CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πληροφοριες λενε πως θα αργησει πολυ να επιστρεψει......Ποτε επιστρεφεις με το καλο?
Πληροφοριες λενε πως θα αργησει πολυ να επιστρεψει......Ποτε επιστρεφεις με το καλο?
Πληροφοριες λενε πως θα αργησει πολυ να επιστρεψει......
ax ax ax ax η Πenu oti kaliteρo ke xaρoumeno kopitsaki πou eixai h πιατσα.!!! και εμενα μου εχει λειψει. :S :S :SKρίμα, γιατί ανήκει στις σίγουρες επιλογές.
Εχεις μεινει τουλαχιστον εσυ......ax ax ax ax η Πenu oti kaliteρo ke xaρoumeno kopitsaki πou eixai h πιατσα.!!! και εμενα μου εχει λειψει. :S :S :S
καυλιαρα μου!!!Εχεις μεινει τουλαχιστον εσυ......
;) ;) ;) ;) ;) ;)
καυλιαρη μου θα ερθω να κανουμε τρελες!!θα κανουμε και παρτουζα μαζι με την ΝΑΤΑΛΙΚαλησπέρα κούκλα!!
Πένυ πότε επιστρέφεις στην ενεργό δράση για να σε
ΑΧ ΝΑΙ ΝΑΙ .θελω πολυ να το κανουμε ,αλλλλλα με εναν ορο να κανουμε πολεσ ...κε λιγεσ ανομαλιεσ.χχχααχχχ.ΜΕΣΑ ?καυλιαρη μου θα ερθω να κανουμε τρελες!!θα κανουμε και παρτουζα μαζι με την ΝΑΤΑΛΙ
θα σου αρεσει πολυ γιατι ξερω τι σε ΚΑΥΛΩΝΕΙ!!!!!
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΝ ΣΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. .ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!ME ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΟΡΝΟ!!!!!!!!!ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΝ ΣΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. .ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ??????????ΑΧ ΝΑΙ ΝΑΙ .θελω πολυ να το κανουμε ,αλλλλλα με εναν ορο να κανουμε πολεσ ...κε λιγεσ ανομαλιεσ.χχχααχχχ.ΜΕΣΑ ?
ΕΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193............ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ??????????
ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!!
ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΝΙΤΗ ΜΟΥ!!!ΕΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193............ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ
ΠΑΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΩ :-*ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΝΙΤΗ ΜΟΥ!!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ