peny
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Like
- 2
καλωστον
καλωστον
καλωστον
θελω και θα παρω αυτο που θελω μιας και ανεβαινω πανω.ειμαι αθορυβος εγω.στο τελος εβαλες το ουζι βλεπω.κανει ομοιοκαταληξια με το παρτουζι.θα σου ρθω.θα δεις εναν πανεμορφο κουκλο το φθινωπορο να διαβαινει το κατωφλι σου...σαν τον ανεμο για να σε φυσηξει απαλα σαν να σαι ανεμωνα...ειδες ποσο ποιητικος ειμαι για παρτυ σου?ασχετα αν στην κοκκινη αρενα μας μπορει να μπολιαστουμε με μπολικο παθος...πο πο μωρο μου και εσυ θες????
εαν ερθεις και εσυ θα μας πε8ανεις στο γαμιση μετα
να με πιασεις να με βαλεις στο τοιχο και με πολυ πα8ος να με φιλαςθελω και θα παρω αυτο που θελω μιας και ανεβαινω πανω.ειμαι αθορυβος εγω.στο τελος εβαλες το ουζι βλεπω.κανει ομοιοκαταληξια με το παρτουζι.θα σου ρθω.θα δεις εναν πανεμορφο κουκλο το φθινωπορο να διαβαινει το κατωφλι σου...σαν τον ανεμο για να σε φυσηξει απαλα σαν να σαι ανεμωνα...ειδες ποσο ποιητικος ειμαι για παρτυ σου?ασχετα αν στην κοκκινη αρενα μας μπορει να μπολιαστουμε με μπολικο παθος...
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμνα με πιασεις να με βαλεις στο τοιχο και με πολυ πα8ος να με φιλας
αλλα θελω πολυ ενταση μωρο μου!
να με φιλας και να λειωνω να με γαμας και να τελειωνω
απο κοντα θα διαπιστωσεςι την ενταση.στα αλλα οτι προλαβουμε για πρωτη φορα.ισως να κανουμε τον πιθηκο που αγγαλιαζει το δεντρο τραγουδωντας που ειναι γλυκια σταση για αρχη.για το πιο χαρντκορ οπως το γαιδουρι της οψιμης ανοιξης βλεπουμε...να με πιασεις να με βαλεις στο τοιχο και με πολυ πα8ος να με φιλας
αλλα θελω πολυ ενταση μωρο μου!
να με φιλας και να λειωνω να με γαμας και να τελειωνω
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
ρε τυπε καποτα και στο ποντικι???δεν ασχολεισαι με ακαποτα ετσι?
εσυ δεν εισια για τετοια για αυτο ζηλευεις!!μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
κλειστου ραντεβου πρωινες ωρες που εχει ο αντ1 πρωινο καφε με ασκησεις γυμναστικης για να αλλαζετε και καμια σταση τοτε.εσυ δεν εισια για τετοια για αυτο ζηλευεις!!
εσυ 3απλωνεις μωρο μου σαν Βασιλιας και περιμενεις!!
ενω ο κωστας ειναι αλλιως πιο παθιασμενω σεξ
κλειστου ραντεβου πρωινες ωρες που εχει ο αντ1 πρωινο καφε με ασκησεις γυμναστικης για να αλλαζετε και καμια σταση τοτε.
οχι ρε μωρο μου στην αρχη καθετε ετσι μετα τα πραγματα αλλαζουν!
τα υπολοιπα ειναι μυστικα
μα δεν μπορω να συγκρατιθω μαζι σου!Α, ώστε έτσι ε;;;
Τα δικά του είναι μυστικά, ενώ τα δικά μου τα είπες όλα μαρτυριάρα...
α ειναι ευαισθητος οπως εγω...θελει τα χαδακια του και τα φιλακια του στην αρχη...απο μυστικα αλλο τιποτα...ας ειναι καλα το ερωτικο ταο...πηγε πεντε παρα και ο μαθιου ακομα αναρωτιεται...
α ειναι ευαισθητος οπως εγω...θελει τα χαδακια του και τα φιλακια του στην αρχη...απο μυστικα αλλο τιποτα...ας ειναι καλα το ερωτικο ταο...πηγε πεντε παρα και ο μαθιου ακομα αναρωτιεται...
εμ σημερα ητan η ευκαιρια σου να μου εξηγηθεις αλλου διπλα...αλλα την απεμπολησες(οκ καλη επιτυχια anyway)...Μα αφού σου εξήγησα δίπλα, γιατί γίνεται αυτό
μαθιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
που εισαι??????????/