Νέα

Πελάτεs που δεν χύνουν με πουτάνεs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xouanito_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια
γιατι τυπε;εισαι αγχωμενος μηπως;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και σε μενα συμβαινει μερικες φορες
πολλα μπορει να  παιζουν ρολο .. αν δε σε εμπνεει η γκομενα δε βγαινουν ...
ειδικα αν δινεις σημασια στην διαθεση της ..
Ενας φιλος μου ειχε πει χαρακτηριστηκα οτι δεν τον νοιαζει καθολου τι κανει η γκομενα
ακομη και να κλαιει αυτος μπορει να την πηδηξει ... εγω οχι  :-

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

URL]]

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γιατι τυπε;εισαι αγχωμενος μηπως;
καμια φορα ναι ισωs επειδη το χω στο μυαλο μου οτι δεν μπορω να χυσω αλλα ειναι μαρτυριο πολλοι φιλοι μου τελειωνουν μπαμ και μου λενε μακαρι να μην εχυνα εγω τουs ζηλευω και αυτοι το ιδιο δεν μπορω να βγαλω ακρη

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε  δοκιμασες να σου βαλει δαχτυλο μηπως παρει μπροστα ο κινητηρας;

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και σε μενα συμβαινει μερικες φορες
πολλα μπορει να  παιζουν ρολο .. αν δε σε εμπνεει η γκομενα δε βγαινουν ...
ειδικα αν δινεις σημασια στην διαθεση της ..
Ενας φιλος μου ειχε πει χαρακτηριστηκα οτι δεν τον νοιαζει καθολου τι κανει η γκομενα
ακομη και να κλαιει αυτος μπορει να την πηδηξει ... εγω οχι  :-
σωστο αυτο που λεs αλλα μου συμβαινει σχεδον παντα με την κοπελα μου δε εκει ειναι το χειροτερο εχει τυχει να τελειωσει 2 φορεs και να κουραζεται και γω να βαραω μαλακια ολη τη νυχτα και να μην χυνω

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αλλοι παραπονούνται ότι δεν χύνουν καθολου. Αλλοι παραπονούνται ότι χύνουν πολύ γρήγορα. Μύλος...

Πάντως ο μέγας playboy Αγα Χαν, έλεγε ότι έχυνε γύρω στις 5-6 φορές το χρόνο μόνο. Είχε, λέει, εκπαιδεύσει τον οργανισμό του με τέτοιο τρόπο ώστε να ...κρατιέται σχεδόν πάντα. Και αυτό άρεσε στις παρτενερ του γιατί εξασφάλιζε διάρκεια στη σεξουαλικη πράξη.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Eιναι θεμα ψυχολογιας φιλε
Μην το σκεφτεσαι παρα πολυ και κυριως μην αγχωνεσαι
αν δεις οτι συνεχιζεις ετσι για μεγαλο διαστημα ισως θα ειναι καλο να πας σε καποιον γιατρο για βοηθεια
Ολοι το παθαινουμε αυτο παντως αλλος λιγο αλλος πολυ.......

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εμενα ρε παιδια με ξενερωνει απιστευτα τα <σκερτς> που κανουν μολις μπουνε στο δωματιο.κατι καραγκιοζιλικια και καλα να σε καυλωσουν με σπαγκατα και ναζιαρικα βλεματα σαν γατουλα.Καποιοι φτιαχνονται συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους.εγω τα σιχαινομαι..τι προσπαθεις μωρη να μου δειξεις οτι με γουσταρεις αφου ξερω για τα λεφτα εισαι εδω..το αποτελεσμα ειναι να μην μου σηκωνεται και στην καλυτερη να μην χυσω.

Υ.Γ συνιθως οι αλβανιδες το κανουν αυτο αλλα δεν μασαω ποια..τις καλαταβαινω απο το ξελιγομενο-απελπισμενο για λεφτα σαλονιαρισμα
που κανουν.(και μερικοι γραφουν ποπο τι αισθησιακο σαλονι κανει)εγω το βρισκω λιγουρικο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλλοι παραπονούνται ότι δεν χύνουν καθολου. Αλλοι παραπονούνται ότι χύνουν πολύ γρήγορα. Μύλος...

Οι πρωτοι μπορει να ριξουν ευθηνες και στις τανες και να εχουν και δικιο ..
Το θεμα ειναι οτι μερικοι κραζουν τις τανες επιδι τελειωσαν γρηγορα .. δεν αξιζε λεει 1 λεπτο γαμησα  :cheesy:
ε και τι φταιει η γκομενα σε αυτο δε μ πορω να καταλαβω  :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οχι ρε φιλε ελεοs ισα ισα μια πηγε να μου βαλει και την σακατεψα αθελα μου μου γυρισανε τα ματια και την εκανα τουμπανο στο ξυλο
οκ ακυρο αυτο τοτε,δοκιμασες την ωρα που πηδας να σκεφτεις τον λυμπεροπουλο να σηκωνει το κυπελλο;

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eιναι θεμα ψυχολογιας φιλε
Μην το σκεφτεσαι παρα πολυ και κυριως μην αγχωνεσαι
αν δεις οτι συνεχιζεις ετσι για μεγαλο διαστημα ισως θα ειναι καλο να πας σε καποιον γιατρο για βοηθεια
Ολοι το παθαινουμε αυτο παντως αλλος λιγο αλλος πολυ.......
δυστηχωs περσι πηγα και σε γιατρο και μου ειπε για την προωρη μπορει μονο να με βοηθεισει μου δωσε κατι αντικαταθλιπτικα και με κανανε χειροτερο μου βγαλανε επιθετικοτητα και εριξα πολλυ ξυλο στη γκομενα βεβαια τηs αρεσε αλλα εμενα το μαρτυριο συνεχιστικε παντωs στην παρεα που με κοροιδευανε κατι φιλοι μου μπροστα στιs γκομενεs τουs κανανε μαλακια γιατι μου την πεφτανε και μετα τιs γαμαγα και μου λεγανε τα χειροτερα για εκεινουs οτι ειναι νεροπιστολα και τετοια μερικεs φαγανε και κολημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom