έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααχχαααχααχααχαχααχαχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περι...κωλοδάκτυλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 644
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Σκλί γκρίζο....??? Μπάάάάάάάά!
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν είμαι μόνο στο μυαλό σου...... είναι σαν να είμαι δίπλα σου. :-*
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ανωμαλαρα γουσταρεις μαστιγιο εεε ????
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
Pitsaras_22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
...θα το πιτσιλίσεις το κορίτσι...και πως θα στεγνώσει με τέτοιο καιρό???
Pitsaras_22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φαλαινα ειναι οχι κοριτσι...θα το πιτσιλίσεις το κορίτσι...και πως θα στεγνώσει με τέτοιο καιρό???![]()
Φαλαινα ειναι οχι κοριτσι
Κι'αυτές, θήλεα είναι.....
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
με θεωρεις χοντρη ?
Είσαι γκόμενα, άνω του μετρίου...... (βάρους
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Είσαι γκόμενα, άνω του μετρίου...... (βάρους![]()
![]()
).
εεε εχω 5 κιλα παραπανω ...
οχι να με πει και φαλαινα ...
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
οχι να με πει και φαλαινα ...:'(
Άμα δεν "κάτσεις" επάνω σε βαρυτικό/βυθομετρικό όργανο, ακριβή κιλά, δεν θα μάθουμε ποτέ.
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
οχι να με πει και φαλαινα ...:'(
κουκλα μου , εσυ εισαι ΘΕΑ ........
αστους να λενε....ζηλευουν που δεν σε εχουν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μα με ειδε σε αυτη τη φωτο και λεει ειμαι χοντρη ρε συ ... :-κουκλα μου , εσυ εισαι ΘΕΑ ........
αστους να λενε....ζηλευουν που δεν σε εχουν![]()
![]()
![]()
![]()
![huge-fat-woman-on-small-chair.jpg](http://thebuzzmedia.com/wp-content/uploads/2008/05/huge-fat-woman-on-small-chair.jpg)
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
μα με ειδε σε αυτη τη φωτο και λεει ειμαι χοντρη ρε συ ... :-
![]()
ναι ρε χαζο.....που να ηξερε οτι αυτη ηταν LAST YEAR
τωρα με τα BODY LINE - ΠΡΙΝΟΥ κ.λ.π, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ναι ρε χαζο.....που να ηξερε οτι αυτη ηταν LAST YEAR![]()
![]()
τωρα με τα BODY LINE - ΠΡΙΝΟΥ κ.λ.π, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ![]()
![]()
...
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
...εεε εχω παρει μερικα κιλα απο τοτε
![]()
και αλλα ????
UNBELIEVABLE
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
δλδ μου λες οτι δεν εγινε δουλεια με τα ινστιτουτα ????
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και αλλα ????![]()
UNBELIEVABLE![]()
![]()
δλδ μου λες οτι δεν εγινε δουλεια με τα ινστιτουτα ????
μπααααααα
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
μπααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα κατι θα κανουμε τοτε....
θα βρουμε αλλον τροπο....
ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ στο απεραντο γαλαζιο
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καλησπερα σε ολους!
Προφατα γνωρισα μια απιστευτη μουνιτσα 30αρα (ειμαι 45)και μετα απο πολυ καιρο μπηκα στον πειρασμο και απατησα τη γυναικα μου.Μεχρι εδω ολα καλα.Την τριτη φορα που βρεθηκαμε με την εν λογω μουνιτσα και πανω που ημουνα ετοιμος να ζητησω "κουλουρι" μου ζητησε να μου βαλει κωλοδαχτυλο γιατι λεει την τρελλαινει να κωλοδαχτυλιαζει αντρες...
Στην αρχη σοκαριστηκα γιατι μεχρι σημερα δεν μου ξαναετυχε κατι τετοιο και της ειπα οτι μαλλον μου κανει πλακα και δεν το γουσταρω.Ξεχασα να σας πω οτι απο την πρωτη φορα η πιπα της με τρελλανε και με εγλειψε παντου @@ και κωλο για πολυ ωρα και εκανε σαν φρενιασμενη.
Τελος παντων για παρτη της μπορει και να το δεχομουν απλα φοβαμαι μη ζητησει και τιποτα παραπανω απο δαχτυλο γιατι θα σαλταρω.Απο την αλλη δε θελω με τιποτα να τη χασω ακομα.
Παιδες βοηθηστε και πειτε μου τη γνωμη σας και αν σας ξαναετυχε παρομοια φαση.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις