Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αν φτιαχτεί το μαγαζί, ιδιωτικό ή δημόσιο κάποιοι απλά δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και προσπαθούν πάση θυσία να εμποδίσουν το φτιάξιμο του μαγαζιού;
Ξέρεις επίσης πόσοι είχαν επενδύσει τα πάντα σε μια επιχείρηση και αναγκάστηκαν να την κλείσουν επειδή κάτι καμμένοι την είχαν δει Τζίμυ Χόφα;
Όσο για τη νδουλα, καλά να πάθει και εύχομαι να την πάνε τα πασόκεμον πίπα - κώλο μέχρι τη 2α παρουσία...
Αντί να ξεριζώσει το πασοκικό (παρα)κράτος το προσεταιρίστηκε και προσπάθησε να μιμηθεί τους πασόκους στον τρόπο νομής της εξουσίας και φυσικά απέτυχε παταγωδώς...
Δεν ξέρω αν κάποιοι πάνε να απαλλάξουν το πολιτικό προσωπικό, ξέρω όμως ότι κάποιοι καλλιεργούν το μοντέλο του μονίμως ανέυθυνου λαουτζίκου που οι κακοί πολιτικοί/ επιχειρηματίες/ αστοί τοον εκμεταλλεύονται και του πίνουν το αίμα και ο μόνος τρόπος να αντιδράσει είναι να συνταχθεί σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους...
μερικοι πραγματικα δεν ξερω πως την εχετε δει και αν καταλαβαινεται αυτα που λετε....
ποιος να φτιαξει ποιο μαγαζι και με ποιο δικαιωμα φτιαχνοντας αυτο το μαγαζι καποιοι θα μεινουν ''απ'εξω'';;;;;;;;
πως επικροτειτε ενα συστημα που ''καποιους'' τους πεταει εξω;;;;
και αν αυτοι οι ''καποιοι'' τρελλαθουν και σας κοψουν τα λαρυγγια εσεις που εχετε υιοθετησει αυτο το συστημα τι θα λετε;;;οτι εχουν αδικο;;;;
τι ωραιοι που εισαστε ρε....
εγω γεννιεμαι σε αυτη τη ζωη για να επιβιωσω....για να ζησω....
ξερεις υπαρχει και αλλος κοσμος απο αυτον που εσυ μπορει να φανταζεσαι...υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι με αλλες συνθηκες αλλα περιθωρια και δυνατοτητες εξελιξης και επιβιωσης....ολα εσεις τα μικροαστακια που ζειτε μεσα στη γυαλα με τα κουστουμακια σας και τις τσαντουλες σας και την κουλτουρα σας κλπ κλπ αν λεω αν ποτε βρεθειτε μπροστα στην οργη των ''αθλιων'' αυτου του κοσμου (γιατι υπαρχουν και τετοιοι πρεπει να ξερετε)...πραγματικα τοτε σας λυπαμαι....
και να ξερετε οτι τα αφεντικα σας δεν θα ειναι για να κρυφτειτε πισω τους....
αρχιστε λοιπον να βλεπετε λιγο διαφορετικα τη ζωη και αυτον τον κοσμο και ξεπεζεψτε λιγο απο το αρμα που εχετε καβαλησει....
καλη συνεχεια....

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μερικοι πραγματικα δεν ξερω πως την εχετε δει και αν καταλαβαινεται αυτα που λετε....
ποιος να φτιαξει ποιο μαγαζι και με ποιο δικαιωμα φτιαχνοντας αυτο το μαγαζι καποιοι θα μεινουν ''απ'εξω'';;;;;;;;
πως επικροτειτε ενα συστημα που ''καποιους'' τους πεταει εξω;;;;
και αν αυτοι οι ''καποιοι'' τρελλαθουν και σας κοψουν τα λαρυγγια εσεις που εχετε υιοθετησει αυτο το συστημα τι θα λετε;;;οτι εχουν αδικο;;;;
τι ωραιοι που εισαστε ρε....
εγω γεννιεμαι σε αυτη τη ζωη για να επιβιωσω....για να ζησω....
ξερεις υπαρχει και αλλος κοσμος απο αυτον που εσυ μπορει να φανταζεσαι...υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι με αλλες συνθηκες αλλα περιθωρια και δυνατοτητες εξελιξης και επιβιωσης....ολα εσεις τα μικροαστακια που ζειτε μεσα στη γυαλα με τα κουστουμακια σας και τις τσαντουλες σας και την κουλτουρα σας κλπ κλπ αν λεω αν ποτε βρεθειτε μπροστα στην οργη των ''αθλιων'' αυτου του κοσμου (γιατι υπαρχουν και τετοιοι πρεπει να ξερετε)...πραγματικα τοτε σας λυπαμαι....
και να ξερετε οτι τα αφεντικα σας δεν θα ειναι για να κρυφτειτε πισω τους....
αρχιστε λοιπον να βλεπετε λιγο διαφορετικα τη ζωη και αυτον τον κοσμο και ξεπεζεψτε λιγο απο το αρμα που εχετε καβαλησει....
καλη συνεχεια....

Για το αν έχουν το δικαίωμα να τους πετάξουν έξω φίλε μου άστο
Εννοείται πως το έχουν
Απλά όλοι αυτοί που έχουν βολευτεί όταν πρόκειται για τα δικαιώματά τους βροντοφωνάζουν
όταν όμως πρόκειται για τις υποχρεώσεις τους την κάνουν με ελάφρά

Το ότι είναι πολλοί και πράγματι είναι πρόβλημα αυτό όπως λες δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκιο

Αυτό που ισχύει επίσης είναι ότι δεν έχουν μόνο αυτοί την ευθύνη
ευθύνες έχουν και οι πολιτικοί και όλοι μας για όλη την κατάσταση
και το να έχουμε ευθύνες σημαίνει ότι ΟΛΟΙ πρέπει να υποστούμε και ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
στο βαθμό που αναλογούν στον καθένα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για το αν έχουν το δικαίωμα να τους πετάξουν έστω φίλε μου άστο
Εννοείται πως το έχουν
Απλά όλοι αυτοί που έχουν βολευτεί όταν πρόκειται για τα δικαιώματά τους βροντοφωνάζουν
όταν όμως πρόκειται για τις υποχρεώσεις τους την κάνουν με ελάφρά

Το ότι είναι πολλοί και πράγματι είναι πρόβλημα αυτό όπως λες δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκιο

Αυτό που ισχύει επίσης είναι ότι δεν έχουν μόνο αυτοί την ευθύνση
ευθύνες έχουν και οι πολιτικοί και όλοι μας για όλη την κατάσταση
και το να έχουμε ευθύνες σημαίνει ότι ΟΛΟΙ πρέπει να υποστούμε και ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
στο βαθμό που αναλογούν στον καθένα
ξερεις αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι ειναι το εξης....οτι δεχοσαστε  με ευκολια να πεταει το συστημα εξω οποιον δεν ''του κανει'' ναι...αλλα και αυτος πως θα ζησει;;;
εγω δεν μιλαω μονο για τους δυ...μιλαω γενικα για την κοινωνια....πως θα ζησει ο κοσμος;;;αυτος που ''πετιεται'' εξω απο το συστημα που λες εσυ οτι θα παει;;;σε αλλο γαλαξια;;;;
η νομιζεις οτι θα υποκρινεσαι για πολυ καιρο οτι δεν τον βλεπεις και θα κανεις οτι αγνοεις την υπαρξη του;;;;
αντι να τα βαλετε με αυτους τους λιγους που οδηγουν την κοινωνια στην κατηφορα λογω του συστηματος που ευνοει την συσσωρευση και αποθηκευση του πλουτου και οχι το μοιρασμα αυτου τα βαζετε με ανθρωπακια που ψαχνουν για να επιβιωσουν....
ξαναλεω...αν σας ενοχλουν οι αθλιοι και οι καταραμενοι αυτου του κοσμου απλα επειδη υπαρχουν διπλα σας φανταστειτε ποσο περισσοτερο θα σας ενοχλησουν οταν οι γαμημενες συνθηκες που διαμορφωνει το γαμημενο συστημα που με τοση ευκολια ασπαζεστε τους οδηγησουν μπροστα σας... ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας μου απαντησει καποιος....ναι ειναι πολλοι 1.000.000.
να μεινουν 100.000.
και οι υπολοιποι που θα πανε;;; τι θα κανουν;;;; αφου και στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει ανεργια και ανασφαλεια ...ειδικα τωρα που οι μαγκες με τα πρασινα διευκολυνα τα χερια των εργοδοτων δινοντας τους το δικαιωμα να απολυουν χωρις συνεπειες...
πως θα αποροφηθουν;;;;ολοι εσεις που τωρα φωναζετε τι λυση προτεινετε;;;;;
αυτοι πως θα ζησουν;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω προσωπικα τις απαντησεις μου τις εχω βρει μεσα απο τις δικες μου ανησυχιες και μπορω ευκολα να φορτωσω το προβλημα στο συστημα που ειναι ενοχο και αδικο....
εσεις που με μανια το υποστηριζετε για να σας δω ...βρειτε την λυση....αφου δεν μπορειτε να δειτε οτι υπαρχει αδιεξοδο...

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι ειναι το εξης....οτι δεχοσαστε  με ευκολια να πεταει το συστημα εξω οποιον δεν ''του κανει'' ναι...αλλα και αυτος πως θα ζησει;;;
εγω δεν μιλαω μονο για τους δυ...μιλαω γενικα για την κοινωνια....πως θα ζησει ο κοσμος;;;αυτος που ''πετιεται'' εξω απο το συστημα που λες εσυ οτι θα παει;;;σε αλλο γαλαξια;;;;
η νομιζεις οτι θα υποκρινεσαι για πολυ καιρο οτι δεν τον βλεπεις και θα κανεις οτι αγνοεις την υπαρξη του;;;;
αντι να τα βαλετε με αυτους τους λιγους που οδηγουν την κοινωνια στην κατηφορα λογω του συστηματος που ευνοει την συσσωρευση και αποθηκευση του πλουτου και οχι το μοιρασμα αυτου τα βαζετε με ανθρωπακια που ψαχνουν για να επιβιωσουν....
ξαναλεω...αν σας ενοχλουν οι αθλιοι και οι καταραμενοι αυτου του κοσμου απλα επειδη υπαρχουν διπλα σας φανταστειτε ποσο περισσοτερο θα σας ενοχλησουν οταν οι γαμημενες συνθηκες που διαμορφωνει το γαμημενο συστημα που με τοση ευκολια ασπαζεστε τους οδηγησουν μπροστα σας... ;) ;)

φίλε έγινες σαφής και από το πρώτο σου post
γι αυτό και σου έγραψα "το ότι είναι πολλοί πράγματι είναι πρόβλημα"
το ήξερα άλλωστε και πριν μας πεις την άποψή σου
απλώς στην ελληνική κοινωνία για όλο αυτό το μπάχαλο φταίνε και οι δυ
και πολύ μάλιστα
αλλά όχι μόνο αυτοί
για να έρθω στο ζουμί λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που πρέπει να πεταχτούν είναι πολλοί και γι αυτό είναι αδύνατο να τους πετάξεις όλους έξω
αυτό που γίνεται λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να την πληρώνει ένα κομμάτι από όσους φταίνε και μετά να στενεύουν τα πράγματα σαν συνθήκες εργασίας και για όσους μένουν
αυτό που πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα όσον αφορά στους δυ είναι η γαμημένη η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
τουλάχιστον γι αυτούς που θα γίνουν δυ από εδώ και πέρα οπωσδήποτε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καθοσαστε εδω στο μπουρδελα τελεια κομ και φωναζετε και διαμαρτυρεστε για τον καθε μαλακα κακομοιρη που οντως ξυνει τα αρχιδια του για χιλια γαμημενα ευρω...
για τον καριολη τον παρη τον κασιδοκωστα η τον πετρακη τον κοκκαλη η οποιοδηποτε αλλο πουστη που ξυνει το καβλι του για κανα δυο τρια τεσσερα πεντε δις ευρω στα αρχιδια σας....
ποσο γελιο ρε πουστη μπορειτε να εχετε....

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
καθοσαστε εδω στο μπουρδελα τελεια κομ και φωναζετε και διαμαρτυρεστε για τον καθε μαλακα κακομοιρη που οντως ξυνει τα αρχιδια του για χιλια γαμημενα ευρω...
για τον καριολη τον παρη τον κασιδοκωστα η τον πετρακη τον κοκκαλη η οποιοδηποτε αλλο πουστη που ξυνει το καβλι του για κανα δυο τρια τεσσερα πεντε δις ευρω στα αρχιδια σας....

μα δεν μας ενοχλούν αυτοί οι ίδιοι
οι μπαμπάδες κάποιων από αυτούς ίσως αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με το πρόβλημα που μας δημιουργεί στην καθημερινότητα το ξύσιμο των δυ

Επισκέπτης
μιά ματιά στούς πίνακες στατιστικών γιά τό κατά κεφαλήν εισόδημα στίς χώρες μέ ελεύθερη οικονομια χρειάζετε γιά νά καταλάβεις τίς μπούρδες πού λές..
είμαστε ποιο πλούσιοι εδώ στην ελλάδα η στήν γερμανία η στήν σουηδία πρίν είκοσι χρόνια??
φυσικά και υπάρχουν πισω γυρίσματα αλλά δόξα τω θεώ η ελεύθερη οικονομία είναι τό μόνο σύστημα πού έχει εξασφαλίσει τήν μεγαλύτερη ευημερία καί με στατιστικά στοιχεία....
αντί νά χάνεις τόν καιρό σου ακούγοντας και συμμετέχοντας σέ συναθροισεις πλιατσικολόγων τής πλατείας εξαρχείων ...διάβασε καί κανένα οικονομικό έντυπο ποιο σοβαρό από τά περί εμπρεισμών....
δέν έχεις καμμιά εναλακτική πρόταση εξουσίας αυτό είναι τό πρόβλημα σου πλήν τής βίας.
οί απόψεις σου αποδοκιμάζοντε καί σέ μιά τάξη πρωτοετών φοιτητών..
μόνο μέ τήν βία ελπίζεις νά τίς επιβάλεις...
κατέβα στίς εκλογές νά δούμε πόσες ψήφους θά πάρεις??
αλλά επειδή ξέρεις ότι εάν κατέβεις στίς εκλογές θά πάρεις 5000 ψήφους σύν 100 αυτών πού είναι έγκλειστοί στόν κορυδαλό γιά κακουργήματα στίς χαρίζω καί αυτων τίς ψήφους....προσπαθείτε νά επιβάλετε τίς απόψεις σας μέ τήν βία...
είστε οί μεγαλύτεροι φασίστες...
Μαλακιας το αναγνωσμα...
Τελικα ΠΩΣ γινεται και π.χ.,στην Γερμανια η Αγγλια να παιζουν τα ιδια σκηνικα με εδω(αυξηση οριων συνταξιοδοτησης κλπ.)ενω ΕΚΕΙ ο δημοσιος τομεας ειναι κατα πολυ μικροτερος,αυτο ΔΕΝ μας το απαντησες...

Αντι λοιπον να απαντησεις αρχισες τις συνηθισμενες ΠΑΠΑΡΙΕΣ περι αριστερων φασιστων κλπ...αβαβα και στα παπαρια μας ολα.

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΣΟ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Α,Β,Γ ΤΡΟΠΟ ΔΛΔ.

Και που'σαι...ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ησουνα σε αυτη τη ζωη,και εσυ και ο ισιος και εγω βεβαιως.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φίλε έγινες σαφής και από το πρώτο σου post
γι αυτό και σου έγραψα "το ότι είναι πολλοί πράγματι είναι πρόβλημα"
το ήξερα άλλωστε και πριν μας πεις την άποψή σου
απλώς στην ελληνική κοινωνία για όλο αυτό το μπάχαλο φταίνε και οι δυ
και πολύ μάλιστα
αλλά όχι μόνο αυτοί
για να έρθω στο ζουμί λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που πρέπει να πεταχτούν είναι πολλοί και γι αυτό είναι αδύνατο να τους πετάξεις όλους έξω
αυτό που γίνεται λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να την πληρώνει ένα κομμάτι από όσους φταίνε και μετά να στενεύουν τα πράγματα σαν συνθήκες εργασίας και για όσους μένουν
αυτό που πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα όσον αφορά στους δυ είναι η γαμημένη η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
τουλάχιστον γι αυτούς που θα γίνουν δυ από εδώ και πέρα οπωσδήποτε
ρε μεγαλε....επιδη δειχνεις να κοζαρεις....το προβλημα αποκλεισυικα και μονο ειναι σε νουμερα.....
εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το φωναζω....η παγκοσμια παραγωγη αυτου του γαμημενου πλανητη φτανει και περισευει για να ζησουμε οοοοοοοοολοι μα ολοι μια χαρα και αγαπημενοι....αλλα οταν μερικοι μαζευουν τοσα οσα φτανουν για να ζησουυν 1.000.000 αλλοι ανθρωποι δεν καταλαβαινεις πολυ απλα οτι απο του αλλους ενα μυριο θα λειψει το δικο τους μερτικο απο την πιττα;;;;
τι σκατα δεν μπορειτε να καταλαβετε;;;;

Επισκέπτης
Ετσι ειναι οι μπιστικοι...για τα αφεντικα τους κακη κουβεντα δεν εχουνε.

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγαλε....επιδη δειχνεις να κοζαρεις....το προβλημα αποκλεισυικα και μονο ειναι σε νουμερα.....
εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το φωναζω....η παγκοσμια παραγωγη αυτου του γαμημενου πλανητη φτανει και περισευει για να ζησουμε οοοοοοοοολοι μα ολοι μια χαρα και αγαπημενοι....αλλα οταν μερικοι μαζευουν τοσα οσα φτανουν για να ζησουυν 1.000.000 αλλοι ανθρωποι δεν καταλαβαινεις πολυ απλα οτι απο του αλλους ενα μυριο θα λειψει το δικο τους μερτικο απο την πιττα;;;;
τι σκατα δεν μπορειτε να καταλαβετε;;;;

αν θέλεις τη γνώμη μου κι εμένα θα μου άρεσε αυτό που λες
υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα όμως
δεν είναι εφαρμόσιμο αυτό που λες
είναι λόγω του ανθρώπινου χαρακτήρα
αν μου έβρισκες τρόπο πάντως, που να σέβεται τα δικαιώματα όλων μας,  να εφαρμοστεί να είσαι σίγουρος ότι θα τον υποστήριζα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μα δεν μας ενοχλούν αυτοί οι ίδιοι
οι μπαμπάδες κάποιων από αυτούς ίσως αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με το πρόβλημα που μας δημιουργεί στην καθημερινότητα το ξύσιμο των δυ
τι λες;;;δεν σε ενοχλει εσενα που θεωρεις οτι σωστα εχουν συσσωρευσει μεσα απο το συστημα τους το επιτρεπει καμμια δεκαρια δις ευρω ο καθενας....
εγω που θεωρω οτι κακως εχει συσσωρευθει τετοιο νουμερο με ενοχλουν και με παραενοχλουν....
ας κυκλοφοραγε το χρημα τους στην πιατσα και ας το διαχειριζοτανε το κρατος αλλα με συνειδηση και με συνεση και θα σου ελεγα εγω πως θα ζουσες σε μια κοινωνια ισοτητας και ευημεριςα....
ολοι ισοι αλλα προς τα πανω....
οχι οπως την εχουν παει τωρα την δουλεια ....μερικοι ελαχιστοι στον αφρο και οι υπολοιποι ισοι και αγκαλιασμενοι αλλα στα σκατα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα χουμε πει χρήστιδε πολλές φορές.
το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι δομικό.

η λογικη εγώ να μαι καλά και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε τέλεψε.
με πρώτο και καλύτερο τον Ολυμπιακό.
κάνε τις αναγωγές σου.

Επισκέπτης
φυσικά και υπάρχουν πισω γυρίσματα αλλά δόξα τω θεώ η ελεύθερη οικονομία είναι τό μόνο σύστημα πού έχει εξασφαλίσει τήν μεγαλύτερη ευημερία καί με στατιστικά στοιχεία....
Ευημερια,ε?
Φυσικα...την δικια σου ευημερια.
Οι Κινεζοι που την πεφτουν για υπνο στους παγκους του Γκειτς,τα πιτσιρικια στις φαβελες,η τα γυφτακια στα τσαντιρια?
Γαμησε τους αυτους...δεν μετρανε.
Ειπαμε,εσυ την βολεψες βγαζεις και μια θεωρια ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ και στ'αρχιδια σου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν θέλεις τη γνώμη μου κι εμένα θα μου άρεσε αυτό που λες
υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα όμως
δεν είναι εφαρμόσιμο αυτό που λες
είναι λόγω του ανθρώπινου χαρακτήρα
αν μου έβρισκες τρόπο πάντως, που να σέβεται τα δικαιώματα όλων μας,  να εφαρμοστεί να είσαι σίγουρος ότι θα τον υποστήριζα
καλα ας ξεκινησουμε πρωτα ολοι να υποστηριζουμε το αυτονοητο στη θεωρια και αφου γινει αυτο μετα βλεπουμε αν γινεται και στην πραξη....
δεν βλεπεις εδω μεροκαματιαρηδες φτωχομπινεδες που μιλανε εν ειδει εφοπλιστων;;;δεν το βλεπεις;;; :headbang: :headbang:

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τι λες;;;δεν σε ενοχλει εσενα που θεωρεις οτι σωστα εχουν συσσωρευσει μεσα απο το συστημα τους το επιτρεπει καμμια δεκαρια δις ευρω ο καθενας....
εγω που θεωρω οτι κακως εχει συσσωρευθει τετοιο νουμερο με ενοχλουν και με παραενοχλουν....
ας κυκλοφοραγε το χρημα τους στην πιατσα και ας το διαχειριζοτανε το κρατος αλλα με συνειδηση και με συνεση και θα σου ελεγα εγω πως θα ζουσες σε μια κοινωνια ισοτητας και ευημεριςα....
ολοι ισοι αλλα προς τα πανω....
οχι οπως την εχουν παει τωρα την δουλεια ....μερικοι ελαχιστοι στον αφρο και οι υπολοιποι ισοι και αγκαλιασμενοι αλλα στα σκατα....

το σύστημα δεν επιτρέπει μόνο σε αυτούς επιτρέπει σε όλους μας (και όταν λέω το σύστημα δεν το εννοώ με την στενή έννοια)
απλά οι μπαμπάδες τους κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν
τώρα να επιβληθεί διανομή των χρημάτων τους στην κοινωνία συγγνώμη αλλά μου μοιάζει πολύ κομουνιστική και ταυτόχρονα πολύ φασιστικά άποψη
οι δύο χώροι είναι κοντινοί εξάλλου
δεν ανήκω όμως σε κανένα από τους δύο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ευημερια,ε?
Οι Κινεζοι που την πεφτουν για υπνο στους παγκους του Γκειτς,τα πιτσιρικια στις φαβελες,η τα γυφτακια στα τσαντιρια?
την βολεψε;;;;χαχαχαχαχαχαχ εισαι σιγουρος γιαυτο;;;;μηπως νομιζει οτι την εχει βολεψει;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ευημερια,ε?

σταμάτα να ασχολείσαι με το ΛΑΟΣ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλως το περσονακι  :fuck1: :fuck1: :fuck1: