Συνοψίζοντας...Λοιπόν ...
1)Το να ξερει να κανει καλό γλυφομούνι και γενικώς να περιποιείται την γυναίκα δεν έχει νακάνει με το αν γαμάει καλά.Είχα έναν τέτοιο.Έγλυφε απίστευτα αλλά ..απο γαμήσι χαλι!
2)Σε έναν έμπειρο γαμιά λέμε ΝΑΙ.Ο έμπειρος γαμιάς διακρίνεται απο τα εξής:
α)πολλά μουνιά στο βιογραφικό
β)3 τουλάχιστον μακροχρόνιες σχέσεις
γ)Δεν παινεύεται για το α)(σαν μερικούς μερικούς ...Ερι συμφωνείς?)
Μήπως δουλεύεις στο ΑΣΕΠ; (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Πέους) ;
Γράψε μόνο αν δεν σου κάνει κόπο πόσα μόρια δίνει το κάθε κριτήριο να ξέρουμε πού θα κάνουμε αίτηση...
Όσο για το στυλ γραψίματος, γιατί μου θυμίζει κακή απομίμηση Ξαβιέρα Χολάντερ, θα σε γελάσω...
Υ/γραφο: Για να σε διευκολύνω στην κατασκευή στερεοτύπων, δεν ξέρω πού πέφτει η κλειτορίδα, γλυφομούνι κάνω μόνο χριστούγεννα, πάσχα και εθνικές εορτές και αύτό όχι πάνω από 2 λεπτο, δεν κρατάω πάνω από 2 λεπτά (στον τρίτο γύρο). μισώ τις γυναίκες, τις ελλειενίδες πιο πολύ, είμαι αγενής και σεξιστής και όπως μάλλον θα κατάλαβες δεν την έχω πάνω από 5 εκατοστά στις πρωινές μου καύλες...
Υ/υ/γραφο: Το καλό γαμήσι είναι θέμα χημείας, καύλας και "ανωμαλίας"...Δεν υπόκειται σε συνταγές και στερεότυπα και ούτε μετριέται με ένσημα, εκτός αν είσαι επαγγελματίας του χώρου...
Υ/υ/υ/γραφο: Δεν γαμάμε στράκια (copyright πλέζουρας) και μπαζα που την έχουν δει θεές επειδή βρέθηκαν πέντε - έξι λιγούρια να τους ταϊσουν την αυτοπεποίθηση...
Υ/υ/υ/υ/γραφο: Προτιμώ τις συνταγές μαγειρικής...