Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

• Υπέρ!

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε - περιμένεις ν' αλλάξει τίποτα? Πραγματικά όμως....

Εδώ καπνίζουν οι γιατροί μέσα στα νοσοκομεία. :jerking:

Ακριβως για αυτο ρε φιλε κατι πρεπει να γινει επιτελους.Εχει παραγαμηθει το θεμα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι - πως θα γίνει όμως. Για πες μας...

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Να κοπει απο τους δημοσιους χωρους πολυ απλο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τό 'χεις ρίξει πολύ στον Πλάτωνα και σού 'χει φύγει το νέτο.
Διάβαζε και λίγο "Πανοραμίξ 82".

Και βέβαια φταις, διότι, λέει, είσαι μειοψηφία, άρα, ξαναλέει, οφείλεις υποταγή στην πλειοψηφία, όσο βάρβαρη κι αν είναι. Αμέ...

@Αλόχα- Μη βάζεις άλλες φοτό από άτλαντες παθολογίας.
Εκτός των άλλων είναι και μπλιαχ.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει την καταστροφή του. Άλλος καπνίζει, άλλος πίνει, άλλος τρώει σα βόδι, άλλος έχει κόλλημα με μια γκόμενα που τον κακομεταχειρίζεται, άλλος δεν κάνει καλή διαχείριση στα οικονομικά του και χρεωκοπεί.
Δε μας νοιάζουν αυτά.
Το θέμα είναι να μην παίρνει άλλους στο λαιμό του.
Φυσικά στη Ελλάδα μαγκιά θεωρείται ακριβώς αυτό: το σε ποιο βαθμό μπορείς να πατάς στο λαιμό τον άλλο.
Αυτό είναι το θέμα.
Φρέντλι.

Τι σχέση έχει Πλάτωνας με το τσιγάρο; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Σωστά λες ότι ο καθένας μπορεί να επιλέξει την καταστροφή του, αλλά συμπληρώνω, και όχι των υπόλοιπων!!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εεε μονο να μου εξιγισεις λιγο τι ειναι δημοσιος χωρος... να πουμε σε στουντιο να μπορουνε οι πελατες να κανουν το τσιγαρο τους????

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έτσι είναι και η πολιτική στην Ελλάδα παίχτη - όλο ευχολόγια.

Εγώ μιλάω επί της ουσίας - μπαίνεις στη ΔΟΥ Βύρωνα και καπνίζουν οι υπάλληλοι μέσα.

Εσύ προσωπικά τι θα κάνεις - θα διαμαρτυρηθείς? Θα σε γράψουν στ' αρχίδια τους.

Θα φωνάξεις τους μπάτσους? Θα γελάνε για χρόνια....

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εεε μονο να μου εξιγισεις λιγο τι ειναι δημοσιος χωρος... να πουμε σε στουντιο να μπορουνε οι πελατες να κανουν το τσιγαρο τους????

Το μπαρ, το στούντιο, το κλαμπ, η καφετέρια, η ταβέρνα δεν είναι δημόσιος χώρος! Ιδιωτική επιχείρηση! Έχω ρίξει τα λεφτά μου για αν τον φτιάξω και βάζω τους κανόνες λειτουργιας που θελω στην επιχείρησή μου! Αν λοιπόν κάποιος δεν γουστάρει να έρθει στο μπαρ επειδή επιτρέπεται το κάπνισμα, ας μην πάει!Δεν τον υποχρεώενι κανείς να πάει!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καπνιζω 18 χρονια..εχω μαυρισει...ειναι δικαιωμα το να καπνιζει καποιος,ειναι ομως και δικαιωμα να μην μυριζει ο αλλος την μποχα!
ενας νοημων αν8ρωπος πρεπει απο μονος του να καταλαβαινει οτι οι αλλοι δεν του φταινε σε τιποτα...εγω μενω μονος,κι ομως βγαινω στο μπαλκονι να καπνισω απλα γιατι σαν καπνιστης 2 πακετων τη μερα δε 8ελω το σπιτι μου να βρωμαει τσιγαριλα...ειναι 8εμα συνειδησης πλεον...η κα8ε αντιδραση απο ψευτομαγγες οτι και καλα "8α κανω οτι 8ελω οπου και οποτε 8ελω"ειναι για τον πουτσο... ο σεβασμος προυπο8ετει δικαιωμα και αντιστροφα...αυτα!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έτσι είναι και η πολιτική στην Ελλάδα παίχτη - όλο ευχολόγια.

Εγώ μιλάω επί της ουσίας - μπαίνεις στη ΔΟΥ Βύρωνα και καπνίζουν οι υπάλληλοι μέσα.

Εσύ προσωπικά τι θα κάνεις - θα διαμαρτυρηθείς? Θα σε γράψουν στ' αρχίδια τους.

Θα φωνάξεις τους μπάτσους? Θα γελάνε για χρόνια....

ας γελανε...εγω οπου μπαινω απο 1η ιουλιου και καπννιζουν 8α φωναζω τους μπατσους ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! ειμαι καπνιστης και σεβομαι τους αλλους!κα8ε μερα καταγγελιες 8α κανω και μυνησεις οπου με παιρνει!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το μπαρ, το στούντιο, το κλαμπ, η καφετέρια, η ταβέρνα δεν είναι δημόσιος χώρος! Ιδιωτική επιχείρηση! Έχω ρίξει τα λεφτά μου για αν τον φτιάξω και βάζω τους κανόνες λειτουργιας που θελω στην επιχείρησή μου! Αν λοιπόν κάποιος δεν γουστάρει να έρθει στο μπαρ επειδή επιτρέπεται το κάπνισμα, ας μην πάει!Δεν τον υποχρεώενι κανείς να πάει!
α, ωραια τοτε, εμεις μια χαρα ειμαστε... με το ποτο και το τσιγαρο μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τι σχέση έχει Πλάτωνας με το τσιγάρο;
Εννοώ, φίλε μου, ότι καλό είναι να μη σνομπάρουμε τους νεότερους φιλόσοφους για χάρη των αρχαίων μόνον.
Καλό το "Συμπόσιο", αλλά διάβαζε και κάνα φόρουμ.

αλλά συμπληρώνω, και όχι των υπόλοιπων

δε χρειάζεται να συμπληρώσεις, αφού, όπως βλέπεις
Το θέμα είναι να μην παίρνει άλλους στο λαιμό του.
Φυσικά στη Ελλάδα μαγκιά θεωρείται ακριβώς αυτό: το σε ποιο βαθμό μπορείς να πατάς στο λαιμό τον άλλο
συμφωνούμε.

θα διαμαρτυρηθείς? Θα σε γράψουν στ' αρχίδια τους.

Θα φωνάξεις τους μπάτσους? Θα γελάνε για χρόνια
Εκεί ακριβώς βασίζεται και το πλατύ "κίνημα" των καπνιστών: στη βεβαιότητά τους ότι η παράβαση του νόμου δε θα έχει συνέπειες.
Δλδ, στο ότι είμαστε μπουρδέλο (με τη διαφορά ότι εκεί οι κανόνες που υπάρχουν, τηρούνται).
Γι' αυτό και στην πατρίδα της ψευτομαγκιάς, την Ελλάδα, μπορεί η κάθε Λιάνα να βρίσκει ακροατήριο: διότι συνασπίζονται όλοι οι τζάμπα μάγκες να διαμαρτυρηθούν κατά της κρατικής καταστολής!!!!
Ξαφνικά ο νεοέλλην έγινε αντιεξουσιαστής.
Εάν οι καπνιστές πιθανολογούσαν, έστω, ότι το κράτος εννοεί να τηρήσει τους νόμους που το ίδιο επιβάλλει,
θα έκαναν όλοι την κότα, όπως παραδοσιακά συμβαίνει.
Από όλες τις απαγορεύσεις/σκάνδαλα/δεσμεύσεις δημοσίων χώρων/χαφιεδοκάμερες στους δρόμους/αστυνομοκρατία κλπκλπ
ο έλλην εθίγη από την απαγόρευση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ του ΑΛΛΟΥ καπνίσματος
(και όχι γενικά του καπνίσματος, όπως θέλουν να λεν ορισμένοι).
Αλλά, βέβαια, για κάνε ότι κουνιέσαι λίγο στα άλλα.
Εκεί υπάρχει ο κάθε Βωβός κλπ με τον ιδιωτικό του στρατό και το κράτος με τα ΜΑΤ.
Ενώ εδώ.......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

λάθος κάνεις.. είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εκεί ακριβώς βασίζεται και το πλατύ "κίνημα" των καπνιστών: στη βεβαιότητά τους ότι η παράβαση του νόμου δε θα έχει συνέπειες.
Δλδ, στο ότι είμαστε μπουρδέλο (με τη διαφορά ότι εκεί οι κανόνες που υπάρχουν, τηρούνται).
Γι' αυτό και στην πατρίδα της ψευτομαγκιάς, την Ελλάδα, μπορεί η κάθε Λιάνα να βρίσκει ακροατήριο: διότι συνασπίζονται όλοι οι τζάμπα μάγκες να διαμαρτυρηθούν κατά της κρατικής καταστολής!!!!
Κανένα κίνημα δεν υπάρχει, κάνεις λάθος - απλή λογική είναι.

Όσο για την κάρια την Κανέλλη, πες μου εσύ αν κανένα λαμόγιο στα στούντιο των καναλιών έχει τα [size=20pt]@@[/size] να την πετάξει έξω.

Κανονικά όμως, σηκωτή.... :birdman:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κανένα κίνημα δεν υπάρχει, κάνεις λάθος - απλή λογική είναι.

Όσο για την κάρια την Κανέλλη, πες μου εσύ αν κανένα λαμόγιο στα στούντιο των καναλιών έχει τα [size=20pt]@@[/size] να την πετάξει έξω.

Κανονικά όμως, σηκωτή.... :birdman:

πες τα ρε πριστιν με την παλιολεσβο...στον κωλο πρεπει να της το βαλουν το πακετο με τα τσιγαρα!αφιλτρα :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Συναγωνιστή Τζίμυ σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. Να ξέρεις ότι έχω διαβάσει Ρασελ και Βιτγκεστειν, αλλά ο Πλάτωνας παραμένει επίκαιρος λόγω των ερωτημάτων που θέτει. Για παράδειγμα, είναι ο παίδαρος  που βλέπω στην αγορά υπαρκτός ή είναι αποκύημα της ομοφυλοφιλίας μου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Όσο για την κάρια την Κανέλλη, πες μου εσύ αν κανένα λαμόγιο στα στούντιο των καναλιών έχει τα @@ να την πετάξει έξω

Τρελάθηκες; Μα, όλα τα γρανάζια παρέα δουλεύουν.
Τα κανάλια έχουν το άλλοθι ότι προβάλλουν και την αριστερή άποψη,
ώστε να μπορούν ακώλυτα μετά να μοιράζουν το φιλέτο σε πασοκ-νδ,
η αριστερά (ο λόγος το λέει) αποκτά πρόσβαση στο μικροαστικό ακροατήριο του δελτίου των 8
και η Λιάνα πουλάει φτηνή επανάσταση από τα καλαθάκια της Αθηνάς έξωθεν Μαρινόπουλου.

Όλοι ευχαριστημένοι, δηλαδή.

με την παλιολεσβο
Πιπέρι! Αυτά είναι προσωπικά και οριζόντια ζητήματα.
(πάλι καλά, δε λες...)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η αριστερά (ο λόγος το λέει) αποκτά πρόσβαση στο μικροαστικό ακροατήριο του δελτίου των 8
και η Λιάνα πουλάει φτηνή επανάσταση από τα καλαθάκια της Αθηνάς έξωθεν Μαρινόπουλου.

Όλοι ευχαριστημένοι, δηλαδή.
Πιπέρι! Αυτά είναι προσωπικά και οριζόντια ζητήματα.
(πάλι καλά, δε λες...)

ναι οντως τζιμι παλι καλα!!!εχει παραγινει ομως το κακο με ολα τα λαμογια!τηλεοραση δεν ανοιγουμε να μην τους βλεπουμε,ραδιο να μην τους ακουμε...
με το τσιγαρο σε ολη την ευρωπη εχουν συμορφω8ει!ειναι 8εμα αν8ρωπιας ρε παιδια...καπνιζω εδω και 18 χρονια σαν πι8ηκος...τα νυχια μου καπνιζω λεμε!αλλα τους αλλους τους σεβομαι!δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Την πήγες αλλού τη δουλειά μεγάλε τώρα. Εγώ λέω κάτι πολύ πιο απλό - το ξέρεις ποιος είμαι εγώ που ισχύει διαχρονικά στη χώρα της φαιδράς.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα - πριν μερικά χρόνια, βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος στην Αγγλία οδηγούσε μεθυσμένος με 110 μίλια στην Oxford St. στις 2 το πρωΐ. Σε πληροφορώ του χώσανε τη μάπα στο καπό και μετά τη φούσκα στη μύτη κανονικότατα.

Πιστεύω να κατάλαβες τη σχέση με αυτό που εννοώ για την Κανέλλη. Όταν δω κάτι τέτοιο να συμβαίνει με το κάθε αρχίδι της μπουρζουαζίας εδώ στην Ελλάδα, τότε μόνο θα μπορούμε να μιλάμε ότι είμαστε Ευρώπη.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Α, δηλαδή εσύ ζητάς πολάάάάα.

Σου υπενθυμίζω μόνον ότι εδώ πέρα θριαμβολογούμε που φκιάσαμε το πέταλο του Μαλιακού 2500 χρόνια μετά τις Θερμοπύλες.
Έργα απολύτου υποδομής τα διαφημίζουμε ως την τελευταία λέξη της ανάπτυξης και μου λες για Ευρώπες.

Είπαμε, είμεθα αστοί.
Αλλά, όχι ότι δε βρωμάμε και κατσικίλα ακόμα.

Γι' αυτό, το τσιγαράκι της κυρίας πείθει.
Οπότε, όλοι κάνουν τη δουλειά τους,
άρα δεν υπάρχει περίπτωση να την πετάξουν έξω σηκωτή, όπως λες.

Κάποτε ήταν το χαμόγελο της Νάκυς Αγάθου, μετά οι γωνίες στο πηγούνι του Ριτζ,
ε, τώρα είναι το ντουμάνι της Λιάνας επικοινωνιακό πολύ.

Τόσο Ευρώπη σου λέω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom