Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ξεκινάει το τριπλούν με τη Δεβετζή...Αυτή τουλάχιστον ειναι ΟΚ ..(???)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν είναι ΟΚ η Δεβετζή, αλλά τουλάχιστον σούργελο σαν την Χαλκιά δεν είναι.

Όμως κάθε φορά που σκέφτομαι το τριπλούν γυναικών, το μυαλό μου πάει αυτόματα στην Βούλα Τσιαμήτα.

Για την οποία ακόμα δεν έχουμε νέα, εδώ και χρόνια. Εκτός του οτι κάποια στιγμή είχε θρυμματιστεί "ανεξήγητα" το πόδι της και εξαφανίστηκε.

Ούτε και για κείνο το μπουμπούκι τον προπονητή της, τον Πομάσκι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σκεφτείτε όμως και τι θα γινόταν αν κάποιος (σε κόντρα της "εθνικής ευφορίας" για τα αλλεπάλληλα ελληνικά μετάλλια του 2004, και ΠΑΡΑ το σκάνδαλο με Τζέκο-Κεντέρη-Θάνου που είχε ήδη ξεσπάσει) τολμούσε απλώς να ΥΠΑΙΝΙΧΘΕΙ οτι η υπόθεση Χαλκιά βρωμάει ντόπα από χιλιόμετρα.
Θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα ή όχι, τι λέτε;

Μετά Χριστόν, όλοι προφήτες γινόμαστε.

Αλλά συνήθως, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, προτιμάμε να γιουχάρουμε τους άλλους, όπως συνέβη και στην κούρσα των 200 μέτρων του 2004.

Η Ελλαδάρα και ο πανάρχαιος πολιτισμός της σαν να λέμε.

Αλλά και τα λαμπρά τέκνα της.

Θυμήσου τι έγινε το 1997, όταν ο πρώην αρσιβαρίστας Κωνσταντινίδης "τόλμησε" να ψελλίσει ότι ο Ιακώβου του έδινε ενέσεις-ντόπες. Θυμήσου πως αντιμετώπισαν το θέμα οι δημοσιογράφοι. Για να μην μιλήσουμε για πολιτικούς, προπονητές και αθλητές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θυμήσου τι έγινε το 1997, όταν ο πρώην αρσιβαρίστας Κωνσταντινίδης "τόλμησε" να ψελλίσει ότι ο Ιακώβου του έδινε ενέσεις-ντόπες. Θυμήσου πως αντιμετώπισαν το θέμα οι δημοσιογράφοι. Για να μην μιλήσουμε για πολιτικούς, προπονητές και αθλητές.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, φίλε.
Αλλά μιλάω και για τον απλό φίλαθλο, η ευθύνη του οποίου δεν είναι αμελητέα.
Γιατί αυτός είναι σε τελευταία ανάλυση που "ζητάει" απεγνωσμένα τα μετάλλια.
Και πρέπει να του τα φέρουν.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε σεις ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ! Είναι δυνατόν να δίνουν ντόπα π.χ. σε ΟΛΗ την εθνική άρσης βαρών;; Και να πιάνονται 11 ντοπε; Ρε είστε στα καλά σας; ΠΗγαίνανε δηλαδή για 11 μετάλλια;
Άσε ρε παιδιά τώρα. Η Wada το μαγαζάκι της θα κοιτάξει, τη USA δηλαδή.

....o κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας....πισω απο ολα τα χαλια μας καi τα καραγκιοζολικια μας ειναι οι Αμερικανοι , οι Εβραιοι και η CIA.....διαβασε ρε νουμερο τι κανανε στους Αμερικανους...

United States' men's 4x400m relay team stripped of Sydney gold medal
The United States' 4x400 metres relay team have been stripped of the gold medal they won at the Sydney Games in 2000.
By Telegraph staff and Reuters
Last Updated: 6:35PM BST 02 Aug 2008

The International Olympic Committee (IOC) confirmed the news this morning after Antonio Pettigrew admitted in May to doping as far back as 1997.
The decision to strip the relay team of gold takes the US medal tally lost to doping offences in the past eight months to six.
American sprinter Marion Jones was most recently stripped of her five medals following her doping confession last year.
Communications director Giselle Davies said the reallocation of the medals, including Jones's, would be decided once an ongoing investigation into the San Francisco-based Balco laboratory, responsible for providing top athletes with drugs, was complete.
"It forms part of a wider piece of work on the Balco case," Davies said, adding that issues such as medal reallocation arising from Balco would be resolved as one big case rather than on an individual basis.
The Nigerian quartet finished second at the Sydney Games eight years ago with Jamaica third and the Bahamas fourth.
Former world 400m champion Pettigrew, now retired, admitted during the trial of former coach Trevor Graham earlier this year that he had used performance-enhancing drugs for about six years.
His admission led to US Olympic champion Michael Johnson to declare that he would return his gold medal as he felt he had not won it legitimately.
The gold-winning relay team included Johnson and twins Alvin and Calvin Harrison.

...κατα τα αλλα δεν εχουν τι να κανουν  στην ζωη τους και επιβουλευονται την Ελλαδα , ετσι ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεν ξέρω αν είναι ΟΚ η Δεβετζή, αλλά τουλάχιστον σούργελο σαν την Χαλκιά δεν είναι.

Όμως κάθε φορά που σκέφτομαι το τριπλούν γυναικών, το μυαλό μου πάει αυτόματα στην Βούλα Τσιαμήτα.

Για την οποία ακόμα δεν έχουμε νέα, εδώ και χρόνια. Εκτός του οτι κάποια στιγμή είχε θρυμματιστεί "ανεξήγητα" το πόδι της και εξαφανίστηκε.

Ούτε και για κείνο το μπουμπούκι τον προπονητή της, τον Πομάσκι.
Διάβασέ με λίγο πιο πίσω Φέθρυ...Βούλα Τσιαμήτα....Από πωλήτρια ρούχων στο Αιγάλεω,μέσα σε δύο χρόνια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Τριπλούν στο Γιοχάνεσμπουργκ...Πάντα μπροστά από τη Βασδέκη.Και μετά ...η απόλυτη εξαφάνιση.Κάταγμα κόπωσης και άντε γεια...Για μένα μαγκιά της!Κατάλαβε τα όρια ανοχής της ΔΟΕ,τσέπωσε το χρήμα και την έκανε......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διάβασέ με λίγο πιο πίσω Φέθρυ...Βούλα Τσιαμήτα....Από πωλήτρια ρούχων στο Αιγάλεω,μέσα σε δύο χρόνια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Τριπλούν στο Γιοχάνεσμπουργκ...Πάντα μπροστά από τη Βασδέκη.Και μετά ...η απόλυτη εξαφάνιση.Κάταγμα κόπωσης και άντε γεια...Για μένα μαγκιά της!Κατάλαβε τα όρια ανοχής της ΔΟΕ,τσέπωσε το χρήμα και την έκανε......

Δεν το είδα αυτό που έγραψες, Ναύαρχε, ζητώ συγγνώμη.
Αλλά το προσυπογράφω.
Βέβαια μαγκιά δεν είναι ακριβώς να τελειώνεις με ένα πόδι θρύψαλα, αλλά τεσπα.

Έχουμε κανένα νέο για τι τι απέγινε ο Πομάσκι;
Εκείνος ο Βούλγαρος προπονητής που -νομίζω οτι- πέρασε και απο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, αλλά έφυγε νύχτα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΚΑΙ οι τρεις πρώτες στα 100 μέτρα, ήταν απο τη Τζαμάικα.
Με την Φρέιζερ, πού ήρθε πρώτη, να κάνει 10''78.

Άσχετο, αλλά ο Παυλακάκης και ο Τερζιάν τι ρεκόρ είχανε;      :)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και αυτές με Hemo ήταν. Αν ζοριζόταν άλλο λίγο η πρώτη θα έκανε κάτω από 10 δεύτερα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σίγουρα είναι ok φαίνεται στο πρόσωπο και την φωνή της η καθαρότητα.

Πρωτότυπος τρόπος ανίχνευσης, ομολογώ.

Δηλαδή στο πρόσωπο και στη φωνή του Κεντέρη φαινόταν η ΜΗ καθαρότητα;

Τότε γιατί τον χειροκροτούσανε σαν τρελλοί όλοι;

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Οι μάγκες αθλητές έχουν ολόκληρο επιτελείο βιοχημικών πίσω τους με ειδικές κλινικές και με καρφιά μέσα στη WADA
Το σύστημα δεν κοροϊδεύεται. Μόνο συμφέρουσες συμφωνίες κάνει! Συμφωνίες με τις παγκόσμιες ομοσπονδίες, οι οποίες κάνουν με τη σειρά τους συμφωνίες με τις εθνικές. Φέτος εμείς. του χρόνου εσείς! Άλλωστε για το σύστημα, σκασίλα του αν ψοφήσουν πέντε Ινδοί, τρεις Πακιστανοί, δύο Σουηδοί, εφτά Σενεγαλέζοι και τρεις Έλληνες. Το σύστημα θέλει ρεκόρ να κρατάνε τους θεατές κολλημένους στους αγώνες. Εκείνο που δεν θέλει είναι η ρετσινιά ότι σπρώχνει τους αθλητές στα αναβολικά, διότι και αυτό θα του διώξει τους θεατές από τους αγώνες!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πρωτότυπος τρόπος ανίχνευσης, ομολογώ.

Δηλαδή στο πρόσωπο και στη φωνή του Κεντέρη φαινόταν η ΜΗ καθαρότητα;

Τότε γιατί τον χειροκροτούσανε σαν τρελλοί όλοι;
ασε τις κουτοπονηραδες ρε σκατοπαπια
η ντοπα φαινεται απο σπυρακια κτλ και ειδικα στις γυναικες φαινεται απο αλλαγη φωνης και δημιουργια γωνιων στο προσωπο

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως εγώ ακόμα τον χειροκροτάω τον Κεντέρη. Σε κάτι που υπάρχει συναγωνισμός και χρήμα, οι συμμετέχοντες δεν βαδίζουν με το σταυρό στο χέρι. Έχω ξεπεράσει τέτοιες ψευδαισθήσεις από όταν ήμουν έξι χρονών.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδώ -υποτίθεται οτι- συζητάμε πολιτισμένα.
Μερικοί όμως νομίζουν οτι βρίσκονται ακόμα στο θρεντ του γάβρου.
Και το παίζουν και ειδικοί, λέγοντας σαχλαμάρες για σπυράκια κλπ.
Που αν ήταν μόνο έτσι, με ένα Clearasil όλα θα ήταν μέλι-γάλα.

Χειροκροτήστε τους πάντως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως εγώ ακόμα τον χειροκροτάω τον Κεντέρη. Σε κάτι που υπάρχει συναγωνισμός και χρήμα, οι συμμετέχοντες δεν βαδίζουν με το σταυρό στο χέρι. Έχω ξεπεράσει τέτοιες ψευδαισθήσεις από όταν ήμουν έξι χρονών.

Για ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ τον χειροκροτείς, φίλε;

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Που βγήκε πρώτος μεταξύ των ντοπαρισμένων. Η προσπάθεια είναι ακριβώς ίδια όπως αν έβγαινε πρώτος μεταξύ μη ντοπαρισμένων.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εδώ -υποτίθεται οτι- συζητάμε πολιτισμένα.
Μερικοί όμως νομίζουν οτι βρίσκονται ακόμα στο θρεντ του γάβρου.
Και το παίζουν και ειδικοί, λέγοντας σαχλαμάρες.
Χειροκροτήστε τους.
ειδικος δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι ουτε χαζοβιολης ουτε ειρωνας σαν και σενα
περαστικα σου απλα ηθελα να προλαβω τις μετεπειτα απαιτησεις σου απο τον stranger να σου φερει δειγμα ουρων και να σου αποδειξει οτι ηταν ντοπαρισμενοι
ετοιμασου να φας παλι τις ροχαλες σου και κατσε να βλεπεις τους ολυμπιακους της ντοπας σαν χαζος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom