Σε οσα μπορδελα στο μεταξι και φυλης εχω παει δεν εχει πει τιποτα η τσατσα για ακαποτη πιπα στο σαλοναρισμα και ηθελα να ρωτησω, αυτο γινεται κατοπιν συνεννόησης με την τσατσα η την πουτανα?γραψτε αν θελετε κανα ρδελο που να ξερετε οτι γινεται αυτο που προανεφερα!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
περι ακα πιπας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tyras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σε οσα μπορδελα στο μεταξι και φυλης εχω παει δεν εχει πει τιποτα η τσατσα για ακαποτη πιπα στο σαλοναρισμα και ηθελα να ρωτησω, αυτο γινεται κατοπιν συνεννόησης με την τσατσα η την πουτανα?γραψτε αν θελετε κανα ρδελο που να ξερετε οτι γινεται αυτο που προανεφερα!!
υπαρχουν τα στανταρακια για αυτο φιλε τυρα αρκει μια ερευνα εδω ή ακομα καλυτερα περπατητη ερευνα δια ζωσης στα ρδελα..
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
εχω διαβασει κριτικες οπου γινεται αυτο φιλε αλλα οποτε εχω παει σε ασχετες ωρες, βραδινες κυριως, δεν μου χει τυχει ποτε να το λεει η τσατσα, γι αυτο και ρωταω αν πρεπει να το πω εγω στην τσατσα η την πουτανα?υπαρχουν τα στανταρακια για αυτο φιλε τυρα αρκει μια ερευνα στο σαιτ ή δια ζωσης στα ρδελα..![]()
![]()
![]()
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχω διαβασει κριτικες οπου γινεται αυτο φιλε αλλα οποτε εχω παει σε ασχετες ωρες, βραδινες κυριως, δεν μου χει τυχει ποτε να το λεει η τσατσα, γι αυτο και ρωταω αν πρεπει να το πω εγω στην τσατσα η την πουτανα?
φιλε αν κανεις νυχτερινη τσαρκα στο μεταξυ μεταξυ 12-5 πμ οπως κανω παντα εγω στο ΕΓΓΥΟΜΑΙ οτι θα βρεις τουλαχιστον δυο σπιτακια που να προσφερουν στανταρακι ακα ΣΤΑΝΤΑΡ!!!! Αρκει να τα γυρισεις ολα και αν δε πει η τσατσα/ος στις υπερεσιες οτι η κοπελα κανει κανονικο προγραμμα ΜΟΝΟ με προφυλακτικο ή οτι ΔΕΝ κανει ελευθερο στοματικο τοτε ρωτα το εσυ αν κανει μη κολλωνεις φιλαρακι στη χειροτερη να σου πει καμια βρωμογλωσση τσατσα ή πουστρα τσατσος οτι τι το περασες εδω,μπουρδελο,κτλ..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εμενα οταν μου λενε οτι προσφερει ακα η κοπελα γουσταρω τρελα ρωτω παντα αν ειναι τελειωτικο στο στομα της και αμα δεν ξερουν οι τσατσες κ ειναι ευγενικες πολυ συχνα ρωτανε τη κοπελα εκεινη τη στιγμη μπροστα μου αν αφηνει χυσιμο στο στομα ή ακομα πιο γελιο εχει οταν τα παιρνουν και σου λενε αττακες οπως..τι το περασες ρε το στομα της καμπινε..σκουπιδοτενεκε..;κτλ..
Τελειωτικο ΑΚΑ ΠΑΝΤΑ φιλε...
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
χαχαχαχα βασικα δεν θα γουσταρα να με κραξει καμια τσατσα η πουστοτσατσος γιατι μετα απο την πιεση που θα ανεβασω δεν θα γαμησω..τις ωρες που ειπες παω στο μεταξι και ειχα γυρισει καμια 15ρια ρδελα ψαχνωντας αυτο αλλα αφου τελικα δεν βρηκα αυτο που ηθελα απλα γαμησα μια και εφυγα..παντως στα ρδελα που ειπαν συναγωνιστες οτι γινεται οταν πηγα δεν παιχτηκε τιποτα ισως επειδη δεν ρωτησα και εγωφιλε αν κανεις νυχτερινη τσαρκα στο μεταξυ μεταξυ 12-5 πμ οπως κανω παντα εγω στο ΕΓΓΥΟΜΑΙ οτι θα βρεις τουλαχιστον δυο σπιτακια που να προσφερουν στανταρακι ακα ΣΤΑΝΤΑΡ!!!! Αρκει να τα γυρισεις ολα και αν δε πει η τσατσα/ος στις υπερεσιες οτι η κοπελα κανει κανονικο προγραμμα ΜΟΝΟ με προφυλακτικο ή οτι ΔΕΝ κανει ελευθερο στοματικο τοτε ρωτα το εσυ αν κανει μη κολλωνεις φιλαρακι στη χειροτερη να σου πει καμια βρωμογλωσση τσατσα ή πουστρα τσατσος οτι τι το περασες εδω,μπουρδελο,κτλ..![]()
!!!
Εμενα οταν μου λενε οτι προσφερει ακα η κοπελα γουσταρω τρελα ρωτω παντα αν ειναι τελειωτικο στο στομα της και αμα δεν ξερουν οι τσατσες κ ειναι ευγενικες πολυ συχνα ρωτανε τη κοπελα εκεινη τη στιγμη μπροστα μου αν αφηνει χυσιμο στο στομα ή ακομα πιο γελιο εχει οταν τα παιρνουν και σου λενε αττακες οπως..τι το περασες ρε το στομα της καμπινε..σκουπιδοτενεκε..;κτλ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελειωτικο ΑΚΑ ΠΑΝΤΑ φιλε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
εχω παρατηρησει παντως, απο τα σχολια οτι περισσοτερο ακα παιζει το πρωι, γι αυτο δεν εχω πετυχει ποτε γιατι παω βραδυ..ισχυει αυτο ?δηλαδη για παραδειγμα στο ρδελο που ειπες αλλαζουν οι υπηρεσιες το βραδυ που λογικα πλακωνει περισσοτερος κοσμος??Αλκαμενους 117 πρωι
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
H καλητερη πιπα ειναι η νταϊανα. Δεν κολλας τιποτα!Aν εχει aids με ακάποτο 0,01% πιθανοτητες να κολήσεις...
pipinoskistis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 18.612
- Πόντοι
- 6.141
Και στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου θα βρεις αυτό που ζητάς.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πριν την επανασταση του δρ. λοβ επαιζε πολυ ακαποτο στο μεταξι τυπεΣε οσα μπορδελα στο μεταξι και φυλης εχω παει δεν εχει πει τιποτα η τσατσα για ακαποτη πιπα στο σαλοναρισμα και ηθελα να ρωτησω, αυτο γινεται κατοπιν συνεννόησης με την τσατσα η την πουτανα?γραψτε αν θελετε κανα ρδελο που να ξερετε οτι γινεται αυτο που προανεφερα!!
τωρα το εχουν κοψει αρκετες
υπαρχουν οι γνωστες ζανα,αλιονα,φωτεινη κτλ που συνεχιζουν ακαθεκτες
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πριν την επανασταση του δρ. λοβ επαιζε πολυ ακαποτο στο μεταξι τυπε
τωρα το εχουν κοψει αρκετες
υπαρχουν οι γνωστες ζανα,αλιονα,φωτεινη κτλ που συνεχιζουν ακαθεκτες![]()
ο δρ λόβ δεν έπαιζε ρε στον εδεσσαικό δεξί εκτρέμ με τον τσάνα δίπλα?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τοτε που εφαγε τα 9 απτον παναθηναικο τυπε?ο δρ λόβ δεν έπαιζε ρε στον εδεσσαικό δεξί εκτρέμ με τον τσάνα δίπλα?
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Διδύμου όλες ακα και cim...
οχι και ολεςς. οι βασικες βρισκονται εδω:
Διδύμου 16Α
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Διδύμου 18Α
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Διδύμου 18Β
Διδύμου 20
Η Γιάννα,ψηλέ..............Αλλάζω και λίγο το θέμα και ρωτώ ποιες απο αυτες κανουν και τρελό γλυφοκωλι?![]()
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Μέσα σ'όλα!!!!!!!!!!Η Γιάννα,ψηλέ..............
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις
- 114K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις