ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ξεκινάει το τριπλούν με τη Δεβετζή...Αυτή τουλάχιστον ειναι ΟΚ ..(???)
Σκεφτείτε όμως και τι θα γινόταν αν κάποιος (σε κόντρα της "εθνικής ευφορίας" για τα αλλεπάλληλα ελληνικά μετάλλια του 2004, και ΠΑΡΑ το σκάνδαλο με Τζέκο-Κεντέρη-Θάνου που είχε ήδη ξεσπάσει) τολμούσε απλώς να ΥΠΑΙΝΙΧΘΕΙ οτι η υπόθεση Χαλκιά βρωμάει ντόπα από χιλιόμετρα.
Θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα ή όχι, τι λέτε;
Μετά Χριστόν, όλοι προφήτες γινόμαστε.
Αλλά συνήθως, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, προτιμάμε να γιουχάρουμε τους άλλους, όπως συνέβη και στην κούρσα των 200 μέτρων του 2004.
Η Ελλαδάρα και ο πανάρχαιος πολιτισμός της σαν να λέμε.
Αλλά και τα λαμπρά τέκνα της.
Θυμήσου τι έγινε το 1997, όταν ο πρώην αρσιβαρίστας Κωνσταντινίδης "τόλμησε" να ψελλίσει ότι ο Ιακώβου του έδινε ενέσεις-ντόπες. Θυμήσου πως αντιμετώπισαν το θέμα οι δημοσιογράφοι. Για να μην μιλήσουμε για πολιτικούς, προπονητές και αθλητές.
Ρε σεις ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ! Είναι δυνατόν να δίνουν ντόπα π.χ. σε ΟΛΗ την εθνική άρσης βαρών;; Και να πιάνονται 11 ντοπε; Ρε είστε στα καλά σας; ΠΗγαίνανε δηλαδή για 11 μετάλλια;
Άσε ρε παιδιά τώρα. Η Wada το μαγαζάκι της θα κοιτάξει, τη USA δηλαδή.
Διάβασέ με λίγο πιο πίσω Φέθρυ...Βούλα Τσιαμήτα....Από πωλήτρια ρούχων στο Αιγάλεω,μέσα σε δύο χρόνια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Τριπλούν στο Γιοχάνεσμπουργκ...Πάντα μπροστά από τη Βασδέκη.Και μετά ...η απόλυτη εξαφάνιση.Κάταγμα κόπωσης και άντε γεια...Για μένα μαγκιά της!Κατάλαβε τα όρια ανοχής της ΔΟΕ,τσέπωσε το χρήμα και την έκανε......Δεν ξέρω αν είναι ΟΚ η Δεβετζή, αλλά τουλάχιστον σούργελο σαν την Χαλκιά δεν είναι.
Όμως κάθε φορά που σκέφτομαι το τριπλούν γυναικών, το μυαλό μου πάει αυτόματα στην Βούλα Τσιαμήτα.
Για την οποία ακόμα δεν έχουμε νέα, εδώ και χρόνια. Εκτός του οτι κάποια στιγμή είχε θρυμματιστεί "ανεξήγητα" το πόδι της και εξαφανίστηκε.
Ούτε και για κείνο το μπουμπούκι τον προπονητή της, τον Πομάσκι.
Διάβασέ με λίγο πιο πίσω Φέθρυ...Βούλα Τσιαμήτα....Από πωλήτρια ρούχων στο Αιγάλεω,μέσα σε δύο χρόνια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Τριπλούν στο Γιοχάνεσμπουργκ...Πάντα μπροστά από τη Βασδέκη.Και μετά ...η απόλυτη εξαφάνιση.Κάταγμα κόπωσης και άντε γεια...Για μένα μαγκιά της!Κατάλαβε τα όρια ανοχής της ΔΟΕ,τσέπωσε το χρήμα και την έκανε......
Σίγουρα είναι ok φαίνεται στο πρόσωπο και την φωνή της η καθαρότητα.
ασε τις κουτοπονηραδες ρε σκατοπαπιαΠρωτότυπος τρόπος ανίχνευσης, ομολογώ.
Δηλαδή στο πρόσωπο και στη φωνή του Κεντέρη φαινόταν η ΜΗ καθαρότητα;
Τότε γιατί τον χειροκροτούσανε σαν τρελλοί όλοι;
Πάντως εγώ ακόμα τον χειροκροτάω τον Κεντέρη. Σε κάτι που υπάρχει συναγωνισμός και χρήμα, οι συμμετέχοντες δεν βαδίζουν με το σταυρό στο χέρι. Έχω ξεπεράσει τέτοιες ψευδαισθήσεις από όταν ήμουν έξι χρονών.
Που βγήκε πρώτος μεταξύ των ντοπαρισμένων.
ειδικος δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι ουτε χαζοβιολης ουτε ειρωνας σαν και σεναΕδώ -υποτίθεται οτι- συζητάμε πολιτισμένα.
Μερικοί όμως νομίζουν οτι βρίσκονται ακόμα στο θρεντ του γάβρου.
Και το παίζουν και ειδικοί, λέγοντας σαχλαμάρες.
Χειροκροτήστε τους.