Μύστες πυρφόροι καλησπέρα σας,
Να γράψω και εγώ την εμπειρία μου, πώς δηλαδή την ΠΑΤΗΣΑ δηλαδή μετά 15 ετών και πέραν προϋπηρεσίας από μια πόρνη κωλομπαρετζού Πολωνέζα που μού έταζε λαγούς με πετραχείλια , πρίν με κατεβάσει στο ''ρόζ'' πορνοχώρο της συμφοράς,....
Βράδυ Πέμπτης, αν ενθυμούμαι καλά στο γνωστό Πορνοίδρυμα....
Έχω πιεί και ξέρω πως ειναι λάθος. Έχω μισοκαβλώσει (επίσης λάθος).
Μια Πολωνή (μακρυά από δαύτες !!! ), μού κάνει παρέα και μού ζαλίζει τον έρωτα (να κατέβουμε κάτω, να σού κάνω, να σού δείξω ....κλπ)..
Ο γράφων, είχε την ατυχή πλέον έμπνευση να κατέβει μαζί της. Πληρώνει, σαν μαλάκας έλληνας που είναι +50 ευρώ, και κατεβαίνει κάτω,...
ΤΟ ''κάτω'' είναι ένας χώρος στα πλαϊνά της σκάλας που οδηγεί στην τουαλέτα, περίπου 20 τ.μ., με ημίφως από πάνω, που πλαισιώνεται από άθλιους καναπέδες, με έναν σπασμένο καθρέπτη...
Κάθομαι μαζί της. Πίσω μας είναι ΗΔΗ άλλοι και ερωτοτροπουν.
Καβλώνω και της τον χώνω με προφυλακτικό, αν και με ενοχλέι που είναι οι άλλοι ήδη και έχω θέμα .....
Κάνει 2-3 λεπτά συσπάσεις και μού λέει '' χτύπησα το πόδι μου στον σπασμένο καθρέπτη '' ...
Κάνουμε κανα 2 απόπειρες ακόμα, γρήγορες διείσδυσης, έχει ζεστό μουνάκι, αλλά θέλει να φύγει γρήγορα,το νιώθω...
ΔΕΝ τελειώνω σε 3 λεπτά όπως ήθελε, και δεν έιμαι αλλωστε και τόσο σκληρός ώστε να τελειώσω , αφού αυτή δεν κάνει καμμία κίνηση- δεν με αφήνει ούτε το μουνί να της γλύψω ......
Μού λέει ''πάμε να φυγουμε '' στα 15 λεπτά (!!!)...
Της λέω ''περίμενε'', να προσπαθήσουμε λίγο πάλι ......
Μού λέει ''παμε γτ έχω κόσμο πανω και περιμένει '' ....
Ξενερώνω και φευγω με το προφυλακτικό στον πούτσο χωρίς να έχω τελειώσει ......
Τέτοια ξενέρα είχα καιρό να φάω .....
Κανένας δισταγμός από δαύτες. Μόνο να σού βουτήξουν τα φράγκα και να σε ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα...
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΌ : 70 ΕΥΡΩ ( 2 ποτά στην αρχή και 50 ευρώ για να κατέβουμε κάτω ....)....
Μην πιαστείτε μαλάκες- αρκεί νομίζω που πιάστηκα εγώ ...
Αει στο διάολο με όλες τις αλλοδαπές ..... !!
(Νομίζω , ότι εάν η Χ.Α. είχε στο πρόγμαμμα της την απέλαση ΟΛΩΝ των αλλοδαπών γυναικών, θα κέρδιζε και τις ελληνίδες γυναίκες ...).
Παίδες, το ''ηθικό '' δίδαγμα, ΜΑΚΡΥΑ από αλλοδαπά τσόλια που ήρθαν για να πλουτίσουν με σεξοαπάτες .....