Σωστός φίλε persona, απλά εγώ το λέω γενικά ότι ο κλασσικός αθλητισμός έχει χάσει την απήχηση που είχε. Ισως το βλέπω εγώ έτσι, επειδή σαν έλληνες μας έχουν στραπατσάρει. Κι όμως κάποτε τον λάτρευα το στίβο και πηγαινα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Τώρα, ακόμα και τη σημερινή μεγάλη κούρσα των 100μ. από περιέργεια κάθησα και την είδα και τελικά σοκαρίστηκα. Ενα πραγματικα μεγάλο ταλέντο του στίβου να κάνει υπερφυσικά πράγματα και να κόβει στο τέλος για να μην κατεβάσει το παγκόσμιο ρεκορ μισο δευτερόλεπτο...Πως να χαρείς ένα τέτοιο ρεκόρ όταν μέσα σου αμφιβάλλεις; Εσυ πως το είδες;
Oσο για τον Ιακωβάκη, πραγματικά είναι ο μόνος από τους δρομείς μας που οι χρόνοι του είναι γήινοι και σε κάνει να τον πιστεύεις ότι είναι καθαρός. Μπράβο του γιατί και τα όσα λέει στις δηλώσεις, δείχνουν ότι είναι αυθεντικός. Καλή του επιτυχία τη Δευτέρα στον τελικό αν και μέχρι έκτο τον βλέπω...
Φίλε ο Ιακωβάκης εάν δεις την πορεία του έχει συνολική άνοδο χρόνο με το χρόνο.... Δεν ήρθε μέσα σε 2 χρόνια από το 52" στο 48".........
Είναι απλά τα πράγματα....
Για το άλλο θέμα τώρα....
Στον στίβο ακόμα και βιταμίνες να παίρνεις για μένα είναι ντόπα..... Μόνο φυσική τροφή θεωρείται νορμάλ προσωπικά........
Ολοι ντοπάρονται και το όλο παραμύθι θυμίζει λίγο ναρκωτικά... Αλλο μια φουντίτσα κάνα δυό φορές το μήνα κι άλλο κόκα πρωί βράδυ...........
Στο στίβο υπήρξαν αθλητές με τεράστιο ταλέντο και θα μείνουν τεράστιοι με, ή χωρίς ντόπα....
Ηταν απλά 2 κλάσεις καλύτεροι απ τους λοιπούς....
Ενδεικτικά αναφέρω
Οουενς, Καρλ Λιούις, Κόε, ο πάπιας, Τζόινερ, και άλλοι πολλοί.
Οταν κάνεις το παγκόσμιο ρεκόρ να μοιάζει με προπόνηση όση ντόπα και να έχεις, είναι δεδομένο ότι έχεις τεράστιο ταλέντο.....
Το ρεκόρ του πάπια ακόμα κρατάει.........Ο σημερινός ο θάντερ μπολτ είναι τεράστιος αθλητής και νομίζω ότι για καμμιά δεκαριά χρόνια θα κυριαρχήσει στις κούρσες.