Επισκέπτης
στο κοριτσι τις διπλανις πορτας?Μα αφού σου εξήγησα δίπλα, γιατί γίνεται αυτό
στο κοριτσι τις διπλανις πορτας?Μα αφού σου εξήγησα δίπλα, γιατί γίνεται αυτό
στο κοριτσι τις διπλανις πορτας?
λοιπον μωρο μου ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχει ταινια μια αμερικανικη κωμωδια the girl next door.το κοριτσι της διπλανςη πορτας δηλαδη.ενας πιτσιρικας ερωτευεται την γειτονισα του και συενχιζει παρολο που ανακαλυπτει οτι ειναι πορνοσταρ.το κλου ομως πιο ειναι?οτι στην ταινια το ονομα του πιτσιρικα ειναι μαθιου!!!ναι καλα διαβασατε!!!η ταινια ειχε επιτυχια ως κωμωδια και την εχω δει κανα δυο φορες.οριστε και το σχετικο λινκ...στο κοριτσι τις διπλανις πορτας?
μα γιατι μου το κανεις αυτο τωρα εχω καυλωσει σημερα με τον μαθιου_λοιπον μωρο μου ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχει ταινια μια αμερικανικη κωμωδια the girl next door.το κοριτσι της διπλανςη πορτας δηλαδη.ενας πιτσιρικας ερωτευεται την γειτονισα του και συενχιζει παρολο που ανακαλυπτει οτι ειναι πορνοσταρ.το κλου ομως πιο ειναι?οτι στην ταινια το ονομα του πιτσιρικα ειναι μαθιου!!!ναι καλα διαβασατε!!!η ταινια ειχε επιτυχια ως κωμωδια και την εχω δει κανα δυο φορες.οριστε και το σχετικο λινκ...
ειναι ι αγαπιμενη μου τενια και ο θανος το ξερει για αυτο το ειπα.λοιπον μωρο μου ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχει ταινια μια αμερικανικη κωμωδια the girl next door.το κοριτσι της διπλανςη πορτας δηλαδη.ενας πιτσιρικας ερωτευεται την γειτονισα του και συενχιζει παρολο που ανακαλυπτει οτι ειναι πορνοσταρ.το κλου ομως πιο ειναι?οτι στην ταινια το ονομα του πιτσιρικα ειναι μαθιου!!!ναι καλα διαβασατε!!!η ταινια ειχε επιτυχια ως κωμωδια και την εχω δει κανα δυο φορες.οριστε και το σχετικο λινκ...
τι ετσι μοιαζει?ε τοτε παιρνω πισω οτι του εγραψα...μα γιατι μου το κανεις αυτο τωρα εχω καυλωσει σημερα με τον μαθιου_
μου βαζεις ταινια που ο μαθιου μοιαζει στον μαθιου κ εγω 8α πεζω το γατακι μου
για παρτυ του μαθιου
και εμενα μου αρεσε πολυ για αυτο την ειδα κανα δυο φορες.εχει και ωραιο soundrack.το mondo 77 απο τους looper για οσους την βρισκουν με τετοια μουσικη.ειναι ι αγαπιμενη μου τενια και ο θανος το ξερει για αυτο το ειπα.
το γατακι σου θα στο περιποιηθω εγω σε κανα μηνα περιπου.αρκει να μην μου το κανεις ταττου στο χερι μου οπως της αμαντα...μα γιατι μου το κανεις αυτο τωρα εχω καυλωσει σημερα με τον μαθιου_
για παρτυ του μαθιου
μα γιατι μου το κανεις αυτο τωρα εχω καυλωσει σημερα με τον μαθιου_
για παρτυ του μαθιου
ειναι πιο ωρεος ο 8ανος!!τι ετσι μοιαζει?ε τοτε παιρνω πισω οτι του εγραψα...και εμενα μου αρεσε πολυ για αυτο την ειδα κανα δυο φορες.εχει και ωραιο soundrack.το mondo 77 απο τους looper για οσους την βρισκουν με τετοια μουσικη.
ο μάθιου μοιάζει στον μάθιου, στον θάνο κι ο θάνος στον μάθιου κι ο μάθιου στον θάνο... ουφ, πολύ μπέρδεμα
Πέννυ, πάρε αμέσως το χέρι σου από εκεί!!!
ειναι ι αγαπιμενη μου τενια και ο θανος το ξερει για αυτο το ειπα.
οκ θα σε πιστεψω.δεν περιμενα αλλωστε να εφτανε την δικη μου ομορφια αλλα αφου δεν μοιαζει σαν αμερικανικο πιπινι(που δεν ειναι ασχημο να μοιαζεις πολλες φορες σαν american teen) τοτε δινω πισω αυτο που πηρα πισω πριν...ειναι πιο ωρεος ο 8ανος!!
οσο για την ταινια θα το δω επειδη αρεσει στην αμαντα
εχει και ωραιο soundrack.το mondo 77 απο τους looper για οσους την βρισκουν με τετοια μουσικη.
βασικα πρωτη φορα ηταν το soundrack της ταινιας vanilla sky με τον τομ κρουζ αλλα ειναι και σε αυτη την ταινια επισης.ειναι αυτο το κομματι στο Soundtrack του Girl Next Door ? δε το χα ακουσει ως τωρα ενω εχω δει τη ταινια και μ αρεσει και το κομματι
ειναι αυτο το κομματι στο Soundtrack του Girl Next Door ? δε το χα ακουσει ως τωρα ενω εχω δει τη ταινια και μ αρεσει και το κομματι
ειναι πιο ωρεος ο 8ανος!!
οσο για την ταινια θα το δω επειδη αρεσει στην αμαντα
εισαι γλικος,τριφερος και αθοως πος αυτοςΕ, όχι και πιο ωραίος. Υπερβάλεις Πέννυ.
Δυστυχώς είμαι πολύ πολύ πιο χάλια από αυτόν...
λοιπον μωρο μου ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχει ταινια μια αμερικανικη κωμωδια the girl next door.το κοριτσι της διπλανςη πορτας δηλαδη.ενας πιτσιρικας ερωτευεται την γειτονισα του και συενχιζει παρολο που ανακαλυπτει οτι ειναι πορνοσταρ.το κλου ομως πιο ειναι?οτι στην ταινια το ονομα του πιτσιρικα ειναι μαθιου!!!ναι καλα διαβασατε!!!η ταινια ειχε επιτυχια ως κωμωδια και την εχω δει κανα δυο φορες.οριστε και το σχετικο λινκ...
οπως γινεται αυτο γινονται και αλλα...και γραφεις κατι ειδικο(το κοριτσι...) κρινοντας κατι γενικο(την ζωη...)Η ταινία όμως έχει ένα λάθος στο τέλος της. Τα πράγματα δυστυχώς δε γίνονται έτσι στην αληθινή ζωή... Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες...
Στη ζωή το κορίτσι διαλέγει και παντρεύεται τον πλούσιο τύπο... Αυτόν που έχει το κάμπριο, το κότερο, την μονοκατοικία στην Εκάλη και το εξοχικό στην Μύκονο...