dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ο ντιμιτς ειναι και μεταλας τυπε
μεταλ ρε μουνια
ο ντιμιτς ειναι και μεταλας τυπε
Ειναι το μουνι που μας ενωνει
αυτην την στιγμη δεν τρωει απο τα δικα σου
εγω ειμαι καρεκλας τυπε, λες να στησουμε καμια επιχειρηση?ο ντιμιτς ειναι και μεταλας τυπε
Τι `ναι αυτό που μας ενώνει
μας χωρίζει μας πληγώνει
είναι ο χρόνος που τελειώνει
και ξανά μένουμε μόνοι
ναιεγω ειμαι καρεκλας τυπε, λες να στησουμε καμια επιχειρηση?
Ο μόνος που έκανε κίνημα ενάντια στη χούντα και από το σοι του ,πολέμησαν όλοι έως και τη μικρά Ασία , ενώ άλλος έφυγε με αμερικάνικο διαβατήριο ,άλλος με όνομα Τριανταφυλλίδης, όλα τα αίσχη που επέστρεψαν και δημιούργησαν τον Αττίλα 2Σκετο Βασιλικοι.......Αλλωστε ειναι γνωστο οτι ο Μεγαλειοτατοs εκανε κινημα για να ριξει τουs πραξικοπηματιεs....................Ασχετα αν απετυχε
και με την πριγκιπισσα θεοδωρα θα κατακτησει και το χολυγουντ τυπεMε τους βασιλευς μας η Ελλαδα εγινε διπλη με τον Α.Μ Κωνσταντινο και τους διαδοχους Παυλο και Νικολαο θα ξαναγινει αυτοκρατορια
Θα φτασουμε μεχρι Σαγγαριο τυπε...........Δεν ξεχναμεMε τους βασιλευς μας η Ελλαδα εγινε διπλη με τον Α.Μ Κωνσταντινο και τους διαδοχους Παυλο και Νικολαο θα ξαναγινει αυτοκρατορια
http://[URL unfurl="true"]www.royalchronicles.gr/wp-content/uploads/2014/09/carlos-morales-quintana_crown-prince-pavlos_anniversary_special-occasions_1200x1200@1_5x-620x350.jpg[/img[/URL]]
Με ενοχλει τοσο,οσο με ενοχλουν οι ονομασιες δρομων οπως καραμανλη,παπανδρεου και αλλων πολιτικαντηδων-καταστροφεων του τοπου.Κανοντας ενα βραδυνο περιπατο απο τα ευαγη ιδρυματα περνωντας απο το Πεδιο του Αρεως, ειδα το αγαλμα του Βασιλεως Κων/νου.
Δοκτωρ Απολυτε, ειμαι τυπος τελικα?
Εξαιρωντας το 1922, οπου δεν χαθηκε σπιθαμη πατριου εδαφους, επι Βασιλειας, το κρατιδιο της Στερεας Ελλαδας & Πελοποννησου εφτασε στη μορφη που ξερουμε ως τωρα. Κι ουτε γαμωτουρκοι εμπαιναν οποτε τους καυλωνε, ουτε κωλοαλβανοι μας προκαλουσαν (σκοπια δεν υπηρχαν). Να τη χεσω τη δημοκρατια μας αυριο πρωι - πρωι.εγώ πάντως χέζω την δημοκρατία μακάρι να είχαμε πάλι βασιλιά
Τι καταστροφη εφερε η Βασιλεια?Με ενοχλει τοσο,οσο με ενοχλουν οι ονομασιες δρομων οπως καραμανλη,παπανδρεου και αλλων πολιτικαντηδων-καταστροφεων του τοπου.