You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μου κρατησε την ρογα με μια λαβιδα αρκετα σφιχτα μπορω να πω και μου περασε ην βελονα μετα περασε και το σκουλαρικι
super!
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
super!
thanks
στο στηθος αγαπητε
μου κρατησε την ρογα με μια λαβιδα αρκετα σφιχτα μπορω να πω και μου περασε την βελονα μετα περασε και το σκουλαρικι
Eτοιμασου να δεχτεις καταιγισμο απο πμ
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Eτοιμασου να δεχτεις καταιγισμο απο πμ
μπααααα
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
καλημερα κ απο μενα,εγω εχω απο τον ιδιο τον νικο ( νικο is the chief) στα χερια κ ειμαι περηφανος..εχει κανει τελεια δουλεια,τελεια λεπτομερεια,αψογος....παρολο που εχω κανει ασπρομαυρα ειναι το ιδιο εξισου καλα με εγχρωμα...πιστευω οτι στην θεσ/κη παιζει να ειναι ο καλυτερος....φυσικα κ ο κωστας εχει φοβερο χερι,ειδικα κατι skulls που κανει ειναι ολα τα λεφτα..... Tongue Tongue
εκανα βλακεια στην παραθεση,σορυ...
Ο Νικος εχει και στουντιο στην Αλεξανδρουπολη???
Εχω ακουσει τοσα γι αυτον. ειναι θρυλος!!!
Ειμαι κ εγω ενας απο τους τυχερους που εχουν tattoo απο τον Νικο το ιδιο.Τωρα ποια εχω ακουσει δεν τα χτυπαει ο ιδιος παρα μονο τα πολυ μεγαλα.Κ ο Θωμας ομως ειναι πολυ καλος.Εχει οντως κ στην Αλεξ/πολη μαγαζι το πρωτο.
κι ομως ο νικος χτυπαει ακομα!
οταν εκανα εγω εκανε ακριβως διπλα απο μενα ο νικος σε μια κοπελα και δεν ηταν μεγαλο!
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Max Cady φιλε σε συμβουλευω και αφου δεν εχεις και ξαναχτυπησει ταττοο τουλαχιστον μην το μετανιωσεις πικρα..μην πας στο LIZARD. ο τυπος ειναι ασχετος εντελως.εμενα παντως το ενα στηθος μου το κατεστρεψε και χρειαστηκε να παω σε αλλον να μου το περασει απο πανω και να το φτιαξουμε οσο μπορουμε... αλλα τα "σκαψιματα" του, μου μεινανε παρασημα
Max Cady φιλε σε συμβουλευω και αφου δεν εχεις και ξαναχτυπησει ταττοο τουλαχιστον μην το μετανιωσεις πικρα..μην πας στο LIZARD. ο τυπος ειναι ασχετος εντελως.εμενα παντως το ενα στηθος μου το κατεστρεψε και χρειαστηκε να παω σε αλλον να μου το περασει απο πανω και να το φτιαξουμε οσο μπορουμε... αλλα τα "σκαψιματα" του, μου μεινανε παρασημα
:o :o :o :o
σκαψιματα?
δλδ?
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν δε εχει "ελαφρυ" χερι ο τυπος...το ταττοο βγαινει αναγλυφο πανω στο δερμα,φουσκωνει,σαν ερεθισμενο, π.χ λογω που εχει χωσει πολυ την βελονα,που το μπουκαρε με μελανι πολυ,παιζει ρολο και αυτο και αυτο δε διορθωνεται και το βλεπω πανω μου δηλ και ας εχουν περασει περιπου απο τοτε 8 χρονια.τουλαχιστον εχω παρηγορια τα επομενα ταττοο που βαρεσα αλλα οχι φυσικα στο λιζαρντ
αν δε εχει "ελαφρυ" χερι ο τυπος...το ταττοο βγαινει αναγλυφο πανω στο δερμα,φουσκωνει,σαν ερεθισμενο, π.χ λογω που εχει χωσει πολυ την βελονα,που το μπουκαρε με μελανι πολυ,παιζει ρολο και αυτο και αυτο δε διορθωνεται και το βλεπω πανω μου δηλ και ας εχουν περασει περιπου απο τοτε 8 χρονια.τουλαχιστον εχω παρηγορια τα επομενα ταττοο που βαρεσα αλλα οχι φυσικα στο λιζαρντ
ελεος!
ειπαμε να εχεις κατι παντα πανω σου αλλα οχι και σκαλισμενο! ειπαμε!
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν θελω να ακουω τετοια περιμενω πως και πως να περασει ο καιρος να κανω το δικο μου και το μονο που δεν θελω ειναι να πεσω σε κανεναν τετοιο
αν και ειμαι σιγουρη οτι τελικα θα διαλεξω σωστα
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο ευχομαι αλλα δε μας εχεις πει τι θα κανεις και που!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τελευταία έχω μία τρέλα να χτυπήσω κανένα τατουάζ.Αλλά έχω κάποιες απορίες:πονάει πολύ,είναι καθόλου επικίνδυνο(μεχρί και για AIDs εχώ ακούσει οτί κολλάς ),περιπού πόσο θα κοστίσει;!
Οποίος έχει γνώσεις ας τις καταθέσει!!! ;)
Επίσης αν είναι κάποιος Θεσσαλονικιός ας μου στείλε με pm την διεύθυνσή και περιοχή κάποιου 100% καλού καταστήματος παρακαλώ,εφόσον βέβαια έχει σίγουρες πληροφορίες ή έχει πάει ο ίδιος!!!
Ευχαριστώ
Οποίος έχει γνώσεις ας τις καταθέσει!!! ;)
Επίσης αν είναι κάποιος Θεσσαλονικιός ας μου στείλε με pm την διεύθυνσή και περιοχή κάποιου 100% καλού καταστήματος παρακαλώ,εφόσον βέβαια έχει σίγουρες πληροφορίες ή έχει πάει ο ίδιος!!!
Ευχαριστώ
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
φιλε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!! με γλυτωσες
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
τα παιδια απο το Medusa επίσης κανουνε πολυ καλή δουλειά.Τουλαχιστον ότι έχω κάνει εγώ ειναι απόλυτα ευχαριστημένος
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τα ειπαμε παραπανω φιλε μου,πηγαινε στον νικο τατου χτυπανε καλες δουλειες....ο νικος χτυπαει ακομη τατου αλλα πιο αραια,οχι τοσο συχνα οσο παλιοτερα....αδυναμια του ειναι κυριως τα japanese θεματα με ψαρια,δινες,λουλουδια κτλ...βεβαια απο την αλλη αυτο δεν τον περιοριζει σε εμενα εχει κανει εξισου καλα κ βιομηχανικο σχεδιο.Ξερείς κανείς κάποιο καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη;!
για το νικ ανθη εχω ακουσει καλα λογια ( οτι κανει καλες δουλειες ),τον εχει δοκιμασει κανεις απο εδω μεσα??