Πήγαινε στο παρακάτω και θα με θυμηθείς. Έχω κάνει 34 tattoo στο μαγαζί αυτό που μοιάζει με χειρουργείο. Είναι διάφοροι καλλιτέχνες και ο καθένας έχει το είδος του.
θενξ!!!! ;) ;) ;)
απο τιμες τι λεει;;
στην φωτο του αβαταρ εσυ εισαι;;;
Πήγαινε στο παρακάτω και θα με θυμηθείς. Έχω κάνει 34 tattoo στο μαγαζί αυτό που μοιάζει με χειρουργείο. Είναι διάφοροι καλλιτέχνες και ο καθένας έχει το είδος του.
Από τιμές δεν είναι ότι πιο φτηνό αλλά στην τελική ότι πληρώνεις παίρνεις. Όσο για τη φωτό...θενξ!!!! ;) ;) ;)
απο τιμες τι λεει;;
στην φωτο του αβαταρ εσυ εισαι;;;
Από τιμές δεν είναι ότι πιο φτηνό αλλά στην τελική ότι πληρώνεις παίρνεις. Όσο για τη φωτό...
Ισχύει. Άκου που σου λέω. Άλλο καλό σημείο όπου και έχω είναι το σβέρκο, η εσωτερική πλευρά του πέλματος, η παλάμη, οι γάμπες και γενικά σημεία τα οποία δεν είναι άμεσα ορατα.το θεμα ειναι να ισχυει " οτι πληρωνεις παιρνεις " ;)
τα αλλα 33 σε ποια σημεια τα εχεις κανει;;
Ισχύει. Άκου που σου λέω. Άλλο καλό σημείο όπου και έχω είναι το σβέρκο, η εσωτερική πλευρά του πέλματος, η παλάμη, οι γάμπες και γενικά σημεία τα οποία δεν είναι άμεσα ορατα.
tattoo dildo sto palio faliro
nefelis 10
til 210 98 88 564
zita ton genio
polu katharos xwros k apo times exei gamisei tin agora polu prosites gia olous
Τελευταια, ειδικα το καλοκαιρι λογω παραλιων, βλεπω πολλους εικοσαρηδες και πανω με piercing στις ρωγες. Κατι που μου εχει κανει αρκετα μεγαλη εντυπωση αφου υπηρχαν αρκετα ατομα απο αυτα που δεν παιζει να ηταν gay. Εχει παρατηρησει κανενας αυτη τη μοδα που αυξανεται? Πριν δυο τρια χρονια δεν υπηρχε σχεδον κανεις με τετοιο piercing.
πόσο καιρο θα λείπουν οι γονεις σου?σε ποσο καιρο απο την μερα που θα κανεις τρυπα στο αυτι , μπορεις να βγαλεις το σκουλαρικι ??
σε ποσο καιρο απο την μερα που θα κανεις τρυπα στο αυτι , μπορεις να βγαλεις το σκουλαρικι ??
Μόλις τον πάρεις για πρώτη φορά από πίσω, μπορείς να βγάλεις το σκουλαρίκι.
Η τρύπα δεν ξανακλείνει.
Ούτε η μία, ούτε η άλλη.
πόσο καιρο θα λείπουν οι γονεις σου?
Μόλις τον πάρεις για πρώτη φορά από πίσω, μπορείς να βγάλεις το σκουλαρίκι.
Η τρύπα δεν ξανακλείνει.
Ούτε η μία, ούτε η άλλη.
γτ δεν ρωτας αυτον που θα στη κανει?σε ποσο καιρο απο την μερα που θα κανεις τρυπα στο αυτι , μπορεις να βγαλεις το σκουλαρικι ??