apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον αγωνα συντονιζουνθα πάτε ρε μαλάκες ή παπαριές λέτε?
στην σαλονικη ο αρκανς
στην αθηνα ο κινεζοκυπριος
ολοι εκει αδερφια!
τον αγωνα συντονιζουνθα πάτε ρε μαλάκες ή παπαριές λέτε?
θαχει τζουρες απο οζον τυπε μουθα έχει και ασβέστη για τους άκαπνους?
Το αλκοόλ αποδεδειγμένα δημιουργεί και αυτό προβλήματα. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ όχι μόνο υγείας αλλά δημιουργεί ατυχήματα, καταστρέφει οικογένειες και τα συναφή. Δεν βλέπω καμία κίνηση εναντίον του αλκοόλ. ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Μήπως επειδή υπάρχουν μεγαλύτερα συμφέροντα;;;
καλά μιλάμε έχεις έμπνευση σήμερα!θαχει τζουρες απο οζον τυπε μου
και οποιος παρει το ρουφιανοτηλεφωνο θαχει δωρο απτον παμμεγιστο τυπο αρκανς μια κολομβιανη γραβατα
άμα δεν κατάλαβε και μετά από αυτό ρίξτο στον καρσιλαμά...Τι λε ρε καθυστερημένε;;;;
Καταλαβαίνεις τι λες;;;
Το αλκοόλ το πίνει ο καθένας με δική του ευθύνη.
Εμείς εδώ μιλάμε για το παθητικό κάπνισμα και τις βλάβες που προκαλεί.
Ξέρεις ποιά είναι η αναλογία;;;
Σαν να πίνω εγώ το ποτό μου και από τις αναθυμιάσεις να μεθάει και ο διπλανός.
Εεεεε, τότε θα είχες να έλεγες.
Δεν είναι: "ένας πίνει, δέκα μεθάνε". Το κατάλαβες ρε μπαγλαμά;;;;
Τι λε ρε καθυστερημένε;;;;
Καταλαβαίνεις τι λες;;;
Το αλκοόλ το πίνει ο καθένας με δική του ευθύνη.
Εμείς εδώ μιλάμε για το παθητικό κάπνισμα και τις βλάβες που προκαλεί.
Ξέρεις ποιά είναι η αναλογία;;;
Σαν να πίνω εγώ το ποτό μου και από τις αναθυμιάσεις να μεθάει και ο διπλανός.
Εεεεε, τότε θα είχες να έλεγες.
Δεν είναι: "ένας πίνει, δέκα μεθάνε". Το κατάλαβες ρε μπαγλαμά;;;;
άμα δεν κατάλαβε και μετά από αυτό ρίξτο στον καρσιλαμά...
Ποιο τσιγαρο ρε???Ψυχιατρικη βοηθεια θελει αυτος....Εκτος αν εχει ποσοστα στη μαλμπορο,αλλιως τετοια θερμη δεν εξηγειται......Σεβόμασται αυτούς που δεν καπνίζουν και είναι δικαίωμα τους....Αλλά σεβασμός και στους καπνιστές..!!!!Όταν μας παίρνουν 3 ευρώ για τα τσιγάρα (ενώ η αξία τους είναι 50 λεπτά .!!)θα μας σέβονται...!!!'Αν η πολιτεία ''κόπτεται''για την υγεία μας ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.....!!!Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει @@.....!!
...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....!!!!ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......!!!!ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ''ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ.....!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.....!!!!!!!!!
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ:ΩΡΑ 20:00 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ......
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ....
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ...
ΠΑΤΡΑ-ΛΙΜΑΝΙ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...!!!)
...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!!!
...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!
...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!!!!
...ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....!!!
ΚΑΤΩ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!!
καπνιζω 18 χρονια..εχω μαυρισει...ειναι δικαιωμα το να καπνιζει καποιος,ειναι ομως και δικαιωμα να μην μυριζει ο αλλος την μποχα!
ενας νοημων αν8ρωπος πρεπει απο μονος του να καταλαβαινει οτι οι αλλοι δεν του φταινε σε τιποτα...εγω μενω μονος,κι ομως βγαινω στο μπαλκονι να καπνισω απλα γιατι σαν καπνιστης 2 πακετων τη μερα δε 8ελω το σπιτι μου να βρωμαει τσιγαριλα...ειναι 8εμα συνειδησης πλεον...η κα8ε αντιδραση απο ψευτομαγγες οτι και καλα "8α κανω οτι 8ελω οπου και οποτε 8ελω"ειναι για τον πουτσο... ο σεβασμος προυπο8ετει δικαιωμα και αντιστροφα...αυτα!
καλησπέρα φιλαράκο μπορείς να μου θυμίσεις σε ποιό τετραψήφιο νουμεράκι θα παιρνεις να καταδίδεις, τους περαστικούς, τους φιλους, τις γκομενες, τον αδερφο σου τον πατερα σου και όλους αυτούς που απο ηδονή θα ρουφιανέψεις; συγνώμη και πάλι αλλα το εχω ξεχασειτο νουμερο, υστερικε φασιστα!
Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές