Με τόσα πολλά και πραγματικά πολύ όμορφα tattoo που έχουν ποσταριστεί ... ελπίζω να μην παρεξηγηθεί και το ποστάρισμα του δικού μου (το έχω κάνει εδώ και καμια 10ετία ... είναι και παλιά η photo ... συμπαθάτε με) ... απλά είπα να συνεισφέρω κι εγώ με προσωπικό υλικό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
σημασια εχει να γουσταρεις εσυ το τατουαζ που εκανες!την γνωμη των αλλων γραψτην εκει που δεν πιανει μελανι
σημασια εχει να γουσταρεις εσυ το τατουαζ που εκανες!την γνωμη των αλλων γραψτην εκει που δεν πιανει μελανι
Φίλε warhol δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα .. γι'αυτό άλλωστε το έκανα το συγκεκριμένο
Η ανησυχία μου ήταν περισσότερο στο ότι δεν φαίνεται καλά στην φωτό σε σχέση με τα άλλα ποσταρίσματα
Επισκέπτης
ειμαστε καλα παιδια και δεν θα σε κακολογησουμε
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ρε σε μερικες φωτογραφιες τι κανει το φωτοσοπ
Επισκέπτης
ydroxoos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κανενα καλο site φιλε warhol με φωτος απο tatoos μηπως γνωριζεις?
ετσι για να παιρνουμαι και μεις που θελουμαι να κανουμε καμια ιδεα.
ετσι για να παιρνουμαι και μεις που θελουμαι να κανουμε καμια ιδεα.
ηρθε η ωρα ο θειος γουορ να εμπλουτισει την συλλογη του απο τατουαζ!!παραθετω τα τα 2 επικρατεστερα
Θείε γουώρ ... αυτό δεν είναι μια εκδοχή του γατόσκυλου;;;;;;;;
(catdog .. είναι μια παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων την έχει το channel 9)
Επισκέπτης
οχι ειναι κελτικο συμβολο !!Θείε γουώρ ... αυτό δεν είναι μια εκδοχή του γατόσκυλου;;;;;;;;
(catdog .. είναι μια παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων την έχει το channel 9)
Επισκέπτης
για να μην αρχισουν τα δικα τους καποιοι καλοθελητες το θρεντ δεν το ξανανοιξα εγω ...