Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οχι ενας απλος στρατιωτης(ΠΖ) ειμαι,τιποτ παραπανω!!
εισαι παλικαρος ομως...ασ τους να λενε...δεν ξερουν απο καλλιοπες αυτοι....γιαυτο κοροιδευουν
Υγ μπλε δεν ειναι ό μπερες του πεζικου???

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ρε μάγκες κάθομαι και διαβάζω και δεν πιστεύω τί πράγματα γράφονται εδώ μέσα (ακόμα και από άτομα που συμπαθώ ιδιαίτερα...)
Στα αλήθεια τώρα σας προσέβαλλε που το παιδί έβαλε για άβαταρ τον πράσινο μπερέ , επειδή είναι γιωτάς? Ώπα ρε κομάντα... θιχτήκατε ...Σιγά !
Φίλε Φρανσέσκο αν όντως έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και βγήκες άοπλος τότε είσαι ΓΙΑ ΜΕΝΑ δυο φορές ήρωας.
Αν είναι ψεύτικο το πρόβλημα υγείας για να λουφάρεις τότε όντως είναι ντροπή για σένα.
Υ.Γ. Ήθελα να ήξερα πώς η Πόλη ακόμα παραμένει τούρκικη με τόσους ράμπο εδώ μέσα

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Γράφτους όλους, Φράνκι. Τιμημένο Ι4! Κι εγώ Ι4 ήμουνα :-)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Υπαρκτό πρόβλημα ή λούφα ? (αν επιτρέπεται...)
Φιλε δεν ειναι θεμα ουτε προβληματος, ουτε θεμα λουφας.!!
Ειναι αποκλειστικα και μονο θεμα Ευθηνης,θεμα Ασφαλειας!!!

Βρε αν γινει κατι λαθος και πυροβολησω εστω αθελα μου καποιον και τον τραυματισω ,δεν με γλιτωνει
τιποτα μετα!!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Εντάξει, υπαρκτό πρόβλημα ήταν αλλά θα μπορούσα να μην το αναφέρω καν. Είχα διαλύσει την επιγοαντίδα και έβαλα καινούργια. Δεν φαινόταν όμως αλλά μόνος μου ζήτησα να γίνω Ι4. Το ωραίο βέβαια ήταν όταν στο κέντρο κάτι μαγκάκια σαν αυτά που βλέπω εδώ μέσα πήραν όπλο στα χέρια τους κι εγώ δεν πήρα. Αρχίσανε τις μαγκιές. Νιώσανε άντρες με όπλο (χωρίς σφαίρες βέβαια). Φάγανε κάτι μπουκέτα καλά, τρεις από αυτούς και συνειδητοποιήσανε ότι δεν σε κάνει άντρα ο μπερές ή το άδειο όπλο. Μετά, τα τρομερά κομάντα αυτά με είχαν από δίπλα φιλαράκι και άρχισε η δήθεν φιλική καζούρα ότι "αν είσαι εσύ γιωτάς, εγώ είμαι πεθαμένος" κλπ.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
εισαι παλικαρος ομως...ασ τους να λενε...δεν ξερουν απο καλλιοπες αυτοι....γιαυτο κοροιδευουν
Υγ μπλε δεν ειναι ό μπερες του πεζικου???
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!
Ναι μπλες ειναι και φοριεται παντα με την στολη εξοδου!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τέλος πάντων αυτά είναι προσωπικά του καθενός. Πάντως ο αντρισμός και η φιλοπατρία δεν αποδεικνύονται από το στρατό.
Εγώ στη μονάδα μου είχα στρατιώτη ο οποίος τα βράδια δεν έβλεπε (κάποια σπάνια πάθηση στα μάτια, πρώτη φορά και εγώ την ακούω). Τί θα του πεις αυτού  ? 'Οτι είναι λιγότερο άντρας και αγαπάει λιγότερο την πατρίδα ?
Πλάκα κάνουμε ?

Επισκέπτης
Εντάξει, υπαρκτό πρόβλημα ήταν αλλά θα μπορούσα να μην το αναφέρω καν. Είχα διαλύσει την επιγοαντίδα και έβαλα καινούργια. Δεν φαινόταν όμως αλλά μόνος μου ζήτησα να γίνω Ι4. Το ωραίο βέβαια ήταν όταν στο κέντρο κάτι μαγκάκια σαν αυτά που βλέπω εδώ μέσα πήραν όπλο στα χέρια τους κι εγώ δεν πήρα. Αρχίσανε τις μαγκιές. Νιώσανε άντρες με όπλο (χωρίς σφαίρες βέβαια). Φάγανε κάτι μπουκέτα καλά, τρεις από αυτούς και συνειδητοποιήσανε ότι δεν σε κάνει άντρα ο μπερές ή το άδειο όπλο. Μετά, τα τρομερά κομάντα αυτά με είχαν από δίπλα φιλαράκι και άρχισε η δήθεν φιλική καζούρα ότι "αν είσαι εσύ γιωτάς, εγώ είμαι πεθαμένος" κλπ.

σιγα ρε αντρακλα μην σκισεις τα καλτσον σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τέλος πάντων αυτά είναι προσωπικά του καθενός. Πάντως ο αντρισμός και η φιλοπατρία δεν αποδεικνύονται από το στρατό.
Εγώ στη μονάδα μου είχα στρατιώτη ο οποίος τα βράδια δεν έβλεπε (κάποια σπάνια πάθηση στα μάτια, πρώτη φορά και εγώ την ακούω). Τί θα του πεις αυτού  ? 'Οτι είναι λιγότερο άντρας και αγαπάει λιγότερο την πατρίδα ?
Πλάκα κάνουμε ?

o fransesco ομως που το μονο προβλημα με τα ματια το εχει απο την μαλακια που εχει τραβηξει?

τι προβλημα προφασιστηκε για να μην φερει οπλο.

γιατι το δηλωσε. αισθανεται περηφανος που τους ξεγελασε και εγινε γιωτας.

ενα τετοιο απολοιφαδι και η νοοτροπια του ειναι για πολλες ροχαλες. ;)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Και που να ακούσεις και το πιο ωραίο... Στη μονάδα, είχαμε έναν μόνο λοχία στο λόχο ο οποίος έφυγε με βυσματική μετάθεση. Ξεμείναμε από υπαξιωματικούς λοιπόν και έρχεται ο λοχαγός και μου λέει "αναλαμβάνεις επιλοχίας"! "Μα καλά, εγώ δεν έχω ούτε όπλο, έμένα θα βάλετε να δίνω αναφορά το πρωί; Θα γελάνε με τον λόχο μας τα φοβερά κομάντα των άλλων λόχων". "Γράφτους στ' αρχίδια σου, ρε. Αφού όλα τα άλλα είναι βλαμμένα στον λόχο, ούτε υπηρεσίες δεν θα μπορέσουν να βγάλουν. Εσύ θα μπεις" . Και κατέβαινα λοιπόν κάθε πρωί και έδινα αναφορά λόχου με εξαρτήσεις, χωρίς όπλο. Σιγά που μας χάλασε ως λόχο! Μόνο που είναι αλήθεια, ότι δεν μπορούσα μετά να τρέχω μετά με τον λόχο λόγω ποδιού και έβαζα άλλον να το κάνει αυτό.Αλλά κατά τ' άλλα κανένας φοβερός Ράμπο από άλλο λόχο δεν είπε κουβέντα

Επισκέπτης
Ασπρούλη, μην πετάγεσαι πάλι σαν σφηνόπουτσα. Κάτι τέτοια ακριβώς έλεγαν και αυτά τα μαγκάκια που είπα

Δεν μου αρεσει οταν ο αλλος μιλαει με γενικοτητες και μιλαει για αοριστα μπουκετα που φαγαν και καλα δηθεν μαγκακια στο στρατο.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ρε σεις, η πατρίδα και το στράτευμα δεν βοηθιέται μόνο στην σκοπιά και στην αγγαρεία. Το θέμα είναι να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί περισσότερο. Γιατί κάποιον που ήταν μάγειρας τον βάζουν μάγειρα; Δεν προσφέρει αυτός; Γιατί κάποιον που δούλευε ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων τον βάζουν στα αυτοκίνητα; Είχα στην μονάδα μου για ένα φεγγάρι, έναν καθηγητή στο Πολυτεχνείο της Στοκχόλμης τον οποίο τον είχαν στείλει να φυλάει σκοπιά για να σώσει την πατρίδα! Και πρότεινε στον διοικητή τον γιδαρμέχτη να δημιουργήσει μονάδα παραγωγής ενέργειας από τα απορρίματα γιατί αυτό έκανε στην Σουηδία. Ο γίδης βέβαια δεν κατάλαβε καν περί τίνος πρόκειται και τον έστειλε πάλι στην σκοπιά και τα άλλα γίδια του Υπουργείου βέβαια αντί να εκμεταλλευτούν αυτόν τον άνθρωπο όπως κι έναν δεύτερο που ήταν καθηγητής στην Αγγλία και εργαζόταν πάνω στη Θεωρία του Χάους, τους είχαν πεταμένους σε μια μονάδα του Αιγαίου γιατί αν δεν φύλαγαν σκοπιά θα διαμαρτύρονταν κάτι μαλακισμένα σαν τον ασπρούλη ότι οι συγκεκριμένοι δεν αγαπάνε την πατρίδα, ότι λουφάρουν και ότι η ύψιστη υπηρεσία στην πατρίδα είναι η σκοπιά και η αγγαρεία

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Δεν μου αρεσει οταν ο αλλος μιλαει με γενικοτητες και μιλαει για αοριστα μπουκετα που φαγαν και καλα δηθεν μαγκακια στο στρατο.

Δεν το είπα για μαγκιά. Μάλιστα σκέφτηκα να μην το γράψω για να μην φανεί σαν ψευτομαγκιά αλλά αφού έτσι έγινε είπα να το αναφέρω. Όσο για τις αοριστίες μην περιμένεις φυσικά να σου πω και τα ονόματα αυτών. Εκείνο πάντως που ήθελα να πω είναι ότι δεν σε κάνει άντρα ένα τουφέκι χωρίς σφαίρες μάλιστα, ούτε το αν η υπηρεσία που κάνεις είναι η σκοπιά και όχι το θαλαμοφυλίκι.

Επισκέπτης
Ρε σεις, η πατρίδα και το στράτευμα δεν βοηθιέται μόνο στην σκοπιά και στην αγγαρεία. Το θέμα είναι να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί περισσότερο. Γιατί κάποιον που ήταν μάγειρας τον βάζουν μάγειρα; Δεν προσφέρει αυτός; Γιατί κάποιον που δούλευε ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων τον βάζουν στα αυτοκίνητα; Είχα στην μονάδα μου για ένα φεγγάρι, έναν καθηγητή στο Πολυτεχνείο της Στοκχόλμης τον οποίο τον είχαν στείλει να φυλάει σκοπιά για να σώσει την πατρίδα! Και πρότεινε στον διοικητή τον γιδαρμέχτη να δημιουργήσει μονάδα παραγωγής ενέργειας από τα απορρίματα γιατί αυτό έκανε στην Σουηδία. Ο γίδης βέβαια δεν κατάλαβε καν περί τίνος πρόκειται και τον έστειλε πάλι στην σκοπιά και τα άλλα γίδια του Υπουργείου βέβαια αντί να εκμεταλλευτούν αυτόν τον άνθρωπο όπως κι έναν δεύτερο που ήταν καθηγητής στην Αγγλία και εργαζόταν πάνω στη Θεωρία του Χάους, τους είχαν πεταμένους σε μια μονάδα του Αιγαίου γιατί αν δεν φύλαγαν σκοπιά θα διαμαρτύρονταν κάτι μαλακισμένα σαν τον ασπρούλη ότι οι συγκεκριμένοι δεν αγαπάνε την πατρίδα, ότι λουφάρουν και ότι η ύψιστη υπηρεσία στην πατρίδα είναι η σκοπιά και η αγγαρεία

Ειπα σημερα να μην σε αρχισω στα μπινελικια αλλα αφου με πιανεις στο στομα σου.
Βρε γελοιε ξεφτυλισμενε μπαρμπα στρουμφ σακατεμενε που μιλας και απο πανω.
Ξερεις καθολου τις αποψεις μου πανω στο θεμα?Ειπα εγω οτι οποιος δεν κανει σκοπια δεν αγαπαει την πατριδα η οτι δεν μπορει να προσφερει καπου αλλου?
Απλα κατι γαμημενοι γιωταδες μαλακες σαν και σενα μου την δινουν οταν βγαζουν και απο πανω γλωσσα και το παιζουν κριτες.
Ο καθηγητης του σουπερ ντουπερ πανεπιστημιου μπορουσε να προσφερει και αλλου.
Εσυ ρε ξεφτυλισμενο υποκειμενο ομως τι προσφερες στο στρατο?εκτος απο το να ξυνεις τα @@ σου για το κωλογονατο σου που μας παραδεκτηκες οτι αν ηθελες εμπαινες και κανονικα αλλα επεμενες για γιωτα?

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Χαχαχα. Αδερφούλα, εγώ πρόσφερα πολλά περισσότερα απ' ότι φαντάζεσαι αλλά δυστυχώς πάλι δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιατί τότε μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια. Αν αρχίσουμε έτσι, θα με πιστέψεις γι αυτά που σου λέω αλλά πλέον είναι σαν να σου λέω και το ονοματεπώνυμό μου! Εντάξει, είπαμε να πούμε κάποια πράγματα αλλά να μην βγούμε και φόρα παρτίδα στο μπουρδέλα! Πάντως αν πήγαινα μαζί σου στρατό η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα πρόσφερα στην πατρίδα θα ήταν που θα σου μαύριζα λίγο το κολαράκι σου :-)

Επισκέπτης
Χαχαχα. Αδερφούλα, εγώ πρόσφερα πολλά περισσότερα απ' ότι φαντάζεσαι αλλά δυστυχώς πάλι δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιατί τότε μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια. Αν αρχίσουμε έτσι, θα με πιστέψεις γι αυτά που σου λέω αλλά πλέον είναι σαν να σου λέω και το ονοματεπώνυμό μου! Εντάξει, είπαμε να πούμε κάποια πράγματα αλλά να μην βγούμε και φόρα παρτίδα στο μπουρδέλα! Πάντως αν πήγαινα μαζί σου στρατό η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα πρόσφερα στην πατρίδα θα ήταν που θα σου μαύριζα λίγο το κολαράκι σου :-)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α να χαθεις ρε ψευτομαγκακο γελοιε παραμυθα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι προσφερες μωρε γελοιε ηρωα...Τι φοβασαι οτι αν πεις οτι εδωσες κωλο σε ολο τον λοχο θα πετακτει κανεις να αναγνωρισει την παρτολα του ελληνικου στρατου? :2funny:

Οσο για το αν μαυριζες το δικο μου κολαρακι κρατα πισινη πατσοκοιλια σακατεμενε μπαρμπα :2funny:
Κατι τετοιοι τυποι σαν και σενα πρπεει να εχουν φαει πολλες φαπες στον στρατο και να το παιζουν μετα ιστορια σαν γιωταδες :2funny: Αι ρε κακομοιρη σακατεμενε γιωτα...τι προσφερες ρε ζωο ε ζωο αληθεια...
Για ροχαλες ρε ξεφτυλισμενη αριστερατζα εισαι για ροχαλες ρε λουφαδορε που επεμενες να μπεις γιωτα ενω δεν ηταν αναγκη...και μιλας οτι εχεις προσφερεις..γαμωσπιτε...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ειπα σημερα να μην σε αρχισω στα μπινελικια αλλα αφου με πιανεις στο στομα σου.
Βρε γελοιε ξεφτυλισμενε μπαρμπα στρουμφ σακατεμενε που μιλας και απο πανω.
Ξερεις καθολου τις αποψεις μου πανω στο θεμα?Ειπα εγω οτι οποιος δεν κανει σκοπια δεν αγαπαει την πατριδα η οτι δεν μπορει να προσφερει καπου αλλου?
Απλα κατι γαμημενοι γιωταδες μαλακες σαν και σενα μου την δινουν οταν βγαζουν και απο πανω γλωσσα και το παιζουν κριτες.
Ο καθηγητης του σουπερ ντουπερ πανεπιστημιου μπορουσε να προσφερει και αλλου.
Εσυ ρε ξεφτυλισμενο υποκειμενο ομως τι προσφερες στο στρατο?εκτος απο το να ξυνεις τα @@ σου για το κωλογονατο σου που μας παραδεκτηκες οτι αν ηθελες εμπαινες και κανονικα αλλα επεμενες για γιωτα?

Αφού συμφωνείς μαζί μου, μωρή αδερφούλα, τι φωνάζεις; Στο κάτω κάτω ¨ρε σεις" έγραψα σε αυτό το μήνυμα, εσύ πώς συμπέρανες ότι μιλάω για τις δικές σου απόψεις; Επειδή έφερα τον τίτλο "γιωτάς" που για σένα τον βαρβάτο σημαίνει αυτόματα "γαμημένος γιωτάς" έστω κι αν εσύ όλη την ημέρα μαλακίζεσαι στο στρατόπεδο ενώ ο γιωτάς μπορεί να σου μαγειρεύει, να φτιάχνει το τζιπ σου, να γράφει τα γαμημένα χαρτιά του στρατοπέδου, να πλένει τις καραβάνες σου κλπ. κλπ.;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom