Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο νομος που θα βαλει σε ισχυ ολους αυτους που θα επρεπε
αλλα δεν δουλευουν δεν προκειται να μπει... και αυτο γιατι δεν συμφερει
:P τους ισχυρους.

Τοσο ευλογημενη χωρα και να ειμαστε τα τσιρακια των αμερικανων και των ευρωπαιων.
Θα επρεπε να ειμασταν Ισραηλ , ανεξαρτητοι τελειως. Ή Ρωσια. Αλλα για ολα φταιει ο σκατοχαρακτηρας μας. Και η ιστορια μας.

ΑΝ δεν ειχες ιστορια.. θα πασχιζες να φτιαξεις.. τωρα στα αρχιδια σου. ΜΟνο ο Μ. Αλεξανδρος ηταν η εξαιρεση αυτου του κανονα... εβαλε στοχο να ξεπερασει τον πατερα του απο το να μεινει αθλιος βουτυρομπεμπες κατω απο την σκια του οπως θα εκανε ενα 80%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συναγωνιστη,υπαρχει νομοθεσια πολυ αυστηρη για τους παραβατες.Ειμαι 17 χρονια ταξιτζης,4 χρονια ημουνα ταμιας σε ραδιοταξι.
Γνωριζεις πολυ καλα οτι εναν νομο χρειαζεται η Ελλαδα ,αυτον που θα θεσει σε εφαρμογη τους νομους που ηδη υπαρχουν και δεν εφαρμοζονται.
Οταν λοιπον ημουνα στη διοικηση,και ερχοντουσαν πελατες να κανουνε καταγγελια,στις περισσοτερες των περιπτωσεων δεν τις κανανε επωνυμα.Οταν καποια στιγμη προσπαθησαμε να παμε εναν παραβατη στην τροχαια,μας ρωτησαν οι τροχονομοι ποιος πελατης κανει την καταγγελια.Τους απαντησαμε οτι ο συγκεκριμενος εχει προιστορια αρνητικη και οτι εμεις σαν διοικηση του ραδιοταξι τον καταγγελουμε.Η τροχαια ειπε οτι δεν θα καταφερουμε τιποτα γιατι ειμαστε συναδελφοι του και θα επικαλεστει (ο παραβατης) οτι εχουμε προηγουμενα μαζι του.Ειχανε δικιο.Αυτος ο κακος συναδελφος εφερε δικηγορο και μας τραβαει ακομα και τωρα στα δικαστηρια.Αυτος ο κακος συναδελφος ηταν οδηγος(οχι ιδιοκτητης).Το σωματειο των οδηγων εκανε συσκεψη και μας κατηγορησε οτι κατατρεχουμε τους φτωχους μεροκαματιαρηδες οδηγους και αλλες τετοιες αηδιες.
Θελω να καταληξω οτι φερουν  ποσοστο ευθυνης οι πελατες οι οποιοι δεν γνωριζουν τα δικαιωματα τους αλλα και τις υποχρεωσεις τους.Αν δεν βοηθησουν αυτοι εμεις σαν σωστοιεπαγγελματιες δεν μπορουμε να απομονωσουμε τους κακους.Οσον αφορα την ευθυνη της πολιτειας,ξερω υπουργειο Μεταφορων επαρχιακης πολης που εχει χρονια να εκδικασει υποθεσεις πειθαρχικου για παρανομουντες ταξιτζηδες.
Δεν μιλας σοβαρα, ετσι?
Οι πελατες θα ασχοληθουν? Οι πελατες θελουν να πανε στη δουλεια τους και να ασχοληθουν με τα προβληματα τους, δεν θα εχουν εννοια τους δικους σας κακους επαγγελματιες.
Δικη σας δουλεια ειναι αυτο.
Οχι μονο να κλεινετε λιμανια και αεροδρομια.
Οταν ειναι να κανετε κατι χρησιμο, οπως να απομονωσετε κανενα λαμογιο, γιατι ειναι δυσκολο? Σας πηγε λες στα δικαστηρια. Ε και? Να σας παει. Και εσεις να τον πατε. Δεν το καταλαβα. Επρεπε να παει ο...πελατης στα δικαστηρια????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτη δες τα νουμερα παραπανω γιατι δε βγηκε σωστος ο λογαριασμος  :2funny:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη φαγαμε ακυρο απο ενα φιλαρακι που θα μας πηγαινε αυριο απο το σταθμο στο αεροδρομιο μετα τις 11:30..Πως θα παω?
Πηρα στο 1110 πριν τις 10 και παιζανε μουσικες και αρχιδιες χωρις να το σηκωσει κανεις.
Φτανω γυρω στης 11:30 το βραδυ αυριο σταθμο λαρισης και θελω να παω απο εκει στο αεροδρομιο...ρωτησα ενα γνωστο μου που ηταν αθηνα και μου ειπε με το μετρο που ειναι διπλα αλλα νομιζει πως μετα τις 11 δεν εχει για αεροδρομιο....SOS.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μάθε να μιλάς κομπλεξαρισμένε τυπίσκε....και λάβε υπόψη ότι οι τσαμπουκάδες που πουλάς έχουν εφαρμογή
μόνο στο bou.com...Έξω βλέπω να σε πηγαίνουν  :fuck1: :knockinb:

κομπλεξαρισμενος επειδη δεν κλεβω σαν εσας τους παλιομπινεδες. Ωραια αντιληψη
και εσυ μαθε πως αν κατσει κανα σκηνικο να τα λες αυτα πουθενα εξω
σε κανα πηγαδακι... καπου... καπως καποτε.... σε πρωτη φαση θα σε παρω στο δουλεμα
και αν σε δω και τσαγγο θα πεσει και καρπαζωμα. Γιατι μαλλον δεν σου εμαθαν πως οταν
εχεις κανει την πουστια θα πρεπει να βαζεις την ουρα στα σκελια και να την κοπανας.

ΠΟτε δεν ειναι αργα ομως... να θυμασαι. Εγω δεν εχω να χασω κατι... ηδη ανεργος ειμαι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν το εχω σε κατι να σπασω ορισμενων τα κοκκαλα.
ΕΚτονωση απο τον υπολογιστη.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Επειδη φαγαμε ακυρο απο ενα φιλαρακι που θα μας πηγαινε αυριο απο το σταθμο στο αεροδρομιο μετα τις 11:30..Πως θα παω?
Πηρα στο 1110 πριν τις 10 και παιζανε μουσικες και αρχιδιες χωρις να το σηκωσει κανεις.
Φτανω γυρω στης 11:30 το βραδυ αυριο σταθμο λαρισης και θελω να παω απο εκει στο αεροδρομιο...ρωτησα ενα γνωστο μου που ηταν αθηνα και μου ειπε με το μετρο που ειναι διπλα αλλα νομιζει πως μετα τις 11 δεν εχει για αεροδρομιο....SOS.

μετρο για συνταγμα και απο εκει λεωφορειο αεροδρομιου, έξω απο την citibank στην Οθωνος.. μετρο για αεροδρομιο δεν πάει τέτοια ώρα..

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το λεοφωρειο εκτελει δρομολογια για 24ωρη βαση για αεροδρομιο?
Ποιο νουμερο λεοφωρειο ειναι?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.817
Πόντοι
496
κομπλεξαρισμενος επειδη δεν κλεβω σαν εσας τους παλιομπινεδες. Ωραια αντιληψη
και εσυ μαθε πως αν κατσει κανα σκηνικο να τα λες αυτα πουθενα εξω
σε κανα πηγαδακι... καπου... καπως καποτε.... σε πρωτη φαση θα σε παρω στο δουλεμα
και αν σε δω και τσαγγο θα πεσει και καρπαζωμα. Γιατι μαλλον δεν σου εμαθαν πως οταν
εχεις κανει την πουστια θα πρεπει να βαζεις την ουρα στα σκελια και να την κοπανας.

ΠΟτε δεν ειναι αργα ομως... να θυμασαι. Εγω δεν εχω να χασω κατι... ηδη ανεργος ειμαι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν το εχω σε κατι να σπασω ορισμενων τα κοκκαλα.
ΕΚτονωση απο τον υπολογιστη.

Ντάξ,οκ..,πάλι καλά που με προειδοποίησες... :jerking: :jerking:
για να σταματήσω να κυκλοφορώ δημοσίως.... :2funny: :2funny:

Φιλαράκο, δεν την παλεύεις, όπως και οι περισσότεροί μας πια...αλλά όχι
και έτσι... :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ντάξ,οκ..,πάλι καλά που με προειδοποίησες... :jerking: :jerking:
για να σταματήσω να κυκλοφορώ δημοσίως.... :2funny: :2funny:

Φιλαράκο, δεν την παλεύεις, όπως και οι περισσότεροί μας πια...αλλά όχι
και έτσι... :2funny: :2funny:

τυπε ταριφας εισαι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσύ πρέπει να έχεις έδρα μαθηματικών..

βασικα στα αρχιδια μου τα απλοικα μαθηματικα
αν και γνωριζω περισσοτερα μαθηματικα απο οσα φανταζεσαι  :P
παρολαυτα ειναι καλο να ειναι παρατηρητικος καποιος οποτε καλα ξηγηθηκες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ταριφας εισαι?

Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες του κλάδου, τις οποίες δε ξέρω κιόλας,αναρωτιέμαι το εξής:
Εγώ π.χ που είμαι πολιτικός μηχανικός και είχα συνηθίσει να βγάζω 50.000 - 100.000ε το
χρόνο, όπως και άλλοι κλάδοι της ελεύθερης οικονομίας, και ξαφνικά βρεθήκαμε να βγάζουμε
5.000ε και αυτά με το ζόρι, και δε μιλάμε, δε κλείνουμε δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια,δηλ.
τι είμαστε??
:think: :think:
Προφανώς, με βάση τους ταρίφες εμείς είμαστε οι  :jerking: :jerking: :jerking: της υπόθεσης.... :rolleyes:
Κύριοι, χωνέψτε το, η ελληνική κοινωνία θα φτωχοποιηθεί αγρίως τα επόμενα χρόνια...
Και κυρίως να το χωνέψουν αυτοί, που με τσαμπουκάδες, νομίζουν ότι θα το αποτρέψουν για πάρτι τους...

τυπε οι ταριφες ειναι αγγελουδια μπροστα του  :2funny: :2funny:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Οκ ευχαριστω.

panayiotis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μιλας σοβαρα, ετσι?
Οι πελατες θα ασχοληθουν? Οι πελατες θελουν να πανε στη δουλεια τους και να ασχοληθουν με τα προβληματα τους, δεν θα εχουν εννοια τους δικους σας κακους επαγγελματιες.
Δικη σας δουλεια ειναι αυτο.
Οχι μονο να κλεινετε λιμανια και αεροδρομια.
Οταν ειναι να κανετε κατι χρησιμο, οπως να απομονωσετε κανενα λαμογιο, γιατι ειναι δυσκολο? Σας πηγε λες στα δικαστηρια. Ε και? Να σας παει. Και εσεις να τον πατε. Δεν το καταλαβα. Επρεπε να παει ο...πελατης στα δικαστηρια????
Δηλαδη αν εσενα σε κλεψει ενα μαγαζι θα ζητησεις απο τον εμπορικο συλλογο να κινησει μονο αυτος τις διαδικασιες?Εσυ δεν θα κανεις μηνυση στο μαγαζι?Και ο εμπορικος συλλογος πώς θα στοιχειοθετησει την κατηγορια?πού θα τη βασισει?Μου ειπε καποιος οτι τον κλεψανε?Αν δεν υπαρχει επωνυμη καταγγελια δεν γινεται τιποτα πουθενα δεν το καταλαβαινεις αυτο?
Γιατην ιστορια γινανε ολα οσα ειπες και φτασαμε τελικα στα δικαστηρια για αλλο λογο(συκοφαντικη δυσφημιση και απο τις 2 πλευρες),φυσικα δεν εκανε η τροχαια καταγγελια γιατι δεν υπηρχε επωνυμη καταγγελια.
Ετσι ε ιναι το συστημα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλ. εσύ τύπε έφαγες σκάλωμα με τα ποσά που ανέφερα....
Αν είχα αναφέρει ένα ποσό μικρότερο θα είσουν οκ..... :jerking: :jerking:

τυπε εκανες καλο κουμαντο ναχεις στη μπαντα ή τα γλεντησες τα οβολα?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom