doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συναδελφοι του αρκανς(πληροφοριες λενε οτι τον πηδηξαν μετα σε ακρως απορρητη αποστολη)
ποτε πηγες ρε?πεσε βρε μαλακα & περνε λεμεεεεεεε..
155..
ακομη ορθιος εισαι???
συναδελφοι του αρκανς(πληροφοριες λενε οτι τον πηδηξαν μετα σε ακρως απορρητη αποστολη)
http://[URL unfurl="true"]www.bmlv.gv.at/ausle/undof/galerie/vollbild/indische_soldaten_bewiesen_durchhaltevermoegen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η γνωστη επιχειρηματολογια τις καθε κρυφοαδερφης.
αντε καλο μεσημερι μαγκες.το κψμ κλεινει.
με κανατε και γελασα βλακες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γελα μαλακακο..ποτε πηγες ρε?
τους γερμανους τους προλαβες?
ειναι φιλε.ηταν τοτε νατοικη η μοναδα.και εκεινο το καιρο γινοτανε και ο πολεμος στο κοσοβο.και παιζοτανε πολλες φασεις.δεν προκειτε να γραψω τιποτα εδω μεσα απο ολα αυτα.
αλλα ο μαγειρας ταιζε 10 φανταρια στο φυλακιο και νομιζε οτι κατι εκανε.
ασε ρε φιλε τον 007 να παραμυθιαζεται..λυπάμαι αλλά ποτέ δεν υπήρξε μονάδα της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ νατοική....
δηλαδη μας λεει παραμυθια ο βλακας?λυπάμαι αλλά ποτέ δεν υπήρξε μονάδα της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ νατοική....
ειναι φιλε.ηταν τοτε νατοικη η μοναδα.και εκεινο το καιρο γινοτανε και ο πολεμος στο κοσοβο.και παιζοτανε πολλες φασεις.δεν προκειτε να γραψω τιποτα εδω μεσα απο ολα αυτα.
αλλα ο μαγειρας ταιζε 10 φανταρια στο φυλακιο και νομιζε οτι κατι εκανε.
ισως να νομιζε οτι στο σαιτ ειναι νεοσυλλεκτοι σαν τον φραντζεσκο μονο και οτι θα λεει οτι θελειίσως να ήθελε να πει ότι ήταν σε Μονάδα υψηλής ετοιμότητας (όσο είναι αυτό δυνατόν σε στρατό που στηρίζεται στην επιστράτευση), μιας που η IΙ Μ/Κ ΜΠ ανήκε στους σχηματισμους που ενίσχυαν τον Έβρο
αρα οταν ο αρκανς δεν εκανε τσιμπουκια στο καθε αλλοδαπο στρατιωτη κουβαλουσε οπλα ουρανιουΌταν έγινε η επέμβαση στην πρώην Γιουγκοσλαβία,
χρησιμοποιήθηκαν τόσο η μονάδα στο Πολύκαστρο όσο και στο Λιτόχωρο για διευκόλυνση των Νατοϊκών στρατευμάτων, για μετακίνηση εφοδίων κλπ....
Άμα δεν ξέρετε μη γράφετε ότι μαλακία να 'ναι....
πεστα αρχηγε γιατι εγω δεν θελω να γραφω ιστοριες στους γιωταδες.Όταν έγινε η επέμβαση στην πρώην Γιουγκοσλαβία,
χρησιμοποιήθηκαν τόσο η μονάδα στο Πολύκαστρο όσο και στο Λιτόχωρο για διευκόλυνση των Νατοϊκών στρατευμάτων, για μετακίνηση εφοδίων κλπ....
Άμα δεν ξέρετε μη γράφετε ότι μαλακία να 'ναι....
& εισαι περηφανος βρε μουνοπανο που εκανες την παραδουλευτρα των αμερικανων???πεστα αρχηγε γιατι εγω δεν θελω να γραφω ιστοριες στους γιωταδες.
οσο για την μοναδα μου ανηκε στην 33 ταξιαρχια η οποια ανηκε απευθειας στο β σωμα στρατου που ειναι στην βεροια.και αυτα λογο του οτι εκανε κουμαντο το νατο στην μοναδα λογο του πολεμου.
ενα θα σας θυμησω μονο ενα και οποιος καταλαβει καταλαβε.
πιστευω να θυμαστε οταν κατεβαιναν τα κουμουνια και εκλειναν την εθνικη οδο θεσσαλονικης-ευζωνων για να μην περνανε η φαλαγγες με τα οχηματα.
και ομως ποντικακια των φυλακιων και των μαγειριων περνουσαν αλλες φαλαγγες απο αλλου και πηγαιναν απευθειας στα συνορα.
αυτα για κατι γιωταδες που το παιζουν εξυπνοι.
πεστα αρχηγε γιατι εγω δεν θελω να γραφω ιστοριες στους γιωταδες.
οσο για την μοναδα μου ανηκε στην 33 ταξιαρχια η οποια ανηκε απευθειας στο β σωμα στρατου που ειναι στην βεροια.και αυτα λογο του οτι εκανε κουμαντο το νατο στην μοναδα λογο του πολεμου.
ενα θα σας θυμησω μονο ενα και οποιος καταλαβει καταλαβε.
πιστευω να θυμαστε οταν κατεβαιναν τα κουμουνια και εκλειναν την εθνικη οδο θεσσαλονικης-ευζωνων για να μην περνανε η φαλαγγες με τα οχηματα.
και ομως ποντικακια των φυλακιων και των μαγειριων περνουσαν αλλες φαλαγγες απο αλλου και πηγαιναν απευθειας στα συνορα.
αυτα για κατι γιωταδες που το παιζουν εξυπνοι.
η μοναδα φιλε ανηκε στον εβρο και εχεις δικιο.αλλα τοτε λογο του πολεμο στο κοσοβο ειχανε γινει αλλαγες.και για να καταλαβεις θα σου πω και κατι αλλο.η μοναδα εκεινο το καιρο ειχε εξοπλιστη με οτι καλυτερο υπηρχε απο τζιπ,σταγιερ,και αλλα οχηματα,(μεχρι ειχανε φερει και τα πρωτα χαμερ που ειχε παρει ο στρατος),αλλα και οτι αλλο καινουργιο εχει απο εξοπλισμο,λογο νατου,αλλα και λογο του πολεμου που γινοτανε.οταν επεσε το ρωσσικο το αεροπλανο στον ολυμπο ειχαμε φυγει πρωτη απο ολους για να παμε για ψαξιμο.βεβαια δεν το ειχαμε βρει εμεις,απλα στο λεω για να καταλαβεις σε τι ετοιμοτητα ητανε η μοναδα.επισης να σου πω οτι το καιρο εκεινο λογο πολεμου η μοναδα ειχε 80% πληροτητα.ίσως να ήθελε να πει ότι ήταν σε Μονάδα υψηλής ετοιμότητας (όσο είναι αυτό δυνατόν σε στρατό που στηρίζεται στην επιστράτευση), μιας που η IΙ Μ/Κ ΜΠ ανήκε στους σχηματισμους που ενίσχυαν τον Έβρο
τη δουλεια μου εκανα βλακα και στα αρχιδια μου για το κουμουνια.αμα εβγαινε και κανενα κουμουνι μποστα μου,δεν ειχα προβλημα τα το πατησω και με το σταγιερ το καριολι& εισαι περηφανος βρε μουνοπανο που εκανες την παραδουλευτρα των αμερικανων???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε κατακαθι..
ο νατος,του νατου,τον νατο,ω νατο..λογο νατου
αρα οταν ο αρκανς δεν εκανε τσιμπουκια στο καθε αλλοδαπο στρατιωτη κουβαλουσε οπλα ουρανιου
βαραμε προσοχες τωρα