Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
οχι απλα μπορεις να κανεις παραθεση και να πεις οτι θες αλλα χωρις να βριζεις 1ον
και 2ον χωρις να προκαλεις λεγοντας οτι μου υποκλινονται μεχρι και οι μπατσοι!

για αυτο σε πηραν στο ψιλο!
δεν εχω τι αλλο να σου εξηγησω!
Προσεξε δεν ειπα πουθενα οτι μου υποκλινονται σε μενα αποκλειστικα οι μπατσοι,
ειπα γενικα σε εμας τους στρατιωτες!!!Εγω δεν εχω δει ουτε με εχει δει μπατσος απο τοτε που ειμαι στον στρατο!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aυτό με τους μπάτσους τι το λες και το ξαναλες thanos;
Τι είναι οι μπάτσοι και δε μπορούν να υποκλίνονται;
Oι μπατσοι υποτιθεται οτι βαρανε υποκλισεις στα φανταρια... :2funny:
Για βιτσιο το κοβω... ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Aυτό με τους μπάτσους τι το λες και το ξαναλες thanos;
Τι είναι οι μπάτσοι και δε μπορούν να υποκλίνονται;
το πε σε ενα αλλο θεματακι !!
ξερει αυτος!
καταλαβε!!!
δεν το βγαλα απ το κεφαλι μου!
δεν ειναι δικα μου λεγομενα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε francesco με τα σεα σου και τα α.μ.ε.α σου!
επειδη μας ειπες στο αλλο το θεματακι που φαγε πουλο καποια πραγματα δεν μας τα λες και απο εδω μιας και ειναι και το σωστο θεμα!

σου υποκλινονται οι μπατσοι? επειδη πηγες φανταρος??
και στο ξαναλεω αλλη μια φορα μπας και το εμπεδωσεις!! εισαι η τελευταια τρυπα του ζουρνα εκει μεσα!!
το οτι οι μπατσοι δεν εχουνε δικαιοδοσια πανω σου δεν σημαινει οτι θα κατσουν να τους γαμησεις κιολας!
αν σε τρακαρει καποιος και ερθει η μπατσια θα φωναξουνε την στρατονομια και κλαφτα μετα!
καλυτερα να σε πιασει η μπατσια παρα η στρατονομια!εμπεδωσε το!
αν γινει κατι ποιο χοντρο το στρατοδικειο θα σε γαμησει και οχι το πολιτικο δικαστηριο!
αν γινει κατι πιο χοντρο και πας φυλακη θα πας σε στρατιωτικες φυλακες και μετα σε παραδιδουν στις πολιτικες!
το τι εχεις στρατιωτικη ταυτοτητα κατι λεει........φανταζομαι για σενα η στρατιωτικη ταυτοτητα θα ναι για να πληρωνεις φτηνο εισητηριο!
το οτι τα στελεχη δεν τα γραφανε οι τροχαιοι (και επειδη τους βλεπαν σαν συναδελφους) το καναν γιαι ξεραν οτι το πορτοκαλι που στοιχιζει 350 ευρω για τον καραβανα ειναι 700 και το κοκκινο που ναι 700 για τον καραβανα ειναι στρατοδικειο που θα τον γαμησει! σου λεει εσυ εισαι το γραμα του νομου στον στρατο διοικεις κοσμο και εξω κανεις τα χειροτερα!παρε μια στερηση μισθου στον κωλο! ολλα αυτα τα θεωρητικα φανταζομαι δεν τα ξερεις!
πηγες 2 μηνες φανταρος και την ειδες...πο πο πο πο τι να σου πω!
αν ησουν σε καμια στρατονομια που εκει εχεις μια χ,ψ εξουσια η κανας δοκιμος (εφεδρος αξιωματικος) θα χες γαμησει πολυ κοσμο και θα χες καβαλησει το καλαμι γαματααααααα!
χαλαρωσε λιγο! στο ξαναλεω για 2η φορα!!πες τα και αλλου αυτα και αν δεις οτι σε παιρνουν στο ψιλο ε τοτε κατι δεν παει καλα! σκεψου το!

το να του λες μαλακίες δε τον βοηθάς.
Στις τροχαίες παραβάσεις ΙΧ οχημάτων δεν επιλαμβάνεται η Στρατονομία ούτε αλλάζει το πρόστιμο, ότι προβλέπει ο ΚΟΚ. Η στρατονομία επιλαμβάνεται μόνο εάν εμπλέκεται στρατιωτικό όχημα. Επίσης για ποινικό αδίκημα σε μπουζουριάζει κανονικά η αστυνομία αν τύχει να επιληφθεί πρώτη του συμβάντος. Μετά ειδοποιείται η Στρατονομία και σε παραλαμβάνει από τα κρατητήρια της Αστυνομικής αρχής για τα...περαιτέρω. Όντας οπλίτης ή μόνιμος στρατιωτικός, υπάγεσαι στο Στρατιωτικό κανονισμό και στη δικαιοδοσία των στρατοδικείων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι γλυτώνεις τροχαίες παραβάσεις, προσαγωγές κτλ. απο την αστυνομία.  

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το να του λες μαλακίες δε τον βοηθάς.
Στις τροχαίες παραβάσεις ΙΧ οχημάτων δεν επιλαμβάνεται η Στρατονομία ούτε αλλάζει το πρόστιμο, ότι προβλέπει ο ΚΟΚ. Η στρατονομία επιλαμβάνεται μόνο εάν εμπλέκεται στρατιωτικό όχημα. Επίσης για ποινικό αδίκημα σε μπουζουριάζει κανονικά η αστυνομία αν τύχει να επιληφθεί πρώτη του συμβάντος. Μετά ειδοποιείται η Στρατονομία και σε παραλαμβάνει από τα κρατητήρια της Αστυνομικής αρχής για τα...περαιτέρω. Όντας οπλίτης ή μόνιμος στρατιωτικός, υπάγεσαι στο Στρατιωτικό κανονισμό και στη δικαιοδοσία των στρατοδικείων, αυτό όμως δε σημαίνει ότι γλυτώνεις τροχαίες παραβάσεις, προσαγωγές κτλ. απο την αστυνομία.  
αυτο καταλαβες???
δεν συνεχιζω!βαριεμαι!!!

Επισκέπτης
francesco μη μασας λεμε. Το πρασινακι παει και με το μπερε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Oι μπατσοι υποτιθεται οτι βαρανε υποκλισεις στα φανταρια... :2funny:
Για βιτσιο το κοβω... ;)

αυτά είναι μαλακίες που αναμασάνε οι φαντάροι. Τυπικά μεν, ισχύει ότι ομοιόβαθμος στρατιωτικός είναι ανώτερος ιεραρχικά από ομοιόβαθμο αστυνομικό, επειδή είναι αρχαιότερο σώμα. Τονίζω το ομοιόβαθμος. Αυτό βέβαια τίθεται σε ισχύ μόνο σε Χουντικά καθεστώτα ή σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι ναχαμε να λέγαμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτο καταλαβες???
δεν συνεχιζω!βαριεμαι!!!

ρε με δουλεύεις? εσύ δεν έγραψες για διπλάσιο πρόστιμο (από 350 ευρώ στα 700) και άλλες πειθαρχικές μαλακίες? Να ξαναδιαβάζεις τι γράφεις, γιατί μάλλον εσύ δε καταλαβαίνεις τι γράφεις.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
francesco μη μασας λεμε. Το πρασινακι παει και με το μπερε.
Nαι φανταζεσαι να μου δωσουν  και καμια καμπανα  τωρα στο στρατο,μετα παει διαλυθηκε
η ψυχολογια μου,ειμαι για αναβολη!!!Αλλα εγω φταιω που καθομαι και χαλαω τις εξοδους μου μπροστα στο site!!
Mονο εγω!!

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τι απορεις ρε και συ,ετσι εχω ακουσει να λενε,τι θελεις να σου πω!!!
frantzeska βουλωσετο και μην μιλας για στρατο γιατι δεν σε περνει να ξερεις.εσυ εισαι κατασκηνωση τωρα και εισαι βοηθος υποκομου στα εστιατορια.εγω και καποιοι αλλοι που υπηρετησαμε κανονικα και φαγαμε και 18 μηνακια στα μουτρα ξερουμε κατι παραπανω απο εσενα.κανε την παπια τωρα και μην ξαναμιλησεις εσυ για στρατο.εσυ θα λες οτι εισαι προσκοπακι του ελεους.

Επισκέπτης
Nαι φανταζεσαι να μου δωσουν  και καμια καμπανα  τωρα στο στρατο,μετα παει διαλυθηκε
η ψυχολογια μου,ειμαι για αναβολη!!!Αλλα εγω φταιω που καθομαι και χαλαω τις εξοδους μου μπροστα στο site!!
Mονο εγω!!

Σε "παω" ρε λαμογιο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Aκούστε τωρα και τη θέση κάποιου μόνιμου.Φαντάρε Francesko,όχι μόνο δεν υποκλίνονται οι μπάτσοι αλλά στη φοράνε κιόλας άμα τους δοθεί η ευκαιρία,επικαλούμενοι ότι αυτοί ειναι κάθε μερα στους δρόμους κι εμείς καθόμαστε.Δε θα το σχολιάσω και συνεχίζω:Το μόνο που "πιάνει" είναι να τους δείχνεις ταυτότητα και να λές και καλά "συνάδελφοι".Τωρα τι σκατά συνάδελφος ειμαι εγω με τον τροχόμπατσο,είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο,αλλά σε γλυτώνει από Ναυτοδικεία κλπ.Προχθές με σταματησε μια μπατσινα κόμματος στο RIBA'S  για υπερβολική ταχύτητα και μόλις της εδειξα ταυτότητα....χαιρέτησε και διέκοψε την κίνηση για να φύγω!!! :2funny:Αλλά αυτή ηταν η εξαίρεση...Ωραία μπατσίνα όμως!!! :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Aκούστε τωρα και τη θέση κάποιου μόνιμου.Φαντάρε Francesko,όχι μόνο δεν υποκλίνονται οι μπάτσοι αλλά στη φοράνε κιόλας άμα τους δοθεί η ευκαιρία,επικαλούμενοι ότι αυτοί ειναι κάθε μερα στους δρόμους κι εμείς καθόμαστε.Δε θα το σχολιάσω και συνεχίζω:Το μόνο που "πιάνει" είναι να τους δείχνεις ταυτότητα και να λές και καλά "συνάδελφοι".Τωρα τι σκατά συνάδελφος ειμαι εγω με τον τροχόμπατσο,είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο,αλλά σε γλυτώνει από Ναυτοδικεία κλπ.Προχθές με σταματησε μια μπατσινα κόμματος στο RIBA'S  για υπερβολική ταχύτητα και μόλις της εδειξα ταυτότητα....χαιρέτησε και διέκοψε την κίνηση για να φύγω!!! :2funny:Αλλά αυτή ηταν η εξαίρεση...Ωραία μπατσίνα όμως!!! :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
ρε ναυρχε μην του λες μαλακιες και εσυ τωρα και τον ξεσηκωνεις.εσυ εισαι μονιμας και εχεις και βαθμος.αυτος ο βλακας ειναι η τελευταια κολοτριπιδα του ζουρνα.και να τον σταματηση κανενας μπατσος θα του την χαρισει γιατι θα τον λυπηθει επειδη ειναι φανταρος και οχι επειδη θα τον δει για συναδερφο του.του καηκαν τα αρχδια του μπατσου για το καθε βλακα σαν και αυτον.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
στους 5 κοντινούς, είμαι ο μόνος που υπηρέτησα.
Όλοι Ιώτα Καπότα, αλλά με τη ζωή τους νο πρόμπλεμ, και δουλίτσα, και τα πάντα. Για μένα ξηγιούνται μόρτικα κι εκείνοι, ακόμη κι αν ντριπλάρουν όπως ισχυρίζονται μερικοί στον κόσμο.

Το άρμα θα ήταν καλή φάση άμα το είχα στη Συγγρού λίγο πιο ελαφρύ με ζαντολάστιχο αμορτισέρ και ταρίφα καβουρίκο που πάει με 40 αριστερομεσαία για να πάρει τριπλοκούρσα.

Πλέον δεν το συνιστώ να χάσει ένας Έλληνας το χρόνο του στο στρατό.

Ας χάσουνε οι πολιτικοί τον ύπνο τους, ας τα βρουν μεταξύ τους τα ΕλληνοΤουρκοΑμερικανο λαμόγια, να ασχοληθούμε με τίποτε άλλο και να μείνει και παράς στην τσέπη να το φιλοσοφούμε το Σαβ/κο.

Υπάρχουν κι επαγγελματίες μισθοφόροι.
Αν κάποιος θέλει να μάθει περί δύσκολων καταστάσεων, το έχει μεράκι!, ας πάει εκδρομές-πεζοπορίες γύρω γύρω την Ελλάδα. Ας γραφτεί σε σκοπευτική λέσχη, ας διαβάσει τον Οδηγό SAS (LOL)...υπάρχουν εναλλακτικές.

(900+ δρχ. μισθός θυμάμαι...ρε δε γαμιέστε;;;;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε ναυρχε μην του λες μαλακιες και εσυ τωρα και τον ξεσηκωνεις.εσυ εισαι μονιμας και εχεις και βαθμος.αυτος ο βλακας ειναι η τελευταια κολοτριπιδα του ζουρνα.και να τον σταματηση κανενας μπατσος θα του την χαρισει γιατι θα τον λυπηθει επειδη ειναι φανταρος και οχι επειδη θα τον δει για συναδερφο του.του καηκαν τα αρχδια του μπατσου για το καθε βλακα σαν και αυτον.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom