Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup:

Για την ακρίβεια είναι ένα πείραμα που το 'χει σκάσει από ένα εργαστήριο

Δεν το περιμενα ρε φιλε τοσο πολυ. Το ειχα ψιλοκαταλαβει οταν σπαμαρε, αλλα δεν περιμενα τετοια προχωρημενη κατασταση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eισαι τοσο βλακας που δεν ξεχωριζεις τα λεγομενα ενος αντρα απο μια γυναικα. Συγγνωμη νομιζα οτι ειρωνευοσουν και οτι σπαμαρεις, οταν με ρωταγες αν ειμαι αντρας ή γυναικα.
Αλλα τελικα εισαι οντως πολυ βλακας. Και παλι ζηταω συγγνωμη.

Εγω αμα ηταν οντως πολυ βλακας ο αλλος δεν θα του απαντουσα παντως.
Γιατι αυτο θα με εξισωνε μαζι του.

Αλλα καταραμενη ανασφαλεια.....
πρεπει να απαντησεις οπωσδηποτε ;)
αστο το ανωτερο στυλακι δεν το χεις... αυτοι που ειναι ανωτεροι
δεν απαντανε καν... τσουτσεκι

Δεν το περιμενα ρε φιλε τοσο πολυ. Το ειχα ψιλοκαταλαβει οταν σπαμαρε, αλλα δεν περιμενα τετοια προχωρημενη κατασταση

Τραβα στην σκοπια να περιμενεις να σε καρφωσουν τωρα μπας και ξεκακεψεις... και ασε μας εμας  :2funny: :2funny: :2funny:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
  Σου απαντησα γιατι δεν καταλαβα εξ αρχης ποσο βλακας εισαι.
οσο για το ανωτερο στυλακι που αναφερεις οντως δεν το εχω γιατι δεν το γουσταρω. Απλα εσυ εισαι τοσο χαζος που μεχρι και ο σκυλος που εχεις στη φωτογραφια δειχνει ανωτερος εγκεφαλικα σε συγκριση με σενα....

Αλλα τι λεω μεχρι και ενα ποδηλατο ειναι πιο εξυπνο απο σενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κοίτ δεν είπα να τον φέρω και στην Αθήνα να του παίρνουν τσιμπούκια όπως πολλοί κάνουν. Απλά μη του τύχει τίποτα τρελό 10 μέσα 1 έξω ή σκατά φαγητό πρήξιμο απο Στρατόκαυλους και τέτοια...

ξέρετε όμως τι μ αρέσει στον Έλληνα. Μια ζωή καταδικάζει και κοροϊδεύει τους άλλους αλλά στη προσωπική λαμογιά πρώτος. Ρε παένεται δέστε τα στρατόπεδα..τίγκα στους βυσματίες....

ρε...το δημόσιο τίγκα στα βύσματα με μη πτυχιούχους.....

άσε μην αρχίσω περι ΔΝΤ και κλεψιάς μπροστά στα μάτια μας ..... :tickedoff:

δουλεύει τίποτα καλά στην Ελλάδα για να δουλέχει κι ο στρατός? Κι ερωτώ μου ρθε περαιώση 3000 ευρώ. Θα τα δώσω ..τι να κάνω? Μια ζωή να δίνουμε εμείς. Μια φόρους....μια στρατό..μια τονα μια τ'αλλο. Το κράτος τι μου δίνει? άσε μη πω  καλύτερα..

Για να σου ηρθε περαιωση 3.000 ευρω, σημαινει οτι χρωσταγες πολυ περισσοτερα. Αρα το κρατος σού κανει χαρη.
Η Χιος δεν ειναι πολυ καλα. Τουλαχιστον δεν ηταν πριν καποια χρονια, που υπηρετησα εκει 6 μηνες. Καλο θα ηταν να την αποφυγει. Και ο κοσμος δεν παει πολύ τους φανταρους εκει.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
όπου θες στείλε τον αδελφό σου εκτός απο ΚΩ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αλεξανδρούπολη απ' ότι μου 'χουν πει είναι κομπλέ τα πράγματα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Για να σου ηρθε περαιωση 3.000 ευρω, σημαινει οτι χρωσταγες πολυ περισσοτερα. Αρα το κρατος σού κανει χαρη.
Η Χιος δεν ειναι πολυ καλα. Τουλαχιστον δεν ηταν πριν καποια χρονια, που υπηρετησα εκει 6 μηνες. Καλο θα ηταν να την αποφυγει. Και ο κοσμος δεν παει πολύ τους φανταρους εκει.
δικιο εχεις
αυτη η κλαψα με την περαιωση,ελεος!
προαιρετικη ειναι
αν εχεις συμφερον μπαινεις αλλιως το πετας στα σκουπιδια
μην βλεπετε Αυτια
κανει κακο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

εσυ ρε μεγαλε που το ξερεις? λογιστης του εισαι?

εμενα μου ηρθε το παραπανω νουμερο με κατι μηδενικα παραπανω. μου ηρθε κολπος! επειδη εχω ιδιαιτερη διαστροφη στα σωστα βιβλια, λεω στους λογιστες οτι δεν θα πληρωσουμε. ας ερθουν εδω να μας ελέγξουν. τι μου απαντανε? καλο θα ηταν να πληρωνατε. αμα ερθουν, και ιδιαιτερα τα επόμενα 2 χρονια που θα ειναι και καυλώμενοι, και ενταξει να ημαστε το ποσο της περαιωσης θα το πληρωσετε!!!!!!!! (sic). Τοσα χρονια δηλαδη που πληρωναμε τα μαλια μας και ημασταν καθρεπτης στα @@ τους!

Για τετοιο μπαχαλο μιλαμε. ασε που νομιζω οτι λογιστες καιε φοριακοι ειναι μαζι στο κολπο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

εμενα μου ηρθε το παραπανω νουμερο με κατι μηδενικα παραπανω. μου ηρθε κολπος! επειδη εχω ιδιαιτερη διαστροφη στα σωστα βιβλια, λεω στους λογιστες οτι δεν θα πληρωσουμε. ας ερθουν εδω να μας ελέγξουν. τι μου απαντανε? καλο θα ηταν να πληρωνατε. αμα ερθουν, και ιδιαιτερα τα επόμενα 2 χρονια που θα ειναι και καυλώμενοι, και ενταξει να ημαστε το ποσο της περαιωσης θα το πληρωσετε!!!!!!!! (sic). Τοσα χρονια δηλαδη που πληρωναμε τα μαλια μας και ημασταν καθρεπτης στα @@ τους!

Για τετοιο μπαχαλο μιλαμε. ασε που νομιζω οτι λογιστες καιε φοριακοι ειναι μαζι στο κολπο.

Ειναι αυτονοητο οτι η περαιωση ειναι μια συμβιβαστικη επιλυση. Δεν ειναι αναγκη να εισαι λογιστης για να το καταλαβεις.
Άλλο το θεμα αν υπαρχει λαθος. Δεν ακουσα τον φιλο να λεει οτι εγινε λαθος.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
απο θέμα για τον στρατό πως πήγαμε στην περαίωση; :(

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

kai στο κόλπο να μην είναι τους βολεύει άφανταστα ,διότι καλύπτουν έτσι και αυτοί τα τυχόν λάθη τους η την ανεπάρκειά τους ;) ;)

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.

Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..

Εξαρταται σε τι σωμα θα ειναι φιλε.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..

ΔΑΘ ΓΕΕΘΑ, η Δ/νση αθήτισμού του ΓΕΕΘΑ ... απόλυτη μαγεία, υπηρεσία με πολιτικά, πολλά ταξιδια, διαμονη σε καλά ξενοδοχεια ανα την ελλάδα και στο εξωτερικό .... ολα πληρωμένα και με χαρτζηλικι για τον ένστολο ..... υπέροχα ...

μπορείς να κανονίσεις μεταθεση εκει ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΔΑΘ ΓΕΕΘΑ, η Δ/νση αθήτισμού του ΓΕΕΘΑ ... απόλυτη μαγεία, υπηρεσία με πολιτικά, πολλά ταξιδια, διαμονη σε καλά ξενοδοχεια ανα την ελλάδα και στο εξωτερικό .... ολα πληρωμένα και με χαρτζηλικι για τον ένστολο ..... υπέροχα ...

μπορείς να κανονίσεις μεταθεση εκει ?

υπηρετούν και τα 3 σώματα εκεί ....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

να που δεν ησουν καθρεφτης τελικα
οσοι εχουν να κρυψουν θα μπουν στην περαιωση

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Χίο είναι καλά ξέρει κανένας?
Στη Χιο αν ειναι υλικοδυναμίτης θα πάει στα Αρμόλια που είναι στη μέση του πουθενά. Φίλε το θέμα δεν είναι σε ποια περιοχή θα πάει αλλά αν το στρατόπεδο είναι μαύρο η όχι το οποίο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορεί να μάθεις ότι στο τάδε στρατόπεδο είναι καλά και σε 6 μήνες να έχει μαυρίσει. Επίσης μπορεί να πάει στη Χίο για την οποία ρώτησες και αν είναι βύσμα να κάτσει κανά δίμηνο στα Αρμόλια και μετά να πάει στη μεραρχία που είναι μέσα στη πόλη αν μάθειότι είναι καλά. Πάντως για 9 μήνες που έχει γίνει ώσπου να πάει θα γυρίσει όπότε μην αγχώνεσαι ούτε να παλιώσει δεν προλαβαίνει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

οπου θαχει πολλα ατομα τυπε
γιατι τωρα με την μειωση της θητειας παιζει πολυ μαυριλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom