dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
γαμησετατο ελληνικο δημοσιο ξερει να τα εκμεταλευεται σωστα αυτά τα πραγματα τυπε, ειδες με τα ολυμπιακα ακινητα?
γαμησετατο ελληνικο δημοσιο ξερει να τα εκμεταλευεται σωστα αυτά τα πραγματα τυπε, ειδες με τα ολυμπιακα ακινητα?
κοματι της μαλακισμενης κοινωνιας μας τυπε οχι της ιστοριας
απολυτε καργα βασιλοφρων ε?
αυτοι δεν τους ενοχλουν τυπεα)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ.
β)να ξηλωθουν τα αγαλματα των καραμανλοπαπανδρεϊδων μεχρι να περασει καμια εκατονταετια, να μην κυβερναει το σοϊ τους και να μπορει επομενως να τους κρινει η ιστορια.
γ)αλιμονο να βαζουμε χερι στα αγαλματα των στρατηγων που πολεμησαν για την Ελλαδα επειδη καταργηθηκε η βασιλεια!!! αυτο το εκαναν μονο κατι φανατικοι χαζοι κομμουνιστες. φανταζεστε να ξηλωσουμε τα αγαλματα του κωνσταντινου παλαιολογου και του μεγα αλεξανδρου επειδη ηταν βασιλιαδες ή στην τουρκια να ξηλωνουν το αγαλμα του πορθητη της Πολης επειδη ηταν σουλτανος και τωρα εχουν κεμαλικη "δημοκρατια"
τυπε καπου στην ελλαδα δεν υπαρχει και προτομη του αγκαλιτσα?εγώ πάντως χέζω την δημοκρατία μακάρι να είχαμε πάλι βασιλιά
βασιλιας η αορατος τυπε?εγώ πάντως χέζω την δημοκρατία μακάρι να είχαμε πάλι βασιλιά
η σαπιο-κοιλια του κοντευει να σκασει απο το φαγοποτι.
τυπε καπου στην ελλαδα δεν υπαρχει και προτομη του αγκαλιτσα?
βασιλιας η αορατος τυπε?
να μην φαει οανθρωπος τυπε? :Sη σαπιο-κοιλια του κοντευει να σκασει απο το φαγοποτι.
οχι .να μην φαει οανθρωπος τυπε? :S
εχεις ιδεα ποσο κοστισε η βασιλεια στην ελλαδα και ποσο η δημοκρατια?να ξηλωθει..πουλο...κ το πρωην παλατι του να το εκμεταλευτει το Ελληνικο Δημοσιο μπας κ βγαλει κανα φραγκο...μιας κ το χρυσοπληρωσε πριν απο κατι χρονια.
να μην φαει οανθρωπος τυπε? :S
κ αυτοι πουλο...ολοι οι ''δημοκρατες'' πουλο...στα 3 μετρα τυφεκισμο.εχεις ιδεα ποσο κοστισε η βασιλεια στην ελλαδα και ποσο η δημοκρατια?
και οι βασιλιαδες μια χαρα διακοσμηση ηταν και καποιοι απο αυτους πολεμησαν.
στους βουλευτες και στις πρωθυπουργαρες της δημοκρατιας ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ δεν θα επρεπε να κατασχεθουν οι περιουσιες που εφτιαξαν μασουλωντας το δημοσιο?????