μαγειρα τις πουτσας,το μονο που θα μπορουσες να μου κανεις εσυ στο στρατο εμενα ητανε να μου κλασεις τα αρχιδια.
αγγαρειες,καθαριοτητες,χαμαλικια και φυσικα εκανα οταν ημουνα νεος,αλλα μονο στο κεντρο,διοτι οταν πηγα στην μοναδα λογω τις ειδικοτητας που ειχα δεν προβλεποτανε για εμενα αγγαρεις κουναβι,διοτι προσφερα πολυ παραπανω απο αλλου.οσο για τα μπανια που εκανες στο ξερονησι στο φυλακιο,σου εκαναν και ενα καλο,εφευγε η λιγδα απο πανω σου.γενικα στο στρατο εγω ημουν χυμα στο χυμα να ξερεις,και δεν πειραξα ουτε νεο σαν παλιος που ημουν,ουτε ρουφιανεψα,και γενικα με ολους τα ειχα καλα.τις φυλακες που εφαγα φιλε και υπηρετησα ενα μηνα παραπανω(σε αδεια βεβαια)ητανε γιατι οταν επερνα αδεια,παντα κολουσα και 3-4 μερες δικες μου απο την παρτυ μου.εβγαινα Α/Α αν το καταλαβες.απο τετοια φαση ητανε ολες οι φυλακες που ειχα,και οχι απο μαλακιες στο στρατοπεδο.μονο μια μαλακια ειχα κανει και εφαγα 10 μερες φυλακη για τον εξης λογο.ειχα υπηρεσια οργανου στο λοχο μου,και πηγα να δω τι γινετε στα μαγειρια το βραδυ,και βλεπω το μουνοπανο τον μαγειρα που ειχαμε,να εχει βαλει μεσα στο βραστηρα που μαγειρευε,τα ρουχα του για πλυσιμο.(πραγμα που ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει και εσυ).για να μην σου πολυλογο τι εγινε(το γαμησα κανονικα απο ολες τις αποψεις),θα σου πω οτι εφαγα 10 μερες φυλακη μονο και μονο γιατι φαινοτανε στα μουτρα του τα χαστουκια που ειχε φαει.ο διοικητης οπως καταλαβαινεις δεν την τραβηξε παραπανω την δουλεια,γιατι οπως και θα ξερεις απο το εαυτο σου,ολοι οι μαγειρες ειναι τα καλυτερα ρουφιανοπαιδα των διοικητων.