραγμα
Μου γυρνανε τα ματια να βλεπω ΑΝΤΡΕΣ να κλαιγονται για τον στρατο. Μου την δινει η κλαψομουνιαση τους
Μου την δινει και μονο που θυμαμαι κατι αρχιδακιια-μαγκες στο στρατο να κλαιγονται και να παιρνουν την μαμα τηλεφωνο να κανονισουν καμια αδεια. Ωραιοι αντρες ! εκλαιγαν στο τηλεφωνο. Μου την εδιναν οι μαναδες που εκλαιγαν και προσπαθουσαν να "φτιαξουν" το παιδι τους
Αρα μου την δινουν και τα αδερφια που κλαιγονται για τον αδερφο τους
 Δεν θα παθει τιποτα ρε οπου και να παει. Μια χαρα θα περασει

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλα συγγνωμη μεγαλη
Αφου το παιδι θα παει κανονικα να κανει το καθηκον το αστον να παει και δεν θα εχει κανενα προβλημα. μη του δημιουργεις εσυ. Σιγα το πραγμα
Μου γυρνανε τα ματια να βλεπω ΑΝΤΡΕΣ να κλαιγονται για τον στρατο. Μου την δινει η κλαψομουνιαση τους
Μου την δινει και μονο που θυμαμαι κατι αρχιδακιια-μαγκες στο στρατο να κλαιγονται και να παιρνουν την μαμα τηλεφωνο να κανονισουν καμια αδεια. Ωραιοι αντρες ! εκλαιγαν στο τηλεφωνο. Μου την εδιναν οι μαναδες που εκλαιγαν και προσπαθουσαν να "φτιαξουν" το παιδι τους
Αρα μου την δινουν και τα αδερφια που κλαιγονται για τον αδερφο τους
 Δεν θα παθει τιποτα ρε οπου και να παει. Μια χαρα θα περασει

κοίτ δεν είπα να τον φέρω και στην Αθήνα να του παίρνουν τσιμπούκια όπως πολλοί κάνουν. Απλά μη του τύχει τίποτα τρελό 10 μέσα 1 έξω ή σκατά φαγητό πρήξιμο απο Στρατόκαυλους και τέτοια...

ξέρετε όμως τι μ αρέσει στον Έλληνα. Μια ζωή καταδικάζει και κοροϊδεύει τους άλλους αλλά στη προσωπική λαμογιά πρώτος. Ρε παένεται δέστε τα στρατόπεδα..τίγκα στους βυσματίες....

ρε...το δημόσιο τίγκα στα βύσματα με μη πτυχιούχους.....

άσε μην αρχίσω περι ΔΝΤ και κλεψιάς μπροστά στα μάτια μας ..... :tickedoff:

δουλεύει τίποτα καλά στην Ελλάδα για να δουλέχει κι ο στρατός? Κι ερωτώ μου ρθε περαιώση 3000 ευρώ. Θα τα δώσω ..τι να κάνω? Μια ζωή να δίνουμε εμείς. Μια φόρους....μια στρατό..μια τονα μια τ'αλλο. Το κράτος τι μου δίνει? άσε μη πω  καλύτερα..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πιροκαβλε, δεν σε κάνει άνδρα αλλά βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση ,απογαλακτισμός γενικά .

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και παραδεχτηκα μερικουσ στο στρατο που ενω ειχαν γαμω τα βυσματα  δεν το χρησιμοποιουσαν για να μην χωσουν τους φιλους τους. θυμαμαι συγκεκριμενα εναν φιλο που ειχαμε γαμηθει στη σκοπια. Καθε μερα για κανα μηνα. και βλεπαμε συνεχεια τα ιδια λαμογια-αδερφες να βγαινουν εξοδουχοι. αλλα δεν καναμε και εμεις τα ιδια γιατι θα χωναμε τους κολητους μασ. αλλα στα αρχιδια μας. Ωραια περναγαμε και μεσα. Καλυτερα να εισαι κυριος και μεσα παρα αδεφη και λαμογιο και εξω.
  Μια φορα ο φιλος χρειαζοταν αδεια. Αρραβωνιαζοταν ο αδερφος του. Βγηκε στην αναφορα και τη ζητησε. Ο λοχαγος δεν του την εδωσε  γιατι επαιρναν μονο τα βυσματακια του.....
  Μιλαμε ειμασταν 80 ατομα και τα 60 εγευγαν με αδεια καθε Σ/Κ. και εμεις οι υπολοιποιι βαραγαμε τις σκοπιες τους....
Και τα παιρνει κρανιο το φιλαρακι και μας λεει..."Μαλακες το Σ/κ θα ειμαστε ολοι αδειουχοι''
Την επομενη μερα μια ολοκληρη ταξιαρχια ετρεχε πανικοβλητη. Ολη?
Οχι ολη..... 20 ατομα καθονταν και γελαγαν. Ο φιλος πηρε τηλεφωνο και ειπε τι γινοταν. Ετσι απλα. Ειχε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΥΣΜΑ! Κατευθειαν εντολη οτι οσοι εκαναν μεχρι τωρα τις υπηρεσιες να μην ξανακανουν καμια και να φυγουν με :2funny: αδεια

Οποτε φιλε χαλαρωσε και ασε τον αδερφο σου να παρει τον δρομο του. Να εισαι χαρουμενος που ο αδερφος σουτ ειναι ικανος σωματικα να υπηρετησει.
Γιατι αλλοι δεν ειναι. Και μην βαλεις τα κλαματα οταν θα φευγει. Απλα να εισαι χαρουμενος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και παραδεχτηκα μερικουσ στο στρατο που ενω ειχαν γαμω τα βυσματα  δεν το χρησιμοποιουσαν για να μην χωσουν τους φιλους τους. θυμαμαι συγκεκριμενα εναν φιλο που ειχαμε γαμηθει στη σκοπια. Καθε μερα για κανα μηνα. και βλεπαμε συνεχεια τα ιδια λαμογια-αδερφες να βγαινουν εξοδουχοι. αλλα δεν καναμε και εμεις τα ιδια γιατι θα χωναμε τους κολητους μασ. αλλα στα αρχιδια μας. Ωραια περναγαμε και μεσα. Καλυτερα να εισαι κυριος και μεσα παρα αδεφη και λαμογιο και εξω.
  Μια φορα ο φιλος χρειαζοταν αδεια. Αρραβωνιαζοταν ο αδερφος του. Βγηκε στην αναφορα και τη ζητησε. Ο λοχαγος δεν του την εδωσε  γιατι επαιρναν μονο τα βυσματακια του.....
  Μιλαμε ειμασταν 80 ατομα και τα 60 εγευγαν με αδεια καθε Σ/Κ. και εμεις οι υπολοιποιι βαραγαμε τις σκοπιες τους....
Και τα παιρνει κρανιο το φιλαρακι και μας λεει..."Μαλακες το Σ/κ θα ειμαστε ολοι αδειουχοι''

Την επομενη μερα μια ολοκληρη ταξιαρχια ετρεχε πανικοβλητη. Ολη?
Οχι ολη..... 20 ατομα καθονταν και γελαγαν. Ο φιλος πηρε τηλεφωνο και ειπε τι γινοταν. Ετσι απλα. Ειχε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΥΣΜΑ! Κατευθειαν εντολη οτι οσοι εκαναν μεχρι τωρα τις υπηρεσιες να μην ξανακανουν καμια και να φυγουν με :2funny: αδεια

Οποτε φιλε χαλαρωσε και ασε τον αδερφο σου να παρει τον δρομο του. Να εισαι χαρουμενος που ο αδερφος σουτ ειναι ικανος σωματικα να υπηρετησει.
Γιατι αλλοι δεν ειναι. Και μην βαλεις τα κλαματα οταν θα φευγει. Απλα να εισαι χαρουμενος

γυναικα εισαι εσυ η αντρας?  :think: :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σωπα και πηδηχθηκες με τον γκομενο στην σκοπια? καλη φαση

δεν σας πηραν χαμπαρι?  :grin:

μασ πηραν αλλα δεν υπηρχε προβλημα. με πηδαγε ολο το στρατοπεδο.

Καλα ρε συ... Αμα δεν πεταχτεις  σαν την πουτσα σε καθε θρεαντ να σπαμαρεις δεν μπορεις ετσι?
Γουσταρεις να γραφεις ασχετα πραγματα σε καθε θρεαντ ετσι?
Καβλωνεις?

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλά το κατάλαβα εγώ..γι αυτό και σ 'είπα πριν μικρή  ;) (δε το πα ειρωνικά)
[/quote

pirokavle αν με την περιγραφη που εκανα εσυ καταλαβες οτι ειμαι γυναικα τοτε παραιτουμαι. Τσαμπα εχασα το χρονο μου. Αντε γεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μασ πηραν αλλα δεν υπηρχε προβλημα. με πηδαγε ολο το στρατοπεδο.

Καλα ρε συ... Αμα δεν πεταχτεις  σαν την πουτσα σε καθε θρεαντ να σπαμαρεις δεν μπορεις ετσι?
Γουσταρεις να γραφεις ασχετα πραγματα σε καθε θρεαντ ετσι?
Καβλωνεις?

ρε βλακα ανωμαλε δεν πας να δεις αν ερχομαι?
στην τελικη ο τυπος ρωτησε που ειναι καλυτερα για στρατο
και βγηκες εσυ και αρχισες να του τα χωνεις του παιδιου... και "δεν θα παθει κατι ο αδερφουλης σου κτλπ"
και λες σε μενα οτι σπαμαρω?
πρωτον και δευτερον τι μας νοιαζει εμας αν γαμηθηκες απο αντρα η σε καρφωσανε στο στρατο?
αντε χαμενο κορμι... πουλας και πνευμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν εισαι γυναικα εισαι κακη γαμιολα
και αν εισαι αντρας εισαι κακος πουστης που λεει και η Αλιντισσα

γεμισαμε εξυπνους.... εδω μεσα... σε ρωταω τι εεισαι? δεν μπορω να ξερω... δεν εχω βιονικο ματι
αν γουσταρεις απαντας αν δεν γουσταρεις αη γαμησου... πουλας και πνευμα τσουτσεκι.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Σιγά μη σκίσει κανα καλσον ο αδερφός σου. Στην τελική δεν πάει στον πόλεμο.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Eισαι τοσο βλακας που δεν ξεχωριζεις τα λεγομενα ενος αντρα απο μια γυναικα. Συγγνωμη νομιζα οτι ειρωνευοσουν και οτι σπαμαρεις, οταν με ρωταγες αν ειμαι αντρας ή γυναικα.
Αλλα τελικα εισαι οντως πολυ βλακας. Και παλι ζηταω συγγνωμη.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αν εισαι γυναικα εισαι κακη γαμιολα
και αν εισαι αντρας εισαι κακος πουστης που λεει και η Αλιντισσα

γεμισαμε εξυπνους.... εδω μεσα... σε ρωταω τι εεισαι? δεν μπορω να ξερω... δεν εχω βιονικο ματι
αν γουσταρεις απαντας αν δεν γουσταρεις αη γαμησου... πουλας και πνευμα τσουτσεκι.

Eισαι τοσο βλακας που δεν ξεχωριζεις τα λεγομενα ενος αντρα απο μια γυναικα. Συγγνωμη νομιζα οτι ειρωνευοσουν και οτι σπαμαρεις, οταν με ρωταγες αν ειμαι αντρας ή γυναικα.
Αλλα τελικα εισαι οντως πολυ βλακας. Και παλι ζηταω συγγνωμη.  Τωρα εξηγειτε γιατι εχεις γαμησει ολα τα θρεαντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom