alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
κοιταξε να δεις.. εχω να πουμε αρκετα χρονιοα δεν καπνιζα και ποτε δεν μ'ενοχλουσε οταν καπνιζαν αλλοι...... γιατι ολη αυτη φασαρια ρε παιδια?Ναι μονο που εδω και πολλες 10ετιες δεν μας σεβαστηκαν καθολου.Οποτε ειναι καιρος να γινει.Θες να πεθανεις απο το τσιγαρο πολυ ευχαριστως πεθανε τουλαχιστον σεβασου τον αλλο που δεν θελει.
arcans, δε θα γίνει τίποτα - στην Ελλάδα είμαστε.με την ιδια λογικη και το ποτο πειραζει,να μην πουλανε τα μαγαζια,μονο χυμους απο εδω και περα.αντε βαρεθηκα να ακουω μαλακιες.
στα μπαρακια πας για να φας καπνα,να πιεις κανενα ποτο,και να δεις και κανενα μουνι,δεν πας για υγιεινη ζωη.αντε να μην ακουω μαλακιες,για γκομενες σταχτοδοχεια,και αλλες παπαριες.γιατι ρε δεν κανει κανενας ακαπνος μπαρακι? γιατι δεν θα παταει ψυχη μεσα.τωρα σας πειραξε το τσιγαρο?οταν πατε σε κανενα μαγαζι και ειναι 30τ.μ για να δειτε κανενα μουνι δεν σας πειραζει τοτε? με την ιδια λογικη και το ποτο πειραζει,να μην πουλανε τα μαγαζια,μονο χυμους απο εδω και περα.αντε βαρεθηκα να ακουω μαλακιες.
κινεζο που εισαι να βαλεις ταξη.
κοιταξε να δεις.. εχω να πουμε αρκετα χρονιοα δεν καπνιζα και ποτε δεν μ'ενοχλουσε οταν καπνιζαν αλλοι...... γιατι ολη αυτη φασαρια ρε παιδια?
'Καλα εσυ αγορι μου εισαι εκτος θεματος...
χεχεχε εμεις θα καπνιζουμε στα μπαρακια μας και στα κλαμπ που βγαινουμε κι εσεις να καθησεται στα σπιτια σας με τα τσαια και τους χυμουςΜε τη διαφορά, φίλε Αλόχα, ότι από την ηρωίνη βλάπτεται μόνον αυτός που τη χρησιμοποιεί,
ενώ από το κάπνισμα βλάπτεται και ο παθητικός καπνιστής.
Με δυο λόγια καπνίστε όσο θέλετε, αλλά όχι δίπλα μας.
Μ' αυτή την έννοια δεν καταλαβαίνω το νόημα της "διαμαρτυρίας".
Δε σου απαγορεύει κανείς να καπνίζεις.
Αυτό που ο νέος νόμος απαγορεύει είναι να το κάνεις στα μούτρα του άλλου.
Κάτι που κανονικά θά 'πρεπε να είναι αυτονόητο.
Αλλά, τι Ελλαδιστάν θα ήμασταν, θα μου πεις...
το ποδι τι σχεση εχει με το τσιγαρο??? (ενω τη φωτο που ειχε αυτο το ποστ σου)
βαριεμαι να διαβαζω, εχουν πει τοσα πολλα που τα βαρεθηκα πια...Ελληνικα ξερεις διαβασε τι σχεση εχει
βαριεμαι να διαβαζω, εχουν πει τοσα πολλα που τα βαρεθηκα πια...
θα αρχισει πολεμος βλεπω. παντως εγω σαν καπνιστης ειμαι της γνωμης τοοοοοοσα χρονια εμεις οι καπνιστες καναμε το κεφι μας παντου. ας κανουν τωρα οι αντικαπνιστες το κεφι τους. μην ξεχνατε η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται KPYOΒαριεσαι ε??Ειναι τοσο πολλα ε??
Χμμμ και λιγα γραφει εκει για τις βλαβερες ιδιοτητες του τσιγαρου
Οποτε να μας σεβεσται και να μην μιλατε
και η νταριουλα πουρα με νευρα καπνιζει αλλα δεν την βλαπτειΝτάρια, μη μασας! Αν κάτι το κάνεις με αγάπη κι επειδή το γουστάρεις δεν σε βλάπτει καθόλου!!!
Ντάρια, μη μασας! Αν κάτι το κάνεις με αγάπη κι επειδή το γουστάρεις δεν σε βλάπτει καθόλου!!!
Ρε μεγάλε - περιμένεις ν' αλλάξει τίποτα? Πραγματικά όμως....Οποτε να μας σεβεσται και να μην μιλατε
Εσεις τι θα λέγατε σε μια κυρία που κάπνιζε αρειμανίως ακριβώς δίπλα μου μέσα σε ένα εστιατώριο; Εγώ σε τι φταίω για να εισπνέω το δηλητήριο που αυτή καπνίζει;