Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
η πρόκληση ισχύει.. τ'ακούς αλίντισσα ??????????????????????????
Αν μη τι αλλο....τοσα χρονια στο κουρμπετι εχουμε περασει απο ποσα κρεβατια αραγε????Δλδ θελω να πω με λιγα λογια δεν ειμαστε μονο φαν τηs θεωριαs ετσι????Αν μαs ρωτησουνε για αριθμο  ....αληθεια τι να τουs πουμε???

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αν μη τι αλλο....τοσα χρονια στο κουρμπετι εχουμε περασει απο ποσα κρεβατια αραγε????Δλδ θελω να πω με λιγα λογια δεν ειμαστε μονο φαν τηs θεωριαs ετσι????Αν μαs ρωτησουνε για αριθμο  ....αληθεια τι να τουs πουμε???

τριψήφιο.. αυτό φτάνει... ή καλύτερα 3ΧΧ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πείτε μόνο το πρώτο ψηφίο, μην τους έρθει καμιά συγκοπή  :rolleyes:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

πες οτι θες, αρκει να μην κάνεις εκπτώσεις........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πες οτι θες, αρκει να μην κάνεις εκπτώσεις........
Δεν μ αρεσει να κοκορευομαι....Ποτε δεν μ αρεσε αλλωστε
Δεν μετανοιωσα για τιποτα απ την ατσαλη ζωη μου
Απλα οταν νοιωθω οτι καποιοs προσπαθει να προπαγανδισει σε κατι που τελοσπα.....αs μην ανοιξω το στομα μου....μουρχεται καπωs!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Απλα οταν νοιωθω οτι καποιοs προσπαθει να προπαγανδισει σε κατι που τελοσπα.....αs μην ανοιξω το στομα μου....μουρχεται καπωs!!!

καλά δεν σε είπε κανείς καμπούρη  :2funny:

απλώς έτσι, για να το ρίξω στο γήπεδο, σε περίπτωση που το προσπέρασε κανείς, δεν είναι μόνο θέμα αριθμού... άμα πχ είσαι γρηγορογαμούλης και δε σε ενδιαφέρει να γαμάς πάνω από 10-15 λεπτά, ε, γαμιάς δε θεωρείσαι κι ας έχεις πάρει τη μισή αττική...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
άμα πχ είσαι γρηγορογαμούλης και δε σε ενδιαφέρει να γαμάς πάνω από 10-15 λεπτά, ε, γαμιάς δε θεωρείσαι κι ας έχεις πάρει τη μισή αττική...

παρήλθον προ πολλού οι χρόνοι εκείνοι κούκλα μου.. βελτιωθήκαμε με την ηλικία και την εξάσκηση ...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Δοκίμασε να να την ερεθιζεις ξανά μετά απο κανένα 10λεπτο .Μπορείς να αρχίσεις να την γλύφεις απαλά εκεί κάτω και να εισχωρείς σιγά σιγά και με υπομονή το δαχτυλάκι σου στον κώλο της ενώ παράλληλα θα της γλύφεις το μουνί.Όταν αρχίσει να ερεθίζεται μην σταματάς και συνέχισε το γλύψιμο ακάθεκτος.Μπορείς να την γυρίσεις σε στάση 69 ωστε να σε τσιμπουκώνει κι αυτή παράλληλα.Θα δεις τι και πονάκια θα ξεχάσει και σε δεύτερο γύρο θα πάτε άμεσα.
Με λίγα λόγια όταν δυσανασχετεί το μουνί ασχολείσου με τον κώλο.

λεσ να μην τα εχω δοκιμασει ολα αυτα???αλλα δεν...ειμαι ατυχοσ μαλλον :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλά δεν σε είπε κανείς καμπούρη  :2funny:

απλώς έτσι, για να το ρίξω στο γήπεδο, σε περίπτωση που το προσπέρασε κανείς, δεν είναι μόνο θέμα αριθμού... άμα πχ είσαι γρηγορογαμούλης και δε σε ενδιαφέρει να γαμάς πάνω από 10-15 λεπτά, ε, γαμιάς δε θεωρείσαι κι ας έχεις πάρει τη μισή αττική...
Συμφωνοι ωs ενα σημειο βεβαια..........Το να το κανειs συχνα ομωs με πολλεs παρτνερ ειτε με σχεσειs ειτε με βιζιτεs σου δινει το πλεονεκτημα τηs ασκησηs η και τηs συνηθειαs , του ελεγχου και του αυτοελεγχου
Οταν δεν το κανειs καθολου ....μην περιμενειs αποτελεσμα
Μενειs απλα στη θεωρια.........και το να "δασκαλεψει"   καποιοs που δεν το κανει , εναν που το κανει...ειναι καπωs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom