Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μερικοι πραγματικα δεν ξερω πως την εχετε δει και αν καταλαβαινεται αυτα που λετε....Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αν φτιαχτεί το μαγαζί, ιδιωτικό ή δημόσιο κάποιοι απλά δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και προσπαθούν πάση θυσία να εμποδίσουν το φτιάξιμο του μαγαζιού;
Ξέρεις επίσης πόσοι είχαν επενδύσει τα πάντα σε μια επιχείρηση και αναγκάστηκαν να την κλείσουν επειδή κάτι καμμένοι την είχαν δει Τζίμυ Χόφα;
Όσο για τη νδουλα, καλά να πάθει και εύχομαι να την πάνε τα πασόκεμον πίπα - κώλο μέχρι τη 2α παρουσία...
Αντί να ξεριζώσει το πασοκικό (παρα)κράτος το προσεταιρίστηκε και προσπάθησε να μιμηθεί τους πασόκους στον τρόπο νομής της εξουσίας και φυσικά απέτυχε παταγωδώς...
Δεν ξέρω αν κάποιοι πάνε να απαλλάξουν το πολιτικό προσωπικό, ξέρω όμως ότι κάποιοι καλλιεργούν το μοντέλο του μονίμως ανέυθυνου λαουτζίκου που οι κακοί πολιτικοί/ επιχειρηματίες/ αστοί τοον εκμεταλλεύονται και του πίνουν το αίμα και ο μόνος τρόπος να αντιδράσει είναι να συνταχθεί σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους...
ποιος να φτιαξει ποιο μαγαζι και με ποιο δικαιωμα φτιαχνοντας αυτο το μαγαζι καποιοι θα μεινουν ''απ'εξω'';;;;;;;;
πως επικροτειτε ενα συστημα που ''καποιους'' τους πεταει εξω;;;;
και αν αυτοι οι ''καποιοι'' τρελλαθουν και σας κοψουν τα λαρυγγια εσεις που εχετε υιοθετησει αυτο το συστημα τι θα λετε;;;οτι εχουν αδικο;;;;
τι ωραιοι που εισαστε ρε....
εγω γεννιεμαι σε αυτη τη ζωη για να επιβιωσω....για να ζησω....
ξερεις υπαρχει και αλλος κοσμος απο αυτον που εσυ μπορει να φανταζεσαι...υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι με αλλες συνθηκες αλλα περιθωρια και δυνατοτητες εξελιξης και επιβιωσης....ολα εσεις τα μικροαστακια που ζειτε μεσα στη γυαλα με τα κουστουμακια σας και τις τσαντουλες σας και την κουλτουρα σας κλπ κλπ αν λεω αν ποτε βρεθειτε μπροστα στην οργη των ''αθλιων'' αυτου του κοσμου (γιατι υπαρχουν και τετοιοι πρεπει να ξερετε)...πραγματικα τοτε σας λυπαμαι....
και να ξερετε οτι τα αφεντικα σας δεν θα ειναι για να κρυφτειτε πισω τους....
αρχιστε λοιπον να βλεπετε λιγο διαφορετικα τη ζωη και αυτον τον κοσμο και ξεπεζεψτε λιγο απο το αρμα που εχετε καβαλησει....
καλη συνεχεια....