ολοι αδιαβαστοι ειστε
μονο εγω θα περασω την ταξη
γκεγκελ ειναι αοι ασκησεις που γυμναζει η αληντισσα τη μουναρα της
βρε αγράμματα κεγκελ είναι ... kegel...
τον Σεπτέμβριο με τον κηδεμόνα σου....
ολοι αδιαβαστοι ειστε
μονο εγω θα περασω την ταξη
γκεγκελ ειναι αοι ασκησεις που γυμναζει η αληντισσα τη μουναρα της
μεθοδοs ειναι για τον οργασμο....googlare
γκε-γκελ ειναιβρε αγράμματα κεγκελ είναι ... kegel...
τον Σεπτέμβριο με τον κηδεμόνα σου....
το ίδιο και εσύ... επιπλέον θα έχεις και
koylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaτα πάντα όλα
γκε-γκελ ειναι
koylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
τον γκειασου ρωταρε σύ από πότε το k διαβάζετε σαν g
τον γκειασου ρωτα
λεσ να μην τα εχω δοκιμασει ολα αυτα???αλλα δεν...ειμαι ατυχοσ μαλλον
δοκιμασε να απειλησεις το μουνι, πες του οτι θα κοψεις το πουτσο σου
και αν σου πεί να τον κόψεις
επικίνδυνα πράγματα αυτά φίλε...
και αν σου πεί να τον κόψεις
επικίνδυνα πράγματα αυτά φίλε...
Συνοψίζοντας...Λοιπόν ...
1)Το να ξερει να κανει καλό γλυφομούνι και γενικώς να περιποιείται την γυναίκα δεν έχει νακάνει με το αν γαμάει καλά.Είχα έναν τέτοιο.Έγλυφε απίστευτα αλλά ..απο γαμήσι χαλι!
2)Σε έναν έμπειρο γαμιά λέμε ΝΑΙ.Ο έμπειρος γαμιάς διακρίνεται απο τα εξής:
α)πολλά μουνιά στο βιογραφικό
β)3 τουλάχιστον μακροχρόνιες σχέσεις
γ)Δεν παινεύεται για το α)(σαν μερικούς μερικούς ...Ερι συμφωνείς?)
Τώρα για να θεωρηθεί ο έμπειρος και "αξέχαστο γαμήσι" πρέπει να διαθέτει το εξής 1 χαρακτηριστικό.Να λατρεύει γυναίκα και κατ'επέκταση μουνί.
Οι Ελλεεινιδοπολέμιοι δεν θα μπορέσουν να γίνουν ποτέ καλοι γαμιάδες διότι υποσυνείδητα μισούν μουνί.Πικρόξινες πούτσες κοινώς..
και πάμε για το ..
3)Οι καλοί γαμιάδες ξέρουν άνετα να ικανοποιούν τα πιπίνια.Τι γίνεται όμως όταν έχουν να κάνουν με μια γυναίκα 30-35 που έχει μεγαλύτερες εμπειρίες απο πούτσους και ψάχνει το κάτι άλλο?Εκεί λοιπόν θεωρώ οτι φαίνεται ο καλός γαμιάς και η εμπειρία του.
Οι πιτσιρικόπουτσες σαφώς και δυσκολεύονται με μια τέτοια γυναίκα που δεν έχουν τίποτα να της προσφέρουν παρα μια σκέτη πούτσα χωρίς περαιτέρω κόλπα.Μέσα έξω γεια σας...Ουστ στο καλό του λέμε..του μαθαίνουμε 1-2 πραγματάκια να μην φύγει αδιάβαστο το τεμάχιο και προχωράμε παραπέρα.
Ο καλός γαμιάς λοιπόν όταν έχει να κάνει με μιλφάρα καλό θα είναι να έχει μάθει πλέον να ασχολείται ταυτόχρονα με κώλο και μουνί.Δονητής ή δάχτυλο πίσω και πούτσα μπροστα ή και αντίστροφα..Θα πρέπει να είναι συγκρατημένος και να μην χώνει το καυλί του με το που του σηκωθεί μέσα στο μουνάκι.Πρέπει να φτάσει την γυναίκα σε σημείο που να τον παρακαλάει για πούτσα και να την παιδεύει ως εκεί που δεν πάει άλλο.Το έμεπιρο καυλί προσωπικά με κάνει και στάζω πριν καν μπει.
καλα ρε ακους το μουνι εσυ? μιλαει το μουνι?
Αφου ρε συ....εχει κεφαλι.....φτυνει...αρα εχει στομαγιατί απαντάει μήπως ο πούτσος?????????
σιγα βρε προχωρημενη μας ειπες κατι νεο....
τα μισα που διατυπωσες ειναι προσχολικης ηλικιας.... οποιος απασχολει κωλο και μουνι ειναι μεγαλος γαμιας ουαου!
το εμπειρο καυλι δεν το εχεις συναντησει ακομη μου φαινεται αλητισσα αλιντισσα...
γιατί απαντάει μήπως ο πούτσος?????????
δε χρειαζεται, οτι θελει το πετυχαινει γαμιωντας