Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα
Ένα αρχίδι και μισό είναι ο κωλόγερος.
Σκότωσε για το τίποτα. Πλησίασε ατάραχα και έδωσε τη χαριστική βολή.
Ανασκολοπισμός και τίποτα άλλο δεν του πρέπει...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Τύπε ... σε χωριά αν το σπίτι δεν είναι τέτοιο ....

700-00546954en_Masterfile.jpg

σαν τα ρηζόρτ που παραθερίζει ο άλεξ και άλλοι χλίδες γαλάζιοι

δεν ανοίγεις έχθρες με ντόπιους.
Φιλική δωρεάν συμβουλή από άνθρωπο που έχει σπίτια ... σε μάνη και κρήτη !
Επίσης στα έξοδα διακοπών σου εκεί .... προβλεπεις ένα εξτρά +20% σε γεύματα σε ντόπιες ταβέρνες και κεράσματα σε χωριανούς.

Να ακούς τέτοιες συμβουλές.
Είδες τον Ιρλανδό ;
Ο Χόφφα ... δεν άκουγε συμβουλές !
Μαλακίες...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ειδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι
Τον ειδες να βγαινει με ερπινγκ κατω απο κανα saxo ; Οχι φανταζομαι
Ειδες να ειναι κρυμμενος πισω απο κανα δεντρο ; Οχι και παλι

Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;

Δηλαδη αμα σκασω εγω με μια καραμπινα εκει δεν θα με παρει χαμπαρι κανεις ;
Εμείς του bou είμεθα κομάντα...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ναι ρε τύπε εννοείται

ενώ το να πιστέψουμε έναν στο μπου που λέει είναι μια χαρά ανρθωπος ενώ τον βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια να καθαρίζει έναν άνθρωπο με το δίκανο είναι πιο λογικό :2funny::2funny::2funny:
...και ρίχνει και με άνεση χαριστική βολή...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλεξ τι ποινη πιστευεις θα αρπαξει ο φονιας θα παιξει ρολο το προχωρημενο της ηλικιας την αποψη σου παρακαλω
Τι ποινη θα εισπραξει ή τι ποινη θα εκτισει?
Προφανως ισόβια θα φαει, αλλά το τι θα εκτισει λογω ηλικιας ειναι αλλο θεμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενταξει μπορει να υπαρχουν και μερικοι γεροι που ειναι δυνατοι αλλα ειναι ελαχιστοι αυτοι.Οι περισσοτεροι ηλικιας 50 και πανω ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπισουν 24 αρη σα εμενα,με γερο σκαρι δυναμη μπρατσα ψηλος κλπ κλπ και πρωπαντος νεος να βραζει το αιμα μου.
Ο Νίκος Πλατ εισαι, ετσι? Καιρο ειχαμε να σε δουμε.

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχουμε δυο τρεις μαλακες στη δικη μου γειτονια,π βαζουν τα μπουρδελομηχανακια τους για να πιανουν την θεση.

Μια φορε που πηρα την αστυνομια,με ρώτησαν πως ξερω οτι τα εχουν για αυτον τον λογο και οχι Απλα παρκαρισμένα,κατι που επιτρεπεται ουτως ή αλλως και πως δεν μπορουν να κανουν τιποτα γενικως,μιας που το παρκιγκ επιτρεπεται για ολα τα οχηματα
Καλα σού ειπανε

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Τελικα εχουν αρχισει να λενε οτι δεν ηταν τρελος αλλα ηταν προβληματικος... :coffee:

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
923
Πόντοι
81
Τώρα τελευταία πολύ συχνά παίρνουν τις καραμπίνες τα γερόντια και ρίχνουν στο ψαχνό.
Γιατι απλα δεν εχουν να χασουν και πολλα. Αν ειναι και τιποτα χαμηλοσυνταξιουχοι που ισα που βγαζουν το μηνα, μια χαρα θα τη βγαλουν τη φυλακα. Μασα, υπνος, ταβλι κι αν του σηκωνετε θα γαμει και κανα πουστρακι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.075
Πόντοι
6.256
Όταν ο καθένας κάνει ό,τι θέλει σίγουρα προκαλεί κάποιους που υπακούν σε νόμους και κανόνες του κράτους. Πιθανολογώ ο Αλβανός να παρκαρε τα αυτοκίνητα καταλαμβάνοντας και μέρος του πεζοδρομίου, οπότε να δυσκόλευε τη διέλευση για τους πεζούς. Όπως και οι διπλανές επιχειρήσεις έβγαζαν τραπεζάκια ώστε οι υπάλληλοι να αράξουν και να καπνίσουν οπότε ο γέρος θα τους έκανε επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις, ο Αλβανός θα τον ειρωνευόταν και έγινε ότι έγινε. Για αυτό και η γειτονιά είπε καλό χαμογελαστό παιδί ο Αλβανός - χαίρω πολύ αφού όλοι έκαναν "πάρτι" στο πεζοδρόμιο.
Σε μπουρδελο ζουν φίλε, τι να καναν δηλαδη,

Ρωταω, δεν ξερω
Η δικαιοσυνη ακομα εχει το καλασνικωφ ως ενα απλο οπλο , οπλοχρησία οπλοκατοχη;
Δηλαδη παιρνω εγω το LEOPARD HEL κανω ληστεια σκοτωνω και ειναι οπλοχρησια οπλοκατοχή;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε μπουρδελο ζουν φίλε, τι να καναν δηλαδη,

Ρωταω, δεν ξερω
Η δικαιοσυνη ακομα εχει το καλασνικωφ ως ενα απλο οπλο , οπλοχρησία οπλοκατοχη;
Δηλαδη παιρνω εγω το LEOPARD HEL κανω ληστεια σκοτωνω και ειναι οπλοχρησια οπλοκατοχή;
Γιατι, τι θελεις να ειναι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Αγιοποίηση του Παρκινγκ απο παντου
σε λιγο θα πουν οτι το παρκινγκ ηταν σημείο λατρείας

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Για γέλια ότι γράφεται ότι ο 25ρης έχει περισσότερη δύναμη από έναν 50ρη. Ούτε κατά διάνοια.

Το ότι σηκώνει βαρακια και έχει υπερτροφισει τους μυς δε σημαίνει δύναμη ούτε μυϊκή ούτε ΚΥΡΙΩΣ νευρολογική.

Έχεις δει ποτέ 60ρη να σηκώνει 70κιλα σακιά ελιές και να τα πετάει στο φορτηγό;
Δεκάδες τη μέρα.

Ούτε κατά διάνοια δε μπορεί να το κάνει ο κρεατινακιας 20χρονος.

Αυτό σημαίνει core δύναμη
Πες τα ρε τυπε με το καθε τσογλανι που μας τη παιζει μπρατσα και καλα, μη παθω κανενα εγκεφαλικο και εχουμε αλλα….
θα σας λειωσουμε ρε νεοπες….:confused:
IMG_0276.jpeg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Πες τα ρε τυπε με το καθε τσογλανι που μας τη παιζει μπρατσα και καλα, μη παθω κανενα εγκεφαλικο και εχουμε αλλα….
θα σας λειωσουμε ρε νεοπες….:confused:
IMG_0276.jpeg
Δε πιστεύω να έχεις καμιά καραμπίνα ε?????

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Δε πιστεύω να έχεις καμιά καραμπίνα ε?????
Κουβαλαω παντα δυο μπουκαλακια decca και dianabol μαζι μου τυπε…
α! Και σουπερμαντολινη…(τις προαλλες στραβωσε λιγο ο στομας μου αλλα ολα καλα)
pure muscle power δεν χρειαζομαι σιδερικα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Κι εσύ ιδέα δεν έχεις από καυγάδες στο δρόμο.
Ενας σωρός κόσμου εχει σκοτωθεί από καυγάδες ενας με έναν στο δρόμο.
Χτύπημα σε λάθος σημειο ή ατσαλη πτώση στο έδαφ ος με θανατηφόρα αποτελέσματα είναι κάτι που γίνεται συχνά.
Κι εσύ κανενα κατς να βλέπεις το πολύ και το παίζεις ειδήμων και τη λες στον άλλον.

Τα ελληνικα μου ειναι σαφη και πιθανοτατα δε ξερεις να διαβαζεις.

Ειπαμε οτι ο θανατος και το σοβαρο χτυπημα ερχεται μια και εξω. Σε 1on1 μπουκετα και τσαμπουκα χερατο του δρομου ειναι ελαχιστες οι θανατηφορες περιπτωσεις. Γιατι το 90% κοβεται μολις γινει establish η ιεραρχια . Εσυ μιλας για ενα 10% απο ενα τυχαιο χτυπημα.

Αυτος που εχει potential να σκοτωσει η ειναι πυγμαχος η εχει οπλο δε θα κανει τσαμπουκα. Ουτε θα φωναζει ουτε θα κουναει χερια.

Το θανατηφορο χτυπημα ειναι 90% ειναι αθορυβο, ξαφνικο και ερχεται εχει που δε το περιμενεις, δε φωναζει ουτε τσαμπουκαλευεται.

Πηγε ο αλλος στωικα ηρεμα πηρε καραμπινα και εριξε. Δεν τον προειδοποιησε καν.
Ο πυγμαχος η ο μπραβος σε κοιταει παγωμενα και θα σου ριξει μια δε θα κανει τον μπρους λι κανενα 10λεπτο.

Οταν καποιος ΘΕΛΕΙ να σε σκοτωσει ερχεται απο πισω σου αθορυβα και κανει ακαριαιο χτυπημα δε κανει δικαιο αγωνα κατς και ufc ουτε σε προειδοποιει οπως στις ταινιες του αλ πατσινο.

Καλα το τι εχω δει σε ξυλο και τσαμπουκαδες και θανατους δε θα το αναλυσουμε εδω μεσα, μονο η περιοχη που μεγαλωσα στα 90's αρκει για να καταλαβω τι εχει δει και τι εχει ζησει ο καθενας.

Τελευταία τροποποίηση:

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Τι ποινη θα εισπραξει ή τι ποινη θα εκτισει?
Προφανως ισόβια θα φαει, αλλά το τι θα εκτισει λογω ηλικιας ειναι αλλο θεμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Νίκος Πλατ εισαι, ετσι? Καιρο ειχαμε να σε δουμε.
σευχαριστω

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Απο το 90 που εχουν μπει τα Ορκ στην χωρα βαλτε κατω τις δολοφονιες που εχουν κανει σε Ελληνες και αντοιστιχα βαλτε κατω τις δολοφονιες απο Ελληνες σε αυτους και θα διαπιστωσετε οτι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom