Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Επισκέπτης
καλά τα λες αλίντισσα αλλα μην βγαζεις ολους τους ελληνες οτι δεν γαμανε καλά.

πάντως από αυτά που έχω δει με τους αντρες στις παρτούζες που κάνουμε με την γυναίκα ειναι πως αν εγω ημουν γυναικα θα ειχα γινει λεσβια.
Ποτέ δεν είπα οτι οι Έλληνες δεν γαμάνε καλά.Εξάλλου μόνο Έλληνες γαμιάδες είχα στην ζωή μου και ομολογώ οτι είναι πολύ καυλιάρηδες άντρες.Απλά συζητάμε για..βελτιώσεις!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ποτέ δεν είπα οτι οι Έλληνες δεν γαμάνε καλά.Εξάλλου μόνο Έλληνες γαμιάδες είχα στην ζωή μου και ομολογώ οτι είναι πολύ καυλιάρηδες άντρες.Απλά συζητάμε για..βελτιώσεις!

εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Συνοψίζοντας...Λοιπόν ...
1)Το να ξερει να κανει καλό γλυφομούνι και γενικώς να περιποιείται την γυναίκα δεν έχει νακάνει με το αν γαμάει καλά.Είχα έναν τέτοιο.Έγλυφε απίστευτα αλλά ..απο γαμήσι χαλι!
2)Σε έναν έμπειρο γαμιά λέμε ΝΑΙ.Ο έμπειρος γαμιάς διακρίνεται απο τα εξής:
α)πολλά μουνιά στο βιογραφικό
β)3 τουλάχιστον μακροχρόνιες σχέσεις
γ)Δεν παινεύεται για το α)(σαν μερικούς μερικούς ...Ερι συμφωνείς?)

Μήπως δουλεύεις στο ΑΣΕΠ; (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Πέους) ;
Γράψε μόνο αν δεν σου κάνει κόπο πόσα μόρια δίνει το κάθε κριτήριο να ξέρουμε πού θα κάνουμε αίτηση...
Όσο για το στυλ γραψίματος, γιατί μου θυμίζει κακή απομίμηση Ξαβιέρα Χολάντερ, θα σε γελάσω...

Υ/γραφο: Για να σε διευκολύνω στην κατασκευή στερεοτύπων, δεν ξέρω πού πέφτει η κλειτορίδα, γλυφομούνι κάνω μόνο χριστούγεννα, πάσχα και εθνικές εορτές και αύτό όχι πάνω από 2 λεπτο, δεν κρατάω πάνω από 2 λεπτά (στον τρίτο γύρο). μισώ τις γυναίκες, τις ελλειενίδες πιο πολύ, είμαι αγενής και σεξιστής και όπως μάλλον θα κατάλαβες δεν την έχω πάνω από 5 εκατοστά στις πρωινές μου καύλες...
Υ/υ/γραφο: Το καλό γαμήσι είναι θέμα χημείας, καύλας και "ανωμαλίας"...Δεν υπόκειται σε συνταγές και στερεότυπα και ούτε μετριέται με ένσημα, εκτός αν είσαι επαγγελματίας του χώρου...
Υ/υ/υ/γραφο: Δεν γαμάμε στράκια (copyright πλέζουρας) και μπαζα που την έχουν δει θεές επειδή βρέθηκαν πέντε - έξι λιγούρια να τους ταϊσουν την αυτοπεποίθηση...
Υ/υ/υ/υ/γραφο: Προτιμώ τις συνταγές μαγειρικής...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μαλακίες όλα... αν δουν φράγκα τοτε "τελειώνουν"

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπάζα χωρίς αυτοπεποίθηση γαμάτε?  :rockon:

πού είναι εκείνο το καλό παιδί που έλεγε ότι και τα μπάζα έχουν(με) ψυχή?  :pipa1:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Συνοψίζοντας...Λοιπόν ...
1)Το να ξερει να κανει καλό γλυφομούνι και γενικώς να περιποιείται την γυναίκα δεν έχει νακάνει με το αν γαμάει καλά.Είχα έναν τέτοιο.Έγλυφε απίστευτα αλλά ..απο γαμήσι χαλι!
2)Σε έναν έμπειρο γαμιά λέμε ΝΑΙ.Ο έμπειρος γαμιάς διακρίνεται απο τα εξής:
α)πολλά μουνιά στο βιογραφικό
β)3 τουλάχιστον μακροχρόνιες σχέσεις
γ)Δεν παινεύεται για το α)(σαν μερικούς μερικούς ...Ερι συμφωνείς?)

Τώρα για να θεωρηθεί ο έμπειρος και "αξέχαστο γαμήσι" πρέπει να διαθέτει το εξής 1 χαρακτηριστικό.Να λατρεύει γυναίκα και κατ'επέκταση μουνί.
Οι Ελλεεινιδοπολέμιοι δεν θα μπορέσουν να γίνουν ποτέ καλοι γαμιάδες διότι υποσυνείδητα μισούν μουνί.Πικρόξινες πούτσες κοινώς..

και πάμε για το ..
3)Οι καλοί γαμιάδες ξέρουν άνετα να ικανοποιούν τα πιπίνια.Τι γίνεται όμως όταν έχουν να κάνουν με μια γυναίκα 30-35 που έχει μεγαλύτερες εμπειρίες απο πούτσους και ψάχνει το κάτι άλλο?Εκεί λοιπόν θεωρώ οτι φαίνεται ο καλός γαμιάς και η εμπειρία του.
Οι πιτσιρικόπουτσες σαφώς και δυσκολεύονται με μια τέτοια γυναίκα που δεν έχουν τίποτα να της προσφέρουν παρα μια σκέτη πούτσα χωρίς περαιτέρω κόλπα.Μέσα έξω γεια σας...Ουστ στο καλό του λέμε..του μαθαίνουμε 1-2 πραγματάκια να μην φύγει αδιάβαστο το τεμάχιο και προχωράμε παραπέρα.
Ο καλός γαμιάς λοιπόν όταν έχει να κάνει με μιλφάρα καλό θα είναι να έχει μάθει πλέον να ασχολείται ταυτόχρονα με κώλο και μουνί.Δονητής ή δάχτυλο πίσω και πούτσα μπροστα ή και αντίστροφα..Θα πρέπει να είναι συγκρατημένος και να μην χώνει το καυλί του με το που του σηκωθεί μέσα στο μουνάκι.Πρέπει να φτάσει την γυναίκα σε σημείο που να τον παρακαλάει για πούτσα και να την παιδεύει ως εκεί που δεν πάει άλλο.Το έμεπιρο καυλί  προσωπικά με κάνει και στάζω πριν καν μπει.
φιλεναδα στα περισσοτερα εχεις δικιο.

αλλα να ξερεις οτι ενας εμπειρος γαμιας καταλαβαινει τις ζητιανες τις πουτσας και τις αποφευγει εντελως.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
[glow=red,2,300]τα παντα[/glow] γαμαμε  :zfuck:

τα πάντα όλα

aleee.jpg

Επισκέπτης
Μήπως δουλεύεις στο ΑΣΕΠ; (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Πέους) ;
Γράψε μόνο αν δεν σου κάνει κόπο πόσα μόρια δίνει το κάθε κριτήριο να ξέρουμε πού θα κάνουμε αίτηση...
Όσο για το στυλ γραψίματος, γιατί μου θυμίζει κακή απομίμηση Ξαβιέρα Χολάντερ, θα σε γελάσω...

Υ/γραφο: Για να σε διευκολύνω στην κατασκευή στερεοτύπων, δεν ξέρω πού πέφτει η κλειτορίδα, γλυφομούνι κάνω μόνο χριστούγεννα, πάσχα και εθνικές εορτές και αύτό όχι πάνω από 2 λεπτο, δεν κρατάω πάνω από 2 λεπτά (στον τρίτο γύρο). μισώ τις γυναίκες, τις ελλειενίδες πιο πολύ, είμαι αγενής και σεξιστής και όπως μάλλον θα κατάλαβες δεν την έχω πάνω από 5 εκατοστά στις πρωινές μου καύλες...
Υ/υ/γραφο: Το καλό γαμήσι είναι θέμα χημείας, καύλας και "ανωμαλίας"...Δεν υπόκειται σε συνταγές και στερεότυπα και ούτε μετριέται με ένσημα, εκτός αν είσαι επαγγελματίας του χώρου...
Υ/υ/υ/γραφο: Δεν γαμάμε στράκια (copyright πλέζουρας) και μπαζα που την έχουν δει θεές επειδή βρέθηκαν πέντε - έξι λιγούρια να τους ταϊσουν την αυτοπεποίθηση...
Υ/υ/υ/υ/γραφο: Προτιμώ τις συνταγές μαγειρικής...
Συνέχισε έτσι darling..κανεις δεν σε εμπόδίζει!
φιλεναδα στα περισσοτερα εχεις δικιο.

αλλα να ξερεις οτι ενας εμπειρος γαμιας καταλαβαινει τις ζητιανες τις πουτσας και τις αποφευγει εντελως.
Σιγουρα arcans..oπως και το έμπειρο μουνί τους μουνόδουλους.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εννοώ του πολύ κοντινού μέλλοντος... αμέσω μετά από την περιποίηση του μουνιού
Nαι βρε φιλε μου....ομωs αυτεs καλα καλα  δεν το χορτασαν απο μπροστα ακομα........Δεν βλεπειs τι λενε?????Η αναλογια πρεπει ναναι 6 μπροs 1 πισω  να στανιαρουνε ...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Nαι βρε φιλε μου....ομωs αυτεs καλα καλα  δεν το χορτασαν απο μπροστα ακομα........Δεν βλεπειs τι λενε?????Η αναλογια πρεπει ναναι 6 μπροs 1 πισω  να στανιαρουνε ...
δεν θα τα χαλάσουμε... ότι πούνε τα κορίτσια...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν θα τα χαλάσουμε... ότι πούνε τα κορίτσια...
Tουλαχιστον εμειs δωσαμε τα φωτα μαs..........Να βοηθησουμε παντα

Εμειs καλωs η κακωs την κουναμε την αχλαδια....εχουμε επιλογεs
Να το κανουνε κι αυτεs λεs???Η  ναναι μονο λογια?????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Tουλαχιστον εμειs δωσαμε τα φωτα μαs..........Να βοηθησουμε παντα

Εμειs καλωs η κακωs την κουναμε την αχλαδια....εχουμε επιλογεs
Να το κανουνε κι αυτεs λεs???Η  ναναι μονο λογια?????

η πρόκληση ισχύει.. τ'ακούς αλίντισσα ??????????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom