Νέα

Πελάτεs που δεν χύνουν με πουτάνεs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xouanito_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
είσαι μάχιμος εσύ ;) ;)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οπότε εγκρίνεις που εγώ στο γραφείο κάθε μέρα γράφω σε voice recorder τις συνομιλίες και τα πάντα;;

Και να γίνει η στραβή δεν θα μου προσάψουν ποινικές κυρώσεις και να με τρέχουν στα δικαστήρια για τον ότι καταγραλφω το τι λένε;;

Αν γίνει καμια μαλακία εγώ θέλω να πάω με το ηχητικό ντοκουμέντο που θα δείχνει σαφώς το ποιος άρχισε την παρεξήγηση-καυγα και ποιος προκαλεί

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε εγκρίνεις που εγώ στο γραφείο κάθε μέρα γράφω σε voice recorder τις συνομιλίες και τα πάντα;;

Και να γίνει η στραβή δεν θα μου προσάψουν ποινικές κυρώσεις και να με τρέχουν στα δικαστήρια για τον ότι καταγραλφω το τι λένε;;

Αν γίνει καμια μαλακία εγώ θέλω να πάω με το ηχητικό ντοκουμέντο που θα δείχνει σαφώς το ποιος άρχισε την παρεξήγηση-καυγα και ποιος προκαλεί

κανένα πρόβλημα .... μπορείς να εχεις και μια καμερα συνεχε΄ς καταγραφικο .... υπάρχουν τοσες πολλές και βολικές ....

και έχει σημασία ο τροπος χρήσης των στοιχείων .... ανώνυμα ..... δεν χρειάζεται να δηλώσεις οτι εσυ  κατέγραφες .... οταν παρουσιασθόυν ο ντόρος που θα γινει θα τους παρει τσουνάμι οσους εμπλεκονται....

πρόσεξε το θεμα της ανωνυμίας ....

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
κανένα πρόβλημα .... μπορείς να εχεις και μια καμερα συνεχε΄ς καταγραφικο .... υπάρχουν τοσες πολλές και βολικές ....

και έχει σημασία ο τροπος χρήσης των στοιχείων .... ανώνυμα ..... δεν χρειάζεται να δηλώσεις οτι εσυ  κατέγραφες .... οταν παρουσιασθόυν ο ντόρος που θα γινει θα τους παρει τσουνάμι οσους εμπλεκονται....

πρόσεξε το θεμα της ανωνυμίας ....

Κάτσε..Πάω στον προισ΄ταμενο και του δίνω να ακούσει το τι λεγινε την τάδε μέρα και ώρα ε δεν θα ξέρει ότι εγώ έγραψα;;Πως να κρατήσω ανωνυμία δηλαδή;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάτσε..Πάω στον προισ΄ταμενο και του δίνω να ακούσει το τι λεγινε την τάδε μέρα και ώρα ε δεν θα ξέρει ότι εγώ έγραψα;;Πως να κρατήσω ανωνυμία δηλαδή;

σε φλασάκι η dvd η σε κασετα ανωνυμα σε φακελο μεσω ταχυδρoμίου σε 2-3 προσωπα ταυτοχρονα στην ιεραρχία .... ανωνυμα ....

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σε φλασάκι η dvd η σε κασετα ανωνυμα σε φακελο μεσω ταχυδρoμίου σε 2-3 προσωπα ταυτοχρονα στην ιεραρχία .... ανωνυμα ....

Οπότε να πάω ο ίδιος στο γραφείο του και του δώσω να ακούσει λέγοντας οτι ο ταδε ή η ταδε μου δημιουργεί προβλήματα θα βρω λες τον μπελά μου.

Αν το στείλω ανώνυμα όπως λες πάλι δεν θα καρφώνομαι;;Γιατι να πιστέψει ότι κάποιος καλός Σαμαρείτης θέλησε να με προστατέψει και αποφάσισε να γράφει συνομιλίες που αποδεικνύουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εις βάρος μου.

Αν στείλω ανώνυμα το σημείωμα μέσα τι να λεει;;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε να πάω ο ίδιος στο γραφείο του και του δώσω να ακούσει λέγοντας οτι ο ταδε ή η ταδε μου δημιουργεί προβλήματα θα βρω λες τον μπελά μου.

Αν το στείλω ανώνυμα όπως λες πάλι δεν θα καρφώνομαι;;Γιατι να πιστέψει ότι κάποιος καλός Σαμαρείτης θέλησε να με προστατέψει και αποφάσισε να γράφει συνομιλίες που αποδεικνύουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εις βάρος μου.

Αν στείλω ανώνυμα το σημείωμα μέσα τι να λεει;;

καλά ... εσυ μεγαλος μαλακας πρεπει νασαι ,,,, με τι ασχολεισαι ακριβώς ?

θα καταγράφεις και θα στελνεις συνομιλίες που δεν εμπλεκεται αμεσα στο πρόσωπό σου .... μονο έμεσα....

ανώνυμα .... και να φαινονται οι πουστιές και λαμογιές και μαλακιες και λογια ρουφιάνικα των άλλων ...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλά ... εσυ μεγαλος μαλακας πρεπει νασαι ,,,, με τι ασχολεισαι ακριβώς ?

θα καταγράφεις και θα στελνεις συνομιλίες που δεν εμπλεκεται αμεσα στο πρόσωπό σου .... μονο έμεσα....

ανώνυμα .... και να φαινονται οι πουστιές και λαμογιές και μαλακιες και λογια ρουφιάνικα των άλλων ...

Είμαι σε πολυεθνική Chartered Accountant Trainee.Στην υπηρεσία που είμαι δουλεύουμε εγώ και άλλοι 8.Ρε φίλε συμπάθα με αλλά δεν έχω την πείρα σου.Και αφού έκανες το καλό να πεις κάποια γενικά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..

Εγώ αυτό με το ανώνυμο φάκελο νόμιζα ότι εννοείς να στείλω ως κάποιος εργαζόμενος στην υπηρεσία και καλά ενοχλημένος από την συμπεριφορά του τάδε συναδέλφου ως προς άλλον συνάδελφό μου (δηλαδή εμένα).

Αυτό που κσέφτομαι όμως είναι ότι με το voice recorder στην τσέπη μου ακούγεται σαφώς κοντά η φωνή μου και του συνομιλητή μου αρα πιθανόν να καταλάβει ότι εγώ το έγραψα..Δεν είμαι στα κόλπα και αν θέλεις πες μου πως γίνεται σωστά.

Επισκέπτης
Το ανγχος φταιει!

Συνημμένα

• 10699.jpg
    10699.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom