Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Aκούστε τωρα και τη θέση κάποιου μόνιμου.Φαντάρε Francesko,όχι μόνο δεν υποκλίνονται οι μπάτσοι αλλά στη φοράνε κιόλας άμα τους δοθεί η ευκαιρία,επικαλούμενοι ότι αυτοί ειναι κάθε μερα στους δρόμους κι εμείς καθόμαστε.Δε θα το σχολιάσω και συνεχίζω:Το μόνο που "πιάνει" είναι να τους δείχνεις ταυτότητα και να λές και καλά "συνάδελφοι".Τωρα τι σκατά συνάδελφος ειμαι εγω με τον τροχόμπατσο,είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο,αλλά σε γλυτώνει από Ναυτοδικεία κλπ.Προχθές με σταματησε μια μπατσινα κόμματος στο RIBA'S  για υπερβολική ταχύτητα και μόλις της εδειξα ταυτότητα....χαιρέτησε και διέκοψε την κίνηση για να φύγω!!! :2funny:Αλλά αυτή ηταν η εξαίρεση...Ωραία μπατσίνα όμως!!! :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Μόνιμε, για κάντο μου λίγο πιο λιανά, έχεις την εντύπωση ότι θα πέρναγες ναυτοδικείο λόγω υπερβολικής ταχύτητας αν σε έγραφε? ή μήπως ότι αδίκημα που επισύρει ναυτοδικείο θα το γλύτωνες "συναδελφικά" με την επίδειξη ταυτότητας?

θαλεγα τώρα κάτι...αλλά άστο δε θα το πω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για μια κλιση φυσικα και δεν περνας στρατοδικειο-ναυτοδικειο κλπ!!!!!
αλλα για μια μυνηση οσο εισαι ΕΕ κανονικα και με τον νομο!!!!

το οτι καποιοι κανουν καταχρηση εξουσιας! αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια! δικαστικοι κλπ! ποιος τους γραφει?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για μια κλιση φυσικα και δεν περνας στρατοδικειο-ναυτοδικειο κλπ!!!!!
αλλα για μια μυνηση οσο εισαι ΕΕ κανονικα και με τον νομο!!!!

το οτι καποιοι κανουν καταχρηση εξουσιας! αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια! δικαστικοι κλπ! ποιος τους γραφει?

λοιπον προφανώς φίλε μου κάπου έχεις μπερδέψει τα πάντα και θα σε πάρω με το μαλακό, δε θα σχολιάσω τα περί μηνύσεων γιατί θα πρέπει να σου εξηγήσω από το μηδέν και τις έννοιες και θα ξημερωθούμε.
Θα σου πω για το δεύτερο σκέλος που αναφέρεις, ο δικαστικός είναι φυσικός προϊστάμενος του αστυνομικού οργάνου οπότε και λογικό να μη γράφονται κλήσεις.
Θα μπορούσες να πεις όμως εύλογα για τους δικηγόρους που συνήθως δε γράφουν κλήσεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόνιμε, για κάντο μου λίγο πιο λιανά, έχεις την εντύπωση ότι θα πέρναγες ναυτοδικείο λόγω υπερβολικής ταχύτητας αν σε έγραφε? ή μήπως ότι αδίκημα που επισύρει ναυτοδικείο θα το γλύτωνες "συναδελφικά" με την επίδειξη ταυτότητας?

θαλεγα τώρα κάτι...αλλά άστο δε θα το πω
Πέρασα Ναυτοδικείο φίλε για παράβαση λεωφορειόδρομου.Δεν πλήρωσα,πήγα Τριμελές και αναβλήθηκε λόγω αναρμοδιότητας.Στο Ναυτοδικείο παρουσιάστηκα,ανέπτυξα τις αντιρρήσεις μου-χωρίς δικηγόρο-και αθωώθηκα λόγω αμφιβολιών,καθότι παραβίασα λεωφορειόδρομο για να παραλάβω απο το ΝΝΑ τον μόλις χειρουργημένο πατέρα μου..Τι να μου πουν....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πέρασα Ναυτοδικείο φίλε για παράβαση λεωφορειόδρομου.Δεν πλήρωσα,πήγα Τριμελές και αναβλήθηκε λόγω αναρμοδιότητας.Στο Ναυτοδικείο παρουσιάστηκα,ανέπτυξα τις αντιρρήσεις μου-χωρίς δικηγόρο-και αθωώθηκα λόγω αμφιβολιών,καθότι παραβίασα λεωφορειόδρομο για να παραλάβω απο το ΝΝΑ τον μόλις χειρουργημένο πατέρα μου..Τι να μου πουν....

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

καλά με κούφανες τώρα...μπορείς να μου πεις ποιος και τι ήταν αυτός που βεβαίωσε τη παράβαση? θα τρελλαθούμε τελείως!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
frantzeska βουλωσετο και μην μιλας για στρατο γιατι δεν σε περνει να ξερεις.εσυ εισαι κατασκηνωση τωρα και εισαι βοηθος υποκομου στα εστιατορια.εγω και καποιοι αλλοι που υπηρετησαμε κανονικα και φαγαμε και 18 μηνακια στα μουτρα ξερουμε κατι παραπανω απο εσενα.κανε την παπια τωρα και μην ξαναμιλησεις εσυ για στρατο.εσυ θα λες οτι εισαι προσκοπακι του ελεους.
εσυ κατα βαθος ζηλευεις τον φραντζεσκο γιατι πρεπει να εφαγες χοντρο γαμησι στο στρατο κομπλεξαρα
πιπα κωλο εμπλοκη θα ησουν και με τη σκοπια αγκαλια για να μην εχει περασει το κωλοτρυπιδι σου μετα απο τοσα χρονια

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
..... ήταν καθηγητής στην Αγγλία και εργαζόταν πάνω στη Θεωρία του Χάους......

Φανταζομαι την ολοκληρωσε την διατριβη του μετα απο την στρατιωτικη θητεια ο τυπος. Αν καθοταν να δουλεψει και λιγο σε καμια εφορια ή κανα νοσοκομειο θα εξεδιδε τρίτομο εργο !!!!

Εδιτ και ο Καραμανλης καθηγητης στην θεωρια του χαους ειναι !! Για αυτο και παρελαβε χαος και το εκανε μεγαλύτερο...

Για να το μελετησει !!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λοιπον προφανώς φίλε μου κάπου έχεις μπερδέψει τα πάντα και θα σε πάρω με το μαλακό, δε θα σχολιάσω τα περί μηνύσεων γιατί θα πρέπει να σου εξηγήσω από το μηδέν και τις έννοιες και θα ξημερωθούμε.
Θα σου πω για το δεύτερο σκέλος που αναφέρεις, ο δικαστικός είναι φυσικός προϊστάμενος του αστυνομικού οργάνου οπότε και λογικό να μη γράφονται κλήσεις.
Θα μπορούσες να πεις όμως εύλογα για τους δικηγόρους που συνήθως δε γράφουν κλήσεις.
το οτι ισως εχω μπερδεψει καποια πραγματα......ναι οκ! το δεχομαι δεν ειμαι ισχυρογνωμων! μ αρεσει να κανω διαλογο να ακουω και να μαθαινω!
δεν βαζω το χερι μου και στην φωτια μιας και δεν ειμαι καραβανας για να ξερω και να καιγομαι κιολας!
για μια κλιση τροχαιας απλη τυπου <παρκαρισμα> ενοειτε πως εχεις να κανεις με την τροχαια και με καμια στρατονομια και  στρατοδικειο!
για μυνηση σε στελεχη τα οποια ειναι ΕΕ εχω δει οτι τους πανε στρατοδικειο που ειναι πιο αυστηρο! το χω δει με τα ματακια μου!
το οτι παραπανω τα ειπα καπως μαζεμενα και ισως μπερδεψα τον francesco οκ!!!!
π.χ. να δωσω ενα παραδειγμα για τον Εβρο!! μεχρι και τις 2 το βραδυ κυκλοφορεο ΣΝ!!!!! κυκλοφορουνε με πολιτικες bmw (στρατιωτικα νουμερα βεβαια) (κατι σαν ασφαλιτες) και με μηχανες ολη μερα!!!!
σταματανε κοσμο και κοσμακη!μεχρι και με αυτοκινητα!(ενοειτε φανταρους)
οταν τρακαρε φανταρος (εξοδουχος) με απλο πολιτη εσκασε και τροχαια και ΣΝ!!!!!! οποτε.......τι δεν ειπα καλα!ισως δεν τα ανελυσα καλα και τα κανα αχταρμα και καποιοι τα καταλαβανε διαφορετικα!ΟΚ!

Υ.Γ δες την περιπτωση του ADMIRAL GR !!τι σου φανηκε περιεργο?

Συνημμένα

• 1a.jpg
    1a.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 18

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:o :o :o :o :o :o :o :o :o

καλά με κούφανες τώρα...μπορείς να μου πεις ποιος και τι ήταν αυτός που βεβαίωσε τη παράβαση? θα τρελλαθούμε τελείως!!!
Ποιος βεβαίωσε την παράβαση?Ο Μπάτσος στη γωνία της Φειδιππίδου-πριν την φτιάξουνε όπως ειναι σήμερα-.Και ήμουν και με τη Στολή,γιατι ερχόμουν από Πεντάγωνο και δε χαμπάριαζε Χριστό...Και καλά "μας βλέπουν κάμερες και δεν μπορω να μη ΣΑΣ γράψω"!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
εσυ κατα βαθος ζηλευεις τον φραντζεσκο γιατι πρεπει να εφαγες χοντρο γαμησι στο στρατο κομπλεξαρα
πιπα κωλο εμπλοκη θα ησουν και με τη σκοπια αγκαλια για να μην εχει περασει το κωλοτρυπιδι σου μετα απο τοσα χρονια
Πεστα ρε doriti ,τον χυσες μες τα μουτρα τωρα τον αρκας!!!
Γυρευε τι φυλακες  θα χε, απο τις 18 μηνες οι 8 θα ηταν ΦΥ!!!Και ερχεται τωρα και  βγαζει το αχτι του εδω ,σε μενα!!Επειδη ακομα τον τρωει τον σαρακι,ειναι χρονιο  ψυχολογικο βλεπεις,δεν λυνεται!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Καλησπερα σε ολους.
Εξοδουχος again,οπως παντα!!!

Σημερα βγαλαμε ολα τα κραβατια εξω,τιναξαμε τα σετονια και κουβερτες και  πυρακτωσαμε  με φλογιστρο τα κρεβατια απο τους κοριους !!!Μετα καθαριοτητες εξωτερικους χωρους,θαλαμους,τουαλετες, κσι γοπινγκ.Μετα μεσημεριανο,υπνο και τωρα εξοδο!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τωρα αν σου πω οτι δεν μας νοιαζει.............μην παρεξηγηθεις!
ξερεις τι θα γινοταν αν ο καθενας μας ελεγε τι δουλειες εκανε σημερα???!!!!
της πουτανας το καγκελο θα γινοταν!

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους.
Εξοδουχος again,οπως παντα!!!

Σημερα βγαλαμε ολα τα κραβατια εξω,τιναξαμε τα σετονια και κουβερτες και  πυρακτωσαμε  με φλογιστρο τα κρεβατια απο τους κοριους !!!Μετα καθαριοτητες εξωτερικους χωρους,θαλαμους,τουαλετες, κσι γοπινγκ.Μετα μεσημεριανο,υπνο και τωρα εξοδο!!!
μπραβο στις φιλιππινεζες του ελληνικου στρατου.αυριο θα ξεκρεμασετε τις κουρτινες,θα τις πλυνετε και θα καθαρισετε και τα χαλια διοτι ερχετε χειμωνας.
μεθαυριο θα σας μαθουν να κανετε ντολμαδακια και σπανακοπιτες. :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
στο στρατο περασα ζαχαρι φιλε εγω.κατι μαγκακια ομως σαν εσενα τα δωρισα πολυ σπερμα ομως να ξερεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Πεστα ρε doriti ,τον χυσες μες τα μουτρα τωρα τον αρκας!!!
Γυρευε τι φυλακες  θα χε, απο τις 18 μηνες οι 8 θα ηταν ΦΥ!!!Και ερχεται τωρα και  βγαζει το αχτι του εδω ,σε μενα!!Επειδη ακομα τον τρωει τον σαρακι,ειναι χρονιο  ψυχολογικο βλεπεις,δεν λυνεται!!!
τι εγινε ρε ποντικι? βρηκες και αλλο ποντικι και πηρες αερα αμεσως?
για γρηγορα στα μαγειρια να πλυνετε κανενα ταψι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα πρεπει να ειχατε πουστη αν θυμαμε καλα το προγραμμα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
τι εγινε ρε ποντικι? βρηκες και αλλο ποντικι και πηρες αερα αμεσως?
για γρηγορα στα μαγειρια να πλυνετε κανενα ταψι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα πρεπει να ειχατε πουστη αν θυμαμε καλα το προγραμμα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Βρε πουστη του κερατα οσο γραφεις θα γραφω και θα σ βριζω και ασ με διωξουν ψυχασθενη,κομπλεξικε,χρονιο ψυχολογικο προβλημα εχεις καταλαβετο,!!Μην μου ξαναπαντησεις σε link,και δωσε ενα τελος ,απο σενα εξαρταται αν θα συνεχιστει αυτο  το βιολι

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Βρε πουστη του κερατα οσο γραφεις θα γραφω και θα σ βριζω και ασ με διωξουν ψυχασθενη,κομπλεξικε,χρονιο ψυχολογικο προβλημα εχεις καταλαβετο,!!Μην μου ξαναπαντησεις σε link,και δωσε ενα τελος ,απο σενα εξαρταται αν θα συνεχιστει αυτο  το βιολι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
απειλητικο π.μ. μου το εστειλε ενα κομαντο του ελληνικου στρατου.που το πρωι ειχε μια πολυ σκληρη εκπαιδευση.καθαρισε τα κρεβατια και εκανε και γομπινκ.αυριο θα μονομαχηση με το θυριο,θα προσπαθηση να το ριξει μεσα στην τρυπα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco
Μάλαμα

Συνδεδεμένος

Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των κόκκινων σπιτιών

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: arcans71 στις: σήμερα στις 20:16 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

--------------------------------------------------------------------------------
Μουτρο κοψε απο σενα εξαρταται,οσο με χλευαζεις τοσο θα σε βριζω!!
Κοψτο λεμε!!
Αναφορά στον Διαχειριστή

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom