Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Επισκέπτης
Αφού συμφωνείς μαζί μου, μωρή αδερφούλα, τι φωνάζεις; Στο κάτω κάτω ¨ρε σεις" έγραψα σε αυτό το μήνυμα, εσύ πώς συμπέρανες ότι μιλάω για τις δικές σου απόψεις; Επειδή έφερα τον τίτλο "γιωτάς" που για σένα τον βαρβάτο σημαίνει αυτόματα "γαμημένος γιωτάς" έστω κι αν εσύ όλη την ημέρα μαλακίζεσαι στο στρατόπεδο ενώ ο γιωτάς μπορεί να σου μαγειρεύει, να φτιάχνει το τζιπ σου, να γράφει τα γαμημένα χαρτιά του στρατοπέδου, να πλένει τις καραβάνες σου κλπ. κλπ.;

αναφερθηκες σε εμενα λεγοντας οτι οποιον δεν παει υποχρεωτικα σκοπια τον θεωρω λουφαδορο και προδοτη.
Αδελφουλα να λες τον μαλακα τον πατερα σου η τους φιλους σου που μπορει να σε ανεχονται.
Δεν σε κραζω επειδη πηγε γιωτας αλλα επειδη το παιζεις μαγκακι δαρτης και ιστορια ενω εισαι ενας μαλακας και μονο που ΕΠΕΜΕΝΕ για να παει γιωτα :birdman:
Οι ηρωες που το παιζεις και τετοιος παναθεμα σε ακομα και χωρις ποδια επιμενουν να κρατησουν οπλο.
Πηγαινε να πλυνεις κανα σωβρακο τωρα που εχεις και προυπηρεσια απο τον στρατο :2funny:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α να χαθεις ρε ψευτομαγκακο γελοιε παραμυθα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι προσφερες μωρε γελοιε ηρωα...Τι φοβασαι οτι αν πεις οτι εδωσες κωλο σε ολο τον λοχο θα πετακτει κανεις να αναγνωρισει την παρτολα του ελληνικου στρατου? :2funny:

Οσο για το αν μαυριζες το δικο μου κολαρακι κρατα πισινη πατσοκοιλια σακατεμενε μπαρμπα :2funny:
Κατι τετοιοι τυποι σαν και σενα πρπεει να εχουν φαει πολλες φαπες στον στρατο και να το παιζουν μετα ιστορια σαν γιωταδες :2funny: Αι ρε κακομοιρη σακατεμενε γιωτα...τι προσφερες ρε ζωο ε ζωο αληθεια...
Για ροχαλες ρε ξεφτυλισμενη αριστερατζα εισαι για ροχαλες ρε λουφαδορε που επεμενες να μπεις γιωτα ενω δεν ηταν αναγκη...και μιλας οτι εχεις προσφερεις..γαμωσπιτε...

Εντάξει, πέρασαν τα 2-3 μηνύματα που μπορεί κάτι να πεις και άρχισες τις μαλακίες σου πάλι λευκοκολαράκο. Ας σταματήσουμε εδώ γιατί νυχτώνει σιγά σιγά, να πας κι εσύ να βάλεις κανένα φουστανάκι γιατί ανοίγουν οι πιάτσες, να πάμε κι εμείς να κάνουμε κάτι πιο χρήσιμο.

Επισκέπτης
Εντάξει, πέρασαν τα 2-3 μηνύματα που μπορεί κάτι να πεις και άρχισες τις μαλακίες σου πάλι λευκοκολαράκο. Ας σταματήσουμε εδώ γιατί νυχτώνει σιγά σιγά, να πας κι εσύ να βάλεις κανένα φουστανάκι γιατί ανοίγουν οι πιάτσες, να πάμε κι εμείς να κάνουμε κάτι πιο χρήσιμο.

ναι ευτυχως εσυ εισουν διαφωτιστικος ηρωα για τις γεναιες σου πραξεις στο στρατο που καθορισαν την μετεπειτα εξωτερικη πολιτικη της Ελλαδας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αντε τραβα τωρα να βαρεσεις καμια μαλακια και μετα να λες σε κανενα καφενειο μπαρμπα στρουμφ για της γεναιες πραξεις σου στον στρατο σαν γιωτας μεσα στην κουζινα η στην μπουγαδα με τις σωβρακοφανελες :cum:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρε εδω τον fransesco τον γιωτα μπινελικωνουμε !!!!  μη χανετε την μπαλα :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αλλο που δεν μας λεγανε στην φρουρα,οποιος δεν αισθανεται να φερει ευθυνη του οπλου η για λογους ασφαλειας μπορει να το δηλωσει!!!Γιατι ενα λαθος να γινει,μια εμπλοκη η εκπυρσοκρητση κατι,μετα στο στρατοδικειο και θα  τους παρακαλαμε να εχουμε 20 μερες ΦΥ το λιγοτερο!!!
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
francesco.........το γαμησες λιγο το θεμα φιλαρακι!!

καθονται μερικοι και μαλωνουν για τον στρατο.........τι να πω τοσο τους κοβει!!!
το πα και σε προηγουμενο ποστ

αφου μερικοι ρε παληκαρια τον γουσταρετε τοσο πολυ τον στρατο γιατι δεν πηγατε να γινετε μονιμαδες??? οχι υποχρεωτικα ΕΠ.ΟΠ!! και απο σχολη! εκει ΝΑΙ!!! μαλιστα!!!
οσους ειδα σε ειδικες δυναμεις, τσολιαδες κλπ κλπ που το λεει η καρδουλα τους και πηγαν τους χαρηκα! δεν ειμαι κατα του στρατου!
αλλα και με μονιμα που ειχα συζητηση (αξιωματικο οχι εποπ) οταν του λεγα για τα φανταρια και για ειδικες δυναμεις η απαντηση του ηταν η εξης........να τα χεσω τα φανταρια και την εκπαιδευση τους......και αναρωτιεμαι γιατι.........και μου εξηγει ο ανθρωπος οτι η εκπαιδευση που παιρνεις ειναι για λιγους μηνες...για να εισαι μια ζωη σε φορμα και σωστα εκπαιδευμενος πρεπει να το κανεις μια ζωη αυτο (μια ζωη εκπαιδευση)!!οχι λιγους μηνες και μετα καλη ζωη.............και εκει καταλαβα οτι ειχε δικιο........ηταν σωστο το σκεπτικο του!

δεν καταλαβα ΠΟΤΕ την νοοτροπια μερικων που πηγανε φανταροι και επειδη ηταν σε μια πιο μαχιμη μοναδα το παιζανε πιο μαγκες και πιο πολυ εξουσια εν συγκριση με εναν που μπορει να ηταν μηχανικο-διαβιβασεις κλπ!
αν τους δεις ολους αυτους εξω απο τα στρατοπεδα ειναι κοτες! η ζωη τους ειναι μια μηχανη η ενα αυτοκινητο και μια εξατμιση-ζαντολαστιχα κλπ ενω εχει και παιδια μορφωμενα απο σχολες που πανε να κανουν την θητεια τους και να συνεχισουνε να δουλευουνε γιατι χανουν μεροκαματο.........!!ο ενας που ειναι μορφωμενος εχει στοχους στην ζωη του και ονειρα!!!
τι ονειρα εχει ο καθε τσομπαναρεος που νομιζει οτι ειναι μαγκας με ενα saxo vts 120hp με ζαντολαστοιχα και ποια ειναι η ζωη του εξω απο το στρατοπεδο.............ας μην συνεχισω αλλο!
πλεον κολεγιο ειναι ο στρατος!!
σε οποιον δεν αρεσει το σεβομαι! οπως επισης σεβομαι και σε αυτους που αρεσει.....αλλα οχι που το παιζουν εξουσια (σαν κωλοφανταρα)

γενικα εχουμε μια ταση σαν λαος να κανουμε επιδειξη! ξερεις ποιος ειμαι εγω?που δουλευω εγω?που υπηρετησα εγω? ποσο την εχω εγω?επιδειξη του βυσματος .........το βρυζουμε και οταν το χουμε μοκο!
στα @@@@@@@ μας!!!
ΕΛΕΟΣ!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ενα τετοιο απολοιφαδι και η νοοτροπια του ειναι για πολλες ροχαλες. ;)
Ενώ η δικιά σου νοοτροπία, που θες να πάρεις μεταπτυχιακό για να έχεις περισσότερα μόρια για το δημόσιο, είναι πιο λογική...
Κι εσύ για ροχάλες είσαι

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
Εγω παντως θα ξαναπηγαινα, για μια εβδομαδα ομως οχι για παραπανω... Γενικως περασα καλα. Σχεδον οπου κ να ημουν υπηρχε καλη παρεα κ σωστα παιδια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε francesco με τα σεα σου και τα α.μ.ε.α σου!
επειδη μας ειπες στο αλλο το θεματακι που φαγε πουλο καποια πραγματα δεν μας τα λες και απο εδω μιας και ειναι και το σωστο θεμα!

σου υποκλινονται οι μπατσοι? επειδη πηγες φανταρος??
και στο ξαναλεω αλλη μια φορα μπας και το εμπεδωσεις!! εισαι η τελευταια τρυπα του ζουρνα εκει μεσα!!
το οτι οι μπατσοι δεν εχουνε δικαιοδοσια πανω σου δεν σημαινει οτι θα κατσουν να τους γαμησεις κιολας!
αν σε τρακαρει καποιος και ερθει η μπατσια θα φωναξουνε την στρατονομια και κλαφτα μετα!
καλυτερα να σε πιασει η μπατσια παρα η στρατονομια!εμπεδωσε το!
αν γινει κατι ποιο χοντρο το στρατοδικειο θα σε γαμησει και οχι το πολιτικο δικαστηριο!
αν γινει κατι πιο χοντρο και πας φυλακη θα πας σε στρατιωτικες φυλακες και μετα σε παραδιδουν στις πολιτικες!
το τι εχεις στρατιωτικη ταυτοτητα κατι λεει........φανταζομαι για σενα η στρατιωτικη ταυτοτητα θα ναι για να πληρωνεις φτηνο εισητηριο!
το οτι τα στελεχη δεν τα γραφανε οι τροχαιοι (και επειδη τους βλεπαν σαν συναδελφους) το καναν γιαι ξεραν οτι το πορτοκαλι που στοιχιζει 350 ευρω για τον καραβανα ειναι 700 και το κοκκινο που ναι 700 για τον καραβανα ειναι στρατοδικειο που θα τον γαμησει! σου λεει εσυ εισαι το γραμα του νομου στον στρατο διοικεις κοσμο και εξω κανεις τα χειροτερα!παρε μια στερηση μισθου στον κωλο! ολλα αυτα τα θεωρητικα φανταζομαι δεν τα ξερεις!
πηγες 2 μηνες φανταρος και την ειδες...πο πο πο πο τι να σου πω!
αν ησουν σε καμια στρατονομια που εκει εχεις μια χ,ψ εξουσια η κανας δοκιμος (εφεδρος αξιωματικος) θα χες γαμησει πολυ κοσμο και θα χες καβαλησει το καλαμι γαματααααααα!
χαλαρωσε λιγο! στο ξαναλεω για 2η φορα!!πες τα και αλλου αυτα και αν δεις οτι σε παιρνουν στο ψιλο ε τοτε κατι δεν παει καλα! σκεψου το!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενώ η δικιά σου νοοτροπία, που θες να πάρεις μεταπτυχιακό για να έχεις περισσότερα μόρια για το δημόσιο, είναι πιο λογική...
Κι εσύ για ροχάλες είσαι

κι αυτές κέρασμα τις θεωρεί.....

αααααχαχαχαχαχαχαχαχα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φιλε thannos κατα μια φαση εχεις απολυτο μα απολυτο δικιο και σε συγχαιρω γι αυτο!!!
--
Αλλα δεν θα κατσω και με κλειστο το στομα επειδη ο καθε arcas και antonioni με ειρωνευονται και
κοροιδευουν, και να με λενε  α.μ.ε.α καθαριστρια φιλιππινεζα κτλ!!Λες και ειμαι ο μοναδικος Ι3 που υπαρχει!!Για κατσε ,ασ χαλαρωσουν πρωτα αυτοι και μετα εγω!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κοιταξε το γεγονος οτι βγηκες απο τα ρουχα σου και αρχισες να βριζεις δεν ειναι σωστο!
ειδικα ανωνυμα!
2ον διαβασε και το παραπανω ποστ στην μεση της σελιδας! και θα καταλαβεις!
δεν σε ξερω και ουτε εχω κατι μαζι σου! δεν μου κλεψες και το φαγητο απο το πιατο!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
κοιταξε το γεγονος οτι βγηκες απο τα ρουχα σου και αρχισες να βριζεις δεν ειναι σωστο!
ειδικα ανωνυμα!
2ον διαβασε και το παραπανω ποστ στην μεση της σελιδας! και θα καταλαβεις!
δεν σε ξερω και ουτε εχω κατι μαζι σου! δεν μου κλεψες και το φαγητο απο το πιατο!
Γιατι αυτοι τι κανανε;΄Δεν με ειρωνευοντουσαν΄;

Επισκέπτης
Και εγω την αγαπαω την πατριδα, αλλα επειδη δεν ημουν σιγουρος αν με αγαπαει και αυτη, αποφασισα να μην της δωσω πολλα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τελοσπαντων..........ας μην το ξεκινησουμε οτι αυτοι αρχισαν 1οι!!!λες και ειμαστε 1η δημοτικου!
αλλα ησουν προκλητικος πολυ!στο λεω απλα! η λεξη <υποκλινονται> ηταν τραβηγμενη!(για αυτο σε πηραν στο ψιλο)
αυτα για να μην το κουραζουμε!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Βρε thannos δεν σε καταλαβαινω μερικες φορες.
Θελεις να πεις οτι εγω απ την μερια μου να κατσω στην μουγκα μου
και να αφησω αυτους του βλακες  να με κοροιδευουν.
Δεν σε καταλαβαινω!!

Υ.γ πηγαινε πισω στην σελιδα 150 και θα δεις οτι αυτοι το αρχισανε!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Βρε thannos δεν σε καταλαβαινω μερικες φορες.
Θελεις να πεις οτι εγω απ την μερια μου να κατσω στην μουγκα μου
και να αφησω αυτους του βλακες  να με κοροιδευουν.
Δεν σε καταλαβαινω!!
οχι απλα μπορεις να κανεις παραθεση και να πεις οτι θες αλλα χωρις να βριζεις 1ον
και 2ον χωρις να προκαλεις λεγοντας οτι μου υποκλινονται μεχρι και οι μπατσοι!

για αυτο σε πηραν στο ψιλο!
δεν εχω τι αλλο να σου εξηγησω!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645