Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συναδελφοι του αρκανς(πληροφοριες λενε οτι τον πηδηξαν μετα σε ακρως απορρητη αποστολη)
URL]]

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
συναδελφοι του αρκανς(πληροφοριες λενε οτι τον πηδηξαν μετα σε ακρως απορρητη αποστολη)
http://[URL unfurl="true"]www.bmlv.gv.at/ausle/undof/galerie/vollbild/indische_soldaten_bewiesen_durchhaltevermoegen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η γνωστη επιχειρηματολογια τις καθε κρυφοαδερφης.

αντε καλο μεσημερι μαγκες.το κψμ κλεινει.

με κανατε και γελασα βλακες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το gang bang του αρκανς πηρε τελος
παει να σκουπισει τα φλοκια

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ειναι φιλε.ηταν τοτε νατοικη η μοναδα.και εκεινο το καιρο  γινοτανε και ο πολεμος στο κοσοβο.και παιζοτανε πολλες φασεις.δεν προκειτε να γραψω τιποτα εδω μεσα απο ολα αυτα.
αλλα ο μαγειρας ταιζε 10 φανταρια στο φυλακιο και νομιζε οτι κατι εκανε.

λυπάμαι αλλά ποτέ δεν υπήρξε μονάδα της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ νατοική....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λυπάμαι αλλά ποτέ δεν υπήρξε μονάδα της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ νατοική....
:2funny: :2funny: :2funny: δηλαδη μας λεει παραμυθια ο βλακας?
ρε συ μηπως ηταν μυστικη και απορρητη?αφου ο αρκανς εχει μεταλλια απο κορεα βιετναμ αφγανισταν κοσοβο και ιρακ,τι λες τωρα?ο ραμπο απο το κιλκις

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ειναι φιλε.ηταν τοτε νατοικη η μοναδα.και εκεινο το καιρο  γινοτανε και ο πολεμος στο κοσοβο.και παιζοτανε πολλες φασεις.δεν προκειτε να γραψω τιποτα εδω μεσα απο ολα αυτα.
αλλα ο μαγειρας ταιζε 10 φανταρια στο φυλακιο και νομιζε οτι κατι εκανε.

ίσως να ήθελε να πει ότι ήταν σε Μονάδα υψηλής ετοιμότητας (όσο είναι αυτό δυνατόν σε στρατό που στηρίζεται στην επιστράτευση), μιας που η IΙ Μ/Κ ΜΠ ανήκε στους σχηματισμους που ενίσχυαν τον Έβρο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ίσως να ήθελε να πει ότι ήταν σε Μονάδα υψηλής ετοιμότητας (όσο είναι αυτό δυνατόν σε στρατό που στηρίζεται στην επιστράτευση), μιας που η IΙ Μ/Κ ΜΠ ανήκε στους σχηματισμους που ενίσχυαν τον Έβρο
ισως να νομιζε οτι στο σαιτ ειναι νεοσυλλεκτοι σαν τον φραντζεσκο μονο και οτι θα λεει οτι θελει

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
το νατοική μονάδα είναι περίεργος όρος, υπό την έννοια ότι ανήκουμε σαν χώρα στο ΝΑΤΟ, άρα και όλος ο στρατός.
για την εποχή εκείνη μία μονάδα μπορούσε να δεχθεί νατοικό έλεγχο αν χρησιμοποιούσε οπλικά συστήματα που συγχηματοδοτησε το ΝΑΤΟ.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όταν έγινε η επέμβαση στην πρώην Γιουγκοσλαβία,
χρησιμοποιήθηκαν τόσο η μονάδα στο Πολύκαστρο όσο και στο Λιτόχωρο για διευκόλυνση των Νατοϊκών στρατευμάτων, για μετακίνηση εφοδίων κλπ....

Άμα δεν ξέρετε μη γράφετε ότι μαλακία να 'ναι....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χρησιμοποιήθηκαν τόσο η μονάδα στο Πολύκαστρο όσο και στο Λιτόχωρο για διευκόλυνση των Νατοϊκών στρατευμάτων, για μετακίνηση εφοδίων κλπ....

αρα οταν ο αρκανς δεν εκανε τσιμπουκια στο καθε αλλοδαπο στρατιωτη κουβαλουσε οπλα ουρανιου
βαραμε προσοχες τωρα

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16

πεστα αρχηγε γιατι εγω δεν θελω να γραφω ιστοριες στους γιωταδες.
οσο για την μοναδα μου ανηκε στην 33 ταξιαρχια η οποια ανηκε απευθειας στο β σωμα στρατου που ειναι στην βεροια.και αυτα λογο του οτι εκανε κουμαντο το νατο στην μοναδα λογο του πολεμου.
ενα θα σας θυμησω μονο ενα και οποιος καταλαβει καταλαβε.
πιστευω να θυμαστε οταν κατεβαιναν τα κουμουνια και εκλειναν την εθνικη οδο θεσσαλονικης-ευζωνων για να μην περνανε η φαλαγγες με τα οχηματα.
και ομως ποντικακια των φυλακιων και των μαγειριων περνουσαν αλλες φαλαγγες απο αλλου και πηγαιναν απευθειας στα συνορα.
αυτα για κατι γιωταδες που το παιζουν εξυπνοι.

Επισκέπτης
οσο για την μοναδα μου ανηκε στην 33 ταξιαρχια η οποια ανηκε απευθειας στο β σωμα στρατου που ειναι στην βεροια.και αυτα λογο του οτι εκανε κουμαντο το νατο στην μοναδα λογο του πολεμου.
πιστευω να θυμαστε οταν κατεβαιναν τα κουμουνια και εκλειναν την εθνικη οδο θεσσαλονικης-ευζωνων για να μην περνανε η φαλαγγες με τα οχηματα.
και ομως ποντικακια των φυλακιων και των μαγειριων περνουσαν αλλες φαλαγγες απο αλλου και πηγαιναν απευθειας στα συνορα.
& εισαι περηφανος βρε μουνοπανο που εκανες την παραδουλευτρα των αμερικανων???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε κατακαθι..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny: σε καλό σου μεσημεριάτικα

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
η μοναδα φιλε ανηκε στον εβρο και εχεις δικιο.αλλα τοτε λογο του πολεμο στο κοσοβο ειχανε γινει αλλαγες.και για να καταλαβεις θα σου πω και κατι αλλο.η μοναδα εκεινο το καιρο ειχε εξοπλιστη με οτι καλυτερο υπηρχε απο τζιπ,σταγιερ,και αλλα οχηματα,(μεχρι ειχανε φερει και τα πρωτα χαμερ που ειχε παρει ο στρατος),αλλα και οτι αλλο καινουργιο εχει απο εξοπλισμο,λογο νατου,αλλα και λογο του πολεμου που γινοτανε.οταν επεσε το ρωσσικο το αεροπλανο στον ολυμπο ειχαμε φυγει πρωτη απο ολους  για να παμε για ψαξιμο.βεβαια δεν το ειχαμε βρει εμεις,απλα στο λεω για να καταλαβεις σε τι ετοιμοτητα ητανε η μοναδα.επισης να σου πω οτι το καιρο εκεινο λογο πολεμου η μοναδα ειχε 80% πληροτητα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
& εισαι περηφανος βρε μουνοπανο που εκανες την παραδουλευτρα των αμερικανων???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε κατακαθι..
τη δουλεια μου εκανα βλακα και στα αρχιδια μου για το κουμουνια.αμα εβγαινε και κανενα κουμουνι μποστα μου,δεν ειχα προβλημα τα το πατησω και με το σταγιερ το καριολι :2funny: :2funny: :2funny:

μεχρι και την πορτα στο πολυτεχνειο την ριχναμε παλι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε τετοια ετοιμοτητα ειμασταν.

στα παπαρια μου τι θα πει ο καθε κουμουνακος.το εχω γραμμενο στα αρχιδια μου.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
αρα οταν ο αρκανς δεν εκανε τσιμπουκια στο καθε αλλοδαπο στρατιωτη κουβαλουσε οπλα ουρανιου
βαραμε προσοχες τωρα

Το είπα απλά για να ξέρετε τι γινόταν εκεί τότε, γιατί τα γνωρίζω από (σχεδόν) πρώτο χέρι.
Δε με ενδιαφέρει τι έκανε ο Arcans, και τι έχετε να μοιράσετε μεταξύ σας  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom