Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Δηλαδη?? και καταθετατε τιμολογια και παρ'ολα αυτα σας φορολογουσαν εξωλογιστικα?Και παιρνατε και επιστροφη?
Ρε παιδια τουλαχιστον εμεις οι ταξιτζηδες φορολογουμασταν εξωλογιστικα αλλα να παρουμε και επιστροφη δεν γινοταν.
Με 18000 καθαρο φορολογητεο μας εβγαινε και ενα χιλιοπεντακοσαρι φορος

Οκ, πέρναμε επιστροφή του φόρου επί των τιμολογίων, τον οποίο είχαμε προκαταβάλλει μέσα στη χρονιά...
Δηλ. αν μέσα στη χρονιά είχαμε προκαταβάλλει φόρο π.χ. 3.000ε επί των τιμολογίων και απο το κλιμακιο
εισοδήματος προέκυπτε φόρος έστω 500ε, είχαμε επιστροφή φόρου 2.500ε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

αυτο βρηκα... δεν ξερω αν εχει μεσα αυτα που περιγραφει ο txar1982

τεσπα δεν ειμαι σε θεση αποψε να το διαβασω...

παω να την πεσω σε κανα 10λεπτο

και δε πα να γαμηθουν ολοι τους?

ΑΠο Σεπτεβριο ξεκιναει το πανηγυρι.
Επανασταση με χρονοδιακοπτη πρωτη φορα ακουσα.
Απο Σεπτεμβρη αρχιζει το Τσαμπιονς Λιγκ, μην κανεις ορεξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θελεις την αληθεια?Οχι μονο στο Μαρουσι,αλλα και αλλου ,βεβαια οχι σε τετοιο βαθμο οπως παλια.Αλλα θα ερθω στην προηγουμενη μου δημοσιευση γιατις καταγγελιες.Πως θα παω στο δικαστηριο αν δεν φερω και τα στοιχεια του μαρτυρα -πελατη επι του οποιου εγινε η παρανομια?
Καλοπιστος φαινεσαι αλλα μαλλον με δουλευεις.
Ποιο δικαστηριο μωρε, τι με νοιαζει?
Εσεις ως κλαδος επιβαλλατε μια πειθαρχικη ποινη ποτέ?
Τιμωρησατε κανεναν ως σωματειο?
Θελω εγω να πανε φυλακη? Να σταματησουν θελω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θελεις την αληθεια?Οχι μονο στο Μαρουσι,αλλα και αλλου ,βεβαια οχι σε τετοιο βαθμο οπως παλια.Αλλα θα ερθω στην προηγουμενη μου δημοσιευση γιατις καταγγελιες.Πως θα παω στο δικαστηριο αν δεν φερω και τα στοιχεια του μαρτυρα -πελατη επι του οποιου εγινε η παρανομια?

οταν θελετε να συνδικαλιζεστε ρε πουστακια να μαθετε να πετατε και τα σκουπιδια τα δικα σας εξω. ολο ζητατε πουστακια. πουλο τωρα και δε σας χαλασε λοιπον  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επανασταση με χρονοδιακοπτη πρωτη φορα ακουσα.
Απο Σεπτεμβρη αρχιζει το Τσαμπιονς Λιγκ, μην κανεις ορεξη.

εγω δεν εκανα καμια επανασταση γιατι ξερω πως φταιμε.

φταιξαμε γιατι

α. Δεν ενδιαφερθηκαμε να ενημερωθουμε... οταν δεν εχεις γνωση δεν φτουρας.
Θα παιξουν τα χειροτερα παιχνιδια στην πλατη σου εκμεταλευομενοι την αγνοια σου οπερ και εγένετο. Ή κανω λαθος?

β. Ψηφιζαμε (ή μαλλον ψηφιζανέ) αυτους που δεν επρεπε. ΜΗν ακουσω δικαιολογιες σε στυλ δεν ειχαμε τι να ψηφισουμε... παρτε παράδειγμα απο την Τουρκια .

γ. Κανεις απο ολους μας ατομικα δεν εκανε το σωστο. ΑΠο τον μικρο ως τον μεγαλο κλεβανε... ναι οκ δεν συγκρινεται να κλεψεις 100 δις με το να κλεψεις 100 ευρω αλλα και παλι η νοοτροπια της κλεψιας παραμενει στο DNA απλα αλλαζει το μεγεθος το οποιο το επιτρεπει η θεση. Ο κλεφτης των 100 ευρω θα γινοταν καλιστα ο κλεφτης των 10 δις(τον οποιο με τοση μανια κραζει) αν του το επετρεπε η θεση του. ΕΙναι η στυγνή αλήθεια.

δ. Επαιρνες λεφτα τα οποια δεν σου αξιζαν. Ναι γιατι δεν αξιζε στον ΟΤΕ-τζη τον αποφοιτο του ΙΕΚ να παιρνει 2500 ευρω το μηνα και οταν τον ρωτας τι ειναι το OSI να σε ρωταει αν τρωγεται αυτο το πραγμα. Ο Οτετζης ομως θεωρουνταν πως ηταν μορφωμενος επειδη γνωριζε τα του συνδικαλισμου.... συνδικαλισμος μιας και μιλησαμε για ορισμους πριν δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα μπουλουκι σαπιοκοιλιαδων και αχρηστων ατομων τα οποια προκαλουν και προαγουν την ραστωνη  την βρωμια την τεμπελια και την πουστια οπου υπαρχει η ατυχια να υπάρχουν. Ακριβως αυτη την μηδενικη παραγωγικοτητα (να ασχολειται καποιος με τον συνδικαλισμο (τι ειπε ο Κυρ ΑΝτώνης για μενα.. τι μου ετοιμαζουν?  :2funny: κτλπ  και οχι με την καθαρη εργασια του εστω και αν ηταν αποφοιτος ΙΕΚ δεν εχουμε κομπλεξ δεν μας πειραζει αυτο) θα κληθουν τωρα πολλοι να πληρωσουν και δυστυχως μεσα θα ειμαστε και οσοι δεν φταιξαμε ποτε.

panayiotis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλοπιστος φαινεσαι αλλα μαλλον με δουλευεις.
Ποιο δικαστηριο μωρε, τι με νοιαζει?
Εσεις ως κλαδος επιβαλλατε μια πειθαρχικη ποινη ποτέ?
Τιμωρησατε κανεναν ως σωματειο?
Θελω εγω να πανε φυλακη? Να σταματησουν θελω.
Αμα δεν ημουν καλοπιστος δεν θα συζηταγα εδω.Δεν σε δουλευω,πολλα πραγματα θα τα καταλαβεις μονο εκ των εσω,αν ερθεις να δουλεψεις ταξι.
Οχι μονο μια πειθαρχικη ποινη αλλα πολλες.Εμεις πχ στο ραδιοταξι αυτο που μπορουσαμε να κανουμε ειναι να τους βγαζουμε εκτος αερα 1 εβδομαδα,2 κλπ.Ειχαμε βγαλει εκτος δικτυου καποιον για 1 χρονο.Μεχρι εκει ομως.
Πρεπει να καταλαβεις οτι εγω δεν μπορω να υποκαταστησω το νομο και τις αρμοδιες αρχες που ειναι υπευθυνες για τη σωστη λειτουργια,αλλα και τη βεβαιωση παραπτωματων.Εσυ σαν πελατης θελεις να σταματησουν τα στραβα.Πώς θα σταματησουν τα στραβα αν δεν γινει καταγγελια?Και πώς θα γινει καταγγελια αν δεν δωσει τα στοιχεια του ο πελατης?

panayiotis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
οταν θελετε να συνδικαλιζεστε ρε πουστακια να μαθετε να πετατε και τα σκουπιδια τα δικα σας εξω. ολο ζητατε πουστακια. πουλο τωρα και δε σας χαλασε λοιπον  :birdman:
συνδικαλιστηκα οχι απο εγωισμο αλλα γιατι ζω εγω και η οικογενεια μου δουλευοντας το ταξι μου με αξιοπρεπεια και οπως οριζει ο νομος και ηθελα να κανω κατι καλο για αυτο και να αντιμετωπισω τα κακως κειμενα.Για μενα ηταν χασιμο χρονου και χρηματος η ενασχοληση μου με τα κοινα .Δεν θα μπω σε προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν ,αλλα οι χαρακτηρισμοι αυτοι ειναι απαραδεκτοι.Προφανως μιλας ετσι απαξιωτικα για ολους γιατι εχεις εμπαθεια γενικοτερα απεναντι στους ταξιτζηδες.Μαθε ομως οτι ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συνδικαλιστηκα οχι απο εγωισμο αλλα γιατι ζω εγω και η οικογενεια μου δουλευοντας το ταξι μου με αξιοπρεπεια και οπως οριζει ο νομος και ηθελα να κανω κατι καλο για αυτο και να αντιμετωπισω τα κακως κειμενα.Για μενα ηταν χασιμο χρονου και χρηματος η ενασχοληση μου με τα κοινα .Δεν θα μπω σε προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν ,αλλα οι χαρακτηρισμοι αυτοι ειναι απαραδεκτοι.Προφανως μιλας ετσι απαξιωτικα για ολους γιατι εχεις εμπαθεια γενικοτερα απεναντι στους ταξιτζηδες.Μαθε ομως οτι ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια

ξεκινα με δυο πραματα. 1ον πες τι εκανες να αντιμετωπισεις τη σκατιλα και 2ον πες τα οφελη του συνδικαλιστη βασει νομου.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Bloody Mary είπε:
03/08/2011 στις 12:42 am

Επιτέλους, ας κατονομαστούν – αλλά τεκμηριωμένα – όλοι αυτοί οι “σκοτεινοί” τύποι που καραδοκούν για να υφαρπάξουν και στη συνέχεια να καρτελοποιήσουν τις μεταφορές, έτσι ώστε να τους μάθουμε κάποια στιγμή κι εμείς που δεν είμαστε “μέσα στα πράγματα”.

Γιατί όλοι επιμένουν να σκιαμαχούν και διαρκώς να καταγγέλουν τους πάντες και τα πάντα, πλην όμως μόνο υπαινικτικά και χωρίς στοιχειοθέτηση;

Και για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το μέχρι σήμερα ισχύον καθεστώς στα ταξί (ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια συμπαγή συντεχνία με ισχυρότατες κομματικές διασυνδέσεις, χάρη στις οποίες μέχρι πρότινος επιτύγχανε συνεχείς και προκλητικές αυξήσεις στα κόμιστρα δια διαδοχικών υπουργικών αποφάσεων, ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς απαλλαγής από την έκδοση αποδείξεων και την τήρηση βιβλίων, de facto δικαιώματα πολλαπλής μίσθωσης και διέλευσης μέσω των λεωφορειοδρόμων κλπ. κλπ.).

Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν μπορώ να δεχτώ ότι, σε μια χώρα με πτωχευμένους πολίτες, που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και τα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, ο επίμαχος τομέας είναι τόσο κερδοφόρος και με τέτοιες – τεράστιες – προοπτικές ανάπτυξης, ώστε όλοι όσοι ενδεικτικά αναφέρονται στο άρθρο (ξενοδοχεία, τράπεζες, τουριστικές επιχειρήσεις, Hochtief) κυριολεκτικά να “συνωστίζονται” ποιός θα πρωτομπεί και θα επενδύσει σ’ αυτόν.

Είναι βέβαιο ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΕΚΕΙ ΕΞΩ” και όσοι γνωρίζουν δεν μιλάνε…

Εν τω μεταξύ, ας περιοριστώ σε εικασίες με βάση τα πραγματικά περιστατικά: Mεσούντος του θέρους και με την τουριστική κίνηση στο αποκορύφωμά της, σε μια χρονιά που οι προοπτικές αύξησης του τουρισμού (και, συνακόλουθα, των εσόδων της Χώρας) ήταν ιδιαίτερα ευοίωνες, ένας υπουργός – όχι οποιοσδήποτε, αλλά ένας ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – ανέλαβε να υπονομεύσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό (μέχρι πιθανόν και την εκμηδένιση) τη μοναδική ίσως ευκαιρία που είχε η Ελλάδα να αντλήσει οικονομικά οφέλη από την αξιοποίηση στο έπακρο της “βαριάς της βιομηχανίας”.

Είμαι άραγε ιδιαίτερα νοσηρός νους, αφού η όλη κατάσταση μου θυμίζει τόσο πολύ “Τιτανικό”; Υπάρχει περίπτωση να πυροδοτήθηκαν σκόπιμα οι κινητοποιήσεις, έτσι ώστε, όταν ο Έλληνας κληθεί να πληρώσει νέο, βαρύτερο “φόρο αίματος” (κάτι που θεωρείται πλέον βέβαιο), η φασίζουσα κυβέρνηση της μεθοδευμένης προβοκάτσιας και της οργανωμένης προπαγάνδας να ισχυριστεί ότι – δήθεν – αυτό είναι συνέπεια της μείωσης των εσόδων από τον τουρισμό εξαιτίας των “κακών ταξιτζήδων”;

Και τέλος, είμαι υπερβολική που βλέπω παντού “προπετάσματα καπνού”, πίσω από τα οποία ολοκληρώνονται ταχύτατα και εν κρυπτώ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξεκινα με δυο πραματα. 1ον πες τι εκανες να αντιμετωπισεις τη σκατιλα και 2ον πες τα οφελη του συνδικαλιστη βασει νομου.

μολις μαθατε πως να κανετε τους συνδικαλες να βγαζουνε την αχνα και να πουλευουν  :2funny:

φευγω κουναβια τα λεμε

panayiotis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
[/quote
Δεν συνδικαλιστηκα με την εννοια που νομιζει ο κοσμος,ημουν ταμιας σε προεδρειο που ηταν υπευθυνο για την καλη λειτουργια ενος ραδιοταξι.Ως εκ τουτου τα οφελη μου ηταν μηδενικα,αλλα οπως προειπα δεν με ενοιαζε καθολου αυτο ουτε και πηγα με επιδιωξη να ωφεληθω κατι.Πηγα γιατι ηθελα να βοηθησω τη δουλεια μου(ραδιο ταξι).Η δικαιοδοσια μας οσον αφορα ποινες εφτανε μεχρι την αφαιρεση αερα απο παραπτωματιες ,μεχρι εκει.Δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ακούστε λίγο...

Αν η (οποιαδήποτε) κυβέρνηση είχε κότσια, αν η εξουσία είχε θέληση, αν δεν την ενδιέφεραν
τα ψηφαλάκια κι αν σε αυτόν το ψεύτη ντουνιά υπήρχε αυτό που λέμε φαντασία στην εξουσία,
ο διάλογος που επιθυμούν οι συνδικαλιστές των αδειούχων αυτοκινητιστών ταξί θα έπρεπε να
είναι ο παρακάτω:

Κυβέρνηση: Κύριε ταξιτζή, μου λες πως αν επιμένω να θέλω το άνοιγμα του επαγγέλματος,
θα πρέπει να σου αγοράσω πίσω την άδεια. Ωραία δέχομαι.

Ταξιτζής: Ωραία!

Κυβέρνηση: Για να δούμε λοιπόν. Πόσο σου στοίχισε η άδεια του ταξί σου?

Ταξιτζής: Πριν τρία χρόνια που την αγόρασα 110.000 ευρώ.

Κυβέρνηση: Ωραία. 110.000 ευρώ. Θα αφαιρέσουμε όμως την απόσβεση που έχεις κάνει αυτά
τα τρία χρόνια δηλαδή 110.000 μείον 110.000 επί 10% επί τρία χρόνια. Μας κάνει 33.000.
Δηλαδή σου χρωστάω 77.000. Πέρασε με την δήλωση αγοράς, το τιμολόγιο και τα άλλα παραστατικά
αγοράς της άδειας από το δημόσιο ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου. Μην ξεχάσεις στην έξοδο
να παραδώσεις την άδεια, την οποία εγώ θα διαθέσω ελεύθερα σε όποιον θέλει. Μπορείς να την
πάρεις κι εσύ αν θέλεις.

Ταξιτζής: Μα ξέρετε, τα 110.000 δεν τα έδωσα με απόδειξη. Ήταν μαύρα. Δηλαδή θέλω να πω πως
δεν έχω παραστατικά για την αγοραπωλησία. Έχω δηλαδή αλλά μόνο για 3.000 ευρώ.

Κυβέρνηση: Μάλιστα. Φοροδιαφυγή. Και συναυτουργία σε φοροδιαφυγή. Πόση είναι η ζημιά για τα
δημόσια οικονομικά; Για να δούμε. 110.000 μείον 3.000 ίσον 107.000. Έχουμε και λέμε. Είσαι
συναυτουργός για φοροδιαφυγή ποσού 40.000 ευρώ. Το οποίο αντιστοιχεί στον φόρο που έχασε το
κράτος από τα μαύρα 107 χιλιάρικα. Σαράντα λοιπόν χιλιάδες συν πρόστιμο 100% επί του ποσού
που έχασε το κράτος μας κάνει 80.000 ευρώ. Σου χρωστάω 77 χιλιάρικα μου χρωστάς 80 χιλιάρικα.
Πέρασε από το δημόσιο ταμείο ρίξε τα 3 χιλιάρικα που μου χρωστάς και παρέδωσε και την άδεια.
Α, ξέχασα να σου πω. Ως φοροφυγάς, για 5 χρόνια δεν έχεις δικαίωμα να εξασκήσεις το επάγγελμα
του οδηγού ταξί.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ακούστε λίγο...

Αν η (οποιαδήποτε) κυβέρνηση είχε κότσια, αν η εξουσία είχε θέληση, αν δεν την ενδιέφεραν
τα ψηφαλάκια κι αν σε αυτόν το ψεύτη ντουνιά υπήρχε αυτό που λέμε φαντασία στην εξουσία,
ο διάλογος που επιθυμούν οι συνδικαλιστές των αδειούχων αυτοκινητιστών ταξί θα έπρεπε να
είναι ο παρακάτω:

Κυβέρνηση: Κύριε ταξιτζή, μου λες πως αν επιμένω να θέλω το άνοιγμα του επαγγέλματος,

Κυβέρνηση: Ωραία. 110.000 ευρώ. Θα αφαιρέσουμε όμως την απόσβεση που έχεις κάνει αυτά
τα τρία χρόνια δηλαδή 110.000 μείον 110.000 επί 10% επί τρία χρόνια. Μας κάνει 33.000.
Δηλαδή σου χρωστάω 77.000. Πέρασε με την δήλωση αγοράς, το τιμολόγιο και τα άλλα παραστατικά
αγοράς της άδειας από το δημόσιο ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου. Μην ξεχάσεις στην έξοδο
να παραδώσεις την άδεια, την οποία εγώ θα διαθέσω ελεύθερα σε όποιον θέλει. Μπορείς να την
πάρεις κι εσύ αν θέλεις.

Ταξιτζής: Μα ξέρετε, τα 110.000 δεν τα έδωσα με απόδειξη. Ήταν μαύρα. Δηλαδή θέλω να πω πως

Κυβέρνηση: Μάλιστα. Φοροδιαφυγή. Και συναυτουργία σε φοροδιαφυγή. Πόση είναι η ζημιά για τα
δημόσια οικονομικά; Για να δούμε. 110.000 μείον 3.000 ίσον 107.000. Έχουμε και λέμε. Είσαι
συναυτουργός για φοροδιαφυγή ποσού 40.000 ευρώ. Το οποίο αντιστοιχεί στον φόρο που έχασε το
κράτος από τα μαύρα 107 χιλιάρικα. Σαράντα λοιπόν χιλιάδες συν πρόστιμο 100% επί του ποσού
που έχασε το κράτος μας κάνει 80.000 ευρώ. Σου χρωστάω 77 χιλιάρικα μου χρωστάς 80 χιλιάρικα.
Πέρασε από το δημόσιο ταμείο ρίξε τα 3 χιλιάρικα που μου χρωστάς και παρέδωσε και την άδεια.
Α, ξέχασα να σου πω. Ως φοροφυγάς, για 5 χρόνια δεν έχεις δικαίωμα να εξασκήσεις το επάγγελμα
του οδηγού ταξί.

έτσι πρέπει στους συνεργάτες της χούντας :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ακούστε λίγο...

είναι ο παρακάτω:

πάρεις κι εσύ αν θέλεις.

του οδηγού ταξί.
Αυτο το κειμενακι ειχε κυκλοφορησει παλιοτερα για τους φορτηγατζηδες, μου το ειχαν στειλει καποιοι φιλοι σε μειλ.
Τωρα κυκλοφορει και για ταξιτζηδες?
Καλο, δεν λεω, αλλά δεν θα επρεπε να υπαρχει μια πρωτοτυπια?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτο το κειμενακι ειχε κυκλοφορησει παλιοτερα για τους φορτηγατζηδες, μου το ειχαν στειλει καποιοι φιλοι σε μειλ.
Τωρα κυκλοφορει και για ταξιτζηδες?
Καλο, δεν λεω, αλλά δεν θα επρεπε να υπαρχει μια πρωτοτυπια?

Δεν είναι θέμα πρωτοτυπίας... είναι θέμα νόμων :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν ξέρω προσωπικά κάποιον ταξιτζή αλλά σε πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να έχω έναν διάλογο face to face για να καταλάβω καλύτερα το σκεπτικό του κλάδου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν συνδικαλιστηκα με την εννοια που νομιζει ο κοσμος,ημουν ταμιας σε προεδρειο που ηταν υπευθυνο για την καλη λειτουργια ενος ραδιοταξι.Ως εκ τουτου τα οφελη μου ηταν μηδενικα,αλλα οπως προειπα δεν με ενοιαζε καθολου αυτο ουτε και πηγα με επιδιωξη να ωφεληθω κατι.Πηγα γιατι ηθελα να βοηθησω τη δουλεια μου(ραδιο ταξι).Η δικαιοδοσια μας οσον αφορα ποινες εφτανε μεχρι την αφαιρεση αερα απο παραπτωματιες ,μεχρι εκει.Δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο.

μας δουλευεις ρε τυπε? πουθενας εισαι τοτε. τι να βοηθησεις και τι μας το παιζεις και συνδικαλας. κατσε στην ακρη να βρουμε καναν αλλο της προκοπης να περιλαβουμε.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ας ξεκινισουμε απο το α,β...
1-δεν υπαρχει οδηγια για απελευθερωση --Ε.Ε.126/2006(εξαιρει ταξι κ 5,6 αλλες υπηρεσιες)
2-παμε παρακατω....ολοι οσοι ειχαν ταξι πριν την χουντα τις αδειες τις πληρωσαν σε σημερινα λεφτα πολυ πιο πολλα......
7,000 ταξι εδωσε η χουντα+3,500 το πασοκ 1981-85(αυτοι ολοι ειναι οι ιδιοκτητες απο το πουθενα)αυτες οι αδειες εχουν πουληθη 2-3 φορες.....κ βαλε...
3-παμε κεφαλαιο μαυρα λεφτα......
ολοι οσοι αγορασαν απο το 1997 κ μετα φορο πληρωναν(αν οχι οσο πρεπει αλλα πληρωναν)σε αυτο αν ενα ταξι πουληθει 2-3 φορες=3φορος(απο αγοραστη παντα-
4-εδω ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ....
1,5 ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ...-2 εκατ υμηπαιθριοι--30,000 συνταξεις μαιμου-αγορα ακινητων παντα στο συμβολαιο τιμη χαμηλοτερη απο αγορα-η κορη του στρατηγου που παιρνει 1,500 συνταξη οσο ζει---χιλιαδες ατομα με συνταξη χωρις ΕΝΑ ενσημο (ηθοποιοι κ.τ.λ)-οικοπεδα σε δαση...αν κατσω κ αναλυσω θα γραφω εως αυριο--ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤ.ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ....ΤΟ 90% του πληθυσμου με τον ενα η αλλο τροπο βολευτηκε κ αυτο ειναι το καταντημα....
-------------------------παρακατω..
5-παμε πειθαρχικα.κτλ..
εδω στο παλιο ανατολικο αεροδρομιο κουμαντο καναν οι μπατσοι ποιος θα ναι στην πιατσα(απο αυτους που περναν μιζα)
τι ψαχνετε να βρειτε...
π.χ αν ημουν δικαστης θα αλλαζα το δικαστικο συστημα..
-----------
6-παμε στα περιφημα κομιστρα...
για βαλτε λιγο μνημη
πισω στο 2001 με ελευση ευρω....
ολα απο 20% εως 170% πανω...
σημαια τοτε 250 δραχμες πηγε 0.73 λεπτα....
πτ μου 2,3 πραγματα εκεινο τον καιρο που διατημηση εγινε 100%
εδω για να παει 1 ευρω περασαν 6 χρονια τι λεμε τωρα....
----------------
αποσβεση κ γ@@@ω τα μαθηματικα σε 3 κ 5 χρονια αποσβεση!!!!! ενας που χει παρει π.χ 130,000..για 15-20 χρονια ειναι με ΤΟΚΟ....(λεπτομερια)
δηλαδη αν ειχα 2 σπιτι το νοικιαζα εκανα αποσβεση να το χαρισω???
-------------------------------------------------------
απεργια...
μεγα λαθος η ΟΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ...
ριξαν το δολομα κ τσιμπισαν
το αποτελεσμα κ χαμενοι κ γιουχα απο ολους....
αν χρωσταγα τωρα κ γω 150ε+ειχα 2,3 στοματα να θρεψω θα εκανα κ γω τα παντα....
-----------------------------------------------
ποια συντεχνια εχει 45,000 με 50,000 οικογενειες
αυτο θα ηταν αν ειχαμε ο καθενας απο 100 αδειες κ αραζαμε....δηλαδη 500 οικογενειες...
---------------------------------------------------
οι πιο πολλες μαλακιες που γραφονται ειναι απο αγνοια η παραπληροφορηση....
με απλη λογικη δειτε τι γινεται γυρω σας...
οσο μαγαζια περιπτερα,βενζιναδικα κλεινουν τοσο θα μπαινουν φοροι κ ασφαλιστικες εισφορες
(120% πανω το τεβε σε 12 χρονια)
οσο για καρτελ θα φερω δυο παραδειγματα...
ασφαλειες αυτοκινιτου..
το 1998 υπηρχαν πολλες για ταξι...(90,000 δραχμες τοτε)180,000 το 1999 διπλασιασαν τις καλυψεις..
κ 2011 2100ευρω αφου μειναι ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕς..
παμε κ για τελος στο παραμυθι ελευθερης αγορας...
ψαλιδι το 2006 110ευρω..
σε 2 χρονια 155ευρω(σημειωση ΜEXICO)TO KOYTI(βαλε ισοτιμια ε $)
κ σημερα 210....ποιος ανταγωνισμος κ πρασινα αλογα...με εργατικο κοστος 300%κατω...
θα μπορουσα να αναλυσω τα παντα αλλα βαριεμαι κ δεν εχει κ νοημα...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εμενα δεν με πειραζουν οι ταριφες... με πειραζουν μονο οταν κλεβουν τον κοσμο
μολις πιανεται καποιος να κλεβει τουριστα με υπερογκο ποσο και κλειστο ταξιμετρο
αφαιρεση αδειας για 2 χρονια
και προστιμο 4-πλασιο επι του κλεψιματος
πχ τον χρεωσε 50 ευρω?  200 ευρω προστιμο
και 2 χρονια σπιτι σου ή δουλεια στο δημο.
ΣΩΣΤΟς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom