geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.011
- Πόντοι
- 6.515
http://[URL unfurl="true"]www.sansimera.gr/media/photos/main/Christos_Sartzetakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος εχει καβαλησει αλογο τυπε ?
http://[URL unfurl="true"]www.sansimera.gr/media/photos/main/Christos_Sartzetakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος εχει καβαλησει αλογο τυπε ?
θα πεσει καραμουζα μαν,εχω νευρα σημερα......δίμμιτς...εδώ είναι όλοι χουντο-βασιλικοί....
για αυτην την φραση το ανεβασα...ποτε με το καλο θα γυρισετε
ε κυριε βασιλια
το πιο πιθανο να τον εχει καβαλησει αλογο τυπεαυτος εχει καβαλησει αλογο τυπε ?
χρυσαυγιτης εισαι τυπε?κ αυτοι πουλο...ολοι οι ''δημοκρατες'' πουλο...στα 3 μετρα τυφεκισμο.
θα πεσει καραμουζα μαν,εχω νευρα σημερα...
αυτην την στιγμη δεν τρωει απο τα δικα σου οπως τρωει ο βενιζελος, ο παγκαλος, ο γαπ . το πασοκικο ειναι το πρωτο προβλημα της χωρας εδω και 30 χρονια οχι ο τεως που λειπει και δεν δημιουργει σημαντικα προβληματα εδω και 40 χρονιαη σαπιο-κοιλια του κοντευει να σκασει απο το φαγοποτι.
το πιο πιθανο να τον εχει καβαλησει αλογο τυπε
οχι τυπε.χρυσαυγιτης εισαι τυπε?
...δίμμιτς...εδώ είναι όλοι χουντο-βασιλικοί....
ας μεινει εκει που ειναι...αλλωστε με το ενα ποδι στον ταφο ειναιαυτην την στιγμη δεν τρωει απο τα δικα σου οπως τρωει ο βενιζελος, ο παγκαλος, ο γαπ . το πασοκικο ειναι το πρωτο προβλημα της χωρας εδω και 30 χρονια οχι ο τεως που λειπει και δεν δημιουργει σημαντικα προβληματα εδω και 40 χρονια
ας μεινει εκει που ειναι...αλλωστε με το ενα ποδι στον ταφο ειναι
επισης να ψοφησουν κ αυτοι που ανεφερες.
επισης μην μου πρηζεις τα τσεκια βραδιατικα,δεν ειπα οτι ειμαι ουτε Πασκος,ουτε Γαλαζιο παιδι,ουτε κκε,ουτε ΧΑ....ουτε Τσιπρα...ουτε τιποτα..
μήπως είσαι οπαδός του στέφανου μάνου όπως ο ψευτοάντμιν ;)
και που ανηκεις τυπε?ας μεινει εκει που ειναι...αλλωστε με το ενα ποδι στον ταφο ειναι
επισης να ψοφησουν κ αυτοι που ανεφερες.
επισης μην μου πρηζεις τα τσεκια βραδιατικα,δεν ειπα οτι ειμαι ουτε Πασκος,ουτε Γαλαζιο παιδι,ουτε κκε,ουτε ΧΑ....ουτε Τσιπρα...ουτε τιποτα..
o dimmits ανηκει στους μπουρδελιαρηδες/ματακηδες/θελωναπαιρνωματιδιασημεςκαι που ανηκεις τυπε?
οχι απαραιτητα κομματικα
αλλα ιδεολογικα
o dimmits ανηκει στους μπουρδελιαρηδες/ματακηδες/θελωναπαιρνωματιδιασημες
οπως σε αυτη την bebekoκατηγορια ανηκω κ εγω
Ειναι το μουνι που μας ενωνει
αυτην την στιγμη δεν τρωει απο τα δικα σου οπως τρωει ο βενιζελος, ο παγκαλος, ο γαπ . το πασοκικο ειναι το πρωτο προβλημα της χωρας εδω και 30 χρονια οχι ο τεως που λειπει και δεν δημιουργει σημαντικα προβληματα εδω και 40 χρονια
ο ντιμιτς ειναι και μεταλας τυπεo dimmits ανηκει στους μπουρδελιαρηδες/ματακηδες/θελωναπαιρνωματιδιασημες
οπως σε αυτη την bebekoκατηγορια ανηκω κ εγω
Ειναι το μουνι που μας ενωνει