Νέα

Περι...κωλοδάκτυλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μπα εμενα μια φορα που χε κλασει μια (1 φορα μονο εχει συμβει) ειχε ντραπει φοβερα  (ειχε κλασει μετα το σεξ)

με κοιταγε σοκαρισμενη σα να ντρεποτανε πραγματικα και περιμενε τι θα της πω, εσκασα στα γελια εννοειται και ηρεμησε...

αλλα το σοκ το χα παθει με μια που χε τα μισα δοντια μαυρα (ασχετο αλλα μου ρθε)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εμενα με κλασε μια προχτες....δεν θα πω ποια....δεν το γραψα ουτε στην κριτικη.....να δειτε τι τζεντλεμαν ειμαι...... :sunglasses: :sunglasses:

αμα τσεκαρουμε ποια πηδηξες προχτες θα κανουμε τις αναγωγες μας μην ανησυχεις :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τί να πω ρε παιδιά..
Εντάξει..το δάχτυλο κι αυτό μέρος του σώματος είναι..
Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιεί όπου θέλει και όπως θέλει..
Αλλά τι να πω κι εγώ?
Έρχεται ένας στο μαγαζί .. μπαίνει δωμάτιο και μπαίνοντας κι εγώ μου λέει..
Μήπως έχεις την καλωσύνη να φέρεις ένα στυλό?
Ε..λέω κι εγώ από μέσα μου θα τον θέλει να μου γράψει κάνα τηλέφωνο..
Πάω που λέτε..τον φέρνω και του τον δίνω..
Γυρνάει και μου λέει..
-Θα μου τον βάλεις στο κωλαράκι μου?
Το πως κρατήθηκα να μη λιώσω στο γέλιο τι να σας πω..
Βάζω που λέτε το προφυλακτικο στον στυλό κι εκείνος στα 4 περίμενε τη διαδικασία..
Εγώ έσπρωχνα μέσα έξω το στυλό κι εκείνος την έπαιζε για να χύσει..
Τα λέω όλα αυτά..όχι γιατί μου έκανε εντύπωση ότι τον γαμούσα με τον στυλό..αλλά έκανα τη μαλακία και του τον είχα βάλει με το καπάκι το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ...
Πού πήγε το καπάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????
Αφου ο στυλος ειχε το προφυλακτικο απο εξω πως χαθηκε το καπακι; :huh:

Επισκέπτης
το δουλευετε καλα το κωλοδαχτυλακι βλεπω, μια χαρα τη ρυθμίζετε τη ροδέλα :fuck2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αφου ο στυλος ειχε το προφυλακτικο απο εξω πως χαθηκε το καπακι; :huh:

Και μετα σου λεει οι πουτανες δε λενε ψεματα  :2funny: :2funny:

Παντως καθριν αμα ερθει κανεις και σου ζητησεις φιαλη απο σπρει , ο Λιλας θα ειναι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ειπε ψεματα η κατριν απλα χρησιμοποιησε ενα αστειο που καναμε παλια στο τσατ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!
Προφατα γνωρισα μια απιστευτη μουνιτσα 30αρα (ειμαι 45)και μετα απο πολυ καιρο μπηκα στον πειρασμο και απατησα τη γυναικα μου.Μεχρι εδω ολα καλα.Την τριτη φορα που βρεθηκαμε με την εν λογω μουνιτσα και πανω που ημουνα ετοιμος να ζητησω "κουλουρι" μου ζητησε να μου βαλει κωλοδαχτυλο γιατι λεει την τρελλαινει να κωλοδαχτυλιαζει αντρες...
Στην αρχη σοκαριστηκα γιατι μεχρι σημερα δεν μου ξαναετυχε κατι τετοιο και της ειπα οτι μαλλον μου κανει πλακα και δεν το γουσταρω.Ξεχασα να σας πω οτι απο την πρωτη φορα η πιπα της με τρελλανε και με εγλειψε παντου @@ και κωλο για πολυ ωρα και εκανε σαν φρενιασμενη.
Τελος παντων για παρτη της μπορει και να το δεχομουν απλα φοβαμαι μη ζητησει και τιποτα παραπανω απο δαχτυλο γιατι θα σαλταρω.Απο την αλλη δε θελω με τιποτα να τη χασω ακομα.
Παιδες βοηθηστε και πειτε μου τη γνωμη σας και αν σας ξαναετυχε παρομοια φαση.

Τη παρθενιά δε θέλεις να χάσεις ακόμη;  :think:
Και γιατί φοβάσαι μήπως σου ζητήσει κάτι παραπάνω από κωλοδάκτυλο; Γιατί να σαλτάρεις; Τι άλλο μπορεί να σου ζητήσει;
Ε το πολύ πολύ να συμβεί αυτό ....... :lheel: οπότε μετά....  :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :bottom:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο ποιον θα περασεις καλα
διαλεξε αναμεσα στη κουρτινα 1 τη κουρτινα 2 η το κουτι :2funny:

φοβαμαι οτι ο τυπος που ανοιξε το θρεντ μας καταριεται και ειπα μπας και οι αναγωγες ξορκισουν το κακο... :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλου τις καταρες να φοβασε :2funny: :2funny:
URL]]