xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια
γιατι τυπε;εισαι αγχωμενος μηπως;λοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια
λοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια
καμια φορα ναι ισωs επειδη το χω στο μυαλο μου οτι δεν μπορω να χυσω αλλα ειναι μαρτυριο πολλοι φιλοι μου τελειωνουν μπαμ και μου λενε μακαρι να μην εχυνα εγω τουs ζηλευω και αυτοι το ιδιο δεν μπορω να βγαλω ακρηγιατι τυπε;εισαι αγχωμενος μηπως;
http://[URL unfurl="true"]www.outdoorshop.gr/media/product/600/d76dcd964aa36526fa2148d539304546.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://img250.imageshack.us/img250/1262/p8181553gm2.jpg
σωστο αυτο που λεs αλλα μου συμβαινει σχεδον παντα με την κοπελα μου δε εκει ειναι το χειροτερο εχει τυχει να τελειωσει 2 φορεs και να κουραζεται και γω να βαραω μαλακια ολη τη νυχτα και να μην χυνωΚαι σε μενα συμβαινει μερικες φορες
πολλα μπορει να παιζουν ρολο .. αν δε σε εμπνεει η γκομενα δε βγαινουν ...
ειδικα αν δινεις σημασια στην διαθεση της ..
Ενας φιλος μου ειχε πει χαρακτηριστηκα οτι δεν τον νοιαζει καθολου τι κανει η γκομενα
ακομη και να κλαιει αυτος μπορει να την πηδηξει ... εγω οχι :-
που ρε φιλε στο στομα να κανω εμετο λεs?τυπε δοκιμασες να σου βαλει δαχτυλο μηπως παρει μπροστα ο κινητηρας;
που ρε φιλε στο στομα να κανω εμετο λεs?
Eιναι θεμα ψυχολογιας φιλελοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια
οχι ρε φιλε ελεοs ισα ισα μια πηγε να μου βαλει και την σακατεψα αθελα μου μου γυρισανε τα ματια και την εκανα τουμπανο στο ξυλοΣτον κόλο εννοεί.
Στον κόλο εννοεί.
Αλλοι παραπονούνται ότι δεν χύνουν καθολου. Αλλοι παραπονούνται ότι χύνουν πολύ γρήγορα. Μύλος...
οχι ρε τυπε....ειμαι εκδρομικος τυπος εγωΜε αυτό κρεμασμένο στο λαιμό κάνεις εσύ τις μπουρδελοεξορμήσεις σου?
Το ποτηράκι βολεύει πολύ περισσότερο!
οκ ακυρο αυτο τοτε,δοκιμασες την ωρα που πηδας να σκεφτεις τον λυμπεροπουλο να σηκωνει το κυπελλο;οχι ρε φιλε ελεοs ισα ισα μια πηγε να μου βαλει και την σακατεψα αθελα μου μου γυρισανε τα ματια και την εκανα τουμπανο στο ξυλο
δυστηχωs περσι πηγα και σε γιατρο και μου ειπε για την προωρη μπορει μονο να με βοηθεισει μου δωσε κατι αντικαταθλιπτικα και με κανανε χειροτερο μου βγαλανε επιθετικοτητα και εριξα πολλυ ξυλο στη γκομενα βεβαια τηs αρεσε αλλα εμενα το μαρτυριο συνεχιστικε παντωs στην παρεα που με κοροιδευανε κατι φιλοι μου μπροστα στιs γκομενεs τουs κανανε μαλακια γιατι μου την πεφτανε και μετα τιs γαμαγα και μου λεγανε τα χειροτερα για εκεινουs οτι ειναι νεροπιστολα και τετοια μερικεs φαγανε και κολημαEιναι θεμα ψυχολογιας φιλε
Μην το σκεφτεσαι παρα πολυ και κυριως μην αγχωνεσαι
αν δεις οτι συνεχιζεις ετσι για μεγαλο διαστημα ισως θα ειναι καλο να πας σε καποιον γιατρο για βοηθεια
Ολοι το παθαινουμε αυτο παντως αλλος λιγο αλλος πολυ.......