Νέα

Περί ονείρωξης/σας έχει τυχη?/αντιμετώπιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα j_pritanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Και πάλι σεμνός ήμουνα

Γιατί κανονικά ξέρω ότι οι γυναίκες που είχανε ονείρωξη με μένα είναι χιλιάδες

Μη σου πω εκατοντάδες χιλιάδες

Άμα είσαι κανένας αστέρας του Χόλιγουντ ντάξει...και πάλι λίγες βάζεις.. :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε rafman τι σκέφτηκα τώρα :think:...λες άμα μπορούσαμε να διαλέξουμε 3 τσατσάδες :rockon: ο καθένας οποιες θέλουμε και κοιμόμαστε ένα βραδυ μαζί τους...εγώ με τις 3 δικιές μου και συ με τις 3 δικιές σου(όχι όλοι μαζί :2funny:)...να παθαίναμε ονείρωξη? :zzzzz: :sperm:

Εξαρταται αμα εσενα σου περισεψει τιποτα να χυθει την νυχτα..
εμενα παντως δεν θα μεινει σταλα για να χυθει  :uglystupid: θα χαρισω οτι σπερμα εχω και δεν εχω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ολα μεσα  :uglystupid:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Εξαρταται αμα εσενα σου περισεψει τιποτα να χυθει την νυχτα..
εμενα παντως δεν θα μεινει σταλα για να χυθει  :uglystupid: θα χαρισω οτι σπερμα εχω και δεν εχω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ολα μεσα  :uglystupid:
λέω χωρίς να κάνουμε sex πρώτα...
μονο για ύπνο θα πάμε με τις τσατσαδουλες μας αγκαλίτσα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μη πειτε γαμα πιο συχνα / παιχτον. αλλο. υπαρχει? γιατι εχει καταντησει ενοχλητικο. εχω παρατηρησει οτι αν μπω γκολ πριν τον υπνο δε συμβαινει αλλα 1) μπορει να ειναι τυχαιο και 2) δε θελω να γινομαι καθε μερα σκατα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μη πειτε γαμα πιο συχνα / παιχτον. αλλο. υπαρχει? γιατι εχει καταντησει ενοχλητικο. εχω παρατηρησει οτι αν μπω γκολ πριν τον υπνο δε συμβαινει αλλα 1) μπορει να ειναι τυχαιο και 2) δε θελω να γινομαι καθε μερα σκατα
μπας και εισαι νυχτοβατης της μαλακιας ρε τυπε;την παιζεις καλα καλα και το πρωι δεν θυμασαι τιποτα; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
μη πειτε γαμα πιο συχνα / παιχτον. αλλο. υπαρχει?

κοφτον. τι αλλη επιλογη υπαρχει δηλαδη; το να ριχνεις ενα μπετζο στις τανεςπου η να βαρας μια μαλακια πριν κοιμηθεις γιατι σε χαλαει δηλαδη;

εγω παντως μια φορα το χω παθει οταν ημουνα σχολειο και ειχα παει διακοπες και ειχα πολλες μερες να χυσω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
η ονειροξης ειναι ενα φυσιολογικο εφηβικο συμβαν ειναι η εκτονωσεις των ορχεων απο το σπερμα
αυτο συμβαινει οταν εχει μεσολαβησει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα απο σεξουαλικη επαφη η αυνανισμο και γι'αυτο ειναι εφηβικο φαινομενο ειναι η σωστη λειτουργια του ουροποιητικου συστηματος οπως ειναι και οι βραδυνες στυσεις για εκγυμναση του πεους και μη αδρανοποιησεις του,συνηθως επερχεται μαζι με ενα τοσο ζωντανο ονειρο σεξουαλικης επαφης ετσι ωστε η ευχαρηστηση ειναι μεγιστη και περα για περα αληθοφανης.
α ρε τυχερε τι μου θυμισες τωρα τα νιατα μου οταν λενε αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι δεν ειχαν υπολογισει την αισθηση της ονειροξης το μονο σπαστικο ειναι το καταλερωμενο εσωρουχο ολα τα αλλα ειναι απλα μια τελεια αισθηση. :cum:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στην ονειρωξη πρεπει να τελειωσεις απαραιτητα?

αν δεις απλα πως εκανες σεξ δεν ειναι ονειρωξη?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το πρωτο το πληρωνεις το 2ο ειναι μαλακια. και λιγο ελεος με τη λεξη τυπε εδω μεσα. 27 χρονων ειμαι οχι εφηβος.

ξενερωσα σημερα γιατι το επαθα στις 5-6 το πρωι και ξυπνησα αλλαξα βρακι και ξαναπεσα και μετα ΤΟ ΞΑΝΑΠΑθΑ αλλα ευτυχως προλαβα ναξυπνησω πριν χυσω. ναι αν εξαιρεσεις το εσορουχο και οτι ξυπνας οραια ειναι γιατι βλεπεις και ονειρα αλλα τροπος αντιμετωπισης υπαρχει? πχ καταναλωση καποιου φαρμακου για να μη σου σηκωνεται (βραχειχρονιας δρασης) η οτιδηποτε τετοιο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
στην ονειρωξη πρεπει να τελειωσεις απαραιτητα?

αν δεις απλα πως εκανες σεξ δεν ειναι ονειρωξη?
ονειρωξη ειναι να ξυπνας το πρωι και να εισαι μουσκεμα το αλλο ειναι ενα σκετο ονειρο ειναι οργανικο αυτο δεν μπορεις να το ελεγξεις

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γενικα καμια φορα το ελεγχο οπως ειπα ξυπναω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πραγματικα στιγμη και οκ αφου δεν χυνω ολα καλα βλεπω και το ονειρακι μου κραταω και την πρωτεινη μου

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
μια φορά μου'χει τύχει μόνο ρε γμτ :headbang:
κρίμα γιατί στα όνειρά μου γαμάω ΤΙΣ μουνάρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom