Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι από ποιο κανονισμό προβλέπεται αυτό που λες...με ποιο τρόπο ενημερώνεται η υπηρεσία σου για την όποια τροχαία παράβαση κάνεις με το ιδιωτικό σου όχημα, αν πας και πληρώσεις τη κλήση?
το μόνο που μπορώ να αντιληφθώ είναι να σε γράψουν με υπηρεσιακό όχημα, να κλειθείς σε απολογία από τον προϊστάμενό σου και να σου επιβάλλει κάποια ποινή. Αν μάλιστα εμπλακείς σε τροχαίο και φταις, τρως ποινή γιατί έθεσες τον εαυτό σου σε κίνδυνο με τυχόν σωματική βλάβη και ως εκτούτου υπαίτιος για απουσία από την υπηρεσιακή σου θέση. Αλλά ναυτοδικείο??

θα υποθέσω ότι εννοείς κάτι από τα παραπάνω
Φίλε το έγραψα στο πρωτο ποστ.Με το δικό μου αμάξι,ένστολος..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ την κλήση και ετσι πηγαμε στο Τριμελές.Και απο το Τριμελές ,Ναυτοδικείο λόγω αναρμοδιότητας του πολιτικού δικαστηρίου,αφού είμαι Αξιωματικός.Και δεν την πλήρωσα την κλήση,όχι απο μαγκιά αλλά γιατι θεώρησα ότι ημουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δικαιολογείτο η παράβαση.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στο στρατο περασα ζαχαρι φιλε εγω.κατι μαγκακια ομως σαν εσενα τα δωρισα πολυ σπερμα ομως να ξερεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπον ακου μαλακα γιανα τελειωνουμε
το παιζεις ηθικος στον φραντζεσκο και μας περηφανευεσαι οτι εφαγες 1 μηνα φυλακη(πολυ μαγκια  :jerking:)
τα εκανα ολα στο στρατο και δεν νιωθω πιο μαχιμος επειδη εριξα με g3 η χειροβομβιδα η βγηκα σκηνακια
την καθαριοτητα τιναγμα κουβερτων και καψιμο κοριων την κανουν ολοι,δεν νομιζω να μην την εκανες εσυ σαν νεος στο στρατο
οταν ησουν κεντρο η οταν πρωτοπηγες μοναδα  :birdman:
η μαγκια στο στρατο ειναι να την περνας απαρατηρητος και οταν λουφαρεις η την κοπανας να μην σε πιανουν
θα σου πω οτι ενω ημουν σε φυλακιο εκανα 40 μπανια(σκαστος εννοειται) στο νησι και δεν ειχα ουτε μιση μερα φυλακη,επισης θα σου πω οτι βοηθησα(ανεξαρτητως σειρας) οσους ηταν μαγκες και γαμησα οσους ηταν κωλομαγκες σαν και εσενα και το παιζαν παλιοι οταν μου ερχοντουσαν κατω στα μαγειρια
κατι παλιοι του κωλου σαν και σενα μου γλυφαν τα αρχιδια αλλα τελικα μετραγαν ολα τα πλακακια των μαγειριων με το σκοτς μπραιτ  :pipa2:
συνειδητοποιησε οτι εχεις απολυθει βλακα εδω και χρονια αλλα απο οτι φαινεται ο στρατος γιασενα ηταν εμπειρια ζωης στην μεχρι τωρα μιζερη ζωη σου

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
όσοι αντιμετοπίζουν το στρατο σαν ένα χώρο που επιβιώνει ο μάγκας και ο βυσματίας είναι λάθος.

Τώρα που έγινε 9 μηνες η θητεία, τίποτα δηλαδή (σωστό μέτρο, 2 χρόνια πουν καναμε εμεις ηταν καταστροφή και ωθούσε σε ανεύρεση βυσματος) είναι ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν κανένα όπλο, να μάθουν τακτικές πολέμου, να μείνουν σε μια σκηνή 5-1ο μέρες, να φάνε και καμιά κονσέρβα. Χρήσιμα θα είναι, ιδίως άμα πάνε σε μικρή ηλικία (εγώ προτείνω να πάνε μετα την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Όλη τη ζωή μπροστά τους έχουν μετά.

Και είναι και υποχρέωση πρός την πατρίδα, έστω και μικρή. Μην τα υποβιβάζουμε/ισοπεδωνουμε όλα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ελεος ρε μαγκες με τον στρατο!!
μερικοι λενε οτι φαγανε φυλακη λες και κανανε το κατορθωμα!ΕΛΕΟΣ!! αυτος ο κομπλεξισμος να δειχνομαστε σ αυτην την χωρα........εκανε ενας τυπας κυκλακια με την καναδεζα και επειδη καπου ειχε ανωμαλο δρομο αναποδογυρισε η καναδεζα εσπασε και τον αυχενα του και εφαγε και μια ΕΣΟ!! κατι τετοιοι ειναι μαγκες δηλ? δηλ αν εγω δεν το κανα θα μουν λιγοτερο μαγκας και με μικροτερα αρχιδια που θα μουν εξω για καφε και θα περνουσα καλα!

συμφωνω πολυ ElftexTP και με σενα doritis spermatos!Μην τα ισοπεδωνουμε όλα,είναι μια υποχρέωση ειδικα τωρα που ειναι 9 μηνες κλαιν μαιν!
καποιοι δεν εχουν ξεχωρισει την μαγκια ακομη!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ελεος ρε μαγκες με τον στρατο!!
μερικοι λενε οτι φαγανε φυλακη λες και κανανε το κατορθωμα!ΕΛΕΟΣ!! αυτος ο κομπλεξισμος να δειχνομαστε σ αυτην την χωρα........εκανε ενας τυπας κυκλακια με την καναδεζα και επειδη καπου ειχε ανωμαλο δρομο αναποδογυρισε η καναδεζα εσπασε και τον αυχενα του και εφαγε και μια ΕΣΟ!! κατι τετοιοι ειναι μαγκες δηλ? δηλ αν εγω δεν το κανα θα μουν λιγοτερο μαγκας και με μικροτερα αρχιδια που θα μουν εξω για καφε και θα περνουσα καλα!

αυτοί οι βλάκες που αναφέρεις, αγαπητέ, είναι οι ίδιοι που επειδή δεν βγάζουν γκόμενα τους φταίει οτι δεν έχουν μαζεράτι και φράγκα και εξημνούν τις ξεβράκωτες ανατολικές που τους ''κάθονται'' ενω ταυτοχρονα τους φταίει και το συστημα που παίρνουν 900€ από την αργομησθία στο δημόσιο που τους έχωσε ο κοματάρχης της γειτωνιάς τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτοί οι βλάκες που αναφέρεις, αγαπητέ, είναι οι ίδιοι που επειδή δεν βγάζουν γκόμενα τους φταίει οτι δεν έχουν μαζεράτι και φράγκα και εξημνούν τις ξεβράκωτες ανατολικές που τους ''κάθονται'' ενω ταυτοχρονα τους φταίει και το συστημα που παίρνουν 900€ από την αργομησθία στο δημόσιο που τους έχωσε ο κοματάρχης της γειτωνιάς τους...

εγώ τώρα που ασχολήθηκα χρόνια με ανατολικές γιατί τις έβλεπα μονίμως σε μαζεράτι και μερσεντέ;
:think: :think: :think: :think: :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγώ τώρα που ασχολήθηκα χρόνια με ανατολικές γιατί τις έβλεπα μονίμως σε μαζεράτι και μερσεντέ;

και που είναι το περίεργο? θεωρούνται τίποτα το ιδιαίτερο τα μαζεράτι και τα μερσεντέ?

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και που είναι το περίεργο? θεωρούνται τίποτα το ιδιαίτερο τα μαζεράτι και τα μερσεντέ?

ρε τις φτηνιάρες....

με ξεγέλασαν ότι γουσταραν καλή ζωή......

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

παρεμπιπτόντως.....
γαμώ τα αβατάρια γιώργκος...

ααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εκεί μας έφτασε η πουτάνα η κρίση Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοο  :2funny:

θα καταντήσουμε να λέμε το καρβέλι γκουρμέ φαγητό να μου το θυμάσαι  :grin:

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
επειδη ετυχε και ητανε ο ξαδερφος μου καρακολι στο στρατο να σας πω μερικα πραγματα.

τα καρακολια τιποτα δεν κανουν απο μονοι τους.το μονο που κανουν ειναι να βγαινουν απο το στρατοπεδο και να δινουν καμια κληση σε κανενα σταγιερ που βγηκε για ονια η κανει καμια μεταφορα.απο εκει και περα οταν θα κανει καποιος φανταρος καμια μαλακια,οτιδηποτε φυσεως ειναι αυτη,φασαρια-ναρκωτικα-κλεψιμο-τροχαιο.σε πρωτη φαση αφου τον τσαλακωσουν οι μπατσοι και διαπιστωσουν οτι ειναι φανταρος,τοτε ενημερωνουν την μοναδα του και την στρατονομια.επειδη τα περισσοτερα στρατοπεδα δεν εχουν πλεον φυλακες-πιθαρχεια ο φανταρος την βγαζει στο κρατητηριο του τμηματος και απλος την αλλη μερα τα καρακολια τον πανε στα δικαστηρια.αν ειναι κανενας ψιλικατζης βεβαια,γιατι αν ειναι κανενας δολοφονος τον πηγαινουν οι μπατσοι κανονικα.επισης τα καρακολια δεν μπορουνε με καμια παναγια να σταματησουνε πολιτικο αυτοκινητο.σταματε μονο στρατιωτικα.

Στρατονομος μπορει να σταματησει πολιτικο αυτοκινητο που οδηγαει στρατιωτικος
Θα μου πεις που θα το καταλαβει?
Ε, αν εισαι Εβρο και βγεις 7 η ωρα το πρωι στο δρομο μονο στρατιωτικοι κυκλοφορουν.
Οσον αφορα τροχαιες παραβασεις,απ οσο ξερω, εξαρταται απο την τραχαια.
Μπορει η τροχαια να στειλει αναφορα στην τοπικη στρατονομια,εφοσον υπαρχει, και απο εκει να συνεχισει ειτε με ποινη απο ταξιαρχο, στρατηγο ειτε και με στρατοδικειο.
Και επειδη εχω κανει καρακολι στον Εβρο εχει τυχει να βγω με ρανταρ με τροχονομο για ΙΧ
Σημαδευε ο τροχονομος μου ελεγε ποιον να σταματαω.Εφοσον εβλεπα πολιτικα ρουχα του εκανα νοημα να συνεχισει,εναν στρατιωτικο που πετυχαμε εφαγε κληση απο τροχαια και εγω απλα πηρα τα στοιχεια του για να τα στειλει ο διοικητης στον σωματαρχη.
Επισης τοτε η στρατονομια Αλεξανδρουπολης ειχε δικο της ρανταρ απο οτι ειχα ακουσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στρατονομος μπορει να σταματησει πολιτικο αυτοκινητο που οδηγαει στρατιωτικος
Θα μου πεις που θα το καταλαβει?
Ε, αν εισαι Εβρο και βγεις 7 η ωρα το πρωι στο δρομο μονο στρατιωτικοι κυκλοφορουν.
Οσον αφορα τροχαιες παραβασεις,απ οσο ξερω, εξαρταται απο την τραχαια.
Μπορει η τροχαια να στειλει αναφορα στην τοπικη στρατονομια,εφοσον υπαρχει, και απο εκει να συνεχισει ειτε με ποινη απο ταξιαρχο, στρατηγο ειτε και με στρατοδικειο.
Και επειδη εχω κανει καρακολι στον Εβρο εχει τυχει να βγω με ρανταρ με τροχονομο για ΙΧ
Σημαδευε ο τροχονομος μου ελεγε ποιον να σταματαω.Εφοσον εβλεπα πολιτικα ρουχα του εκανα νοημα να συνεχισει,εναν στρατιωτικο που πετυχαμε εφαγε κληση απο τροχαια και εγω απλα πηρα τα στοιχεια του για να τα στειλει ο διοικητης στον σωματαρχη.
Επισης τοτε η στρατονομια Αλεξανδρουπολης ειχε δικο της ρανταρ απο οτι ειχα ακουσει.

ακριβώς. Όπως επίσης ο στρατονόμος μπορεί να αναφέρει και στρατιωτικό ο οποίος οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος. Έχει τιμωρηθεί ανθυπασπιστής ο οποίος εθεάθη από στρατονόμο (και ελέγθηκε επι τόπου) να οδηγεί μηχανή έχοντας μαζί τα δυο ανήλικα παιδιά του τρικαβαλο.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
λοιπον ακου μαλακα γιανα τελειωνουμε
το παιζεις ηθικος στον φραντζεσκο και μας περηφανευεσαι οτι εφαγες 1 μηνα φυλακη(πολυ μαγκια  :jerking:)
τα εκανα ολα στο στρατο και δεν νιωθω πιο μαχιμος επειδη εριξα με g3 η χειροβομβιδα η βγηκα σκηνακια
την καθαριοτητα τιναγμα κουβερτων και καψιμο κοριων την κανουν ολοι,δεν νομιζω να μην την εκανες εσυ σαν νεος στο στρατο
οταν ησουν κεντρο η οταν πρωτοπηγες μοναδα  :birdman:
η μαγκια στο στρατο ειναι να την περνας απαρατηρητος και οταν λουφαρεις η την κοπανας να μην σε πιανουν
θα σου πω οτι ενω ημουν σε φυλακιο εκανα 40 μπανια(σκαστος εννοειται) στο νησι και δεν ειχα ουτε μιση μερα φυλακη,επισης θα σου πω οτι βοηθησα(ανεξαρτητως σειρας) οσους ηταν μαγκες και γαμησα οσους ηταν κωλομαγκες σαν και εσενα και το παιζαν παλιοι οταν μου ερχοντουσαν κατω στα μαγειρια
κατι παλιοι του κωλου σαν και σενα μου γλυφαν τα αρχιδια αλλα τελικα μετραγαν ολα τα πλακακια των μαγειριων με το σκοτς μπραιτ  :pipa2:
συνειδητοποιησε οτι εχεις απολυθει βλακα εδω και χρονια αλλα απο οτι φαινεται ο στρατος γιασενα ηταν εμπειρια ζωης στην μεχρι τωρα μιζερη ζωη σου
μαγειρα τις πουτσας,το μονο που θα μπορουσες να μου κανεις εσυ στο στρατο εμενα ητανε να μου κλασεις τα αρχιδια.
αγγαρειες,καθαριοτητες,χαμαλικια και φυσικα εκανα οταν ημουνα νεος,αλλα μονο στο κεντρο,διοτι οταν πηγα στην μοναδα λογω τις ειδικοτητας που ειχα δεν προβλεποτανε για εμενα αγγαρεις κουναβι,διοτι προσφερα πολυ παραπανω απο αλλου.οσο για τα μπανια που εκανες στο ξερονησι στο φυλακιο,σου εκαναν και ενα καλο,εφευγε η λιγδα απο πανω σου.γενικα στο στρατο εγω ημουν χυμα στο χυμα να ξερεις,και δεν πειραξα ουτε νεο σαν παλιος που ημουν,ουτε ρουφιανεψα,και γενικα με ολους τα ειχα καλα.τις φυλακες που εφαγα φιλε και υπηρετησα ενα μηνα παραπανω(σε αδεια βεβαια)ητανε γιατι οταν επερνα αδεια,παντα κολουσα και 3-4 μερες δικες μου απο την παρτυ μου.εβγαινα Α/Α αν το καταλαβες.απο τετοια φαση ητανε ολες οι φυλακες που ειχα,και οχι απο μαλακιες στο στρατοπεδο.μονο μια μαλακια ειχα κανει και εφαγα 10 μερες φυλακη για τον εξης λογο.ειχα υπηρεσια οργανου στο λοχο μου,και πηγα να δω τι γινετε στα μαγειρια το βραδυ,και βλεπω το μουνοπανο τον μαγειρα που ειχαμε,να εχει βαλει μεσα στο βραστηρα που μαγειρευε,τα ρουχα του για πλυσιμο.(πραγμα που ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει και εσυ).για να μην σου πολυλογο τι εγινε(το γαμησα κανονικα απο ολες τις αποψεις),θα σου πω οτι εφαγα 10 μερες φυλακη μονο και μονο γιατι φαινοτανε στα μουτρα του τα χαστουκια που ειχε φαει.ο διοικητης οπως καταλαβαινεις δεν την τραβηξε παραπανω την δουλεια,γιατι οπως και θα ξερεις απο το εαυτο σου,ολοι οι μαγειρες ειναι τα καλυτερα ρουφιανοπαιδα των διοικητων.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαγειρα τις πουτσας,το μονο που θα μπορουσες να μου κανεις εσυ στο στρατο εμενα ητανε να μου κλασεις τα αρχιδια.
αγγαρειες,καθαριοτητες,χαμαλικια και φυσικα εκανα οταν ημουνα νεος,αλλα μονο στο κεντρο,διοτι οταν πηγα στην μοναδα λογω τις ειδικοτητας που ειχα δεν προβλεποτανε για εμενα αγγαρεις κουναβι,διοτι προσφερα πολυ παραπανω απο αλλου.οσο για τα μπανια που εκανες στο ξερονησι στο φυλακιο,σου εκαναν και ενα καλο,εφευγε η λιγδα απο πανω σου.γενικα στο στρατο εγω ημουν χυμα στο χυμα να ξερεις,και δεν πειραξα ουτε νεο σαν παλιος που ημουν,ουτε ρουφιανεψα,και γενικα με ολους τα ειχα καλα.τις φυλακες που εφαγα φιλε και υπηρετησα ενα μηνα παραπανω(σε αδεια βεβαια)ητανε γιατι οταν επερνα αδεια,παντα κολουσα και 3-4 μερες δικες μου απο την παρτυ μου.εβγαινα Α/Α αν το καταλαβες.απο τετοια φαση ητανε ολες οι φυλακες που ειχα,και οχι απο μαλακιες στο στρατοπεδο.μονο μια μαλακια ειχα κανει και εφαγα 10 μερες φυλακη για τον εξης λογο.ειχα υπηρεσια οργανου στο λοχο μου,και πηγα να δω τι γινετε στα μαγειρια το βραδυ,και βλεπω το μουνοπανο τον μαγειρα που ειχαμε,να εχει βαλει μεσα στο βραστηρα που μαγειρευε,τα ρουχα του για πλυσιμο.(πραγμα που ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει και εσυ).για να μην σου πολυλογο τι εγινε(το γαμησα κανονικα απο ολες τις αποψεις),θα σου πω οτι εφαγα 10 μερες φυλακη μονο και μονο γιατι φαινοτανε στα μουτρα του τα χαστουκια που ειχε φαει.ο διοικητης οπως καταλαβαινεις δεν την τραβηξε παραπανω την δουλεια,γιατι οπως και θα ξερεις απο το εαυτο σου,ολοι οι μαγειρες ειναι τα καλυτερα ρουφιανοπαιδα των διοικητων.

πως δε ξέχασε κάνα εσώρουχο μέσα να φάτε σωβρακόσουπα την επόμενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
πως δε ξέχασε κάνα εσώρουχο μέσα να φάτε σωβρακόσουπα την επόμενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε φιλε εκτορα γαμισετα ο κολοπαιδαρας ο ενας.αλλα φιλε τον κοπανουσα μεσα στα μαγειρια κανενα μισαωρο.αμα ειχα οπλο φιλε θα τον  ειχα σκοτωσει κανονικα.ητανε και ρωσσοποντιος ρε μαλακα για να καταλαβεις,και μου γυρισε το μυαλο 3 φορες πιο πολυ.να μην σου λεω τωρα τι τον κανανε και οι αλλοι μολις εμαθαν τι εγινε. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ είμαι ο πιο σκληρός μάγκας από όλες τις παλιοαδελφές που πήγαν στρατό. Έκανα φυλακή και με πηδάγανε από τον κώλο κάθε μέρα! Αυτό είναι καψόνι παλιοπουστάρες! Γι΄αυτό τώρα που αποφυλακίστηκα είμαι ο πιο γαμάτος τύπος και όλα τα μουνιά με κυνηγάνε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom