Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο μονος που προσπαθησε να δειχτει εισαι εσυ και κανενας αλλος.

Πεταχτηκες απο το πουθενα για να πεις τη πιπα σου ενω αυτο που ειπα ειναι το αυτονοητο οτι ο κανονας ειναι οτι ο θανατος ειναι ξαφνικος, αθορυβος και δε προειδοποιει.
Για να εμφανιστει ενας τυπος απο το πουθενα και να μας το παιξει γνωστης χωρις να διαβασει καν τι εγραψα για τη μια ανεκδοτολογικη του εμπειρια απο εναν που πεθανε κατα λαθος.

Χαλαρα ειναι ενας τυπος που ειδε ενα πραγμα στη ζωη του και εβγαλε και συμπερασμα. Αλλα ηρθε να παρει και την προσοχη και την αποδοχη σε ενα φορουμ για αυτονοητα πραγματα να κανει ταχα οτι διαφωνει και ξερει.

Δε θα πουμε καν για μαφιες λιοσια, φυλη, ζεφυρι, μπραχαμι. Αυτος νομιζει οτι αυτοι απειλουν και φωναζουν.
Αυτες τις ταινιες εχει δει στο νετφλιξ αυτα λεει.

Τελευταία τροποποίηση:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Κανονικά η τιμωρία του θα έπρεπε να ειναι παραδειγματική αλλα ο σκατογερος θα την βγάλει με κανα κατ'οικον περιορισμό.
Το θεωρώ αδύνατον... Το ότι θα μπεί φυλακή θα μπει.
Από εκεί και πέρα το πόσο θα κάτσει λόγω ηλικίας ή/και πιθανόν ιατρικών λόγων είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί.
Μετά από αυτό που είδα στο βίντεο πάντως, μακάρι να πεθάνει στην φυλακή με την σουφρα σουρωτήρι...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Έχω δει δυο τρεις καραγκιοζάκο.

Δυο η τρεις? Εαν ειχες δει θα ηξερες ακριβως το νουμερο. Δε ξεχνιεται αυτο ουτε παει στο περιπου.
Δε θα ελεγες 2-3, μια ντουζινα, αρκετους.

Τυπικη αττακα ψευτρακου.

Μη σε ανησυχει ομως αυτο. Σε πιστευουμε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Ακομα με το τρελλο ασχολειστε?
Παει αυτος σχολασε,απο βδομαδα θα βγει κανενα καινουριο φρουτο>

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.684
Πόντοι
2.356
Δυο η τρεις? Εαν ειχες δει θα ηξερες ακριβως το νουμερο. Δε ξεχνιεται αυτο ουτε παει στο περιπου.
Δε θα ελεγες 2-3, μια ντουζινα, αρκετους.

Τυπικη αττακα ψευτρακου.

Μη σε ανησυχει ομως αυτο. Σε πιστευουμε.
Τραγουδα βλάκα.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
ότι και να λέτε, δεν είναι ένα απλό φονικό "εν βρασμό ψυχής" ή/και ακόμα και από μια "προβληματική ψυχοσύνθεση".
Ειδικά από την στιγμή που ο κωλόγερος δίνει την χαριστική βολή την ώρα που ο άλλος είναι ξαπλωμένος και ψυχορραγεί, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό, οτιδήποτε και να έχει προηγηθεί.
Ο κωλόγερος θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα και αυτό του αξίζει
Σωστός.
Εν βρασμώ ψυχής ρίχνεις μια μπουνιά.
Αν έχεις το δρόμο να ανέβεις σπίτι, να οπλισεις, να κατέβεις, να ρίξεις και να σιγουρευτείς είσαι τέρμα εγκληματίας.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν έχεις μπλέξει ποτέ σε καυγά και φαίνεται.

Το βράζει αίμα σου και η μυϊκή σου δύναμη ειναι αδιάφορα δε θα τον γαμήσεις.

Άντε να βλέπεις που και που κανένα ufc μέχρι εκεί.
αποφευγω τους καυγαδες δε εχω μπλεξει μονο μια φορα στο σχολειο ειχα μπλεξει σε χοντρο καυγα οπου και μου εριξε και του εριξα.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
εισαι καλα ρε μλκ? Αγώνα κάνεις για το ποίος εχει σκοτώσει τους πιο πολλούς:

Τον αλλον τον δολοφόνησε στην ψυχρά ο πάππους....άφησε παιδιά πίσω του!
Ρε τραβα παρε κανα μπουκιτσι απο κανα αλβανοπακι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ξερω εγω εναν 55αρη πρωην παλαιστη 1.55 βια 50 κιλα που τραβαει μαχαιρι για πλακα :wink:εχει σφαξει ηδη 4 :confused:μηπως θελεις να σου κανονισω ραντεβουδακι να τον σαπισεις :afro:
συγουρα υπαρχουν και τετοιο 55αρηδες αλλα ειναι λιγοι μη λεμε μαλακιες.Οι περισσοτεροι 50-60 χρονων ειναι κατι αδυνατοι μεγιστοι λαπαδες.Επισης ειμαι 1.81 και 100 κιλα και 24 χρονων αμφιβαλεις ακομα οτι ειμαι τουμπανο και βραζει το αιμα μου?ενταξει συγουρα καποιοι γεροι μπορει να μη τους εχω αλλα ειναι λιγοι αυτοι.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.506
Πόντοι
8.346
συγουρα υπαρχουν και τετοιο 55αρηδες αλλα ειναι λιγοι μη λεμε μαλακιες.Οι περισσοτεροι 50-60 χρονων ειναι κατι αδυνατοι μεγιστοι λαπαδες.Επισης ειμαι 1.81 και 100 κιλα και 24 χρονων αμφιβαλεις ακομα οτι ειμαι τουμπανο και βραζει το αιμα μου?ενταξει συγουρα καποιοι γεροι μπορει να μη τους εχω αλλα ειναι λιγοι αυτοι.
Oreos24 σε ενα χρόνο θα εισαι oreos25?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
εισαι σιγουρος οτι τα χαπια που σου γραφει ο ψυχιατρος ειναι τα σωστα.....δεν νομιζω οτι σε πιανουν,για κανε τον ενα τηλεφωνακι να σε γραψει κατι καλυτερο ....και μετα ξαναποσταρε να δουμε την προοδο σου.....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όπως είδες φίλε δεν παίζουν ρόλο τα μπράτσα.
Και προσοχή γιατί υπάρχουν 50 ρηδες που έχουν τεράστια δύναμη και όχι μόνο αυτό.
Έχουν "κακή" εμπειρία έχουν περπατήσει έχουν ιστορία πίσω τους και είναι αδίστακτοι.
Αυτο το τελευταίο κρατά το.
Αυτο καθορίζει και την έκβαση σε ένα καυγά.
Μπορεί ο 25 αρης να είναι αθλητής να γυμνάζεται να είναι ακόμη και άσσος στις πολεμικές τέχνες και να ρθει ένας 50 Άρης πρώην μπράβος να τον φάει στεγνά.
Μακριά παιδιά.
Μακριά από τετοιες μάχες.
Άλλο για να υποστηρίξεις τον αδερφό σου και την οικογένειά σου.
Άλλο να κινδυνεύει ένας δικός σου άνθρωπος.
Εκεί μόνο μια είναι η λύση.
Αλλά για μαλακίες τύπου "με έκλεισε" "μου κάνε σφήνα" "με έβρισε" "μου φάγε τη θέση στο πάρκινγκ" δεν αξίζει να στο πω έτσι απλά φίλε.
ναι ρε συγουρα δε ξερεις τι ειναι ο αλλος μπορει ενας 25 αρης να γυμναζεται να εχει μπρατσα να ξερει πολεμικες τεχνες και να ερθει ο 50αρης χωρις ουτε να γυμναζοταν ουτε να ξερει πολεμικες τεχνες και να τον γαμησει αναποδα τον πιτσιρικα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.924
Πόντοι
5.506
εισαι χοντρος

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.506
Πόντοι
8.346
Μπρρρρρρτακκκκ τακ τακ που ελεγε και ο Διονυσης ο εφηβος
Σε μια εν ψυχρώ δολοφονία το να κάθεσαι και να λογαριάζεις ποιος έφαγε περισσότερους βάσει των εθνικοτήτων, ίσως και να θελει περισσότερο ανάλυση από κάποιον ειδικό ψυχίατρο.
Μην το αφήσεις, ψαξτο λίγο παραπάνω

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom