You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί ονείρωξης/σας έχει τυχη?/αντιμετώπιση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα j_pritanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω στην εφηβεια εχυνα συνεχεια στον υπνο μου 2 φορες/βδομαδα περιπου. συνηθως εβλεπα ερωτικα ονειρα, μεχρι κ οτι πηδαγα την μανα μου, εβλεπα, κ μετα εκσπερματωνα. το φαινομενο σταματησε αμεσως οταν βρηκα γκομενα και γαμαγα σε τακτικα χρονικα διαστηματα..απο τοτε δεν ξαναειχα ονειρωξη
οριστε???
τι ανωμαλαρα ειναι αυτη.. ;)
kammenos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
1-2 φορες εχω παθει στη ζωη μου και αυτο οταν ημουν 10-12 καπου εκει...
παντα εβλεπα θυμαμαι οτι πηδουσα καποια..αλλα ηταν πολυ ρεαλιστικο και το αποτελεσμα ηταν εξπερματωση και ξυπνημα για αλλαγη σοβρακου.
απο τοτε που αρχισα καθημερινη
και
δεν ξανα ειχα ποτε..κριμα
παντα εβλεπα θυμαμαι οτι πηδουσα καποια..αλλα ηταν πολυ ρεαλιστικο και το αποτελεσμα ηταν εξπερματωση και ξυπνημα για αλλαγη σοβρακου.
απο τοτε που αρχισα καθημερινη
και
δεν ξανα ειχα ποτε..κριμα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρευση το λεγαμε πριν πολλαααααα χρονια. Το λενε ακομα?
Εξ ου και το "Μ'έχει ρεύ-ψ-σει".
φιλε δεν ειμαι ανωμαλος, αλλα οντως ειχα παραξενευτει και εγω πολυ με αυτο το ονειρο. τι να πω , ετσι ειχε συμβει, κ σας το εκμυστηρευομαι..επισης εβλεπα παρτουζες με συμμαθητριες απο την ταξη μου, και πολλα αλλα..παντως γκευ σεξ δεν ειχα δει στον υπνο μου ποτεοριστε???
τι ανωμαλαρα ειναι αυτη.. ;)
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦπαντως γκευ σεξ δεν ειχα δει στον υπνο μου ποτε
Ηρεμησαμε.
Οχι τπτ αλλο, αλλα να μας ξεσκισεις στον υπνο σου δε θα το αντεχαμε.
παντως ρε φιλε ηταν πολυ ρεαλιστικα τα ονειρα, πολυ δυνατα, αφου ελεγα οταν ξυπνγαγα, παλι καλα που γαμαω στον υπνο μου, αφου δεν μπορω να γαμησω καμια συμμαθητρια μου στον ξυπνιο μουΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
Ηρεμησαμε.
Οχι τπτ αλλο, αλλα να μας ξεσκισεις στον υπνο σου δε θα το αντεχαμε.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πόσο αληθνά; Δηλαδή άμα υπήρχε το bourdela τότε θα έβαζες και κριτική;παντως ρε φιλε ηταν πολυ ρεαλιστικα τα ονειρα, πολυ δυνατα, αφου ελεγα οταν ξυπνγαγα, παλι καλα που γαμαω στον υπνο μου, αφου δεν μπορω να γαμησω καμια συμμαθητρια μου στον ξυπνιο μου
πολυ αληθινα ητανε..οντος τι να πω ρε lion7,αυτη ειναι η αληθεια..το 7 σου εμεινε απο το 7-0 απο την γιουβεντους?Πόσο αληθνά; Δηλαδή άμα υπήρχε το bourdela τότε θα έβαζες και κριτική;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εδω τα λεει ολα, απο την αγαμια το ξηροχυσιμοπαντως ρε φιλε ηταν πολυ ρεαλιστικα τα ονειρα, πολυ δυνατα, αφου ελεγα οταν ξυπνγαγα, παλι καλα που γαμαω στον υπνο μου, αφου δεν μπορω να γαμησω καμια συμμαθητρια μου στον ξυπνιο μου
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
πολυ αληθινα ητανε..οντος τι να πω ρε lion7,αυτη ειναι η αληθεια..το 7 σου εμεινε απο το 7-0 απο την γιουβεντους?
Όχι, από την τεσσάρα την προπέρσινη και την τριάρα στη Ριζούπολη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαλλον οτι εισαι 15 χρονων παιζει μεγαλε μεγαλεκαλησπέρα θα μπω στο ψητό γρήγορα είμαι 30 χρόνον και προχτές το βραδυ ξάπλωσα με την γυναικα μου χωρίς να έχω "ορεξουλες" με παίρνει ο ύπνο και μετά από καμια ώρα ξυπνάω και είχα τελειώσει χωρίς να έχω στύση και χωρίς να το ακουμπήσει ούτε εγώ ούτε η γυναικα μου τι παίζει
αρχισε να την παιζεις θα δεις μεγαλη βελτιωση τυπε μου
πάντως εγώ παθένω ονειρώξεις αφού πάω στο βαυβυ ο οριγιναλ καί μετά στό ερώτικα καί άς θεωρώ τόν εαυτό μου χορτασμένο καί 'ας ειμαι 47...τί νά πώ..άστε τίς ονειρώξεις πού είχα όταν γύρισα από μόσχα πρίν λίγα χρόνια καί άς είχα συντροφιά καθημερινα...
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπέρα θα μπω στο ψητό γρήγορα είμαι 30 χρόνον και προχτές το βραδυ ξάπλωσα με την γυναικα μου χωρίς να έχω "ορεξουλες" με παίρνει ο ύπνο και μετά από καμια ώρα ξυπνάω και είχα τελειώσει χωρίς να έχω στύση και χωρίς να το ακουμπήσει ούτε εγώ ούτε η γυναικα μου τι παίζει
Δεν εισαι πια νιοπαντρος ;) ;) ;) ;)
j_pritanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ξέρω τι σας κάνει να νομίζετε ότι είμαι 15
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις