Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε ναι ρε μαν πανε ολοι Απριλιο Μαιο για να προλαβουν τις ζεστες
γουμαν.τελικα μαρτη πηγα,επειδη το εκανα αλλου τελικα το τατου εκεινες τις μερες βρηκα το χαρτι απτο ραντεβου. :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισης τα παιδια εχουν δικιο για την περιοδο...δεν ειναι η καταλληλη να μπλεξεις με τις bepanthol,θα ιδρωνεις θα κολλαει η αλοιφη κ θα νιωθεις ασχημα.....στο λεω γιατι το πρωτο μου ταττοο το ειχα χτυπησει Ιουνιο μηνα (2003) κ ειχα πλανταξει τοτε.... :P :P :P :P

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ετσι κι αλλιως νομιζω δεν σου κλεινουν πλεον ραντεβου για ταττου μεσ'το καλοκαίρι

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
γουμαν.τελικα μαρτη πηγα,επειδη το εκανα αλλου τελικα το τατου εκεινες τις μερες βρηκα το χαρτι απτο ραντεβου. :grin:
μπαρδον
τα καμαρια μου....
και απο φθινοπωρο στο χερι Matador στα κελτικα

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 18

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ετσι κι αλλιως νομιζω δεν σου κλεινουν πλεον ραντεβου για ταττου μεσ'το καλοκαίρι
+100000,σωστος....κ κατι τελευταιο μην μπαινετε στην λουμπα,ποιος ειναι ο καλυτερος,κτλ,κτλ,σημασια εχει το σχεδιο,το σταθερο χερι (για να γινει καλη δουλεια) κ τα χρωματα που θα επιλεχθουν για αυτον τον ανθρωπινο καμβα...εγω ετυχε κ τα <<χτυπησα>> στον νικο...αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κ αλλοι αξιολογοι artist...π.χ. για το τατοολιγκανς στην θεσ/κη εχω ακουσει ιδιαιτερα καλα σχολια κ οι δουλειες τους ειναι α μη τι αλλο αξιολογες.. :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπαρδον
τα καμαρια μου....
και απο φθινοπωρο στο χερι Matador στα κελτικα
τυπε μου το πρωτο... :cum: :cum:
εγω δεν τα βαζω γιατι ειδικα το ενα μπορει να ειναι στοιχειο αναγνωρισης απο κανενα συμπουρδελιαρη στο δρομο!!!
:grin: :grin: :grin: :grin:

+100000,σωστος....κ κατι τελευταιο μην μπαινετε στην λουμπα,ποιος ειναι ο καλυτερος,κτλ,κτλ,σημασια εχει το σχεδιο,το σταθερο χερι (για να γινει καλη δουλεια) κ τα χρωματα που θα επιλεχθουν για αυτον τον ανθρωπινο καμβα...εγω ετυχε κ τα <<χτυπησα>> στον νικο...αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κ αλλοι αξιολογοι artist...π.χ. για το τατοολιγκανς στην θεσ/κη εχω ακουσει ιδιαιτερα καλα σχολια κ οι δουλειες τους ειναι α μη τι αλλο αξιολογες.. :rockon:
+1

GoldenFinger

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα μαστοριά....καινούργιο μέλος στην παρέα σας........έχω κάνει και εγώ ένα tatoo εδώ και 3 χρονια στο νίκος tatoo στην σαλόνικα πλατεία ναυαρίνου.....μάρτιο αν θυμάμαι καλά το είχα κάνει και ο χρόνος αναμονής ήταν 2 μέρες (δεν ξέρω ίσος επειδή του είχα πει ότι ήμουν επισκέπτης να το επίσπευσε το θέμα)
από συμπεριφορά τα καλύτερα θα πω, αλλα "αιστανθικα" ότι με ξεπέταξαν "παρουλου" που με χτύπαγε 3 ώρες ένα τύπος ο οποιος από την αρχή δεν μου γέμισε το μάτι....έχω κάποια ας το πούμε παράπονα...μπορεί να μην το πρόσεξα και εγώ όσο έπρεπε?τι να πω?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα φιλε μου μονο αν θες γραφε ελληνικα,γιατι τα greekenglish απαγορευονται απ οσο ξερω....

αυτο για το θεμα της ξεπετας το εχω ξαναακουσει,ειδικα απο τοτε που ο νικος μεγαλωσε την ομαδα,το crew,μαλιστα ενας γνωστος μου τους χαρακτηριζει σαν σουπερ μαρκετ τατοοο...εγω ομως επειδη εχω χτυπησει πολυ παλια στον νικο (πριν μεγαλωσει η επειχειρηση κ γινει κ δευτερο μαγαζι),δεν μπορω να παρω θεση...τοτε τα πραγματα ηταν πολυ απλα κ στα ραντεβου κ σε ολα...τοτε χτυπαγαν Νικος.Κωστας,Θωμας κ πιρσινγκ εκανε ο Βασιλης...τωρα εχει βαλει κ αλλα παιδια κ δεν γνωριζω τι γινεται :think: :think:

GoldenFinger

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ..ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Η ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΩ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΤΑΤΟΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.....
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ...... :s&m_1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εχει γινει λαθος στο σχεδιο???...γιατι διαβαζω για <<συμμαζεμα>>...αν ειναι ετσι κακως το αμελησες μεχρι τωρα..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ο κωστας εφυγε απο τον νικο και ανοιξε δικο του μαγαζι...

GoldenFinger

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΟΥΤΣΟΥΡΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΠΤ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΟΥΤΣΟΥΡΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΠΤ.
φωτο μπορεις να ανεβασεις??αν κ καταλαβα τι εννοεις...εχει <<πνιγει>> το σχεδιο κατα καποιο τροπο..αν δεν εχεις προσθεσει χρωματα ισως να μπορει να διορθωθει παιζοντας με τις σκιες...μπορει κ οχι βεβαια ..παντως θα πρεπει να τους το επισυμανεις,πιασε το νικο,αυτος ειναι το αφεντικο ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μια παλια φωτο απο το 03 οταν ξεκινησα το πρωτο προτζεκτ στο νικο...το σχεδιο ακομη κ σημερα καθαρο... :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• tattoo1.jpg
    tattoo1.jpg
    82,4 KB · Εμφανίσεις: 50

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε οραιο μανικι εχεις κανει εγω θελω να κανω ενα γκοθικ νεκρωταφειο με γκοθικ εκλησια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ααα τα μανικια τα σπανε! :cheesy:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
thanx παιδες για τα καλα σχολια,εκανα κ απο το αλλο χερι μανικακι μινι κ συμμετρικο αλλα αλλη θεματολογια...αυτο που ποσταρα ειναι japanese θεμα.. :grin: :grin:
για το γκοθικ σχεδιο just go for it!νομιζω οτι θα του ταιριαζει να ειναι κ ασπρομαυρο! ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom