Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ είμαι ο πιο σκληρός μάγκας από όλες τις παλιοαδελφές που πήγαν στρατό. Έκανα φυλακή και με πηδάγανε από τον κώλο κάθε μέρα! Αυτό είναι καψόνι παλιοπουστάρες! Γι΄αυτό τώρα που αποφυλακίστηκα είμαι ο πιο γαμάτος τύπος και όλα τα μουνιά με κυνηγάνε!
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ είμαι ο πιο σκληρός μάγκας από όλες τις παλιοαδελφές που πήγαν στρατό. Έκανα φυλακή και με πηδάγανε από τον κώλο κάθε μέρα! Αυτό είναι καψόνι παλιοπουστάρες! Γι΄αυτό τώρα που αποφυλακίστηκα είμαι ο πιο γαμάτος τύπος και όλα τα μουνιά με κυνηγάνε!
μαζεψε την κωλοτρυπιδα σου και πανε σε αλλη παραλια αν ειναι να παιξεις τωρα.τι θα ελεγες για τα διαβατα?

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Παρουσιάζεται κανένας άλλος από εδώ μέσα τώρα τον Νοέμβρη,εκτός από μένα;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε σεις αφηστε τα στρατα και τις μαλακιες
μονο χασιμο χρονου ειναι
εκτος και αν θελετε να ασχολειθητε επαγγελματικα με αυτο τον τομεα
χασιμο χρονου και χρηματος
ρε αντε να δουλεψουμε να παρουμε κανα AMG....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μαγειρα τις πουτσας,το μονο που θα μπορουσες να μου κανεις εσυ στο στρατο εμενα ητανε να μου κλασεις τα αρχιδια.
αγγαρειες,καθαριοτητες,χαμαλικια και φυσικα εκανα οταν ημουνα νεος,αλλα μονο στο κεντρο,διοτι οταν πηγα στην μοναδα λογω τις ειδικοτητας που ειχα δεν προβλεποτανε για εμενα αγγαρεις κουναβι,διοτι προσφερα πολυ παραπανω απο αλλου.οσο για τα μπανια που εκανες στο ξερονησι στο φυλακιο,σου εκαναν και ενα καλο,εφευγε η λιγδα απο πανω σου.γενικα στο στρατο εγω ημουν χυμα στο χυμα να ξερεις,και δεν πειραξα ουτε νεο σαν παλιος που ημουν,ουτε ρουφιανεψα,και γενικα με ολους τα ειχα καλα.τις φυλακες που εφαγα φιλε και υπηρετησα ενα μηνα παραπανω(σε αδεια βεβαια)ητανε γιατι οταν επερνα αδεια,παντα κολουσα και 3-4 μερες δικες μου απο την παρτυ μου.εβγαινα Α/Α αν το καταλαβες.απο τετοια φαση ητανε ολες οι φυλακες που ειχα,και οχι απο μαλακιες στο στρατοπεδο.μονο μια μαλακια ειχα κανει και εφαγα 10 μερες φυλακη για τον εξης λογο.ειχα υπηρεσια οργανου στο λοχο μου,και πηγα να δω τι γινετε στα μαγειρια το βραδυ,και βλεπω το μουνοπανο τον μαγειρα που ειχαμε,να εχει βαλει μεσα στο βραστηρα που μαγειρευε,τα ρουχα του για πλυσιμο.(πραγμα που ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει και εσυ).για να μην σου πολυλογο τι εγινε(το γαμησα κανονικα απο ολες τις αποψεις),θα σου πω οτι εφαγα 10 μερες φυλακη μονο και μονο γιατι φαινοτανε στα μουτρα του τα χαστουκια που ειχε φαει.ο διοικητης οπως καταλαβαινεις δεν την τραβηξε παραπανω την δουλεια,γιατι οπως και θα ξερεις απο το εαυτο σου,ολοι οι μαγειρες ειναι τα καλυτερα ρουφιανοπαιδα των διοικητων.
μας επεισες
δεν ξερω καμια ειδικοτητα που να μην εχει αγγαρειες εκτος και αν ειχες τσατσοσημο
κριμα να μην με ηξερες τοτε να σου πω κολπο να καθυστερεις 1 βδομαδα απο την αδεια χωρις να μπορουν να σου ριξουν φυλακη  :2funny:
45 ημερες συνολο χωρις να μου γραφτει μιση μερα σαν αδεια,ποντικι
δεν ξερω τι εκανες με τον ρωσοποντιο αλλα εγω θα σε πεταγα μεσα στο φουρνο με την κουταλα στο κωλαρακι σου μαχιμε της πουτσας,κωλοτουμπα

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μας επεισες
δεν ξερω καμια ειδικοτητα που να μην εχει αγγαρειες εκτος και αν ειχες τσατσοσημο
κριμα να μην με ηξερες τοτε να σου πω κολπο να καθυστερεις 1 βδομαδα απο την αδεια χωρις να μπορουν να σου ριξουν φυλακη  :2funny:
45 ημερες συνολο χωρις να μου γραφτει μιση μερα σαν αδεια,ποντικι
δεν ξερω τι εκανες με τον ρωσοποντιο αλλα εγω θα σε πεταγα μεσα στο φουρνο με την κουταλα στο κωλαρακι σου μαχιμε της πουτσας,κωλοτουμπα
αυτα να τα παραμυθια να τα λες στους νεους βλακα.
οχι σε εμενα.
αντε πες μας και τη σειρα ησουν να γελασουμε λιγο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οδηγος ημουνα σε μ-113.
για παραπανω μην ρωτας τη εκανα.
οδηγος πωπω ρε μαγκα τρομερη ειδικοτητα πολυ μαχιμη
λαδωνες ολη μερα το τομπ για να το βαλεις μπρος 5 λεπτα και σιγουρα ετρωγες σκοπετα και αγγαρειες σαν γνησιο μηχανοκινητο τζιτζικι
το παραπανω που μπορεις να εκανες ειναι καμια πιπα στο διοικητη για να σε κανει προσωπικο του οδηγο η καμια πιπα στο μαγειρα να σε αφησει να λουφαρεις στην αγγαρεια
τραβα γαμησου τωρα που το παιζεις μαχιμι στον φραντζεσκο μαλακακο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ε & μας εχεις πρηξει τα παπαρια επειδη οδηγουσες παπακι???
τραβα ρε & αρχισε να παιρνεις μεχρι να σου πω να σηκωθεις..
τι να πουνε και οι μαυροσκουφηδες δηλαδη?
ο τζιτζικο-οδηγος για το παπακι να ειναι πανω απο τους μαυροσκουφηδες  :2funny: :2funny:
τωρα θα γελαει οποιος εχει υπηρετησει με τον βλακα τον αρκανς

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και νομιζα οτι ηταν σαν και εμενα Στρατηγος!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Με λιγα λογια εγλυφε τα αρχιδια του διοικα!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και τρομερη μοναδα
πολυκαστρο  :2funny:
που να πηγαινε κανα εβρο η καμια λημνο ο τζιτζικαρας θα εκλαιγε ολη μερα
για ενα τετοιο αρχιδι που το επαιζε μαγκια στους νεους εφαγα 20 ημερες..
γαματον..
μην ασχολεισαι με πουστρακια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom