Για την ακρίβεια είναι ένα πείραμα που το 'χει σκάσει από ένα εργαστήριο
Δεν το περιμενα ρε φιλε τοσο πολυ. Το ειχα ψιλοκαταλαβει οταν σπαμαρε, αλλα δεν περιμενα τετοια προχωρημενη κατασταση
Για την ακρίβεια είναι ένα πείραμα που το 'χει σκάσει από ένα εργαστήριο
Eισαι τοσο βλακας που δεν ξεχωριζεις τα λεγομενα ενος αντρα απο μια γυναικα. Συγγνωμη νομιζα οτι ειρωνευοσουν και οτι σπαμαρεις, οταν με ρωταγες αν ειμαι αντρας ή γυναικα.
Αλλα τελικα εισαι οντως πολυ βλακας. Και παλι ζηταω συγγνωμη.
Δεν το περιμενα ρε φιλε τοσο πολυ. Το ειχα ψιλοκαταλαβει οταν σπαμαρε, αλλα δεν περιμενα τετοια προχωρημενη κατασταση
.........
κοίτ δεν είπα να τον φέρω και στην Αθήνα να του παίρνουν τσιμπούκια όπως πολλοί κάνουν. Απλά μη του τύχει τίποτα τρελό 10 μέσα 1 έξω ή σκατά φαγητό πρήξιμο απο Στρατόκαυλους και τέτοια...
ξέρετε όμως τι μ αρέσει στον Έλληνα. Μια ζωή καταδικάζει και κοροϊδεύει τους άλλους αλλά στη προσωπική λαμογιά πρώτος. Ρε παένεται δέστε τα στρατόπεδα..τίγκα στους βυσματίες....
ρε...το δημόσιο τίγκα στα βύσματα με μη πτυχιούχους.....
άσε μην αρχίσω περι ΔΝΤ και κλεψιάς μπροστά στα μάτια μας .....
δουλεύει τίποτα καλά στην Ελλάδα για να δουλέχει κι ο στρατός? Κι ερωτώ μου ρθε περαιώση 3000 ευρώ. Θα τα δώσω ..τι να κάνω? Μια ζωή να δίνουμε εμείς. Μια φόρους....μια στρατό..μια τονα μια τ'αλλο. Το κράτος τι μου δίνει? άσε μη πω καλύτερα..
δικιο εχειςΓια να σου ηρθε περαιωση 3.000 ευρω, σημαινει οτι χρωσταγες πολυ περισσοτερα. Αρα το κρατος σού κανει χαρη.
Η Χιος δεν ειναι πολυ καλα. Τουλαχιστον δεν ηταν πριν καποια χρονια, που υπηρετησα εκει 6 μηνες. Καλο θα ηταν να την αποφυγει. Και ο κοσμος δεν παει πολύ τους φανταρους εκει.
Για να σου ηρθε περαιωση 3.000 ευρω, σημαινει οτι χρωσταγες πολυ περισσοτερα. Αρα το κρατος σού κανει χαρη.
εσυ ρε μεγαλε που το ξερεις? λογιστης του εισαι?
εμενα μου ηρθε το παραπανω νουμερο με κατι μηδενικα παραπανω. μου ηρθε κολπος! επειδη εχω ιδιαιτερη διαστροφη στα σωστα βιβλια, λεω στους λογιστες οτι δεν θα πληρωσουμε. ας ερθουν εδω να μας ελέγξουν. τι μου απαντανε? καλο θα ηταν να πληρωνατε. αμα ερθουν, και ιδιαιτερα τα επόμενα 2 χρονια που θα ειναι και καυλώμενοι, και ενταξει να ημαστε το ποσο της περαιωσης θα το πληρωσετε!!!!!!!! (sic). Τοσα χρονια δηλαδη που πληρωναμε τα μαλια μας και ημασταν καθρεπτης στα @@ τους!
Για τετοιο μπαχαλο μιλαμε. ασε που νομιζω οτι λογιστες καιε φοριακοι ειναι μαζι στο κολπο.
kai στο κόλπο να μην είναι τους βολεύει άφανταστα ,διότι καλύπτουν έτσι και αυτοί τα τυχόν λάθη τους η την ανεπάρκειά τους ;) ;)εσυ ρε μεγαλε που το ξερεις? λογιστης του εισαι?
εμενα μου ηρθε το παραπανω νουμερο με κατι μηδενικα παραπανω. μου ηρθε κολπος! επειδη εχω ιδιαιτερη διαστροφη στα σωστα βιβλια, λεω στους λογιστες οτι δεν θα πληρωσουμε. ας ερθουν εδω να μας ελέγξουν. τι μου απαντανε? καλο θα ηταν να πληρωνατε. αμα ερθουν, και ιδιαιτερα τα επόμενα 2 χρονια που θα ειναι και καυλώμενοι, και ενταξει να ημαστε το ποσο της περαιωσης θα το πληρωσετε!!!!!!!! (sic). Τοσα χρονια δηλαδη που πληρωναμε τα μαλια μας και ημασταν καθρεπτης στα @@ τους!
Για τετοιο μπαχαλο μιλαμε. ασε που νομιζω οτι λογιστες καιε φοριακοι ειναι μαζι στο κολπο.
έλα ντέαπο θέμα για τον στρατό πως πήγαμε στην περαίωση;
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.
Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.
Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..
ΔΑΘ ΓΕΕΘΑ, η Δ/νση αθήτισμού του ΓΕΕΘΑ ... απόλυτη μαγεία, υπηρεσία με πολιτικά, πολλά ταξιδια, διαμονη σε καλά ξενοδοχεια ανα την ελλάδα και στο εξωτερικό .... ολα πληρωμένα και με χαρτζηλικι για τον ένστολο ..... υπέροχα ...
μπορείς να κανονίσεις μεταθεση εκει ?
να που δεν ησουν καθρεφτης τελικαεσυ ρε μεγαλε που το ξερεις? λογιστης του εισαι?
Στη Χιο αν ειναι υλικοδυναμίτης θα πάει στα Αρμόλια που είναι στη μέση του πουθενά. Φίλε το θέμα δεν είναι σε ποια περιοχή θα πάει αλλά αν το στρατόπεδο είναι μαύρο η όχι το οποίο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορεί να μάθεις ότι στο τάδε στρατόπεδο είναι καλά και σε 6 μήνες να έχει μαυρίσει. Επίσης μπορεί να πάει στη Χίο για την οποία ρώτησες και αν είναι βύσμα να κάτσει κανά δίμηνο στα Αρμόλια και μετά να πάει στη μεραρχία που είναι μέσα στη πόλη αν μάθειότι είναι καλά. Πάντως για 9 μήνες που έχει γίνει ώσπου να πάει θα γυρίσει όπότε μην αγχώνεσαι ούτε να παλιώσει δεν προλαβαίνειΧίο είναι καλά ξέρει κανένας?
οπου θαχει πολλα ατομα τυπεΚαλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.