Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ένα "προβοκατόρικο" ερώτημα: σκεφτείτε ότι είστε αθλητής ατομικού αγωνίσματος και συμμετέχετε σε Ολυμπιάδα. Επίσης, "γνωρίζετε" ότι υπάρχει μια "θεραπεία" που αν την κάνετε: 1) θα έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε μετάλλιο (με τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται) και 2) δεν ανιχνεύεται. Θα την παίρνατε την ντόπα ή όχι; Μην απαντήσετε εδώ, απλώς σκεφτείτε το, έντιμα. 

Μόνο έντιμα δε μπορεί να το σκεφτεί κάποιος

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τα αθλήματα με άλμα αγαπητέ δεν χρειάζονται το ίδιο μαγικό φίλτρο με το τρέξιμο....
Στα άλματα παίζει τεράστιο ρόλο το ταλέντο του αθλητή και η τεχνική........
Εχεις δει πολλούς αθλητές στη διάρκεια του στίβου να τους αφαιρεθεί μετάλλιο σε άλμα; Στις μικρές αποστάσεις γίνεται της πουτάνας το κάγκελο από τότε που οι αμερικανοί έκαναν τις κούρσες μηχανή εκμετάλλευσης........

Αν και σωστός στο προηγούμενο post, εδώ δεν τα ξέρεις καλά

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αρχίζω και έχω ενα πρόβλημα όμως ... εφόσον νομίζω όλοι μας πιστεύουμε πως τόσο η Χαλκιά , όσο και οι υπόλοιποι (αρσιβαρίστες κτλ.) όντως πιάστηκαν κάνοντας χρήση ουσιών  (τα κροκοδείλια δάκρυα των οποίων μας αφήνουν αδιάφορους) , τότε λογικά και εφόσον ΔΕΝ πιάστηκαν ντοπαρισμένοι το 2004 και πρωτύτερα , τότε έχουν κάθε δικαίωμα να λένε πως τότε ήταν καθαροί και κατ' επέκταση τα βραβεία τους ήταν καθαρά. Οτι ισχύει τώρα αναδρομικά θα πρέπει να ισχύει και τότε ,έτσι δεν είναι ? Τότε όμως δεν τους έπιασαν , οπότε έχουν το τεκμήριο της αθωότητας.
Οσο για τον Πύρο , το 2004 ήταν τριανταφεύγα και πάλεψε με αθλητές σχεδόν μια δεκαετία νεώτερους και κατετάγην τρίτος. Μάλλον άθλος ήταν αυτό και όχι παρακμή λόγω μη χρήσης ντόπας. Αν μπορούσαν , ας τον έπιαναν.  

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
χαλαρά, μόνο σε μεσαίες - μεγάλες αποστάσεις για άνδρες δεν παίζουν ντόπες, γιατί ότι υπάρχει δεν επηρεάζει πολύ

για πάμε αδερφέ....
ντόπα σε άλμα εις μήκος, τριπλούν και ύψος; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
τα αθλήματα με άλμα αγαπητέ δεν χρειάζονται το ίδιο μαγικό φίλτρο με το τρέξιμο....
Στα άλματα παίζει τεράστιο ρόλο το ταλέντο του αθλητή και η τεχνική........
Εχεις δει πολλούς αθλητές στη διάρκεια του στίβου να τους αφαιρεθεί μετάλλιο σε άλμα; Στις μικρές αποστάσεις γίνεται της πουτάνας το κάγκελο από τότε που οι αμερικανοί έκαναν τις κούρσες μηχανή εκμετάλλευσης........

Σωστός φίλε persona, απλά εγώ το λέω γενικά ότι ο κλασσικός αθλητισμός έχει χάσει την απήχηση που είχε. Ισως το βλέπω εγώ έτσι, επειδή σαν έλληνες μας έχουν στραπατσάρει. Κι όμως κάποτε τον λάτρευα το στίβο και πηγαινα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Τώρα, ακόμα και τη σημερινή μεγάλη κούρσα των 100μ. από περιέργεια κάθησα και την είδα και τελικά σοκαρίστηκα. Ενα πραγματικα μεγάλο ταλέντο του στίβου να κάνει υπερφυσικά πράγματα και να κόβει στο τέλος για να μην κατεβάσει το παγκόσμιο ρεκορ μισο δευτερόλεπτο...Πως να χαρείς ένα τέτοιο ρεκόρ όταν μέσα σου αμφιβάλλεις; Εσυ πως το είδες;

Oσο για τον Ιακωβάκη, πραγματικά είναι ο μόνος από τους δρομείς μας που οι χρόνοι του είναι γήινοι και σε κάνει να τον πιστεύεις ότι είναι καθαρός. Μπράβο του γιατί και τα όσα λέει στις δηλώσεις, δείχνουν ότι είναι αυθεντικός. Καλή του επιτυχία τη Δευτέρα στον τελικό αν και μέχρι έκτο τον βλέπω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αρχίζω και έχω ενα πρόβλημα όμως ... εφόσον νομίζω όλοι μας πιστεύουμε πως τόσο η Χαλκιά , όσο και οι υπόλοιποι (αρσιβαρίστες κτλ.) όντως πιάστηκαν κάνοντας χρήση ουσιών  (τα κροκοδείλια δάκρυα των οποίων μας αφήνουν αδιάφορους) , τότε λογικά και εφόσον ΔΕΝ πιάστηκαν ντοπαρισμένοι το 2004 και πρωτύτερα , τότε έχουν κάθε δικαίωμα να λένε πως τότε ήταν καθαροί και κατ' επέκταση τα βραβεία τους ήταν καθαρά. Οτι ισχύει τώρα αναδρομικά θα πρέπει να ισχύει και τότε ,έτσι δεν είναι ? Τότε όμως δεν τους έπιασαν , οπότε έχουν το τεκμήριο της αθωότητας.
Οσο για τον Πύρο , το 2004 ήταν τριανταφεύγα και πάλεψε με αθλητές σχεδόν μια δεκαετία νεώτερους και κατετάγην τρίτος. Μάλλον άθλος ήταν αυτό και όχι παρακμή λόγω μη χρήσης ντόπας. Αν μπορούσαν , ας τον έπιαναν.  
μα αγαπητέ κάνενα μετάλλιο του Κεντέρη δεν ε΄χει αφαιρεθεί ούτε και του Πύρρου......
Απλά η ντόπα τότε είχε τρελλά λεφτά και ήταν χρόνια μπροστά απ τους ελέγχους...
Τον Πύρρο του 92 και 96 απλά τώρα θα τον έιχαν σταυρώσει...........στο μεσαίο κατάρτι....
Και επί της ουσίας, δεν έκανε κάτι που δεν έκαναν και οι άλλοι. Τον ανταγωνισμό της ντόπας γάμησε γιατί απλά ήταν και γαμώ τα ταλέντα και είχε και γαμώ τις ντόπες........
Και στην άρση βαρών δεν υπάρχει ηλικία..... Αυτά είναι παπαριές... Ο Πύρρος με το ταλέντο που είχε και την "κόκα" του 92 πάλι περίπατο χρυσός θα ήταν.........
Αλλιώς όμως τα χαν σχεδιάσει και αλλιώς τους βγήκε....
Είπαμε έγινε πουστιά από τους Αμερικανούς και τις συνεννοήσεις......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστός φίλε persona, απλά εγώ το λέω γενικά ότι ο κλασσικός αθλητισμός έχει χάσει την απήχηση που είχε. Ισως το βλέπω εγώ έτσι, επειδή σαν έλληνες μας έχουν στραπατσάρει. Κι όμως κάποτε τον λάτρευα το στίβο και πηγαινα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Τώρα, ακόμα και τη σημερινή μεγάλη κούρσα των 100μ. από περιέργεια κάθησα και την είδα και τελικά σοκαρίστηκα. Ενα πραγματικα μεγάλο ταλέντο του στίβου να κάνει υπερφυσικά πράγματα και να κόβει στο τέλος για να μην κατεβάσει το παγκόσμιο ρεκορ μισο δευτερόλεπτο...Πως να χαρείς ένα τέτοιο ρεκόρ όταν μέσα σου αμφιβάλλεις; Εσυ πως το είδες;

Oσο για τον Ιακωβάκη, πραγματικά είναι ο μόνος από τους δρομείς μας που οι χρόνοι του είναι γήινοι και σε κάνει να τον πιστεύεις ότι είναι καθαρός. Μπράβο του γιατί και τα όσα λέει στις δηλώσεις, δείχνουν ότι είναι αυθεντικός. Καλή του επιτυχία τη Δευτέρα στον τελικό αν και μέχρι έκτο τον βλέπω...

Φίλε ο Ιακωβάκης εάν δεις την πορεία του έχει συνολική άνοδο χρόνο με το χρόνο.... Δεν ήρθε μέσα σε 2 χρόνια από το 52" στο 48".........
Είναι απλά τα πράγματα....
Για το άλλο θέμα τώρα....
Στον στίβο ακόμα και βιταμίνες να παίρνεις για μένα είναι ντόπα..... Μόνο φυσική τροφή θεωρείται νορμάλ προσωπικά........
Ολοι ντοπάρονται και το όλο παραμύθι θυμίζει λίγο ναρκωτικά... Αλλο μια φουντίτσα κάνα δυό φορές το μήνα κι άλλο κόκα πρωί βράδυ...........
Στο στίβο υπήρξαν αθλητές με τεράστιο ταλέντο και θα μείνουν τεράστιοι με, ή χωρίς ντόπα....
Ηταν απλά 2 κλάσεις καλύτεροι απ τους λοιπούς....
Ενδεικτικά αναφέρω
Οουενς, Καρλ Λιούις, Κόε, ο πάπιας, Τζόινερ,  και άλλοι πολλοί.
Οταν κάνεις το παγκόσμιο ρεκόρ να μοιάζει με προπόνηση όση ντόπα και να έχεις, είναι δεδομένο ότι έχεις τεράστιο ταλέντο.....
Το ρεκόρ του πάπια ακόμα κρατάει.........Ο σημερινός ο θάντερ μπολτ είναι τεράστιος αθλητής και νομίζω ότι για καμμιά δεκαριά χρόνια θα κυριαρχήσει στις κούρσες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H tzoiner πέθανε από ντόπα ρε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαλαρά, μόνο σε μεσαίες - μεγάλες αποστάσεις για άνδρες δεν παίζουν ντόπες, γιατί ότι υπάρχει δεν επηρεάζει πολύ
τώρα να ρωτήσω κάτι....
μπορείς λ.χ. να συγκρίνεις το σώμα της Ξάνθου με αυτό της Θανου;
Εξακολουθώ να θεωρώ για τους αθλητές στο άλμα ότι δεν παίζει κυρίαρχο ρόλο το ντοπάρισμα... Και αυτό είναι πασιφανές. Δια γυμνού οφθαλμού το διακρίνει αυτός που γνωρίζει 5 πράματα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H tzoiner πέθανε από ντόπα ρε
ναι. έπαθε ανακοπή καρδιάς γιατι δεν χώραγε η καρδιά στο στέρνο.
Ο τρόπος που έτρεχε ήταν διαστημικός. Δεν είχε αντίπαλο... Και οι άλλες ντοπάρονταν. Απλά αυτή ηταν σε αλλη κλάση. Αυτό εννοάω δεν το κατάλαβες....
ήταν μονίμως 3 δέκατα μπροστά απ τις άλλες. Και μη μου πεις ότι η Πιντούσεβις έτρωγε παστίτσιο γιατί θα αποθάνω.........

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Φίλε ο Ιακωβάκης εάν δεις την πορεία του έχει συνολική άνοδο χρόνο με το χρόνο.... Δεν ήρθε μέσα σε 2 χρόνια από το 52" στο 48".........
Είναι απλά τα πράγματα....
Για το άλλο θέμα τώρα....
Στον στίβο ακόμα και βιταμίνες να παίρνεις για μένα είναι ντόπα..... Μόνο φυσική τροφή θεωρείται νορμάλ προσωπικά........
Ολοι ντοπάρονται και το όλο παραμύθι θυμίζει λίγο ναρκωτικά... Αλλο μια φουντίτσα κάνα δυό φορές το μήνα κι άλλο κόκα πρωί βράδυ...........
Στο στίβο υπήρξαν αθλητές με τεράστιο ταλέντο και θα μείνουν τεράστιοι με, ή χωρίς ντόπα....
Ηταν απλά 2 κλάσεις καλύτεροι απ τους λοιπούς....
Ενδεικτικά αναφέρω
Οουενς, Καρλ Λιούις, Κόε, ο πάπιας, Τζόινερ,  και άλλοι πολλοί.
Οταν κάνεις το παγκόσμιο ρεκόρ να μοιάζει με προπόνηση όση ντόπα και να έχεις, είναι δεδομένο ότι έχεις τεράστιο ταλέντο.....
Το ρεκόρ του πάπια ακόμα κρατάει.........Ο σημερινός ο θάντερ μπολτ είναι τεράστιος αθλητής και νομίζω ότι για καμμιά δεκαριά χρόνια θα κυριαρχήσει στις κούρσες.
Συμφωνώ. Κι εμένα ο πάπιας ήταν ο αγαπημένος μου αθλητής. Να δούμε αν ο τρομερός πιτσιρικάς μπορέσει να του πάρει το ρεκόρ στα 200. Κι εμένα μου φαίνεται ταλεντάρα ο Μπολτ, μια κλάση πάνω από όλους, απλά με τρομάζει το χρονόμετρο... Αν έγραφε 9.80 θα μου φαινόταν ΟΚ. Δεν ξέρω μήπως έπαιξε ρόλο και ο τάπητας που λένε ότι είναι πολύ γρήγορος και βοηθάει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι. έπαθε ανακοπή καρδιάς γιατι δεν χώραγε η καρδιά στο στέρνο.
Ο τρόπος που έτρεχε ήταν διαστημικός. Δεν είχε αντίπαλο... Και οι άλλες ντοπάρονταν. Απλά αυτή ηταν σε αλλη κλάση. Αυτό εννοάω δεν το κατάλαβες....
ήταν μονίμως 3 δέκατα μπροστά απ τις άλλες. Και μη μου πεις ότι η Πιντούσεβις έτρωγε παστίτσιο γιατί θα αποθάνω.........

Το κατάλαβα, αλλά τι έκανε παραπάνω...

τώρα να ρωτήσω κάτι....
μπορείς λ.χ. να συγκρίνεις το σώμα της Ξάνθου με αυτό της Θανου;
Εξακολουθώ να θεωρώ για τους αθλητές στο άλμα ότι δεν παίζει κυρίαρχο ρόλο το ντοπάρισμα... Και αυτό είναι πασιφανές. Δια γυμνού οφθαλμού το διακρίνει αυτός που γνωρίζει 5 πράματα.....

:2funny: Επίτρεψε μου να σου πω οτί ξέρω παραπάνω από πέντε πράγματα. Α rule of thump, σε οποιοδήποτε αγώνισμα ακόμα και 50 χλμ βάδην, τεστοστερόνη και αυξητική έχουν θετικά αποτελέσματα στις γυναίκες, γιατί ο στόχος είναι η αύξηση της μυϊκής δύναμης στα ανρικά επίπεδα. Το παράδειγμα που έφερες δεν είναι επιτυχημένο, έχει αλλού το μυαλό της το κορίτσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το κατάλαβα, αλλά τι έκανε παραπάνω...

:2funny: Επίτρεψε μου να σου πω οτί ξέρω παραπάνω από πέντε πράγματα. Α rule of thump, σε οποιοδήποτε αγώνισμα ακόμα και 50 χλμ βάδην, τεστοστερόνη και αυξητική έχουν θετικά αποτελέσματα στις γυναίκες, γιατί ο στόχος είναι η αύξηση της μυϊκής δύναμης στα ανρικά επίπεδα. Το παράδειγμα που έφερες δεν είναι επιτυχημένο, έχει αλλού το μυαλό της το κορίτσι
ναι στο γάμο...............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

άντε να τσακωθώ και με σένα....
Στο άλμα εις μήκος χρειάζεσαι έκρηξη, καλά πατήματα, ύψος και καλή τεχνική στον αέρα....
Αρα πρέπει να συνδυάζεις μυική μάζα, με μικρό σωματικό βάρος και ευλυγισία.....
Συνεπώς το να αυξήσεις τη μυική σου μάζα και αρα να αυξήσεις το βάρος σου και να ελαττώσεις την ευλυγισία του κορμιού σου μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Χρειάζεται συνδυασμός που η ντόπα δεν μπορεί σε μεγάλες δόσεις να προσφέρει....
Ο μαλάκας οι καναδός που το έπαιζε και ντίβα και δεν χαιρέταγε τον Καρλ ήταν ένα μουνόπανο ντοπαρισμένο μέχρι όνυχος και έκανε μπαμ... Αλλωστε μετά από χρόνια του το αφαίρεσαν το μετάλλιο όταν έγινε επανέλεγχος δείγματος (ίδιο κόλπο με τον μάστερ Τσεκ).........

Ας σημειωθεί ότι εάν δεις τους Αμερικανούς του Μπάσκετ τρομάζεις......
ρίχνουν 30 πόντους σε ότι ευρωπαικό και μη κυκλοφοράει. Τρελλή ράτσα, που όμως είναι η μόνη που εξαιρέθηκε απ τον έλεγχο ντόπινκ για να δεχθεί να παίξει.........
Βεβαίως και χωρίς ντόπα μετάλλιο πάλι θα έπαιρναν... Απλά ο μαλάκας που βλέπει δε του αρκεί κάρφωμα, θέλει και τρεις σβούρες προηγουμένως.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε please :2funny: μη μου τα λες εμένα αυτά. Για γυναίκες είπα. Εκεί χρειάζεται+ μυϊκή μάζα. Ο γυναικείος αθλητισμός στη Ελλάδα έχει μεγάλες επιτυχίες..

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Φιλε μου δεν τη διαβασα  αλλα την ακουσα.H Χαλκια ηταν σουπερ χαλαρη στη συνεντευξη λες και δεν συμβαινει τιποτα.Τουλαχιστον ο μυτηληνιος ειχε την ευθυξια να κανει τουμπεκι και να εξαφανιστει ενω οι αλλες δυο πουλανε και τρελα μιλωντας για θεωριες συνωμοσιες λες και η Ελλαδιτσα εγινε ξαφνικα αθλητικη υπερδυναμη και ολοι την κυνηγουν...

.....εντυπωση μου εκανε κι εμενα  αυτο...την ακουσα στο ραδιο την συνεντευξη και ηταν σαν να μην συμβαινει τιποτα.....θα μου πεις , τι πρεπει να κανει  , να ωρυεται οπως ο Σαμπανης και ο Δουσης ?  
Απλα λεω οτι εαν ημουν εγω , ειχα δουλεψει παρα πολυ για 4 χρονια , δεν ειχα βαλει τιποτα στο στομα μου και ερχονταν αυτοι  οι γιατροι και με βγαζαν ψευτη,απατεωνα με σαμποταζ , θα τους ειχα γαμησει την μανα.....θα αφιερωνα ολη μου την ζωη στα δικαστηρια ωσπου να αποκατασταθει το ονομα μου.....
Παντως στα ξενα δημοσιευματα αναφερεται οτ η Χαλκια μετα το Ολυμπιακο μεταλλιο της Αθηνας ειχε εξαφανιστει απο τα διεθνη μητινγκ....
Οσον αφορα την συνωμοσιολογια ας αφησουν τις παπαριες γιατι μας κανουν πιο πολυ ρεζιλι...τους Αμερικανους τους εχουν ξεφτιλισει.....
   Θυμαμαι στην Αθηνα 2004 , ξαφνικα στον τελικο προεκυψε θεμα απο το πουθενα με τραυματισμο    Πυρρου Δημα οποτε ο Ιακωβου σκεφτοταν να τον αποσυρει....ειχαν ειπωθει πολλα τοτε.....προφανως καταλαβαν οτι θα τους εβγαζαν στην σεντρα και χωρις τα φαρμακα ηρθε η τριτη θεση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom