Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Και δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρες επί προσωπικού εγώ άφηνα υπονοούμενα για ένα χλιδαφραγκο που εκλειπαρουσε για βοήθεια ώρες σε ανοιχτή ακρόαση με τον αρχηγό γεεθα ευδαπ ουλεν γαδα να έρθουν να τον μαζέψουν με σούπερ πούμα και τελικά κατέληξε να περπατάει με τα πουμα 3 ώρες στο αγιάζι να τον φορτώσουνε σε καναδέζα και να τον πάνε για διανυκτέρευση στον Ερατώ στο Θησείο με τα ψωλοχυμενα σεντόνια. Βέβαια έκανε αγωγές ζήτησε αποζημιώσεις γαμησε το κράτος μεσολάβησαν υψηλά ισταμενοι και πήρε διακόσιες τριάντα οχτώ και ενενήντα δύο σέντς .για έναν γνωστό μου λεω

Εναν Πανινι τον ξερεις ; :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606
Εναν Πανινι τον ξερεις ; :coffee:
Ξέρω μόνο όσους είναι χρήσιμοι στην τσέπη μου η μπορουν να εξυπηρετησουν συμφεροντα του πουτσου μου είναι λες κάποιος από αυτούς η είναι κανα δαχτυλίδι για τα αρχιδια μου ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Ξέρω μόνο όσους είναι χρήσιμοι στην τσέπη μου η μπορουν να εξυπηρετησουν συμφεροντα του πουτσου μου είναι λες κάποιος από αυτούς η είναι κανα δαχτυλίδι για τα αρχιδια μου ?
Για ολα αυτα που γραφεις κάνει :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Εσύ σε τι μπορείς να μου φανείς χρήσιμος επί της παρούσης? Ελπίζω να κάνεις καλά τον χρήσιμο ηλιθιο

Πρωτο ονομα μαρκιζα εισαι στους ηλιθιους, δεν χρειαζεσαι βοηθεια, να και κατι που εισαι ολοκληρωμένος

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ηθικό δίδαγμα:δεν απαντάς σε προκλήσεις.
Αν είναι ένα θέμα πρακτικής σημασίας βρίσκεις ένα έξυπνο τρόπο στη θέση ενός οργισμένου ξεσπάσματος.
Θέση πάρκινγκ;
Πχ παρκαρε ο γέρος στο πάρκινγκ και τους έκλεισε;
Βλέπεις ότι είναι έντονος στους τρόπους του;
Του λες με ήρεμο τόνο "κύριε σας κατανοώ και είμαι μαζί σας,όμως θα πρέπει να πάρετε το αμάξι σας γιατί πρέπει κι εμείς να δουλέψουμε"
Αν πάρει το αμάξι μετά από λίγο και φύγει όλα καλά ρουθούνι δεν άνοιξε.
Αν το αμάξι παραμένει εκεί καλεις όμορφα κι ωραία την τροχαία και του το παίρνουν.
Γενικά όταν εμπλακείς σε ένα καυγά που ο άλλος φωνάζει να είσαι ήρεμος και ευγενής όσο κι αν φωνάζει.
Θυσίασε τον εγωισμό σου.
Καλύτερο αυτό παρά το άλλο.
Να εμπλακεις δηλαδή σε ένα καυγά με αβέβαιο τελος.
Αυτο θέλει δουλειά με τον εαυτό μας και χτίσιμο τόσο ισχυρού αυτοσεβασμού που να μην κλονίζεται από λόγια που ο άλλος θα πει στο θυμό του.
Και κάτι άλλο:
Φύγετε μάγκες από το σκηνικό.
Ψυχραιμα και όμορφα απομακρυνθείτε.
Δεν είναι πράξη δειλίας αλλά σοφίας.
Και να φοβάστε τους φαινομενικά πιο αδύναμους όπως είπε πιο πάνω με άλλα λόγια ένας συναγωνιστής.
Μην υποτιμάτε τους μεγάλους σε ηλικία.
Μην υποτιμάτε ΚΑΝΕΝΑ.
Τα μπράτσα ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ.Το νεύρο ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
ασε ρε φιλαρακο μου ενας 25 αρης γαμαει ανετα στο ξυλο εναν 50-70αρη που οπως ξερουμε ειναι οργανισμοι που σερνονται αυτοι ενω ο 25αρης βραζει το αιμα του στιβει πετρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
ασε ρε φιλαρακο μου ενας 25 αρης γαμαει ανετα στο ξυλο εναν 50-70αρη που οπως ξερουμε ειναι οργανισμοι που σερνονται αυτοι ενω ο 25αρης βραζει το αιμα του στιβει πετρα.

Τύπε ... θα έλεγα να μη προσπαθήσεις να επαληθεύσεις τη θεωρία σου .........

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε ... θα έλεγα να μη προσπαθήσεις να επαληθεύσεις τη θεωρία σου .........
ενταξει ξερω εισαι και εσυ 50 δε σε συμφερει πολυ ηλικιακα αλλα ειναι η αληθεια.Ενας μπρατσωμενος 25 αρης με τα κιλα του διαλυει στο ξυλο εναν 50-70 χρονων ανθρωπο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
ενταξει ξερω εισαι και εσυ 50 δε σε συμφερει πολυ ηλικιακα αλλα ειναι η αληθεια.Ενας μπρατσωμενος 25 αρης με τα κιλα του διαλυει στο ξυλο εναν 50-70 χρονων ανθρωπο.
50=70 μας λες;

Σε μια οικοδομή .... θέλαν κάτι γνωστοί ... παλιά .... να γκρεμίσουν ένα μπαλκόνι ... για κάποιο λόγο δεν θέλαν κομπρεσέρ κτλ ....

φέραν έναν παπού από το μενίδι ....... πόντιο .... 63 ... το γκρέμισε με τα χέρια .......

Θα έλεγα ... αν είσαι 24 ... να μην την έπεφτες σε τέτοιους 63ρηδες .........

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
50=70 μας λες;

Σε μια οικοδομή .... θέλαν κάτι γνωστοί ... παλιά .... να γκρεμίσουν ένα μπαλκόνι ... για κάποιο λόγο δεν θέλαν κομπρεσέρ κτλ ....

φέραν έναν παπού από το μενίδι ....... πόντιο .... 63 ... το γκρέμισε με τα χέρια .......

Θα έλεγα ... αν είσαι 24 ... να μην την έπεφτες σε τέτοιους 63ρηδες .........
ενταξει μπορει να υπαρχουν και μερικοι γεροι που ειναι δυνατοι αλλα ειναι ελαχιστοι αυτοι.Οι περισσοτεροι ηλικιας 50 και πανω ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπισουν 24 αρη σα εμενα,με γερο σκαρι δυναμη μπρατσα ψηλος κλπ κλπ και πρωπαντος νεος να βραζει το αιμα μου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
ενταξει μπορει να υπαρχουν και μερικοι γεροι που ειναι δυνατοι αλλα ειναι ελαχιστοι αυτοι.Οι περισσοτεροι ηλικιας 50 και πανω ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπισουν 24 αρη σα εμενα,με γερο σκαρι δυναμη μπρατσα ψηλος κλπ κλπ και πρωπαντος νεος να βραζει το αιμα μου.

Απλά , θα έδινα συμβουλή , μη πας να κάνεις καμιά δοκιμή. Μακριά από ξύλο και καυγάδες.
Όποια ηλικία και αν έχει κάποιος .... αν ρίξει μια γερή πρώτος .... σε ξάπλωσε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Απλά , θα έδινα συμβουλή , μη πας να κάνεις καμιά δοκιμή. Μακριά από ξύλο και καυγάδες.
Όποια ηλικία και αν έχει κάποιος .... αν ρίξει μια γερή πρώτος .... σε ξάπλωσε.
και που το ξερεις οτι με ξαπλωσε,με εχεις για κανα λαπα κοντο 60 κιλα?τεσπα ειμαι κατα των καυγαδων οποτε ολα καλα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
και που το ξερεις οτι με ξαπλωσε,με εχεις για κανα λαπα κοντο 60 κιλα?τεσπα ειμαι κατα των καυγαδων οποτε ολα καλα.

Και ο κ. Τελοσταλόνης ειρηνιστής είναι.

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Ρε παπάρα τι το συνεχιζεις?
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οταν καποιος τουφεκιζει εναν αλλον, κατι θα εχει προηγηθει. Δεν πυροβολει κανενας εναν αγνωστο. Και τι μας λες τωρα, οτι κατι προηγηθηκε. Ε ναι, κατι προηγηθηκε. ΚΑΙ? Τι μ' αυτο?
αλεξ τι ποινη πιστευεις θα αρπαξει ο φονιας θα παιξει ρολο το προχωρημενο της ηλικιας την αποψη σου παρακαλω

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
68χρονο σκουπίδι που θα πάει μέσα για φόνο.Σε πόσα χρόνια θα είναι έξω λόγω ηλικίας;

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.557
Πόντοι
206
ολοι αυτοι που διαβάζω να τους "αφηνουμε στη ησυχία τους" δεν μπορω. δεν μπορώ με τον κάθε "εξυπνο" που παράβιάζει την ελευθερία μου και των άλλων. εδω στην παραλία που εχουμε seatrack εχει κάτι ξυπνιους που παρκάρουν στην θέση των ΑΜΕΑ. τηλεφωνο στην τοπική αστυνομία και ερχόντουσαν τα παιδιά και τα σηκωναν. κι εγω μέσα στην θαλασσα εβλεπα το θέαμα. και εχουμε εδω στο τμήμα μιά τυπισσα πολυ αυστηρή δεν χαρίζει κάστανα.αλιμονο να βάζαμε ολοι καρέκλες εξω από τα σπίτια μας για το ρημάδι μας.ή ομπρελες στην παραλία μονιμες οσοι έχουμε εξοχικο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.777
Πόντοι
1.706
Μαλακία έκαναν που τον συλλάβανε.
Σε αυτές τις περιπτώσεις τον ξεβρακώνεις, του βάζεις την καραμπίνα στον πάτο κι αδειάζεις ενα κουτί σφαίρες :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Να φανταστώ ... σε όλες τις δολοφονίες .... ακόμη και αν γίνονται με αυτόματα όπλα ... και ριπές ...
δείχνεις την ίδια ευαισθησία ;;;

...όταν ο δράστης έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»...
Όχι απλά τέλος στην οπλοκατοχή, αλλά γενικότερα στα πάντα ΚΑΙ στα κυνηγετικά.
ΤΙΠΟΤΑ, ΝΙΑΔΑ...
Τέλος και στα μαχαιροπήρουνα ακόμα, απαγόρευση, να τρώμε μόνο με κουτάλια.
Άντε με τον κάθε ψυχανώμαλο...

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom